Találatok a következő kifejezésre: Miért megy mindig túl (4 db)

Miért megy el mindig túl korán? Mit tegyek?

Barátomnak mindig, kivétel nélkül korai magömlése van, amit?l mindig rosszul érzi magát, elkeseredik.

Legjobb válasz: Annyi ien kérdés volt már, nézd végig! Am meg ha naon hamar el megym, akkor lassítsataok vagy áljatok le addig, vagy õ ha mazstizik akkor mindig lassítson és akkor azt fogja majd megszokni, hidd el ez beválik! Am ha a azsexet akarjátok tovább bírni akko elõször inkább csináljátok szájal szex elõtt és ott mennyen el utána várjatok kicsit és kezdjetek bele a szexbe és akko sokáig fogja bírni az tuti:)

Annyi ien kérdés volt már, nézd végig! Am meg ha naon hamar el megym, akkor lassítsataok vagy áljatok le addig, vagy õ ha mazstizik akkor mindig lassítson és akkor azt fogja majd megszokni, hidd el ez beválik! Am ha a azsexet akarjátok tovább bírni akko elõször inkább csináljátok szájal szex elõtt és ott mennyen el utána várjatok kicsit és kezdjetek bele a szexbe és akko sokáig fogja bírni az tuti:)
Szioka, azert megy el gyorsan mert jo neki...es szeret...:) . Az orgazmusrol pedig hat mond meg neki hogy mikor ugy erzi hogy megyek el lassuljon le vagy teljesen alljon le egy par masodpercre...vagy eppen te ne folytasd, h egy kicsit nyugodjon le s majd folytassatok, mert nem fog egybol elmenni, s mire elmegy arra a te is eljutsz csucsra, en mar a baratommal oda kerultem hogy kesobb egyszerre megyunk el mind a ketten:P es az joooo.hajra'!!! :) :) :)
ezt neki kell megtanulnia, hogy hogyan tartsa magát kordában. persze, jó veled biztos, de az nem igazán jó, hogy gyorsan elmegy. meg kell tanulnia, hogy tartsa vissza magát.te nem tudsz mit csinálni ezzel, szerintem.
Ha dupláztok, másodszor is hamar elmegy?
Ha jön a pillanat amikor elélvezne akkor jobb ha teljesen megálltok egy idõre és az is mûködik (nekem legalább is) ha egy kicsit valami semleges dologra gondol (pl iskola) mert akkor lenyugszik és tudja folytatni. Van olyan pasi is aki végig valami egész másra gondol hogy ne élvezzen el túl korán (komolyan!) Az is igaz, hogy nagyon hasznos ha masztizás közben gyakorol, mondjuk azt mondja hogy 15 perc vagy 20, és addig nem fogok elélvezni. Van akinek az óvszer is segít késleltetni, mert kevesebbet érez. Illetve függhet attól is hogy a puncid milyen, nekem volt olyan barátnõm akinek nagyon szûk és belül nagyon barázdált volt és elég nehéz volt vele visszatartani. De ne aggódjatok, szégyenre senkinek nincs oka, a fõ hogy szexeltek! hogy hogyan lehet minél jobban csinálni azt mindenki egy életen át tanulja.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat:) Igen, másodszorra már lényegesen tovább bírja a barátom, viszont mire eljönne a második menet...vagy elalszunk, vagy elmegy a kedvünk..vagy kialszik a tûz...hogyan lehetne elérni, hogy minél elöbb újra akciókész legyen a barátom?
Ez mindnekivel megtortenhet hosszabb "szunet" utan. 1) ovszer: ha kisse vastagabbat hasznal, az csokkenti a stimulalast, igy tovabb birja. Ugyanakkor ha redozottet hasznal az neked is jobb! 2) magonles utan gyorsan levenni a gumit, gondosan megtorolgetni a peniszt, friss gumit ra es hamar visszadugni. Kicsit fura erzes a pasidnak, kell kicsit koncentralnia is hogy ne lohadjon el, de sokaig birja majd az biztos!
A legegyszerûbb, legcélravezetõbb, és kézzel végezheti a fiu is és a lány is: A fiú orgazmusa elõtt meg kell állni az izgatással, várni fél percet, azután folytatni, és az orgazmus elõtt újra megállni. Alkalmanként 4 - 5 ismétlés után jöhet csak az orgazmus. Ezt 2 - 3 naponta végezve 1 hónapnál rövidebb idõ alatt megszûnik a korai magömlés !! Ezután "fenntartó adagként" heti 1szer is elég. Egy idõ után beáll a normális szexuális reflex, és már nem is lesz rá szükség. Tehát nem lefárasztani kell, hanem a megfelelõ módszert alkalmazni.
Mér' hazudik... mer' politikus, azé'...
Ha szerinted szinte minden szava hazugság, akkor miért pont azt hiszed el neki, hogy a határon túli magyarok fontosabbak?
Politikus!Ebben a szóban minden benne van!Majd választások elõtt fontos leszel te is!Ne a határon túliakat hibáztasd, a politika mindig is ilyen volt, mindenkit kihasznál aki hagyja magát!Nem az õ szavazatukon fog múlni, abban biztos lehetsz(mármint ha egyáltalán szavaznak), a következõ választás!
Az észrevételed helyes szerintem. Én is hasonlóan érzem: a határon túliak fontosabbak kezdenek lenni, mint akik az országban vannak. Ez nyilván egy nagyobb stratégiai elgondolás része. Lehetõségek: 1. A Magyarországban nem remélnek átütõ változást a támogatottságukban, és szeretnének a külföldi magyarok szavazatára támaszkodni. 2. A trianoni határozatot szeretnék hatálytalanítani valamikor, és kellõ befolyást szeretnének szerezni azokban az országokban, ahol magyarok élnek. 3. Az Egyházakkal szövetkezve szeretnének a határon átnyúló hatalmat is gyakorolni. Mást a kis agyammal nem tudok elképzelni. De ettõl még lehet, hogy van olyan indok, ami elõttem titok. Az országban élõket kettéválasztják politikájukkal: nemzeti és nemzetellenes; gazdagok és szegények; vezetõk és kiszolgáltatottak; vallásosok és hitetlenek; jók és rosszak. Hogy miért hazudik? Akit lehet, azt meg kell téveszteni! Himmler azt vallotta: Ha valami hazugságot el akarunk fogadtatni, akkor határozottan és mélyen bele kell nézni a másik szemébe, és megingás nélkül kell azt elõadni! A politikusok tanulékonyak! Hiszem, hogy azért van becsületes politikus is!
Ezért fizeti a Vezír. Ha nem tenné rég kidobták volna a frakcióból.
Sehogy. Elmegy magától, mert nem fog találni táplálékot.
Mi általában csak kidobáljuk õket egy hálóval, messzire a medencétõl.:D De valóban igaz, hogy egy idõ után maguktól is elmennek....
Ha a klórszint be van állítva bele sem megy semmilyen bogár.
ÚRISTEN
Ne pánikolj, ez a lényeg.Nekem is ez volt egy ideig.Nyugodj meg.Próbáljatok ki többféle pózt stb és majd egyszercsak meglepõdsz, h húdejó:)
Majd a harmincadik együttlét után tedd fel újra ezt a kérdést. Addig se pánikolj, nyugalom, teljes testi és lelki átadás, szerelem és sok beszélgetés kell az igazi gyönyör eléréséhez. Ilyen, csak rendezett párkapcsolatban lehetséges.
De az is lehet hogy nem élvezted, hogy nem tudtad magad kellöen elengedni. :S 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!