Találatok a következő kifejezésre: Miért megy egy sütés (2 db)

Miért megy szét a fagyasztott tőkehal (Pangasius, Hekk filé) a kisütéskor? Miután besózom, kiolvasztom, paprikás lisztben megforgatom, a forró olajban a sütés során szétesik és csak egy maszatos massza lesz belőle.

Mellesleg a kiolvadás során leöntött, konyhai papírtörlővel leitatott víz (a hal súlyának kb. fele) a lefolyóban landol. Van erre jobb megoldás, azon kívül, hogy nem veszek ilyet?

Legjobb válasz: én is így jártam legutóbb a hekk filével. Bepaníroztam és mikor sütöttem szana szét ment az egész a serpenyõben. Totál ideg vagyok. Van még egy csomag halam a fagyóban, de elõre félek megcsinálni.

én is így jártam legutóbb a hekk filével. Bepaníroztam és mikor sütöttem szana szét ment az egész a serpenyõben. Totál ideg vagyok. Van még egy csomag halam a fagyóban, de elõre félek megcsinálni.
Pont az a probléma, amit írtál. Tele van vízzel a hal, hogy nagyobb súlya legyen, amikor meg kiolvad távozik a víz és szétesik az a kevés halhús ami benne volt. Sajnos tényleg nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Én félig szoktam kiengedni a filéket, mondjuk én nem szeretem, de a páromnak szoktam rántani, ha félig engeded ki nem esik szét.(Nekem legalábbis)

Miért megy tönkre egy sütés után az étolaj (felhabzik, stb.)?

Legjobb válasz: Mert megég benne a morzsa.Gondolom rántott valamit készítettél.Pont annyit készítettél benne,amennyit az olaj kibír. De inkább cseréld az olajat,mert csúnya dolgokat tud mûvelni a túl sokszor hevített napraforgó olaj.

Mert megég benne a morzsa.Gondolom rántott valamit készítettél.Pont annyit készítettél benne, amennyit az olaj kibír. De inkább cseréld az olajat, mert csúnya dolgokat tud mûvelni a túl sokszor hevített napraforgó olaj.
Igen... például RÁKOT OKOZ!
A Vénusz olaj nem habzik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!