Találatok a következő kifejezésre: Miért megy egy (500 db)

Miért megy egy férfi nőgyógyásznak?

Sosem menstruáltak még, nem lehetnek terhesek, nem görcsölnek menszeszkor, nem érezhetik át igazán mi van a betegeikkel. Miért pont ezt választják? Jó, persze, kell némi vélemény és gondolkodásmód a másik oldalról is. Meg pont most olvastam itt egy másik kérdés kapcsán, h "egy másik n? ne turkáljon bennem." Oké, mindenkinek szive joga, meg a saját bogara. De úgy vettem észre, h kezd elférfiasodni ez a szakma. Ill el is van.

Legjobb válasz: Keresztapám nõgyógyász és õ azért választotta mert az az 1 orvosi szakma volt ami vonózta õt és lefoglalta még a tanulása is mert érdekli õt és szereti is csinálni. Ja és aki azt hiszi hogy a nõgyógyászok nem kanosak azok nagyon tévednek azok de nem keverik össze a munkát a szexel és ennyi bár egy idõ után megszokják a pina látványát és nem áll fel nekik de ettõl még ha összejön egy lánnyal ugyanúgy élvezik a dolgot. Persze ettõl nem kell félteni az aszonyt ha szeret nem csal meg :D

Keresztapám nõgyógyász és õ azért választotta mert az az 1 orvosi szakma volt ami vonózta õt és lefoglalta még a tanulása is mert érdekli õt és szereti is csinálni. Ja és aki azt hiszi hogy a nõgyógyászok nem kanosak azok nagyon tévednek azok de nem keverik össze a munkát a szexel és ennyi bár egy idõ után megszokják a pina látványát és nem áll fel nekik de ettõl még ha összejön egy lánnyal ugyanúgy élvezik a dolgot. Persze ettõl nem kell félteni az aszonyt ha szeret nem csal meg :D
elsõ bekezdésre- és ha urológusnak megy? akkor meg krapekokat kell ujjaznia vazelines kesztyûvel...:D 2-3 bekezdés. ha nem fizetsz érte, akkor így bánnak mindenkivel, e miatt ne aggódj. ha elmész ugyan ehhez az emberhez a magánrendelésére, egy emberbarát, türelmes, megértõ, pontos emberrel fogsz találkozni.
Sokkal egyszerûbb a motiváció: a nõgyógyász az egyik legjobban fizetett szakma. Ezért mennek sokan annak.
A 3-assal értek egyet... Igen, hallottam már ezt, hogy a nõk ugyebár empatikusabbak... Én vagyok az, aki azt írta, bennem egy nõ ne turkáljon... Egyszer volt szerencsém nõi dokihoz, ráadásul meddõségi kivizsgáláson... Olyan szinten lekezelõ volt, és magasról tett rám, hogy inkább eljártam Szegedre, csak hogy nehogy megint õt fogjam ki... akkor még nem tudtam, hogy mûködik ez az orvos fogadás.. Férfi dokikkal eddig csak jó tapasztalatom volt, bár nem sokhoz volt szerencsém. Ez pont olyan, mint hogy urológián is több nõi dokit találsz, mint férfit... Az ellenkezõ nemet ilyet szituban sokan könnyebben tudjuk elfogadni.
Így van. Nekem is volt rossz tapasztalatom nõi dokival, mert én balga 18 évesen nem mertem egy idegen férfi elõtt kitárulkozni... Magánrendelésre jártam, 10 perc alatt lerendezett, a lelkiismeretesség teljes hiányában vizsgált meg, a kérdésemre gyors, kitérõ válaszokat kaptam. És ezért 7000, -Ft-ot tettem le neki az asztalra, én marha... Váltottam, most egy férfi nõdokihoz járok, 100%-ban meg vagyok vele elégedve, és 10 perc helyett majdnem 1 órát áldoz rám, alaposan vizsgál, a kérdéseimre (mert rengeteg van belõle) kielégítõ, már-már túl hosszú válaszokat kapok. :) Mindezt ugyanannyiért... Nekem a legfontosabb, hogy lehessen majd kisbabám, és ha várandós leszek, Õ is ott legyen. Felnézek rá a tudása miatt, és szerintem ebben az is közbe játszik, hogy férfi. Valahogy egy férfi kezében nem félek annyira, biztosabbnak érzem. Hát én így vagyok ezzel. :)

Miért megy egy csomó rovar a fényre?

Legjobb válasz: A szürkületben aktív rovarok egy jó részében genetikai szinten meg van határozva, hogy a repülésük során mekkora szöget zárjanak be a nappal. Most ha te beraksz egy mesterséges fényt, õ ezt fogja venni kiindulási pontnak, repülése során ehhez alkalmazkodik, ehhez mérve veszi fel a szükséges szöget. Ennek következtében az útja spirális alakzatú lesz, majd a végén a fényforrásnak fog neki menni.

A szürkületben aktív rovarok egy jó részében genetikai szinten meg van határozva, hogy a repülésük során mekkora szöget zárjanak be a nappal. Most ha te beraksz egy mesterséges fényt, õ ezt fogja venni kiindulási pontnak, repülése során ehhez alkalmazkodik, ehhez mérve veszi fel a szükséges szöget. Ennek következtében az útja spirális alakzatú lesz, majd a végén a fényforrásnak fog neki menni.
1. azt hiszik az a nap 2. mert melegíti õket
Az elõttem szólónak teljesen igaza van! De az elsõ hozzászólónak viszont maximálisan nincs. Azt hiszik a mesterséges fényforrásról, hogy az a Hold, és a Hold állásának mindenkori helyzetébõl tájékozódnak. Mindig egy adott szöget zárnak be a fényforrással, mint ha Hold lenne, de ezt elõttem gyönyörûen kifejtették :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenki :)

Miért megy egy lány melegbárba ha nem is leszbikus?

Legjobb válasz: Bulizni? Barátokkal találkozni?

Bulizni? Barátokkal találkozni?
Megnézni két smacizó srácot, mert az izgató + biszexualitás is létezik!
hogy a pasik ne nyomuljanak rá egy estére?
miért mész a piacra ha nem vagy õstermelõ?
Mert halva született. ja, rossz kérdés
Mert fázik.
Hogy kulturálatlan bunkóállat pasik ne nyomuljanak rá, mikor õ csak jól akarja érezni magát.
Én a meleg fiúbarátommal mentem el egyszer, pedig teljesen hetero vagyok. A buli kedvéért. :) 22/L
Jah, sok heteró csaj szokott lenni, akik bulizni akarnak, anélkül, hogy kétpercenként le kelljen rázniuk valakit. Leánybúcsukat pl. rendszeresen látok meleg szórakozóhelyeken. Meg tényleg bármilyen meglepõ, heteró srácok is szoktak lenni.
Bulizni ugyanúgy lehet ott is, ha az ember nem pasizni akar.
Hát a legtöbb "melegbár" heterokat is fogad, akiket nem zavar a dolog. Ahol én voltam már, ott is volt nem egy hetero... bár ez annyiban rossz, hogy így van egy kis esélye annak, hogy akit kiszemelsz, az nem is leszbikus :D
# 10 Ennyit nem ér XD
Sok férfi is elmegy, mert ott lehet csajozni, mert kissebb a konkurencia a heterókra.
Nem tudok írni: kétéltû
Kééltû..
bisex
én pl azért mert tök szexi ha két pasi smárol:D plusz nem másznak rám gy*kerek, tudok normálisan bulizni anélkül hogy 80an alám nyúlnak...

A fül piercingemről leesett az egyik bogyó (patkó alakúról) és szerintetek mit mondjak hogy miért megyek vissza meg nem néznek hülyének hogy ezért vissza megyek? !

Legjobb válasz: Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.

Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.
Velem is megesett és nem néztek hülyének nyugi!
ezerszer vissza mentem már golyóért. bemész, veszel egy újat és fel is teszik neked.

Miért megy a proci csak 1600 Mhz-en? Adott egy Ecs H61 H2-M2 lap benne egy Pentium G840 es proci, Aida szerint Csak ennyin megy terheletlenül. A memória is csak 667 Mhz en megy pedig 1333-on kellene neki.

Legjobb válasz: Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.

Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, és ddr 3 esetén?Vagy már ddr 2 eseknél is?
DDR, DDR2 és DDR3 esetén is.
A kérdező hozzászólása: Igy már tiszta.Köszönöm!

Az Animax tv miért megy el a kezdés után 10-12 percel? Elkezdik az animet és utána lesz egy nagy feketeség. DIGI-s vagyok.

Legjobb válasz: De eddig ment.Max egy fél éve nem megy....és a minimax is megy.....

A kérdező hozzászólása: De eddig ment.Max egy fél éve nem megy....és a minimax is megy.....
Valszeg nincs rá elõfizetésed, csak nem rögtön megy el, hanem kis idõ múlva.
én ugyan így jártam, bár mi szhelyen a népfront lakás szövetkezetnél vagyunk.. 2009. november óta, csak az elsõ reklámig (tehát az elsõ anime reklámjáig..hogy mi következik) megy.aztán nekem is sötétcség..vagy azt írja ki hogy scramled channel

A magyar cégeknél miért megy ez? Egy külföldivel szemben csak mindig keresi mi lehetne olcsóbb, mibõl lehetne még alkudni és hol lehetne a kiskapukat megtalálni.

Egy kommemntett idézve:

Legjobb válasz: Ezt még én írtam. Próbáltam rájönni a logikára itthon, hogy miért is van így, de nehéz. Talán egy ok lehet az, hogy az emberekbe itthon már teljesen berögzült, hogy a boldoguláshoz minden lehetõséget és kiskaput ki kell használni. Innentõl kezdve pedig, mivel ez ösztönös, teljesen mindegy, hogy van-e pénz vagy nincs, a viselkedésen nem változtat. A legszebb az volt, amikor adtunk konkrét árajánlatot, pontosan lebontva, hogy mi, mennyibe kerül és miért, indoklással. Az elsõ mondat az volt, hogy oké, de nem lehetne ezt valahogy 30%-al olcsóbban?

Ezt még én írtam. Próbáltam rájönni a logikára itthon, hogy miért is van így, de nehéz. Talán egy ok lehet az, hogy az emberekbe itthon már teljesen berögzült, hogy a boldoguláshoz minden lehetõséget és kiskaput ki kell használni. Innentõl kezdve pedig, mivel ez ösztönös, teljesen mindegy, hogy van-e pénz vagy nincs, a viselkedésen nem változtat. A legszebb az volt, amikor adtunk konkrét árajánlatot, pontosan lebontva, hogy mi, mennyibe kerül és miért, indoklással. Az elsõ mondat az volt, hogy oké, de nem lehetne ezt valahogy 30%-al olcsóbban?
A kérdező hozzászólása: Ja és a vicc, hogy az amerikai cégnél is volt lajtos kocsi. Csak abban százszor jobb víz volt mint amit a magyar cég hozott. És a poén, hogy azt enm ivásra hanem mosdásra lehetett használni, amihez persze volt folyékony szappan. A wc hogy volt megoldva. Egyik, ott a természet, a másik mobilwc-vel. Aztán ki lehet találni melyik melyik cégnél volt. Az ivóvíz meg az amerikainál nem lajtos kocsiból volt, hanem nagy palackozott gépbõl adta. Mint ami egy irodában van, csak kicsit nagyobb.
A kérdező hozzászólása: ma 13:55 Van egyes cégeknek hírneve. Pl ismerõsöm ahol dolgozik, magyar! cég, mint fejlesztõ haza megrendelésük nincs is. Mert azok nem is akarnak fizetni. Külföldön meg milliárdos projekteket futtatnak. Pl amit most aktiválnak az a világon a legnagyobb olyan rendszer. Persze nem csak itthon van irodájuk. De az emberekre is igaz, nem csak a cégekre. Ha a magyart és a külföldit nézed, a magyar mindenbõl alkudni próbál, a külföldi nem. A magyar a kiskaput keresi, a külföldi enm. persze lehetne leleményességnek is hívni, de nem az. itthon az ilyenre azt mondjuk, hogy cigánykodik.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ma 13:30 Dehogy nincs saját véleményem. Csak ez a válasz vetette fel benne a kérdést. Pl az alkalmazottakkal is cigányabbul bánnak. Én régebben dolgoztam még után nyáron mezõgazdasági munkában. ugyanazon a nyáron dolgoztam magyar és egy amerikai cégnél ugyanott. Ég és föld volt a különbség. Mind a két munka kukoricásban történt, persze a feladat más volt, más kellet velük csinálni, de a munkakörnyezet ugyanaz. A magyar: Mivel törvény kötelezi melegben biztosítania kell vizet. Na ezt õk meg is tették. Egy öreg lajtos kocsi, amiben ihatatlan víz volt. Konkrétan zöld volt a színe. Na õk ezt letudták, van víz, az hogy nem iszol belõle mert nem akarsz megbetegedni már a te bajod. Az órabér természetesen a minimális volt. Itt a munkavégzésben semmi szervezés nem volt. Volt egy öreg faszi és õ mondta ki hol kezdjen dolgozni, de úgy hogy ajj ne keljen neki sétálnia meg kellet várni a csapatoknak egymást ás így volt, hogy negyed óra semmittevés volt a napon. Az amerikai cég aminek itt volt területe: Kezdjük a vízzel. NAp elején akinél nem volt palack adtak neki egy ásványvizet bontatlanul. Majd ha kifogy mehetett utánatölteni a jó minõségû nem undorító vízzel. HA kellet szünetben berakhattad a fagyasztóládába lehûteni. A táskákat enm magunkkal kellet hordani hanem erre volt egy külön tároló minden csapatnak. A szünet se úgy volt min t a magyarnál, hogy most megállunk és ki a napra leülni a földre azt egyél. Hanem visszamentünk a központi sátorhoz ott sörpadok, stb. Biztonsági kiírások. A védõ felszerelés használata kötelezõ volt. (a magyarnál el se várták hogy akár magaddal hozz) Õk adták a sapkát ami a napsütés ellen volt kitalálva, úgy volt kialakítva, õk adták a védõ szemüveget, mely a nap ellen is véd. Adnak rovarriasztót, naptejet. És fokozottan elmondták, hogy használni kell. Az emberek akik voltak sokkal kedvesebbek voltak. Ezen felül a melegebb napokon adtak izotóniás italokat. Már ezek miatt is megéri ezt választani, persze akkor egy diáknak az is jó volt, hogy 20%-al magasabb volt a bérezés mint máshol. A szervezés emg kidolgozott volt. Nem együtt haladtak csapatok, hanem (mivel egy jól kialakított terület volt, területekre szépen szétbontva) megadva hogy kinek melyik területet kell végigvinnie. Szünetekben pedig ellenõrizték, hogy mi az ami kész van a többieknél, ha a végére valaki rosszul állt azoknak besegítettek és nem várták hogy végezzenek. Azért vannak ám különbségek.
Nem. Van sok cég, ahol rosszul végzik a munkát, igen, de vannak ahol jól. Mi jól végezzük, ezért is van elég sok ügyfelünk.
Magyarul azt mondod, hogy a külföldi, európai cégek szar munkát végeznek?
Mert talán jól végezzük a munkánkat. Tudod, van ahol az is számít.
És minek jönnek ide, ha ti európai áron dolgoztok, nem úgy mint a csúnya magyarok?
Nem véletlenül van kevesebb magyar ügyfelünk itthon, Magyarországon, mint ahány külföldi...
Jaj hagyjuk már ezt a kajlit:D Annyira látszik, h neked is önálló véleményed nincs, nem véletlen másolod be másét. Egyébként én meg pont az, h nagyon nem látok különbséget. Másrészt, ha támadva van a külföldi multi akkor azzal jöttök, h mert elsõ a profit. Hát tessék, ezek szerint náluk is elsõ a profit. Csak nem visszanyalt a fagyi? Az elsõ válaszolónak meg szintén csak a szokásosat tudom mondani: Ha nem tetszik nem kell csinálni, mindenkivel annyit lehet, amennyit hagy;)
Még egy kis adalék, ami szintén a magyar megbízókra jellemzõ, hogy bármikor amikor kedvük támad kérdeznek/írnak és azonnal várják a választ. Nem gáz, hogy hajnali 2 van, vagy esetleg szombat vagy vasárnap. Ha nem válaszol az ember nekik pár órán belül, akkor jön a leszólás. Ha meg persze tõlük kérdez az ember valami fontosat, akkor 2-3 nap "átfutási idõ" biztosan van. Még akkor is ez van, ha emiatt áll a munka, de persze ez a 2-3 napot õk ledolgozottnak tekintik. Plusz elõszeretettel szólnak az üzemeltetéssel kapcsolatos dologért is, amit mi nem vállaltunk, de ez nekik evidens, hogy az is a mi dolgunk.
A kérdező hozzászólása: Amit kifelejtettem, hogy az amerikai cégnél még heti 2-3X gyümölcsöt is hoztak az alkalmazottaknak.

Miért megy le az fps-m 120-ról 30-ra? Ilyen 2-3 másodpercre de utána újból vissza megy. Ennek mi az oka? Esetleg egy windows újra telepítés segítene?

Legjobb válasz: engem is érdekelne. nekem elég komoly setupom van. egy másik fórumon ezt olvastam: "túlmelegszik és órajel leszabályzással reagál, nem kell keresgélned. légkondit a szobába.."

engem is érdekelne. nekem elég komoly setupom van. egy másik fórumon ezt olvastam: "túlmelegszik és órajel leszabályzással reagál, nem kell keresgélned. légkondit a szobába.."
Elsõre a következõt tudnám ajánlani: kevesebb szénhidrát, több rost.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm!

Simson S51: Nem tudom miért de a trafóról leeset a 2 kábel. De nem tudom hogy melyik hova megy (egyik piros másik sárga-zöld). Tudnátok segíteni?

Kipróbáltam és mindkett? variációnál adót szikrát. (bal piros jobb zöld-sárga bal zöld-sárga jobb piros.)

Legjobb válasz: Tökmindegy melyiket hová teszed! Az egy nagymenetszámú vasmagos tekercs, nincs polaritáshoz kötve! A gyári bekötés szerint az 1-es lába megy testre (Gyárilag barna vezeték) a 15-ös lábára pedig a megszakító vagy a tiriszor felõl jövõ vezeték volt kötve!

Tökmindegy melyiket hová teszed! Az egy nagymenetszámú vasmagos tekercs, nincs polaritáshoz kötve! A gyári bekötés szerint az 1-es lába megy testre (Gyárilag barna vezeték) a 15-ös lábára pedig a megszakító vagy a tiriszor felõl jövõ vezeték volt kötve!
1-es a gyújtáskapcsoló 2-es pontjára, 15-ös testre.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!