Találatok a következő kifejezésre: Miért megy egy (479 db)

Miért megy egy férfi nőgyógyásznak?

Sosem menstruáltak még, nem lehetnek terhesek, nem görcsölnek menszeszkor, nem érezhetik át igazán mi van a betegeikkel. Miért pont ezt választják? Jó, persze, kell némi vélemény és gondolkodásmód a másik oldalról is. Meg pont most olvastam itt egy másik kérdés kapcsán, h "egy másik n? ne turkáljon bennem." Oké, mindenkinek szive joga, meg a saját bogara. De úgy vettem észre, h kezd elférfiasodni ez a szakma. Ill el is van.

Legjobb válasz: Keresztapám nõgyógyász és õ azért választotta mert az az 1 orvosi szakma volt ami vonózta õt és lefoglalta még a tanulása is mert érdekli õt és szereti is csinálni. Ja és aki azt hiszi hogy a nõgyógyászok nem kanosak azok nagyon tévednek azok de nem keverik össze a munkát a szexel és ennyi bár egy idõ után megszokják a pina látványát és nem áll fel nekik de ettõl még ha összejön egy lánnyal ugyanúgy élvezik a dolgot. Persze ettõl nem kell félteni az aszonyt ha szeret nem csal meg :D

Keresztapám nõgyógyász és õ azért választotta mert az az 1 orvosi szakma volt ami vonózta õt és lefoglalta még a tanulása is mert érdekli õt és szereti is csinálni. Ja és aki azt hiszi hogy a nõgyógyászok nem kanosak azok nagyon tévednek azok de nem keverik össze a munkát a szexel és ennyi bár egy idõ után megszokják a pina látványát és nem áll fel nekik de ettõl még ha összejön egy lánnyal ugyanúgy élvezik a dolgot. Persze ettõl nem kell félteni az aszonyt ha szeret nem csal meg :D
elsõ bekezdésre- és ha urológusnak megy? akkor meg krapekokat kell ujjaznia vazelines kesztyûvel...:D 2-3 bekezdés. ha nem fizetsz érte, akkor így bánnak mindenkivel, e miatt ne aggódj. ha elmész ugyan ehhez az emberhez a magánrendelésére, egy emberbarát, türelmes, megértõ, pontos emberrel fogsz találkozni.
Sokkal egyszerûbb a motiváció: a nõgyógyász az egyik legjobban fizetett szakma. Ezért mennek sokan annak.
A 3-assal értek egyet... Igen, hallottam már ezt, hogy a nõk ugyebár empatikusabbak... Én vagyok az, aki azt írta, bennem egy nõ ne turkáljon... Egyszer volt szerencsém nõi dokihoz, ráadásul meddõségi kivizsgáláson... Olyan szinten lekezelõ volt, és magasról tett rám, hogy inkább eljártam Szegedre, csak hogy nehogy megint õt fogjam ki... akkor még nem tudtam, hogy mûködik ez az orvos fogadás.. Férfi dokikkal eddig csak jó tapasztalatom volt, bár nem sokhoz volt szerencsém. Ez pont olyan, mint hogy urológián is több nõi dokit találsz, mint férfit... Az ellenkezõ nemet ilyet szituban sokan könnyebben tudjuk elfogadni.
Így van. Nekem is volt rossz tapasztalatom nõi dokival, mert én balga 18 évesen nem mertem egy idegen férfi elõtt kitárulkozni... Magánrendelésre jártam, 10 perc alatt lerendezett, a lelkiismeretesség teljes hiányában vizsgált meg, a kérdésemre gyors, kitérõ válaszokat kaptam. És ezért 7000, -Ft-ot tettem le neki az asztalra, én marha... Váltottam, most egy férfi nõdokihoz járok, 100%-ban meg vagyok vele elégedve, és 10 perc helyett majdnem 1 órát áldoz rám, alaposan vizsgál, a kérdéseimre (mert rengeteg van belõle) kielégítõ, már-már túl hosszú válaszokat kapok. :) Mindezt ugyanannyiért... Nekem a legfontosabb, hogy lehessen majd kisbabám, és ha várandós leszek, Õ is ott legyen. Felnézek rá a tudása miatt, és szerintem ebben az is közbe játszik, hogy férfi. Valahogy egy férfi kezében nem félek annyira, biztosabbnak érzem. Hát én így vagyok ezzel. :)

Miért megy egy csomó rovar a fényre?

Legjobb válasz: A szürkületben aktív rovarok egy jó részében genetikai szinten meg van határozva, hogy a repülésük során mekkora szöget zárjanak be a nappal. Most ha te beraksz egy mesterséges fényt, õ ezt fogja venni kiindulási pontnak, repülése során ehhez alkalmazkodik, ehhez mérve veszi fel a szükséges szöget. Ennek következtében az útja spirális alakzatú lesz, majd a végén a fényforrásnak fog neki menni.

A szürkületben aktív rovarok egy jó részében genetikai szinten meg van határozva, hogy a repülésük során mekkora szöget zárjanak be a nappal. Most ha te beraksz egy mesterséges fényt, õ ezt fogja venni kiindulási pontnak, repülése során ehhez alkalmazkodik, ehhez mérve veszi fel a szükséges szöget. Ennek következtében az útja spirális alakzatú lesz, majd a végén a fényforrásnak fog neki menni.
1. azt hiszik az a nap 2. mert melegíti õket
Az elõttem szólónak teljesen igaza van! De az elsõ hozzászólónak viszont maximálisan nincs. Azt hiszik a mesterséges fényforrásról, hogy az a Hold, és a Hold állásának mindenkori helyzetébõl tájékozódnak. Mindig egy adott szöget zárnak be a fényforrással, mint ha Hold lenne, de ezt elõttem gyönyörûen kifejtették :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenki :)

Miért megy egy lány melegbárba ha nem is leszbikus?

Legjobb válasz: Bulizni? Barátokkal találkozni?

Bulizni? Barátokkal találkozni?
Megnézni két smacizó srácot, mert az izgató + biszexualitás is létezik!
hogy a pasik ne nyomuljanak rá egy estére?
miért mész a piacra ha nem vagy õstermelõ?
Mert halva született. ja, rossz kérdés
Mert fázik.
Hogy kulturálatlan bunkóállat pasik ne nyomuljanak rá, mikor õ csak jól akarja érezni magát.
Én a meleg fiúbarátommal mentem el egyszer, pedig teljesen hetero vagyok. A buli kedvéért. :) 22/L
Jah, sok heteró csaj szokott lenni, akik bulizni akarnak, anélkül, hogy kétpercenként le kelljen rázniuk valakit. Leánybúcsukat pl. rendszeresen látok meleg szórakozóhelyeken. Meg tényleg bármilyen meglepõ, heteró srácok is szoktak lenni.
Bulizni ugyanúgy lehet ott is, ha az ember nem pasizni akar.
Hát a legtöbb "melegbár" heterokat is fogad, akiket nem zavar a dolog. Ahol én voltam már, ott is volt nem egy hetero... bár ez annyiban rossz, hogy így van egy kis esélye annak, hogy akit kiszemelsz, az nem is leszbikus :D
# 10 Ennyit nem ér XD
Sok férfi is elmegy, mert ott lehet csajozni, mert kissebb a konkurencia a heterókra.
Nem tudok írni: kétéltû
Kééltû..
bisex
én pl azért mert tök szexi ha két pasi smárol:D plusz nem másznak rám gy*kerek, tudok normálisan bulizni anélkül hogy 80an alám nyúlnak...

A fül piercingemről leesett az egyik bogyó (patkó alakúról) és szerintetek mit mondjak hogy miért megyek vissza meg nem néznek hülyének hogy ezért vissza megyek? !

Legjobb válasz: Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.

Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.
Velem is megesett és nem néztek hülyének nyugi!
ezerszer vissza mentem már golyóért. bemész, veszel egy újat és fel is teszik neked.

Miért megy a proci csak 1600 Mhz-en? Adott egy Ecs H61 H2-M2 lap benne egy Pentium G840 es proci, Aida szerint Csak ennyin megy terheletlenül. A memória is csak 667 Mhz en megy pedig 1333-on kellene neki.

Legjobb válasz: Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.

Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, és ddr 3 esetén?Vagy már ddr 2 eseknél is?
DDR, DDR2 és DDR3 esetén is.
A kérdező hozzászólása: Igy már tiszta.Köszönöm!

Az Animax tv miért megy el a kezdés után 10-12 percel? Elkezdik az animet és utána lesz egy nagy feketeség. DIGI-s vagyok.

Legjobb válasz: De eddig ment.Max egy fél éve nem megy....és a minimax is megy.....

A kérdező hozzászólása: De eddig ment.Max egy fél éve nem megy....és a minimax is megy.....
Valszeg nincs rá elõfizetésed, csak nem rögtön megy el, hanem kis idõ múlva.
én ugyan így jártam, bár mi szhelyen a népfront lakás szövetkezetnél vagyunk.. 2009. november óta, csak az elsõ reklámig (tehát az elsõ anime reklámjáig..hogy mi következik) megy.aztán nekem is sötétcség..vagy azt írja ki hogy scramled channel

Miért megy le az fps-m 120-ról 30-ra? Ilyen 2-3 másodpercre de utána újból vissza megy. Ennek mi az oka? Esetleg egy windows újra telepítés segítene?

Legjobb válasz: engem is érdekelne. nekem elég komoly setupom van. egy másik fórumon ezt olvastam: "túlmelegszik és órajel leszabályzással reagál, nem kell keresgélned. légkondit a szobába.."

engem is érdekelne. nekem elég komoly setupom van. egy másik fórumon ezt olvastam: "túlmelegszik és órajel leszabályzással reagál, nem kell keresgélned. légkondit a szobába.."
Elsõre a következõt tudnám ajánlani: kevesebb szénhidrát, több rost.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm!

Simson S51: Nem tudom miért de a trafóról leeset a 2 kábel. De nem tudom hogy melyik hova megy (egyik piros másik sárga-zöld). Tudnátok segíteni?

Kipróbáltam és mindkett? variációnál adót szikrát. (bal piros jobb zöld-sárga bal zöld-sárga jobb piros.)

Legjobb válasz: Tökmindegy melyiket hová teszed! Az egy nagymenetszámú vasmagos tekercs, nincs polaritáshoz kötve! A gyári bekötés szerint az 1-es lába megy testre (Gyárilag barna vezeték) a 15-ös lábára pedig a megszakító vagy a tiriszor felõl jövõ vezeték volt kötve!

Tökmindegy melyiket hová teszed! Az egy nagymenetszámú vasmagos tekercs, nincs polaritáshoz kötve! A gyári bekötés szerint az 1-es lába megy testre (Gyárilag barna vezeték) a 15-ös lábára pedig a megszakító vagy a tiriszor felõl jövõ vezeték volt kötve!
1-es a gyújtáskapcsoló 2-es pontjára, 15-ös testre.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Miért van az ha bekapcsolom gépet akkor a wifi nem megy egy sárga felkiáltó jelet mutat de amikor újra indítom a routert (TP-LInk741) akkor már megy a net?

Legjobb válasz: Nálam is ez a hiba jelenik meg mostanában és egyre idegesítõbb! Én általában hibaelhárítással hozom helyre a problémát,de ez sem mûködik mindig...Aki tud valami megoldást erre, én is szívesen fogadom!

Nálam is ez a hiba jelenik meg mostanában és egyre idegesítõbb! Én általában hibaelhárítással hozom helyre a problémát, de ez sem mûködik mindig...Aki tud valami megoldást erre, én is szívesen fogadom!
Tipp: elfogytak a kiosztható IP címek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!