Találatok a következő kifejezésre: Miért megy a barátom olyan (2 db)

Miért megy el a barátom olyan hamar?

17 eves vagyok es rendszeres nemi eletet elek a baratommal.De o tul hamar elmegy,(ezert en nem elvezek el), meg a masodik vagy harmadik menetnel is.Allitolag elozo baratnoivel nem igy volt.Nekem o az elso.O magat okolja en pedig magamat. Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Volt itt már olyan kérdés, hogy hogyan kerülhetõ el a korai magömlés, illetve nyújtható meg az izgalmi állapot. Ezekre keress rá. Ezt gyakorolni kell, a helyi izomzat és az önuralom a felelõs az egészért. Pl. jót tesz, ha pisilés közben megállítja a folyást, majd újra, majd megint megáll, majd újra és így tovább. Persze ezt nagyon sokat kell gyakorolni, hogy a kellõ helyen is hatása lehessen. A szexben ez a következõképp alkalmazható: játszadozzatok úgy, hogy mindig mielõtt õ elmenne, leálltok, aztán amikor kicsit lecsillapodott, újrakezditek, de mielõtt õ elmenne, leálltok... stb. Vannak pozíciók (pl. lovagló póz), amikor a férfinak könnyebb tartania magát. Próbáljatok így szeretkezni. Ezenkívül vedd rá, hogy mielõtt közösülésre kerülne sor, ingerelje nyelvével a csiklódat orgazmus közeli állapotig, majd ha már te is ott jársz, hogy csak egy-két löketre van szükséged, akkor már jöhet a durrbelebumm. Persze ez csak tüneti kezelés, de ha képtelen tovább nyújtani a dolgokat, akkor ez az egyetlen módszer, hogy mindketten egyszerre legyetek a csúcson.

Volt itt már olyan kérdés, hogy hogyan kerülhetõ el a korai magömlés, illetve nyújtható meg az izgalmi állapot. Ezekre keress rá. Ezt gyakorolni kell, a helyi izomzat és az önuralom a felelõs az egészért. Pl. jót tesz, ha pisilés közben megállítja a folyást, majd újra, majd megint megáll, majd újra és így tovább. Persze ezt nagyon sokat kell gyakorolni, hogy a kellõ helyen is hatása lehessen. A szexben ez a következõképp alkalmazható: játszadozzatok úgy, hogy mindig mielõtt õ elmenne, leálltok, aztán amikor kicsit lecsillapodott, újrakezditek, de mielõtt õ elmenne, leálltok... stb. Vannak pozíciók (pl. lovagló póz), amikor a férfinak könnyebb tartania magát. Próbáljatok így szeretkezni. Ezenkívül vedd rá, hogy mielõtt közösülésre kerülne sor, ingerelje nyelvével a csiklódat orgazmus közeli állapotig, majd ha már te is ott jársz, hogy csak egy-két löketre van szükséged, akkor már jöhet a durrbelebumm. Persze ez csak tüneti kezelés, de ha képtelen tovább nyújtani a dolgokat, akkor ez az egyetlen módszer, hogy mindketten egyszerre legyetek a csúcson.
Van erre a problémára egy zselékészítmény is: http://www.libidoshop.hu/Rock-It-247-Szexualis-kitartas-nove..

Miért van az hogyha a barátom elkezdi nyalni a csiklómat akkor nem megyek el.. de elkezdek remegni.. és olyan mintha már orgazmusom lenne de mégsem.. :S:S?

Léccí írjatok

Legjobb válasz: Akkor azt jelenti, hogy kzel van, legalábbis nállam. csak hagyd, hagy kényeztessen. lazulj el, és várd a csodát:D:D megérti.

Akkor azt jelenti, hogy kzel van, legalábbis nállam. csak hagyd, hagy kényeztessen. lazulj el, és várd a csodát:D:D megérti.
Szia!Én is szoktam ilyet érezni, de én csak az után ha már elõtte volt orgazmusom rövid idõn belül!Én azt olvastam, hogy van olyan amikor a csikló túl van ingerelve és egy kicsit pihentetni kell mondjuk tíz percet és utána megint képes lesz az orgazmusra!
A kérdező hozzászólása: de nekem elõtte nem volt orgazmusom...hanem akkor hittem hogy lesz:S:Sde mégsem....:S
Annak a jele hogy nagyon élvezed. Szerintem ne akarj görcsösen orgazmust átélni, csak engedd el magad és élvezd. Az is lehet hogy még nem találta el a pasid a megfelelõ pontot, de jó úton haladsz és nem kell elkapkodni semmit, majd lesz neked is orgazmusod.
Nálam is volt, ilyen amikor a barátom úgy nyalt, h teljesen remegtem, már kezdettõl fogva. De ez valahogy sok is volt. És nem orgazmus, és nem is lett valahogy belõle. Szerintem van olyan pont, amit ekkor túl nagy inger ér. Mert pl. ha kézzel csinálja, akkor nem érzem ilyen intenziven, de egy idõ után sokkal jobb és biztosan orgazmusom van. Szóval igazán nem tudom. De szerintem már túlingerli. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!