Találatok a következő kifejezésre: Miért megy a (2947 db)

Miért megy a proci csak 1600 Mhz-en? Adott egy Ecs H61 H2-M2 lap benne egy Pentium G840 es proci, Aida szerint Csak ennyin megy terheletlenül. A memória is csak 667 Mhz en megy pedig 1333-on kellene neki.

Legjobb válasz: Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.

Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, és ddr 3 esetén?Vagy már ddr 2 eseknél is?
DDR, DDR2 és DDR3 esetén is.
A kérdező hozzászólása: Igy már tiszta.Köszönöm!
Nem megy másik útvonalon, minden nap arra járok.
A kérdező hozzászólása: De igen :P Majd figyeld meg: a 7-es a kacskaringós résznél jön le, a 973-as meg tovább megy kicsit a vár fele és ott fordul meg.

Miért megy a hasa a konzerv kajától a cicámnak? Most féléves a cica, és régebben nem volt ilyen gond. Bármilyen márkájú konzervet kap, megy tőle a hasa. A tápot pedig hosszútávon nem eszi meg.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.

Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szerintem olyan anyag van a konzervben, amit a gyomra nem tud rendesen feldolgozni. Mindegyiktõl hasmenése van ? Mert akkor lehet hogy ki kellene próbálni egy másik márkát. Ha meg mindegyiktõl baja van, akkor lehet, hogy valami a belével van, és akkor el kellene vinni orvoshoz.
Szia. Az egyik oknak én is a bélférgességet mondanám, mivel az összes konzerv nem szabad, hogy kiváltson belõle hasmenést.Az én cicám a Friskies-tõl volt hasmarsos, és utána nem is ette meg.Valamilyen rejtélyes úton rájött arra, hogy melyik jó neki, így Whiskas(sajnos, nem szívesen adok neki), Royal Canin, és Scient Plan Hill's-t eszik csak meg.Én azt mondom, hogy fél éves kora miatt mielõbb fordulj vele orvoshoz, mert ha tényleg bélférges, komolyabb baja is lehet, és gondolj bele, neked sem lenne jó, ha állandóan menne a hasad....nem? Minden jót:Lizy


Miért megy a film magyar hangja alatt az angol is? Egyszerre megy mindkettő, és nem értem a magyart!

hogyan lehet kikapcsolni az angolt?

Legjobb válasz: Használj olyan lejátszót ami kezeli a több hangsávot, BsPlayer, Media Player Classic és még sok más lehetõség.

Használj olyan lejátszót ami kezeli a több hangsávot, BsPlayer, Media Player Classic és még sok más lehetõség.
Szia. Nagy valószinûség szerint két hangsávos az AVI filét (ha egyáltalán AVI-ról van szó) és a lejátszód ezt nem tudja kezelni (windows media playerre tippelek). Tölts le egy másik lejátszód és azzal próbáld. pl : vlc player : http://www.videolan.org/vlc/ sm player : http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php mplayer : http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: amúgy AVI..de eddig jó volt, nem lehetett hallani az angol hangot, csak most egy olyan 1-2 napja..:D ha eddig jó volt, akkor mi lehet a baj???
néhány filmnél nálam is van ilyen, a többinél pedig jól kelezeli, annak ellenére hogy több sávos. szedd le a k-lite codec packot, és használd a media player classicot
A kérdező hozzászólása: oké..köszi..:D am azt használom.:P
Szia. Valószinûleg 1-2 napja felinstalálltál valamit (program, kodek) ami ilyen hatással lett a beállitásokra vagy a kodekre. Üdv.
Elsõre a következõt tudnám ajánlani: kevesebb szénhidrát, több rost.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm!

Miért megy a CPU órajelem folyamatosan 997.47 Mhz-n ha nem csinálok semmit? Nem értem milehet a gond? Régen nem csinált ilyet!

Körülbelül egy óráig néztem folyamatosan és nem változott Ja friss Win7 van rajta.És Kivan takaritva is Intel Core 2 Duo 2Ghz L2 2Mb Win 7 Home Premium

Legjobb válasz: Miért menjen max órajelen és fogyasszon jóval többet, ha nem használod? :D

Miért menjen max órajelen és fogyasszon jóval többet, ha nem használod? :D
Nagyon egyszeru, mivel nem hasznalod levette a szorzot. hogy kevesebbet fogyasszon. Energiatakarekos uzemmodban van. Ha elkezdened hasznalni, rogton visszallna rendes orejelre amint szukseg van ra.
A kérdező hozzászólása: De ha nem haználom akkor se kell hogy ennyin mennyen! 200-600 MHz körül kell hogy mennyen ha nem használom
Nem fog 200mhz-re visszaállni. Nem tud annyira.
Nekem meg 1800Mhz-2000Mhz-en van egy 4magos Quad Core (üresben)...

Ki nézi a Dallast? Miért megy a digin angolul? Nincs digitális plattformunk, amin lehet állítani, így nem értjük, miért nincs szinkron.

Éppen az évadzáró epizód.... meg kell tanulnunk angolul... :-)

Legjobb válasz: Nézd meg rtlmoston

Nézd meg rtlmoston

Miért megy a ddr3 ram 1333 mhz helyett 667 mhz-n? A biosban sem tudok rajta állítani miért?

Ez egy új asus gép ddr3 ramokkal 2 szer 2 giga és nem akar 1333 mhz-n menni a szaküzletben azt mondták ha jók a körülmények akkor ennek is annyin kell menni.

Legjobb válasz: Milyen alaplapod van?

Milyen alaplapod van?
A kérdező hozzászólása: Asus p5g41m-lx
nekem is pont ez van csak asrock alaplappal a bios azt írja hogy 667mhz, de elvileg felszorozza magát 2 vel és akkor jó is, ezt mondta az egyik haverom. Nem tom ti mit szóltok ehhez. Nekem is érdekes volt :D
Szorozd meg a 667-et kettõvel, meglepõ eredményt fogsz kapni. És hogy miért pont kettõvel? Értelmezd ezt: DDR = Double Data Rate. Tehát minden rendben felesleges reklamálnod.
A kérdező hozzászólása: Na de akkor mit tudok a géppel vagy a rammal csinálni hogy 1333 mhz-n mennyen a ram a biost már szétállítgattam de hiába írja hogy 1333 mert nem annyi

Miért megy a hasam amikor megjön?

Amikor megjön a menszeszem akkor odabennt felborul nálam valami, mert 1 napon keresztül megy a hasam. Ez évek óta így van, minden egyes hónapban. Tegnap este megjött, és ma már 5-6szor voltam WC-n, és most is érzem hogy kell. Miért van ez? Mi köze a menszesznek a gyomorhoz?

Legjobb válasz: na erre en is szeretnek valaszt talalni! (bocs,hogy nem a valaszt irtam de legalabb tudd, hogy van sorstarsad) amugy nekem nem megy ilyen durvan a hasam, de eleg gyakran s "konnyen" jarom a Wc-t olyankor. 18-L

na erre en is szeretnek valaszt talalni! (bocs, hogy nem a valaszt irtam de legalabb tudd, hogy van sorstarsad) amugy nekem nem megy ilyen durvan a hasam, de eleg gyakran s "konnyen" jarom a Wc-t olyankor. 18-L
Szerintem azért, mert uyge aznap étkezel a szervezeted nem tudja egyszerre "kezelni" az emésztést és amikor megjön. Nõvéremnek is hasonló problémái vannak mint Neked. Amikor megjön neki, és aznap eszik egybõl megy a a WC-re.

Fiúk:Voltatok már olyan legénybúcsúban, amit night clubban tartottak, esetleg valaki közületek tartotta ott? Ha igen, miért döntöttetek úgy, hogy oda mentek és mi történt ott, a menyasszony tudott róla? Miért megy a pasi kuplerájba, ha nem szexért?

Legjobb válasz: nagyon értelmetlen oda menni. ha el van kötelezve a menyasszonya iránt és szerelmes belé, esze ágában se lenne nightklubba menni. ez nagyon nem normális.

nagyon értelmetlen oda menni. ha el van kötelezve a menyasszonya iránt és szerelmes belé, esze ágában se lenne nightklubba menni. ez nagyon nem normális.
nem kupiban voltunk hanem night clubban ahol a csajok vetkõztek táncoltak (jó drágán) de szex nem volt!!!! külön pénzért lehetett taperolni is de a bré a gatyában maradt!! persze lehet k**vázni is de ott ugye van szex is
ja és tudott róla a nejem. nem mondtuk elõre de aztán igen mert tudtam hogy nem haragszik. nem hárpia és megérti hogy mi a legénybúcsú lényege
mi történne egy night clubban? a csajok táncolnak a színpadon bugyiba+ melltartóban egy rúdkörül miközben a pasik piálnak és nézik a csajokat , night club meg a kupleráj azért nem ugyan az !
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést, mert a párom már most kijelentette, ha mi eljutunk egyszer odáig, akkor õ biztosan ilyen helyen fogja tartani a legénybúcsúját. 5éve vagyunk együtt, még nem tervezzük, hogy összeházasodunk, de ez engem már most hát hogy is mondjam...szóval nem nagyon örülök neki :( Volt már kupiban mióta együtt vagyunk, de csak azért, mert az egyik haverját vitte oda, aki rendszeresen jár ilyen helyre k*rvázni. Azt mondta, bement õ is, de csak megivott egy italt és eljött. Én ezt el is hiszem. Megbízok benne, de egy legénybúcsú az azért más. Amíg csak nézi, a lányokat, addig nincs is a dolog ellen kifogásom, de mondjuk ha már taperolás is menne, nos az már nekem sok lenne, fájdalmat okozna, ha ilyet tenne. De ugye nem leszek ott...Meg ugye a sok pia, meg a haverok esetleg bíztatják dolgokra.. Nem tudom..lehet túl sok filmet néztem... :P
aberrált perverz aki szerelmes valakibe és úgy bámulja a vetkõzõ, pózoló csajokat. és a csaja is az, ha ez neki tök természetes. soha nem voltatok egymásba szerelmesek, ha ez simán belefér. szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval sem mondtam, hogy számomra ez természetes, csak, ha õ úgy gondolja, hogy ott szeretne szórakozni a legénybúcsúján, hát mit tehetnék? Tiltsam meg neki?! Nem hiszem, hogy jó ötlet... Sztem annál inkább oda akarna menni, csak azért is. Egyébként ahogy írtam még tervben sincs az esküvõ, de nemrég ez valahogy szóba került, és õ kerek perec kijelentette, hogy ha egyszer eljutunk odáig õ biztos, hogy kupiban fogja tartani a legénybúcsúját. :( Megkérdeztem, hogy miért, de annyi volt a válasz, hogy MERT. A hangsúlyából, ahogy mondta azt éreztem, hogy õ úgy gondolja, hogy ez nem vita tárgya, nekem nincs beleszólásom. A gondolattól is rosszul vagyok, hogy egy másik nõhöz hozzáér, ne adj isten mást is csinálna vele... Megbízom benne, de mondjuk, ha a haverok befizetik egy privát táncra és egy pucér nõ vonaglik az ölében hosszú percekig, utána ne adj' isten azt mondják neki, hogy ha úgy gondolja mehetnek szobára is, hát nem tudom mit váltana ki belõle :( Csak félek, hogy esetleg a sok pia, meg a haverok stuffolása miatt esetleg eldurvulhat a helyzet. Azt hiszem megpróbálom megbeszélni vele, elmondani neki az ezzel kapcsolatos aggályaimat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!