Találatok a következő kifejezésre: Miért megy a (3083 db)

Miért megy a proci csak 1600 Mhz-en? Adott egy Ecs H61 H2-M2 lap benne egy Pentium G840 es proci, Aida szerint Csak ennyin megy terheletlenül. A memória is csak 667 Mhz en megy pedig 1333-on kellene neki.

Legjobb válasz: Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.

Mert ha nincs szükség a teljes kapacitásra a rendszer visszaveszi az órajelet, hogy energiát takarítson meg(ez minden mai cpu-ra igaz), a ram pedig jól jár, ddr esetén duplán kell számolni.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, és ddr 3 esetén?Vagy már ddr 2 eseknél is?
DDR, DDR2 és DDR3 esetén is.
A kérdező hozzászólása: Igy már tiszta.Köszönöm!
Nem megy másik útvonalon, minden nap arra járok.
A kérdező hozzászólása: De igen :P Majd figyeld meg: a 7-es a kacskaringós résznél jön le, a 973-as meg tovább megy kicsit a vár fele és ott fordul meg.

Miért megy a hasa a konzerv kajától a cicámnak? Most féléves a cica, és régebben nem volt ilyen gond. Bármilyen márkájú konzervet kap, megy tőle a hasa. A tápot pedig hosszútávon nem eszi meg.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.

Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szerintem olyan anyag van a konzervben, amit a gyomra nem tud rendesen feldolgozni. Mindegyiktõl hasmenése van ? Mert akkor lehet hogy ki kellene próbálni egy másik márkát. Ha meg mindegyiktõl baja van, akkor lehet, hogy valami a belével van, és akkor el kellene vinni orvoshoz.
Szia. Az egyik oknak én is a bélférgességet mondanám, mivel az összes konzerv nem szabad, hogy kiváltson belõle hasmenést.Az én cicám a Friskies-tõl volt hasmarsos, és utána nem is ette meg.Valamilyen rejtélyes úton rájött arra, hogy melyik jó neki, így Whiskas(sajnos, nem szívesen adok neki), Royal Canin, és Scient Plan Hill's-t eszik csak meg.Én azt mondom, hogy fél éves kora miatt mielõbb fordulj vele orvoshoz, mert ha tényleg bélférges, komolyabb baja is lehet, és gondolj bele, neked sem lenne jó, ha állandóan menne a hasad....nem? Minden jót:Lizy


Miért megy a film magyar hangja alatt az angol is? Egyszerre megy mindkettő, és nem értem a magyart!

hogyan lehet kikapcsolni az angolt?

Legjobb válasz: Használj olyan lejátszót ami kezeli a több hangsávot, BsPlayer, Media Player Classic és még sok más lehetõség.

Használj olyan lejátszót ami kezeli a több hangsávot, BsPlayer, Media Player Classic és még sok más lehetõség.
Szia. Nagy valószinûség szerint két hangsávos az AVI filét (ha egyáltalán AVI-ról van szó) és a lejátszód ezt nem tudja kezelni (windows media playerre tippelek). Tölts le egy másik lejátszód és azzal próbáld. pl : vlc player : http://www.videolan.org/vlc/ sm player : http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php mplayer : http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: amúgy AVI..de eddig jó volt, nem lehetett hallani az angol hangot, csak most egy olyan 1-2 napja..:D ha eddig jó volt, akkor mi lehet a baj???
néhány filmnél nálam is van ilyen, a többinél pedig jól kelezeli, annak ellenére hogy több sávos. szedd le a k-lite codec packot, és használd a media player classicot
A kérdező hozzászólása: oké..köszi..:D am azt használom.:P
Szia. Valószinûleg 1-2 napja felinstalálltál valamit (program, kodek) ami ilyen hatással lett a beállitásokra vagy a kodekre. Üdv.
Elsõre a következõt tudnám ajánlani: kevesebb szénhidrát, több rost.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm!

Miért megy a CPU órajelem folyamatosan 997.47 Mhz-n ha nem csinálok semmit? Nem értem milehet a gond? Régen nem csinált ilyet!

Körülbelül egy óráig néztem folyamatosan és nem változott Ja friss Win7 van rajta.És Kivan takaritva is Intel Core 2 Duo 2Ghz L2 2Mb Win 7 Home Premium

Legjobb válasz: Miért menjen max órajelen és fogyasszon jóval többet, ha nem használod? :D

Miért menjen max órajelen és fogyasszon jóval többet, ha nem használod? :D
Nagyon egyszeru, mivel nem hasznalod levette a szorzot. hogy kevesebbet fogyasszon. Energiatakarekos uzemmodban van. Ha elkezdened hasznalni, rogton visszallna rendes orejelre amint szukseg van ra.
A kérdező hozzászólása: De ha nem haználom akkor se kell hogy ennyin mennyen! 200-600 MHz körül kell hogy mennyen ha nem használom
Nem fog 200mhz-re visszaállni. Nem tud annyira.
Nekem meg 1800Mhz-2000Mhz-en van egy 4magos Quad Core (üresben)...

Ki nézi a Dallast? Miért megy a digin angolul? Nincs digitális plattformunk, amin lehet állítani, így nem értjük, miért nincs szinkron.

Éppen az évadzáró epizód.... meg kell tanulnunk angolul... :-)

Legjobb válasz: Nézd meg rtlmoston

Nézd meg rtlmoston

Miért megy a ddr3 ram 1333 mhz helyett 667 mhz-n? A biosban sem tudok rajta állítani miért?

Ez egy új asus gép ddr3 ramokkal 2 szer 2 giga és nem akar 1333 mhz-n menni a szaküzletben azt mondták ha jók a körülmények akkor ennek is annyin kell menni.

Legjobb válasz: Milyen alaplapod van?

Milyen alaplapod van?
A kérdező hozzászólása: Asus p5g41m-lx
nekem is pont ez van csak asrock alaplappal a bios azt írja hogy 667mhz, de elvileg felszorozza magát 2 vel és akkor jó is, ezt mondta az egyik haverom. Nem tom ti mit szóltok ehhez. Nekem is érdekes volt :D
Szorozd meg a 667-et kettõvel, meglepõ eredményt fogsz kapni. És hogy miért pont kettõvel? Értelmezd ezt: DDR = Double Data Rate. Tehát minden rendben felesleges reklamálnod.
A kérdező hozzászólása: Na de akkor mit tudok a géppel vagy a rammal csinálni hogy 1333 mhz-n mennyen a ram a biost már szétállítgattam de hiába írja hogy 1333 mert nem annyi

Miért megy a hasa hetek ota tàpszeresnek?

4 honapos a babàm.

Legjobb válasz: Sürgõsen jelezd a gyerekdokinak!!! Hetek óta megy a hasa és fel sem kerested a dokit, inkább itt kérsz tanácsot? Milyen anya vagy te????? Azért adod neki ezt a tápszert, mert már kiváltottad? Visszaváltják ám (nálunk megteszik legalábbis)! Én nem szoktam szidni senkit, de rád azt tudom csak mondani: Idióta!

Sürgõsen jelezd a gyerekdokinak!!! Hetek óta megy a hasa és fel sem kerested a dokit, inkább itt kérsz tanácsot? Milyen anya vagy te????? Azért adod neki ezt a tápszert, mert már kiváltottad? Visszaváltják ám (nálunk megteszik legalábbis)! Én nem szoktam szidni senkit, de rád azt tudom csak mondani: Idióta!
A kérdező hozzászólása: ba"d meg te vagy idiota. voltam dokinàl, aki azt mondta hogy adjak neki x.y port a tàpszerbe, és azt igya. itta két hétig, semmi vàltozàs, aztàn azt mondta hogy a fogzàs miatt van hasmenése, mert a vizeletéböl semmi baktérium ki nem mutatott. Szoval dràga azért fordultam ide, hogy talàn itt tapasztalt anyukàk okosabbak, mint a hülye doktor.
Az 1-es tápszert mi is használtuk, de nálunk szorulást okozott.Én most a start aktívot adom újra.Nálunk nem volt kaki 5-6 napig eddig, most pedig...minden nap és olyan hasmenéses jellegû, de csak napi 1-2-szer.én elkezdtem a hozzátáplálást és sztem ezért..A dokinõ nekem is azt mondta nem gond.
A kérdező hozzászólása: Ja és a tàpszer màrka elvileg ugyanaz, csak az egyik erösebb...nem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszt! Hàt szerintem akkor én is visszaàllok a start-ra, aztàn éjjel meg kap 1-szer az erösebböl. Mivel kezdted a hozzàtàplàlàst?
Almával, most már kap sütõtököt is amit nagyon szeret 4 hós és 2 hetes
A kérdező hozzászólása: köszi!

Miért megy a hasam amikor megjön?

Amikor megjön a menszeszem akkor odabennt felborul nálam valami, mert 1 napon keresztül megy a hasam. Ez évek óta így van, minden egyes hónapban. Tegnap este megjött, és ma már 5-6szor voltam WC-n, és most is érzem hogy kell. Miért van ez? Mi köze a menszesznek a gyomorhoz?

Legjobb válasz: na erre en is szeretnek valaszt talalni! (bocs,hogy nem a valaszt irtam de legalabb tudd, hogy van sorstarsad) amugy nekem nem megy ilyen durvan a hasam, de eleg gyakran s "konnyen" jarom a Wc-t olyankor. 18-L

na erre en is szeretnek valaszt talalni! (bocs, hogy nem a valaszt irtam de legalabb tudd, hogy van sorstarsad) amugy nekem nem megy ilyen durvan a hasam, de eleg gyakran s "konnyen" jarom a Wc-t olyankor. 18-L
Szerintem azért, mert uyge aznap étkezel a szervezeted nem tudja egyszerre "kezelni" az emésztést és amikor megjön. Nõvéremnek is hasonló problémái vannak mint Neked. Amikor megjön neki, és aznap eszik egybõl megy a a WC-re.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!