Találatok a következő kifejezésre: Miért magasabb hőm napközben, (2 db)

Miért magasabb a hőm napközben, mint a reggeli méréskor?

Reggel 6-kor kelek, így ekkor mérem a h?m. Ciklusom második felében tartok, 6-kor max. 36,8 a h?m, de napközben 37,1-ig is felmegy...ez mit jelent? Melyiket kell figyelembe vennem? Túl korán mérem reggel (végülis ez az ébredési)?

Legjobb válasz: A reggelit vedd figyelembe. A dokim mondta, tegyem az ágyam mellé a hõmérõt, mert ha kimegyek érte a fürdõszobába és úgy mérem, már az is hamis képet ad. A testhõmérsékletnek van egy napi ingadozása, ezért van az hogy napközben mást mérsz.

A reggelit vedd figyelembe. A dokim mondta, tegyem az ágyam mellé a hõmérõt, mert ha kimegyek érte a fürdõszobába és úgy mérem, már az is hamis képet ad. A testhõmérsékletnek van egy napi ingadozása, ezért van az hogy napközben mást mérsz.
A reggelit vedd figyelembe.Napközben magasabb a hõnk, mint ébredéskor.

28. napon vagyok és 9 napja a hőm is jó de miért mérek napközben magasabbat?

ne nézzetek hülyének mert tudom,hogy a napközbeni nem számít,de érdekelne a dolog..ttp://ciklus.hu/images/diagramok/d850eaf72acd9f3d1fc2

Legjobb válasz: még annyit,hogy a mellbimbóm néha olyan mintha fázna és égne...csak kérlek ne írjátok azt,hogy mert figyelem magam,mivel ilyet még eddig nem éreztem és olyan fura..lehet ez is menszi tünet?

A kérdező hozzászólása: még annyit, hogy a mellbimbóm néha olyan mintha fázna és égne...csak kérlek ne írjátok azt, hogy mert figyelem magam, mivel ilyet még eddig nem éreztem és olyan fura..lehet ez is menszi tünet?
Igen Én is most ilyen várakozó stádiumban vagyok.Péntekre nem várom bár igy 2 év után már nem vagyok ilyen türelmetlen amig nem késik addig próbálok nem kombinálni:S Egyébként Én igy alakulok. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cb6822b8ec758a2e7fa013.. Azért drukkolok Neked de ebbõl bármi lehet még ahogy az enyémbõl is :S
A kérdező hozzászólása: igen..csak ez a várakozás!!
Kismama ismét: Volt ovud az látszik a görbén, most már csak a várakozás marad:) Ebbõl a görbébõl még bármi lehet mensi vagy terhesség. Hétvégén kiderül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ..
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/d850eaf72acd9f3d1fc2f2e872..
A kismama vagyok újra! csak a hétvégére nem várod? Akkor még be sem ágyazódott az a sejtcsomó, ha megfogantál. Nincs amitõl tüneteket érezz. Majd ovu utáni 12-14 napon már gyanakodhatsz. Tudod kimaradt mensi elött minden csak találgatás.
A nappal hõ egyáltalán nem számít! MINDEN embernek magasabb a hõje napközben hiszen mozogsz, jössz-mész, dolgozol, stb, a szervezeted mûködésben van. Csak a reggeli, ébredési hõ a lényeg amikor szemkinyitás után azonnal dugod a szádba a hõmérõt és úgy mérsz.Akkor még pihen a szervezeted, semmi nem befolyásolja a hõt. A nevében is benne van:ÉBREDÉSI HÕ. 10+2 hetes kismami.
Szia! Nem jól linkelted be a görbédet, nem lehet megnyitni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon régóta várunk erre a babár, pontosabban majdnem 9 éve..tehát ha már én türelmetlen vagyok és minden perc örökké tart akkor engem meg lehet érteni..félek mindig a csalódástól..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!