Találatok a következő kifejezésre: Miért mászok ha (13 db)

7.5-hó kislányom miért nem mászik ha hasra rakom?

magától még nem ül fel,de ha le?ltetem szépen elvan.

Legjobb válasz: Az en kisfiam 8 honapos lesz holnap es ugyan igy csinal. Hason van de nem maszik. Neha neha probalkozik de nem tul aktivan. Az ules az szepen stabilan megvan :) Szerintem ido kell meg. Azt mondjak tegyel ele mikor hason van egy kedvenc jatekot es akkor elindul. En is ezt jatszom vele.

Az en kisfiam 8 honapos lesz holnap es ugyan igy csinal. Hason van de nem maszik. Neha neha probalkozik de nem tul aktivan. Az ules az szepen stabilan megvan :) Szerintem ido kell meg. Azt mondjak tegyel ele mikor hason van egy kedvenc jatekot es akkor elindul. En is ezt jatszom vele.
Szia! Nálunk ugyan ez a helyzet állt fenn 11 hónapos korig. Nekem itt azt mondta egy gyógypedagógus anyuka, hogy gyereket addig nem ültetünk fel, amíg magától nem teszi. Na de ma megtört a jég, le is akartam írni hátha másnál is beválik, egy kukit elé helyeztünk és bizony mászik érte a drágám.
Ne aggódj...az én nagyfiam aki már 8 éves, egyáltalán nem mászott, bénázott egy darabig, aztán 10 hónaposan ment. A kicsi aki most 11 hónapos, õ kb. 8 hónaposan kúszott úgy, hogy nem térdelt fel, hanem mint a fóka. Egész na a földön volt és egyszer csak feltérdelt és hajrá.

Munkahelyen ha tetszik valaki, a kolleganő miért mászik rá a pasira a szemem elött? és miért kezd ki vele ha tudja hogy odáig vagyok érte?

Ráadásul a kolleginával,azt hittem hogy jóba vagyunk.iért kell mindenkinek a másé ?miért bunkók az emberek?és miért nem mindenki a saját kategóriájába keresi a neki valót ?

Legjobb válasz: mert ha valami srác kell valami csajnak, utána már minden csaj meg akarja szerezni azt a pasit. és versengenek hogy ki a jobb.

mert ha valami srác kell valami csajnak, utána már minden csaj meg akarja szerezni azt a pasit. és versengenek hogy ki a jobb.
Aha, tehát igénytelen, kis szerény csaj..., szóval ezért keressen a saját kategóriájában!És szted direkt [email protected]ásból a neked is tetszõ srácot akarja levadászni, vagy mi?Hogy veled kicsesszen?
Ejha, nem gondoltam volna, hogy lehetsz még antipatikusabb, de túlszárnyaltad önmagad! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Én tetszek neki nem õ. már 5 éve csak ez a kis lotyó sajna hasonlit rám õt is bennem látja. de nem õ kell neki....kis szerencsétlen béna én pártfogoltam mikor uj volt még a hangját sem hallani.csak ki van éhezve szegény a jó palikat nézi meg de hát ö hogy mondjam annyíira nem ad magára
Ezt hogy érted, hogy a maga fajtájával kezdjen, meg "miért nem mindenki a saját kategóriájába keresi a neki valót"..., ezt kifejtenéd kicsit? Csak érdekelne.
te miért nem érted meg, hogy neki is tetszik. vagy te miért nem léptél semmit a pasi irányában.úgy is õ fog majd dönteni melyikõtök kell neki.
A kérdező hozzászólása: Lehet jól megverem.akikor ide jött olyan béna volt kis alamuszi nyuszi nagyot ugrott miért nem a maga fajtájával kezd?
Tépd meg a wc-ben a kolléganõt és rakd helyre!!:D
kolléganõben sose szabad bizni, mert akiben a legjobban bizol az szur a legjobban hátba!
Isten hozott a Nõk világában.
Mert te csak odáig vagy érte, õ pedig akarja is!
mért kell harcolni, majd vége lesz ami köztük van ha meg nem akkor éljenek boldogan
A kérdező hozzászólása: Jó csk büdösen meg ápolatlanul ne az én pasim kelljen neki . aki azért 1-2 fokkal feljebb van azért...

Miért mászok falra ha hozzám ér?

Mostanában teljesen megvagyok zavarodva. Ha ápp csak közelít a barátom én már csúsznák ki a kezei közül. Nehogy hozzám érjen, mert zavar és nem esik jól. Másik pillanatban pedig szabályosan letámadom, mert éppen rám jön, de ez is csak pillanatig tart. Magamon sem tudok kiigazodni:S

Legjobb válasz: LEhet hogy elmúlt a szerelem?

LEhet hogy elmúlt a szerelem?
hormonok :-P
Igen talán a hormonváltozás tesz be..talán..bár nekem még nem volt ilyen.
Sztem már nem szereted annyira és azért akarsz kibújni a karjai közül. Az meg, "letámadod" az lehet, h csak egy úgynevezett fellángolás, mert éppen kívánod. De komolyan nem tudom. Lehet, h valami lelki probléma az okozója. Esetleg egy régi veszekedés vagy családi problémák stb.
Szerintem is a lelki vonzalom hiánya. A "letámadás" szerintem bûntudat.
Frigid picsa!
Nem, egyszerûen meghülyültél!
Bolond abnormális wagy

Miért is jó az, ha minél több ideig mászik a baba?

...sok helyen olvasom,valami agyféltekék közötti kapcsolat dolog...de miért is jó pontosan?

Legjobb válasz: hát igazából sokkal jobban fejlõdik a beszéde és a mozgása is. a legjobb példa erre a lányom és a fiam közti különbség. lányom kompozott, sosem egy cm-t sem mászott, 13,5 hónaposan indult el. Okos õ is és nagyon imádom, de a fiam teljesen más lett. õ 6 hónaposan már mászott, egészen 11 hónapos koráig akkor indult el. 7 hónaposan ült 9 hónaposan felállt. nagyon sokat beszél nagyon kommunikatív érdeklõdõ a világra és sokkal szófogadóbb. Kevesebb kudarc éri és ha pl. összevesznek egy játékon akkor a fiam, a kisebb aki 14 hónapos õ az okos aki enged. Valahogy sokkal megértõbb is. ég és föld a két gyerek közt a különbség. visszatekerném az idõt és a lányomat sem tenném anyósi unszolás hatására abba a lüke kompba. a fiam eljátszik egyedül is sokáig, nem nyávog csak akkor sír ha álmos, a lányom ügyesen rajzol színez, de hamar megunja, nem sok minden köti le 10 percnél tovább. és kicsit esetlenebb. és hanyag tartása van ami állítólag szintén elkerülhetõ ha a kicsi sokat mászik.

hát igazából sokkal jobban fejlõdik a beszéde és a mozgása is. a legjobb példa erre a lányom és a fiam közti különbség. lányom kompozott, sosem egy cm-t sem mászott, 13, 5 hónaposan indult el. Okos õ is és nagyon imádom, de a fiam teljesen más lett. õ 6 hónaposan már mászott, egészen 11 hónapos koráig akkor indult el. 7 hónaposan ült 9 hónaposan felállt. nagyon sokat beszél nagyon kommunikatív érdeklõdõ a világra és sokkal szófogadóbb. Kevesebb kudarc éri és ha pl. összevesznek egy játékon akkor a fiam, a kisebb aki 14 hónapos õ az okos aki enged. Valahogy sokkal megértõbb is. ég és föld a két gyerek közt a különbség. visszatekerném az idõt és a lányomat sem tenném anyósi unszolás hatására abba a lüke kompba. a fiam eljátszik egyedül is sokáig, nem nyávog csak akkor sír ha álmos, a lányom ügyesen rajzol színez, de hamar megunja, nem sok minden köti le 10 percnél tovább. és kicsit esetlenebb. és hanyag tartása van ami állítólag szintén elkerülhetõ ha a kicsi sokat mászik.
Az izmok sokáig jó stimulálást kapnak, erõsödnek sokáig, fejlõdik az egyensúly érzék, a testtudat, stb. Én errõl tudok, de biztosan az agynak is jó természetesen! De a kis sejtek közötti szinapszisok, kapcsolat folyton erõsödik és alakul, bármilyen tevékenységet folytat a gyerek, hiszen ezek most alakulnak ki, most találkoznak - kötõdnek össze.
"...Amennyiben kimarad a kúszás vagy a mászás a baba fejlõdésébõl, nem csak egy mozgáskoordinációs hiányosság lesz az eredmény, hanem az idegrendszeri érés sem halad a megfelelõ irányban. Az idegrendszer felépítésében hiányosságok keletkeznek, a test, mint fizikai eszközrendszer nem képes maradéktalanul ellátni a feladatát. Ezek a mûködésbeli hibák hátrányosan befolyásolják a gyermek értelmét és érzelemvilágát."
Segíti az agyi keresztcsatornák fejlõdését, ami nagyban befolyásolja a tanulási képességeket. Koncentráció problémákat, tanulási nehézségeket okozhat. Kisöcsém kihagyat a mászást, és sajnos nála meg is figyelhetõ a koncentrációzavar, szakember is vizsgálta. Meg volt döbbenve, hogy mennyire okos kisfiú, viszont egyik pillanatról a másikra a figyelme visszaesett nullára. Sajnos vannak is gondok a suliban :(
Könnyebb lesz a mozgáskoordináció, beszéd, jobb lesz az egyensúlyérzék, tanulási képesség
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!jó híreket írtatok!Kisfiam 7 hónapos kora óta ül, mászik, most 11 hónapos.8 hónaposan felállt, lépeget a bútorok mellett, viszont sztem még nem fog elindulni az elkövetkezendõ 1 hónapban.Õ is türelmes baba, eljátszik magában, és szinte soha nem sír.Jó természete van úgy látom.
A kúszáshoz-mászáshoz váltottan kell használni a végtagokat (tehát bal láb-jobb kar és fordítva), ez pedig segít összehangolni a két agyfélteke mûködését, logikusan minél többet gyakorolja ezt a gyerek, annál jobban sikerül összehangolni az agyféltekék mûködését, ami elengedhetetlen egy csomó dologhoz (tanuláshoz, íráshoz, olvasáshoz, beszédhez, logikai késségekhez és még nagyon sok mindenhez). Az egyik rokonom kisfiánál kimaradt a mászás, mert nagyon korán elkezdett járni, most 7 éves, sok gond volt vele az iskolában, nem tud koncentrálni, dührohamai vannak, most egy mozgásterápiára jár, ahol nagyrészt a mászást gyakoroltatják vele.

Gond ha 11 hónaposan hátrafelé mászik. Előre csak pár lépést tud megtenni. Felállni csak a térdelésig jutott. Valahol azt olvastam, hogy nem olyan jó, ha hátrafelé másznak, de azt nem találtam sehol, hogy miért?

Legjobb válasz: Szia, lehet, hogy én írtam. Én egy Dévénys gyógytórnásztól hallotam mikor a miénket hordtuk. Õ mondta, hogy ne hadjuk hátra fele mászni és, hogy akadályozzuk meg ha így akar mászni. És õ mondta azt is, hogy 10 hónapos koráig kell megtanulni mászni és tõle hallotam azt is, hogy baj ha kihadja a mászást.Igaz ezzel ellentétesen a védõnõnk meg azt mondta, hogy a legtöbb kisbaba elõször hátrafele kezd el mászni. Ezért is lepõdtem meg annyira mikor masszásra vittük és pont az ellenkezõjét állította. Mindenesetre én azért megnézetném a saját magam megnyugtatása végett egy szakemberrel. Az enyém most 10 hónapos és már jár. Egy kicsit le vagytok maradva. Pedig az enyém is le volt maradva.Fõleg olyanoknak ajánlják a Dévényi módszert akiknek hosszú volt a vajúdás vagy korábban jött a pici a kelleténél.Esetleg megpróbálhatod elvinni, sok okos dolgot megtudsz az elsõ alkalommal akkor úgy is csak felmérik a gyereket.

Szia, lehet, hogy én írtam. Én egy Dévénys gyógytórnásztól hallotam mikor a miénket hordtuk. Õ mondta, hogy ne hadjuk hátra fele mászni és, hogy akadályozzuk meg ha így akar mászni. És õ mondta azt is, hogy 10 hónapos koráig kell megtanulni mászni és tõle hallotam azt is, hogy baj ha kihadja a mászást.Igaz ezzel ellentétesen a védõnõnk meg azt mondta, hogy a legtöbb kisbaba elõször hátrafele kezd el mászni. Ezért is lepõdtem meg annyira mikor masszásra vittük és pont az ellenkezõjét állította. Mindenesetre én azért megnézetném a saját magam megnyugtatása végett egy szakemberrel. Az enyém most 10 hónapos és már jár. Egy kicsit le vagytok maradva. Pedig az enyém is le volt maradva.Fõleg olyanoknak ajánlják a Dévényi módszert akiknek hosszú volt a vajúdás vagy korábban jött a pici a kelleténél.Esetleg megpróbálhatod elvinni, sok okos dolgot megtudsz az elsõ alkalommal akkor úgy is csak felmérik a gyereket.
Nem értem, mi rosszat írtam, nem hiszem, hogy egy ekkora babának már esetleg kötelezõ lenne mindent tudnia..jó, akkor csak vidd fejlesztésre, úgyis most ez a divat, hogy mindenki Dévény-tornára jár... A 4. babámmal vagyok itthon, így láttam már ezt-azt és azt is tudom, hogy minden baba máshogyan fejlõdik, egyiket sem szabad a másikhoz hasonlítgatni.. na, mindegy, te tudod..
Köszi, nem rád értettem..
Egyáltalán nem baj, ha egyelõre még keveri a "sebességet", majd rá fog arra is, jönni, hogy hogyan kell elõre felé haladni. Hagyd, hogy a maga ütemében fejlõdjön, mindennek el fog nála is jönni az ideje. Neki kell rájönnie mindennek a "titkára".
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: számomra a válaszod hasznos volt, nem én pontoztalak le.

Miért nem jó, ha kisterpeszben mászik a kisfiam? Lehet ebből a későbbiekben gond?

Legjobb válasz: Szerintem az én fiam is úgy mászik, vagy nem értem, hogy milyen lenne, ha nem lenne kisterpeszben. Mindenestre tegnap voltunk neurológián és a doktornõ nem is mondott rá semmit. Szerintem attól is függ, hogy mekkora az a kisterpesz.

Szerintem az én fiam is úgy mászik, vagy nem értem, hogy milyen lenne, ha nem lenne kisterpeszben. Mindenestre tegnap voltunk neurológián és a doktornõ nem is mondott rá semmit. Szerintem attól is függ, hogy mekkora az a kisterpesz.
Neharagudj, nem egészen értem: mászópózban, tehát hajlított lábbal kisterpeszben vagy pedig nyújtott lábbal kisterpeszben?
mondta valaki, hogy gond?
A kérdező hozzászólása: Hajlított lábbal, mászópózban kisterpeszben. Gyorsan mászik, de kipróbáltam és így a csípõmnek nem tesz jót. Gondolom neki se. A neurológián mondták, hogy ez nem igazán jó, de nem mondták, hogy miért.
azt hiszem vagy laza a csípõje vagy kötött. Dévényes tornára (DSGM) érdemes lenne elmennetek, õk tudják korrigálni itt az alapítvány honlapja http://www.deveny.hu/index_1022.php?forum2_topic_id=108

Miért nem mászik? Nem szeretném, ha kihagyná ezt a mozgásformát.

10 hónapos múlt a kisfiam, hónapok óta kúszik, már felállt, oldalazva lépeget bútorokba kapaszkodva, egyébként nagyon sokat van négykézláb, hintázik el?re-hátra, de mászva nem akar elindulni. Mik a tapasztalatok, lehet ebb?l még mászás?

Legjobb válasz: a válaszokra én is kiváncsi lennék. az én fiam 9 hónapos, õ sem mászik, viszont a kiságyában ülésbõl állandóan feláll, és vigyorogva rugózik.

a válaszokra én is kiváncsi lennék. az én fiam 9 hónapos, õ sem mászik, viszont a kiságyában ülésbõl állandóan feláll, és vigyorogva rugózik.
Szia! Az én fiam napra pontosan 9 hónapos volt mikor elkezdett mászni. Addig semmit nem csinált csak kúszott, de azt is késõn kezdte. 1 órára rá hogy elkezdett mászni rájött hogy ha oldalra dobja a popóját akkor fel tud ülni. Másnap az ágyba kapaszkodva felállt. Tehát õ végülis elõbb mászott mint állt, de most 18 hónapos és még mindig van hogy séta helyett inkább mászik (pedig már szaladni is tud). Szerintem még elkezdhet mászni! Próbáld olyan helyen csalogatni valamivel ahol nem tud semmibe megkapaszkodni hogy felálljon. :)
A kérdező hozzászólása: akkor hasra dobja magát és kúszik:(
Elkezd mászni is, az enyém is ezt csinálta! 1 hét múlva lesz 12 hónapos. Majd rájön a technikájára. Az enyém elindult, mégis, ha nem érzi biztonságban magát, akkor legugol és elõredõl majd mászva megy tovább.
Szépen rá fog jönni hogyan kell és hogy ez sokkal izgisebb és gyorsabb mint a kúszás :) A legfontosabb, hogy ne ültesd õt, mert az a mászás ellen hat és ne vezesd kézenfogva, bár ezt gondolom nem teszed.
Szia) az én fiam pont 9 honapos volt, amikor mászni kezdett, de úgy, hogy én jelét sem láttam, hogy készulne rá, szinte egyik naprol a másikra! ekkor már 1 honapja állt és tipegett az ulogarnitura mellett. minden baba más, még meglephet ne aggodj!

Miért csinálja 12hós fiam? Ha pl. szépen eljátszik egyedül és megyek felé, de eszembe jut valami, amiért visszakell fordulnom, hát mindent eldob a kezéből és ordítva mászik utánam.

de olyan felkiáltva ordít, mintha megijedne.

Legjobb válasz: Szeparációs szornongásnak hívják. Azt hiszi ha elmész, akkor végleg eltûnsz. Amíg egyegül eljátszott addig minden fogyelmét a játék kötötte le, amint meglát Téged, már Te vagy a figyelem középpontja. Mivel azt hiszi otthagyod, és fél hogy sosem jössz vissza, ezért rohan utánnad. Õ még nem tudja, hogy amit nem lát az azért még van, azt "hogy mindjárt jövök", csak itt vagyok akonyhában " õ nem érti. Játsz vele kukucs játékot sokat, ezzel fejlesztheted. Életkori sajátosság. Meg fogja tanulni, hogy amit nem lát az is létezik. Ha majd jár akkor folyton a nyomodban lesz.

Szeparációs szornongásnak hívják. Azt hiszi ha elmész, akkor végleg eltûnsz. Amíg egyegül eljátszott addig minden fogyelmét a játék kötötte le, amint meglát Téged, már Te vagy a figyelem középpontja. Mivel azt hiszi otthagyod, és fél hogy sosem jössz vissza, ezért rohan utánnad. Õ még nem tudja, hogy amit nem lát az azért még van, azt "hogy mindjárt jövök", csak itt vagyok akonyhában " õ nem érti. Játsz vele kukucs játékot sokat, ezzel fejlesztheted. Életkori sajátosság. Meg fogja tanulni, hogy amit nem lát az is létezik. Ha majd jár akkor folyton a nyomodban lesz.

Miért jó az a "férfiaknak" ha egy NÕ megalázza és a földbe tiporja őket, ha rendszeresen érezteti velük, hogy csak csúszó-mászó férgek?

Kifejezetten subok válasza érdekel, hogy élik ezt ?k meg.

Legjobb válasz: Velem ezt a nõk a mindennapokban éreztetik, nem a szexben...

Velem ezt a nõk a mindennapokban éreztetik, nem a szexben...
Én lány vagyok ugyan, de szubmisszív hajlamú. Azt élvezem, arra izgulok, ha egy férfi uralkodik rajtam, ha simán elõkapja a farkát és le "kell" szopnom, ha akarom, ha nem. Az életben egyébként domináns, céltudatos és határozott vagyok, de valahogy a szexben ez izgat. Ugyanakkor néha fellázadok és én akarok uralkodni a páromon. :) Engem izgat az a gondolat is, hogy mi lenne, ha a barátom esetleg megdugná az egyik barátnõmet, beleélvezne és aztán én kinyalnám. Beteges, tudom, de ez van. 22L
Fú hát egyik haveromnak is ez a fétise, de tõlem nagyon távol áll a dolog F
Az utolsónak is igaza van, de nem csak õk. Az én barátom is vonzódik a BDSM-ben a sub szerep iránt. Õ az életben sem irányító, inkább én vagyok az. Ám a szexen kívül egyenrangúnak mondanám magunkat. Nem csicskáztatom, alázom, sõt, kifejezetten szeretek kedves, megértõ lenni vele. :) Elég nagy a bizalom köztünk.
Kihasználás? Aki tudatosan megy bele akkor az kihasználás? Szerintem nem. Bár nagyon nehéz megtartani az "egészséges" egyensúlyt. A legtöbb férfi aki az életben irányító, vezetõ szerepet tölt be a mindennapokban, azok között gyakori a sub szerepet keresõ a párkapcsolatban.
Ki mondta hogy ez jó. Lehet hogy egyesek ezt élvezik, de szerintem ez nem jó. A BDSM nem errõl szól. Ha valaki kihasználja a másikat, akkor az nem BDSM már.
Nem vagy beteges, ilyen is sok van. Aki az "életben" irányító jellem, domináns, de a szexben izgatja a szubmisszív szerep. Bár ez a cuckold fantázia inkább férfiakra szokott jellemzõ lenni, hogy azt élvezik, megcsalják õket. Keress megértõ partnert hozzá.
A 80%-os megint jól beszél. Sok férfi ilyen, de velük is szeretettel kell bánni, néha még több megértéssel. Minden embernek szüksége van a megértésre, elfogadásra. Segíteni kell nekik, hogy meg tudják élni a vágyaikat egy domináns partner mellett. Ez nem egyenlõ azokkal a szadista, érzéketlen nõkkel, akik után általában a férfiak futni szoktak.
Különben, ha az illetõ férfi külön tudja választani és csak a szexualitásra korlátozódik a dolog, akkor nem hiszem, hogy problémát okozna. Akkor sem, ha egy megértõ partnerre talál, aki bár a mindennapokban is éreztet egyfajta felsõbbséget, de elfogadást, megértést, szeretetet is egyben. Ez természetesen a másik oldalon is igaz, ha a nõ vágyik ilyesmire. Ilyenkor "domot" kell találnia mindkettõnek, nõi, vagy férfi domot (elõbbit dominának is nevezik). Egy normális dom nem él vissza a helyzetével szadista módon. De hát, arról a fene se tehet, ha a férfiak egy része e helyett inkább kifejezetten olyan nõt keres, aki nap mint nap kutyaként bánik vele, kritizálja, ugráltatja, lenézi, megalázza, fúrja, stb. Vagy egyszerûen rémesen lekezelõ módon viselkedik a párjával.
Habár sejtem, hogy a második válaszoló is inkább cinizmusból, provokációból, vagy elkeseredettségbõl írta. Esetleg azzal keveri, amikor bizonyos önbizalomhiányos, önbizonygató nõk kedvenc szórakozása a rosszfiúk betörése.
Utolsó: ez egyáltalán nem ritkaság, nagyok sok férfire igaz. Legalábbis az irányítás része mindenképp, ha a durva megalázás, megcsalás része nem is! "Férfiaknál ez fétis, nõknél általános nemcsak a szexben, a mindennapi életben is." Na ez az, ami téves. A nõk legbelül nemigen tûrnek meg maguk fölött senkit. Ha mégis, azzal csak ideig-óráig önmagukat csapják be.
Nekem izgalmat okoz ha egy nõ irányíthat. Amúgy csak a magánéletemben. Tudom, hogy ez nem normális de a "férfi" társadalom egy kis százalékához tartozom vele. Ha megaláznak az természetesen szégyenérzetet okoz de vele egyidõben jelentkezik egy szexuális izgalom is. Valamint ha a párom mással látom (cuckold) akkor egy félelem érzés is hogy nem vagyok elég jó, de ez is izgat szexuálisan. 23/f
Igazábol szerintem a férfiak kis hányada élvezné csak az ilyet
Férfiaknál ez fétis, nõknél általános nemcsak a szexben, a mindennapi életben is.
A kérdés, amire korábban nagyon kerestem a választ, de most már nem érdekel, ilyen vagyok és kész. Engem szexuálisan is izgat, úgy értem, a farkamban érzem a bizsergést, ha egy nõ megaláz.

Ha józan, nem akar tőlem semmit, de ha részeg, mindig rám mászik. Miért?

Én 19/F, ? 18/L. Ha nem iszunk, akkor témában sincs ilyesmi, amit részegen csinál: ölelget, puszilgat, simogat. Akkor most mivan?

Legjobb válasz: hát vannak ilyenek, akik pia hatására elkezdenek nyomulni :D addig nincs nagy gond, amíg nyomul, nem másra. amúgy nem gátlásos, amit a pia felold?

hát vannak ilyenek, akik pia hatására elkezdenek nyomulni :D addig nincs nagy gond, amíg nyomul, nem másra. amúgy nem gátlásos, amit a pia felold?
Részeg. Mi lenne?
és?
A második válaszoló véleményét osztom. Erre ennyi a válasz: mert részeg. Nem önmaga, nem tudja mit csinál. Hagyd a francba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!