Találatok a következő kifejezésre: Miért lett hogy a lányoknak csak (6 db)

Miért lett divat hogy a lányoknak csak a kékszemü pasik teccenek?

Fiu vagyok barna szemmel nem világos barna nem is sötét a kettö között (gesztenye) és csak anniyt tudok észre venni hogy minden lánynak csak a kékszem jön be....mikor elmegyk szórakoznia barátokkal frankónk kimondom mindig tiszta para vagyok hogy biztos jobban bejön neki a haverom...ehh és igaz is, miért ? pedig sokan mondják hogy szép barna szemem van (igaz is semmi hiba vagy valmi tiszta baran :D)és képtelen vagyok felogni ez most divat lett vagy mi ? :S mert már a csajok sem ugy néznek rám mint a barátomra (kék a szeme).[tisztelet ugye a kivételnek akiknél a barna szem is nyerö jo tudom nem csak a külsö számit mi emberke mégis elsönek abbol vesszük le hogy szóba állunk e vele]köszi a válszokat :D elöre is :D

Legjobb válasz: én kékszemû vagyok és sok lánynak tetszik nagyon a szemem, szerencsére. de van sok barnaszemû barátom, akik sokkal több lánynak tetszenek mint én, úgyh sztem nem ezen múlik, csak vmi plusz lehet...márakinél... :)

én kékszemû vagyok és sok lánynak tetszik nagyon a szemem, szerencsére. de van sok barnaszemû barátom, akik sokkal több lánynak tetszenek mint én, úgyh sztem nem ezen múlik, csak vmi plusz lehet...márakinél... :)
Szerintem sem függ össze az egész nekem volt kék és barna szemû pasim is ÉS MINDKETÕJÜKET NAGYON SZERETTEM.Nyugi te is találsz majd egy lányt, csak nem kereded eléggé!!!!!!
A barátomnak is barna szeme van, és imádom :) Nekem kifejezetten nem jönnek be a kékszemû pasik, és egyáltalán nem a szemét nézem a fiúnak, bár lehet az szembetûnõbb ha világít, de nekem ez nem nagyon számit :) SZal no para :D [Barnánál nincs szebb :P *Sajátvélemény :D]
Szerintem is tévesek az információid:D Ha pl lehet, akkor én kerülöm a szõke kék szemû pasikat, akikrõl már csak angyalszárny hiányzik, bár volt már ilyen barátom is:) Szerintem sem szemfüggõ a dolog.
Jó az, ha egy pasinak szép szeme van. És ez lehet barna, kék, zöld...bármilyen:) A lényeg hogy megfogjon benne valami. Az viszont tény, hogy a 'világító' kék szemeket elõbb észre lehet venni, mint a barnát. De a kisugárzás egészében fontos, nem csak a szem:D Az én barátom is barna szemû:P
a barna szemért vagyok oda, mindig is azért voltam, most mégis kék szemû barátom van:) nem függ össze szerintem.
Nekem pont a szép, tiszta, mélybarna szemek jönnek be. Persze szeretem a tengerkék szemeket is, de valamiért a barna közelebb áll a szívemhez :) Talán, mert nekem is barna szemem van. :)
Nyugi, a barátod nem azért tetszik a lányoknak annyira, mert kékszemû. Hanem van vmi a kisugárzásában a stílusában, gondolom nagy csajozó is lehet.:P Mindenesetre nekem pont a tiszta gesztnyebarna szem jön be. Nincs is annál szebb:) 2. nálam a zöld szem 3. pedig a kék. De a kék is lehet nagyon szép meg ez amúgyis csak saját vélemény nekem is kék szemem van lehet téll feltûnõbb de nem az a legfontosabb. Hanem az, hogy a fiú hogy tud vele nézni a lányra...
eddig nekem is a kékszemû pasik jöttek be de szerintem mind1 most pl zöldszemûbarátom van
"...mikor elmegyk szórakoznia barátokkal frankónk kimondom mindig tiszta para vagyok hogy biztos jobban bejön neki a haverom...ehh és igaz is, miért ? " pont azért, mert ezen agyalsz. mert nem az jár a fejedben, hogy "ejj, de jó pasi vagyok", hanem azon szorongsz, hogy a barátom biztos vonzóbb a csajoknak. ergo önbecsülésed lemegy mélyrepülésbe, kisugárzás a béka segge alá csökken, még szép, hogy a lányok észre se vesznek.
A kérdező hozzászólása: utolsó elötti hozzászóló köszi igazad lehet "Szerintem foglalkozz pasikkal.Azok a barna szemûeket szeretik!" < ha ezel ara próbálsz célozni hogy ájjak a buzik oldalára kösz nem.
Ez hülyeség!nincs szemhez kötve a szerelem és a szeretet nekem mondjuk kék szemû barátom van de nem a szeme miatt szeretem !nekem mindegy milyen a szemszine!Szal ne aggódj nem csak a kékszemûeké a világ
Hát mert nem csoda hogy a legtöbb csaj a kékszemû pasikért van oda pl: nekem is a kék szemû szöke hajú pasik jönnek be
sztem ez nem divat. sok lánynak csak az összhatás az ami beön nekem volt már kék és barna szemû barátomis:) ha valaki szeret annak mind1 lesz h a szemed milyen színû:)
Ez sztem egyáltalán nem gáz. Nekem nagy sötétbarna szemeim vannak és 10 csajból 8 arra figyel fel legelõször és meg is jegyzi
Szia! Én mindig is a barna szemért voltam oda. Egy kék szemû és szõke ismrõsöm van, és soha az életben nemtartottam hejesnek.
Csatlakozom az elöttem lévõkhöz.Nekem sötétbarna szemem van és a bnõm imádja..õ pont a sötétebb szemekért van oda.
sztem is megnyugodhatsz, nem vagy semmi féle hátrányban. nekem ugyan már két kék szemû barátom is volt, akik mellesleg szõkék voltak, és wááh, oda voltam értük, de most pl.zöld szemû barna hajú barátom van.. :) teljesen mindegy milyen szinû a szeme a srácnak(nekem), csak a kisugárzása legyen jó, és a nézése megigézõ.:)
Szerintem a szõke-kékszem csak tipikus "tiniálom", utána rájön lassacskán a lányka, hogy ez mennyire nem számit :D
fuhh, ez hülyeség...mkinek a szõke kék szemû herceg az álom, nekem meg nem tetszenek az ilyen pasik, mondjuk nem ettõl függ h tetszik-e...nekem is a szép barnás-zöldes szem tetszik, világosbarna hajjal---->ilyen a barátom:)
A kérdező hozzászólása: kösszii a válszokat na meg a biztatást igy már nyugott vagyok hogy téveszmém van ^^ nem kergetem eléggé háthh halod ja ... XDD rá kell jobban feküdni a témára.....szmélyes vélemény =D háthh örülök hogy a barna teccik^^. jöhet még válasz kiváncsi vagyok a véleményekre
A kérdező hozzászólása: háthh köszi skacok......remélem hogy találok egy ojant lányt akiben azért a szemem is elnyeri a teccését =D
én ugymegyek csajozni hogy leellenörzöm a csaj szemét az 1-ik legyen zöld a másik barna

Miért látszódhat rajtam ennyire, hogy lány létemre a lányok elől sem "zárkózok el"? és én miért csak lányoknak tetszem? (Hosszú, de érdekes)

14 éves korom óta gondolom úgy,hogy a egy lánnyal is el tudnék képzelni párkapcsolatot. Még 14 éves voltam amikor egy volt osztálytársam (lány) meghívott a szülinapjára ahol az új barátn?i is ott voltak.

Legjobb válasz: engem is folyamatosan betalálnak az ilyen leányzók, pedig nekem nincs ilyen hajlamom. szerintem egyszerûen csak mindenkinél próbálkoznak, aki tetszik neki, egyszer csak összejön, vagy nemtudom... én 100% hetero vagyok, de volt aki ezután a kijelentésem után is próbálkozott elég erõszakosan, amire nem túl kedves szavakkal elküldtem egy melegebb éghajlatra.

engem is folyamatosan betalálnak az ilyen leányzók, pedig nekem nincs ilyen hajlamom. szerintem egyszerûen csak mindenkinél próbálkoznak, aki tetszik neki, egyszer csak összejön, vagy nemtudom... én 100% hetero vagyok, de volt aki ezután a kijelentésem után is próbálkozott elég erõszakosan, amire nem túl kedves szavakkal elküldtem egy melegebb éghajlatra.

Szerintetek miért lehet az, hogy lány létemre, szinte csak fiúkkal barátkozom? Egyszerűen valamiért nem tudok egy hullámhosszon lenni a lányokkal? Ez szerintetek normális?

Legjobb válasz: Sok lány inkább a fiuk társaságát keresi mert édekesnek tartja a véleményüket, jobban tudd velük hülyülni stb. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Sok lány inkább a fiuk társaságát keresi mert édekesnek tartja a véleményüket, jobban tudd velük hülyülni stb. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Teljesen normális. Rájöttél, hogy a pénisz igen ízletes tud lenni a szádban és ha ügyes vagy mellé még lóvét is kapsz.
Lehet nem kedveled a r.bancok társaságát.
Akkor hasonló cipõben járhatsz, mint én...nekem se ment soha. Szerintem normális.
Biztos unod õket. És jobban bírod, ha leböfögik a hajad egy korsó sör lehajtása után meg, hogy nincs annyi szeret nem szeret, szirom tépkedéses szenvedés :DD Szerintem normális.
Nekem meg fiúként volt egy idõben lány a legjobb barátom. :D
Én fiú vagyok, és megértelek. Sajnos a mai lányok 80%-a kényes, vinnyogó (de leinni magát a sárgaföldig van gusztusa), alattomos, és ami a legidegesítõbb az, hogy kibeszélnek mindenkit a háta mögött, sutyorognak és pletykálkodnak. A maradék lányok meg vagy foglaltak, vagy bányarémek (ez utóbbi nem tehet róla.) Az osztályban a legjófejebb csaj is állandóan fiúkkal spanol, nem véletlen.
Énis így vagyok.Vagyis vannak lány barátaim, de csak 1-2..fiúkkal jobb hülyéskedni:D 16/l
Nem lennék a pasid helyében, tapasztaltam milyen tud lenni. Azóta elvbõl kerülöm az ilyen lányokat, és mondjuk a potenciális kapcsolati partnereknél nálam kizáró ok tud lenni a túl sok fiúbarát. Röviden arról árulkodik, hogy szükséged van a másik nem felõli megerõsítésre, mert totálisan önbizalom hiányos vagy. Ezt maximum elrejted... hogy miért vagy önbizalom hiányos? Mondjuk mert nem érzed/nem is vagy nõies. Általánosan azt tapasztaltam, hogy a többségében fiú barátokkal rendelkezõk sokkal kevésbé nõiesek. Sok esetben még igénytelenebbek is. Mindenhol van arany középút, bár személy szerint jobban preferálok egy riba.ncosan viselkedõ amúgy okos, igényes és szép lányt, mint akárkit akinek fiú barátai vannak lány létére.

Miért van az, hogy 17 éves fiú létemre nem akarok párkapcsolatot csak barátkozni szeretek/szeretnék a lányokkal?

Nem szeretnék párkapcsolatot, csak barátokat, f?leg lányokat. Miért van ez? Meddig leszek még ilyen éretlen? Félek, hogy majd megbántok vkit... :(

Legjobb válasz: szerintem nem gáz.Ha megtalálod az igazit úgy is észre veszed.Azt fogod érezni hogy õ egy kincs,aki nélkül nem tudsz élni ez nem gáz ez romantikus. :)

szerintem nem gáz.Ha megtalálod az igazit úgy is észre veszed.Azt fogod érezni hogy õ egy kincs, aki nélkül nem tudsz élni ez nem gáz ez romantikus. :)
nem gáz, nyugodj meg, a szerelem nincs korhoz kötve!
még nem vagy érett egy kapcsolatra, ne is erõltesd, majd jön magától.
te az a csúfolódós kissrác vagy ugye? xD hát valami nagy bajod lehet..
pasikkal hogy állsz?
"Ha megbántasz valakit egyszer úgyis elfelejti(beletörõdik), , Eljön majd az ideje csak várd ki :P
15 éves vagyok. -.-
zohan te vagy az a 13 éves kissrác nem?
Örülj addig amíg nincs. A legtöbb kapcsolat csak fájdalmat okoz. Tapasztalat. -.-
igazán nincs mit, remélem megtalálod majd az igazit én is csak keresem, de nem soká meg lesz :)
A kérdező hozzászólása: 69: Köszi! Ez megnyugtató :)
A kérdező hozzászólása: De ez ugye nagyon gáz? :(
Krisztián.
elõzõ vagyok : Szerintem nem gáz :)

Miért van az, hogy lány létemre, mikor önkielégítést végzek, folyton csak olyan videókra izgulok fel, ahol csak lányok vannak? Nem értem, pedig mindig is a férfiakhoz vonzódtam, csak férfivel voltam. Lányokat meg sem nézek az utcán.

Legjobb válasz: Nem vagy homoszexuális, sok nõ van aki jobban kedveli az ilyesfajta pornót, mert éppenséggel nem olyan durva, meg könnyebben tud azonosulni vele. Ez nem jelent semmit, ha neked az tetszik nézd azt, amíg a való életben a pasikra izgulsz addig nincs semmiféle probléma.:)

Nem vagy homoszexuális, sok nõ van aki jobban kedveli az ilyesfajta pornót, mert éppenséggel nem olyan durva, meg könnyebben tud azonosulni vele. Ez nem jelent semmit, ha neked az tetszik nézd azt, amíg a való életben a pasikra izgulsz addig nincs semmiféle probléma.:)
Látens leszbikus vagy, ne aggódj, minden második nõ így van vele.
Nem feltétlen a homoszexualitást jelzi, csak a nõk ha úgy vesszük vonzóbb látványt nyújtanak mint a férfiak (akár férfi, akár nõi szemmel nézzük). Nem véletlen, hogy a pornófilmek igazi sztárjai mindig a nõk.
Te ffi vagy? Mert akkor kigyógyultál a homoszexualitásodból.
A kérdező hozzászólása: Látens homoszexuális jelentése: Olyan homoszexuális, aki irányultságát nem ismeri el még maga elõtt sem. Ennek oka lehet például társadalmi nyomás vagy erõs vallásosság. Sok látens homoszexuális heteroszexuális viszonyt létesít (noha nem érzi jól magát az ilyen kapcsolatokban), vagy önmegtartóztatást kényszerít magára. A látens homoszexualitás komolyan veszélyezteti a pszichés egészséget. Eredménye egyes esetekben homofóbia lehet. hát nem tudom. a való életben egyáltalán nem vonzódom a nõkhöz. semmiféle szexuális kapcsolatot nem létesítenék velük az biztos. Nagyon is jól érzem magam a férfiakkal szexuálisan. És még vallásos sem vagyok. lehet te nem vagy tisztában a látens fogalmával...
Semmi baj nincs veled amikor önkielégítést végzek folyton csak olyan videókra izgulok fel, ahol csak lányok vannak? Magam sem értem mi lehet a probléma:DD F
jav: -?
hát én nem sok összefüggést látok a kettõ között :D
hidd el nincs összefüggés... ne is keress
Valószínûleg ugyanaz, ami nekem, hogy barna hajú és szemû lányként a szõke, kék szemû fiúk tetszenek. Ilyen az ízlésed. Neked a barnák, nekem a szõkék, legalább mindkettõnknek jut pasi :)
"Bár néger lennék, bármelyik lány szerelmes lenne belém!" Á dehogy. Akkor azért sírnál mert mindenkinek a fehér bõrû, szõke hajú srácok tetszenek.
Minden lánynak a négerekhez leginkább hasonlító fickók jönnek be. Én már csak tudom, ezért is szívok kékeszöld szemû, világosbarna hajú, nagyon fehérbõrû fiúként. Bár néger lennék, bármelyik lány szerelmes lenne belém!
Én is pont ilyen vagyok :)
Ez az ízlésed. Mit kell ezen csodálkozni?
Az az oka, hogy mindenki ösztönösen olyan párt talál vonzónak, akinek a genomja a sajátjától lehetõ legmesszebb van. Ha úgy tetszik: Az ellentétek vonzzák egymást.
Na megint egy lány elkezdett gondolkozni...
Ezt honnan a bánatból tudjuk??? Ízlések és pofonok... mit kell ezen megmagyarázni?
Martina?! :D
Szerintem nincs összefüggés. Én is szõke vagyok ( nem festett), világoskék szemû, és a Barna hajú barna szemû pasik jönnek be...a férjem is ilyen. :) 27/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!