Találatok a következő kifejezésre: Miért lett anyagias (2 db)

Miért lett anyagias, pénzimádó plázacica az össze lányból?

Úgy látom,minden lány ilyen. Nincs egy normális sem.

Legjobb válasz: Úgy, ahogy elõítéletes, beszûkült majom az összes srácból. Ami egyébként nem igaz, csak hasonló általánosítással próbáltam felelni a fantasztikus kérdésedre...:) 19/L

Úgy, ahogy elõítéletes, beszûkült majom az összes srácból. Ami egyébként nem igaz, csak hasonló általánosítással próbáltam felelni a fantasztikus kérdésedre...:) 19/L
mert lájkolni kell, divat, trendy, amerika, kábé ennyi és hát mindenhonnan a pláza sugárzik az ember fejébe.
A kérdező hozzászólása: na, jah.
Téged nagy csalódás érhetett, tudom, volt ilyen pasival randim......már ez elsõ szava ilyen anyagi problémázás volt, a valódi ok: a saját kisebbrendûségi komplexusa. Azt képelte, egy nõt csak a pénzzel lehet igazán megfogni, hát tévedett.....nekem volt gazdag hapsim is, akit otthagytam, mert a mentalitásával voltak problémák.... de az is igaz, az se jó, ha annyira nincs pénze, hogy a nõnek kell eltartani vagy fizetni a kaját, ilyen kapcsolatom is volt..... Próbáld meg az arany középutat észrevenni és ezen járni, a boldogsághoz csak így juthatsz el.....a pénz is fontos, de nem minden, valahol középen fekszik az igazság.....
A kérdező hozzászólása: Igyekszem. Ha sikerül, akkor lesz.
Fúhh, pesti vagyok és nem vagyok plázacica, nem köt le a vásárlás , hogy minden nap azt csináljam és fárasztó is maikor például barátnõm venni akar vmit randira és vele kell koslatnom :S Te most nagyon le vagy törve, jön a nyár hajrá csajkeresésre fel :) 19L
A kérdező hozzászólása: Azért nem kellene álszenteskedni.
Hát elsõsorban, te nagyon általánosítasz. kettõ, hamár itt tartunk fõként a média hatása, +egymást majmolják.+Ilyen világot élünk a pénz a legfontosabb, utánna jön minden más. Amúgy meg a pénzt mindenki szereti nem csak a plázacicák:P
A kérdező hozzászólása: Nekem semmilyen nem jut. Épp ez a baj.
LOL Szegény kérdezõ! A pasim elég csóró mégis szeretem, plázába 2 évente 1x járok mozizni. Sajnálom , hogy neked csak a csinibabák jutnak, de ha körül néznél a világban akkor láthatnád, hogy itt nem merül ki a felhozatal! 21/L Good luck friend!
A kérdező hozzászólása: Én nem azokat keresem. :S
Szerintem, ne a plázacicákat keressed.
A kérdező hozzászólása: Na és? Kerülöm az összes csajt, amennyire csak lehet.
Kedves kérdezõ! Én is úgy vélem, hogy a "hiba" (már ha annak lehet nevezni) a te készülékedben van. Hogy a hasonlatot kifejtsem, rengeteg féle lány van, különleges, közönséges, errõl rengetegen írtak. Szóval sok adás közül azt hallgatod, amelyikre rá vagy hangolva. Az önbeteljesítõ jóslatok nem visznek elõre. Ha elkerülöd a lányokat, mint írtad, ne csodálkozz, hogy savanyú és magányos maradsz. Bizony barátban csalódni nem szégyen, de barátban nem bízni igen. Tapasztalás, önbizalom, és kitartás! Ha szereted magad, akkor tudsz másokat is szeretni. Akkor találod meg azokat, akik pénz helyett többre értékelik a szeretetet. Sok sikert, és boldog életet! Kedvenc kisfilmemet küldöm neked: http://www.youtube.com/watch?v=r9OQNsx51Uc
"Hat ne is hidd el, mert nem igy van hanyszor mondjam, hogy en nem vagyok plazacica..:) " Szívesen leveleznék is veled! :) Kérlek, jelentkezz priviben. :) :)
A kérdező hozzászólása: Mindegy. Kezdek magammal valamit. Annyit már elértem, hogy tudok örülni pl. a jó idõnek.A semminél jobb.
Ez nem korkérdés. A problémát lehet elbagatellizálni, szõnyeg alá seperni, de ettõl még nem oldódik meg. Nem azt mondtam, klinikai eset, vagy hülye vagy... sem azt, hogy zárt osztályba kell utaltatnod magad, csak azt, hogy segítséget kell kérned talán. Nem feltétlenül orvos tud segíteni, vannak más módszerek is, amik az önismeretet, és az önbizalmat fejlesztik. A zeneszerkesztésbe merülni kétségtelenül jobb mint alkoholba fojtani a bánatot, de egyik sem megoldás. Ahogy Csernus mondta: csak az a különbség, hogy nem lesz büdös a leheleted.
A kérdező hozzászólása: Mgenéztem azt a videót. Az fogott, meg, mikor a lány miket gondolt magáról, és a srác mit gondolt róla.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok. Nem megyek agytúrkászhoz. Ilyen pitiáner kis problémával nem fogok szaladgálni dokihoz. Inkább elfoglalom magam. Nyelvet gyakorlok, zenét szerkesztek, ilyesmi. Aztán majd lesz valami. A lényeg, hogy eltereljem a figyelmemet. Ezt mondták nekerm legalábbis.
Kedves kérdezõ! Kicsit mintha ellentmondásos lennél. Egyszer az a bajod, hogy a csajok érdekhajhászok, nem a belsõ értéket keresik, tehát felületesek, közben te magad is ilyen vagy még egy videóval szemben is, nemhogy az emberekkel. Lehet, hogy hiányzik belõled a bátorság, de valami túlteng benned, és ez nagyon visszataszító lehet. Ez a valami az önsajnálat. Amíg ezt nem próbálod meg levetkõzni, addig képtelen vagy megváltozni. Csak ismételni tudom magamat: az élet egy svédasztal, mindenki azt vesz róla, amit akar... igaz sokan vannak, akik mindig olyasmit akarnak, amit nem szeretnek, és aztán meg nyafognak. A nyafizós, önsajnálkozós, mogorva, emberek valóban kevésbé vonzóak, azokban valóban csak a pénz lehet a vonzerõ. Te milyen vagy? És milyen akarsz lenni!? Tessék megváltozni, mert azon kapod magad hogy vénségedre csak a tévé lesz az egyetlen társad! Hány éves vagy? Soha sincs késõ, de minden nappal egyre szegényebb leszel, és egyre inkább nehezebben változol. Ha kell, kérj szakembertõl segítséget.
A kérdező hozzászólása: Bátorság. Jó volna, ha volna. De nincs! Kimaradt belõlem.
Tényleg, néha csak a bátorság hiányzik és minden klappolna:) Cicege Te felvidítottad a napomat!:) jó videó, szép zenével.
A kérdező hozzászólása: Fenét. Az elsõ pár másodperc alapján értelmetlen valami.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:52 ez baromi jó kis videó :) elgondolkodtató! :D
A kérdező hozzászólása: Megnéztem az elsõ pár másodpercet. Semmi értelme :S
Márcsak a hugom miatt is kékérem az álltalánosítást! Biztos olyan a kisugárzásod, hogy a normális csajok kerülnek!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gazdag, csak nekem az jön le, hogy a csóró pasikkal a csajszik nem jönnek össze.
A kérdező hozzászólása: CBA-cicák :S Értitek, hogy értem a plázacicát. A sok vásálási mániában szenvedõ, mondjuk úgy lányra értendõ.
Nálunk pl. nincs is pláza! Itt maximum CBA-cicák lehetnénk. :D
A kérdező hozzászólása: Tök mindegy, hol mozgok. (semmilyenben) Mind ilyen és kész.
ma 14:55 Ott a pont!! A kérdezõ mozog [email protected] környezetben és álltalánosít! 22/F
Nos, én valahogy egy ilyennel se találkozom. Van egy gyönyörû barátnõm és viszonylag sok lánnyal tartok fenn haveri/ismerõsi kapcsolatot, de egyiket se látom anyagiasnak. Ki milyen körökben mozog ugye.
:) tevedes. En nem vagyok plazacica pedig lany vagyok
A kérdező hozzászólása: Kedves, aranyos. Cööh. Rég kihaltak. Minden lányt csak az anyagias dolgok vonzanak. Amúgy az ország szívében élek.
Téged mostanában valami nagy szerelmi csalódás ért.
szerintem ez nem így van csupán csak pont az ilyen lányokat fogod ki.. rengetek kedves aranyos lány van a világon és biztos vagyok benne, hogy a közeledben is csak nyisd ki a szemed :)
Ezzel tömi õket a média. Egyébként nem mindegyik olyan, legalább is én tudok 1-2 rõl, akire nem illik rá ez, persze õk foglaltak. :) 19/F
tudod ez a fogyasztói társadalom, , meg az emberek egymást fogyasztják, meg magukat(slimexpo)
A kérdező hozzászólása: De nem akarom elhinni, hogy nincs egy normális csajszi a sok ...... között.
Kérdezõ, a válaszaidból arra következtetek, hogy azért gondolhatod így, mert veled csak a pénzedért állhatnak össze:) Ha így általánosítasz, akkor ne csodáld, hogy csak ilyen csajokat fogsz ki.
Ennek nagyon sok köze van a médiának is. A mai lányok nagy része egész nap a különféle zenei csatornák elõtt ül, amiben a különbözõ "sztárokat" isteníti mindenki. Azt látják, hogy ezek a híres emberek milyen nagy pompában élnek, hatalmas vagyon, csillog-villog mindenük stb. Ezek hatására tudat alatt egy negatív példakép ölt alakot nem csak a lányok, de a fiúk fejében is. Azt gondolják "Ez igen, ilyen egy sikeres ember, megvan mindene, pénz, csajok, pia, ilyen akarok lenni!". Persze ennek is vannak elõzményei, a szülõk elhanyagolják gyermekeiket, nem tudnak vagy nem is akarnak foglalkozni velük. Így a szülõk helyett a "sztároktól" tanul a gyerek. Persze nem az összes lány ilyen, de sajnos a mostani korosztály egyre jobban kezd negatív irányba változni. Összegezve a gondolataimat, a családi problémák, illetve ebbõl kifolyólag a negatív példakép vezethet ahhoz az állapothoz, melyrõl a kérdésed is szól. 20/F
Barátom, Te most egy költöi kérdést tettél fel. Megadtad a választ a saját kérdésedben. Azért ilyenek, mert lányok! Sajnos egyre tovább maradnak lányok, mert már 22 évesen is gyakori még az ilyen mentalitás. A lányok, mivel gyerekek, naívan és hiszékenyek a média pedig bebeszél nekik mindent és ezáltal élnek a hamis elvárásoknak. Személy szerint nem ismerek egy ilyet sem, mert nem ilyen körökben mozgok, utálom az ilyen embereket, viszont az utcán sokat látok/hallok és a munkámból kifolyólag is.
nem az összes ilyen, csak jó nagy része. a kivételeket fel kell kutatni, ami nem könnyû feladat, de hidd el vannak még!
Szar ügy, ha beléd taposnak, de attól nem lesz jobb neked, ha az utálatodat olyan lányok sértegetésével vezeted le, akiket nem is ismersz. De ilyen hozzáállással kívánom, hogy ne is találkozz más fajta lánnyal. =)
Jó is lenne! Bár én már kinõttem a cica korosztályból, túl vagyok a harmincon is. De én is szívesen lennék vásárlási mániás, meg öltözködnék, még alakom is lenne hozzá. De mi csórók vagyunk. Úgyhogy beérem a kínai butikok választékával. Ilyen az élet. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy van ilyen bige, lehet, hogy nincs
Ja persze, egyik hozzászóló sem ilyen. Amúgy még a csúnya és a dagadt csajok is ilyenek. Miért ilyen az összes csaj? Jó kérdés, valószínûleg, mert mindenhonnan ezt sulykoljak az emberbe, hogy csak akkor lehetsz sikeres és boldog, ha sok pénzed van és megveszel minden felesleges szart.
Én sem vagyok pláza cica. De jón nézek ki, csinosan öltözök stb. De sosem vártam el azt, hogy a pasi fizessen mindent mert akkor azt érezném, hogy megvesz a pasi. És nem azt akarja, hogy a bnõje legyek hanem a k.rvája. Így harcolok azért hogy 1x õ fizessen 1x én:) amúgy meg.minek teszel fel olyan kérdést amire úgyis tudod a választ és hiába mondja a sok válaszoló azt, hogy "fehér" ha te "feketét" mondasz akkor is.
Hat ne is hidd el, mert nem igy van hanyszor mondjam, hogy en nem vagyok plazacica..:)
Én kevés ilyet látok! Hol lax a 8. kerületben?

Miért lett ilyen anyagias a Világ?

Régen még számítottak olyan erények, hogy: jellemesség, becsületesség, m?veltség, szelídség stb. Ma legfeljebb kiröhögnek, ha ilyeneket említesz. Jó ez így?

Legjobb válasz: Persze hogy nem jó. Amit tehetünk, hogy nem állunk be a sorba, és jó példát mutatunk a többieknek. Sajnos kialakult egy olyan szemlélet, hogy pénz, siker, gazdagság = boldogság. Mivel az egész média, sok film, de még az ismerõsök is azt a látszatot keltik, hogy jól van ez így, ezért már tudat alatt is erre állt rá az agyunk. Önmagától nem is hiszem, hogy nagy változások lesznek, a túlzásba vitt fogyasztásnak meg majd meglátjuk, milyen eredményei lesznek.

Persze hogy nem jó. Amit tehetünk, hogy nem állunk be a sorba, és jó példát mutatunk a többieknek. Sajnos kialakult egy olyan szemlélet, hogy pénz, siker, gazdagság = boldogság. Mivel az egész média, sok film, de még az ismerõsök is azt a látszatot keltik, hogy jól van ez így, ezért már tudat alatt is erre állt rá az agyunk. Önmagától nem is hiszem, hogy nagy változások lesznek, a túlzásba vitt fogyasztásnak meg majd meglátjuk, milyen eredményei lesznek.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Volna még mondandóm, sok mindent én is így látok, ha gondolod küldj privit!
"Régen még számítottak olyan erények, hogy: jellemesség, becsületesség, mûveltség, szelídség" Gondolod? Egy dolgot megtanultam: az emberiség természete az eltelt kb 10000 év alatt semmit nem változott. Ugyanazok az erények és hibák régen is megvoltak. Csak most mások vették át a szerepeket. Régebben az emberek nyíltabban felvállalták hatalomvágyukat, mert a népeknek nem sok beleszólásuk akadt. Ma már ugyanezt demagógia és propaganda mögé kell rejteni. Ma már a pénz a hatalom egyik legfõbb támasza, ezért tûnik anyagiasnak a világ, pedig csak a hatalom kulcsa változott. A lényeg a hatalom, a pénz csak egy eszköz.
Azért, mert esténként tapizod magad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!