Találatok a következő kifejezésre: Miért lett a (1547 db)

Miért lett a 30y nevű együttes 30y?

köszi el?re is. :) amúgy nagyon szeretem ?ket.. :)

Legjobb válasz: Van Szombathelyen 1 buszjárat aminek 30Y az elnevezése és innen lett a név.

Van Szombathelyen 1 buszjárat aminek 30Y az elnevezése és innen lett a név.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Miért lett a monitorom sárgás árnyalatú?

2 napig nem használtam, most újból beüzemeltem (jól dugtam össze) és ilyen sárgás lett az árnyalata mindennek

Legjobb válasz: Enyém is így kezdte,kuka lett a vége.Vettem egy LG Flatron 22" lcd-t helyette 30.000-ért.Nem árt ha Te is elkezdesz nézelõdni! Üdv!

Enyém is így kezdte, kuka lett a vége.Vettem egy LG Flatron 22" lcd-t helyette 30.000-ért.Nem árt ha Te is elkezdesz nézelõdni! Üdv!
A kábel nincs megtörve a csatlakozónál? Ha megmozgatod nem változik a kép? Esetleg a videókártya nem mozdult ki az alaplapból amikor bedugtad a csatlakozót? A monitor menüinek a színe is sárgás? Ha igen akkor a monitorban ment tönkre valami, ha a menük szine jó akkor kábel vagy videókártya kontakthiba a leg valószínûbb.
A kérdező hozzászólása: a kábel van megtörve, ez még szerencsére a kisebbik baj köszönöm a segítséget Üdv

Miért lett a Prince of Persia passzív még az Assassin's Creed aktív?

AC-fanok utálni fogják ezt a kérdést szerintem XD Ahogy elnéztem lassan több AC játék lesz mint Prince of Persia, miért lett népszerűbb az AC? Szerintem prince of persia jobb, de még is a forgotten sands után semmi hír, hogy lenne új (valami volt de semmi 100%) Vagy már annyi story-t lehúztak prince of persiával hogy már semmi 5letük sincs?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ahogy mondod már nincs több ötletük. Az AC tényleg nagyon menõ lett, én is imádom. Jó a sztori és az online része is. POP-t nem ismerem, sosem játszottam vele, szóval arról a részérõl nem tudok nyilatkozni. :)

Lehet, hogy ahogy mondod már nincs több ötletük. Az AC tényleg nagyon menõ lett, én is imádom. Jó a sztori és az online része is. POP-t nem ismerem, sosem játszottam vele, szóval arról a részérõl nem tudok nyilatkozni. :)
A Prince of Persiáról lehúzták az 5ik bõrt is . Lassan a AC is így jár és nem lesz több .. új ac3is elég feles lett , ugyan az a játék menet .. csak a hajós dolog lett menõ a többi a szokásos . pár éven bellül jön megint egy másik és az ac ugyanúgy háttérbe szorul mint pl a printce..
A kérdező hozzászólása: Nekem még annó az AC 1 tetszett mondjuk sztem AC csak 3 dologban különbözik a pop-tól: 1. story 2. orgyilkosság 3. lehet mászkálni emberek között xD
AC-t még egy jó ideig fogják csinálni. Már a következõ rész utáni részt is csinálják... Sok mindennel még ki lehet egészíteni a történetet, és szerintem ezt meg is fogják csinálni. Meg amúgy az AC3 nagyon eladott játék, ha jól sejtem 10 millió vétel volt. Tehát, ha sok profitot szereznek a játékkal, addig fogják csinálni, míg lesz profit.
A kérdező hozzászólása: Aha mondjuk sztem Prince of Persia a 4ik résztõl már kudarc volt vagyis nekem nem jött be annyira Forgotten Sands jobb volt de az se volt világ meg váltó
Az AC-k egy nagy kalap sz*rok
Nekem a PoP a kedvenc, az AC2-be csalódtam.


Miért lett a postából vegyesbolt? Miért árulnak minden hülyeséget a postán?

Bemegyek a postára, mert levelet/csomagot szeretnék feladni, de egyrészt nincs asztal, ahol megcímezem a levelet, mert tele van pakolni csokival meg játékkal, másrészt, az előttem lévő még kaparós sorsjegyet vesz, meg újságot meg csokit meg kutyafülét. Vannak vegyesboltok, amik mindig nyitva vannak, olyankor is, amikor a posta nem. Ráadásul azt sem hiszem, hogy valaki bemegy a postára, mert dolga van, aztán meglát ott valamit, mondjuk táskát, és gyorsan vesz egyet. És van ugyan sorszám, de nem ér semmit, mert ugyanúgy a sarkamban áll a mögöttem lévő, és letiporja a sarkam. Régebben volt postabolt, ahol lehetett borítékot meg bélyeget kapni, és nem kellett beállni a nagy sorba. Most nincs postabolt, ellenben árulnak táskát, csokit, chipset, játékbabát, újságot, dvd-t, csak épp borítékot nem. Miért?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, talán ha itt felteszed: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/uzenetkuldes választ is kapsz rá. Majd oszd meg velünk is.

Ez jó kérdés, talán ha itt felteszed: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/uzenetkuldes választ is kapsz rá. Majd oszd meg velünk is.
Én már mondtam a postán: Bakker. a teszkóban se vesznek fel csekket és levelet. Minek akkor ide ez a sok szemét?
Nyilván a pénz miatt. Sokszor hosszú a sor, várakozás közben pedig megkívánhat az ember ezt-azt. Pláne a gyerekek, akiknek szemmagasságban ott van a sok kütyü, sok szülõ úgy fejti le róluk a gyereke kezét szinte.
Szia anyukám ott dolgozik, és azért mert más a levelekbõl ugye nincs bevétel az internet miatt és nemsokára a csekkeket már nem csak postán lehet majd befizetni, így próbálnak áttérni a biztosításokra meg az ilyen "vegyesbolt" dolgokra.

Miért lett a képernyőm színei mintha halványabbak?

A monitor színei mntha egyik bekapcsolásról a másikra másabbak lettek volna. Legfőképp a kék szín. Elég érdekesen megváltozott . És mintha afekete se lenne tejesen fekete hanem ilyen érdekes színű.

Miért lett a GYED-em 10000 ft-tal kevesebb az előző havihoz képest?

Éppen ennyi a pelenkára való, totál ki van számítva az egész havi bevételünk. Miért csinálják ezt velünk? Hát nem értik meg, hogy nekünk 10000 ft létszükséglet? Járt még így valaki? Lehet valamit tenni? Bocsánat a sok kérdésért, de nagyon ideges vagyok!

Legjobb válasz: Február 28 napos volt, ezért kevesebb. Felesleges felhívni õket.

Már többen is írták, más kérdéseknél is, hogy a február 28 napos, ezért kevesebb!! A gyedet napra számolják. A max. gyedesekre nem vonatkozik, õk azok, akik mindig fix összeget kapnak. Hiába telefonálgattok bárhova, jól számolták a gyedeteket, ez van, ha a február 28 napos. Megszívtuk. Én 6 ezerrel kaptam kevesebbet egy 31 napos hónaphoz viszonyítva. Januári gyedem 72 ezer volt, most pedig 66 ezret kaptam. De én már számítottam rá, mert így jártam 2011-ben is, akkor megkérdeztem a munkahelyem és ott mondták, hogy napra van a gyed.
Február 28 napos volt, ezért kevesebb. Felesleges felhívni õket.
Bizony.
Azért, mert a február csak 28 napos.
Valószínûleg a családi adókedvezmény miatt. Én is így jártam. Küldtek egy igénylõlapot, amit kitöltöttem, visszaküldtem, de ma is egy tízessel kevesebbet kaptam. Fel fogom hívni õket!
A kérdező hozzászólása: Tízezer forintot jelent 3 nap??????
Igen, simán megvan 3 nap 10 ezer forint, elvileg a bruttó gyedednek olyan 90 ezer körül kell akkor lennie, ha 10 ezerrel kaptál kevesebbet. Sajnos ez van. Milyen jó lenne, ha nettóban is megkapnánk 3 napra ezt a 10 ezer forintot:) )
bocsi hogy idepofátlankodok de ti munkahelyrõl kapjátok a gyedet?Csak azért érdekelne mert én még nem kaptam pedig szokott már ilyenkor lenni.
Igen, én munkahelytõl kapom, 4-én kapom meg. Ha OEP-tõl kapod, akkor nekik 10-dike a határidõ az utalásnak.
Csak azért mert eddig mindig 5.-én utaltak.Na mindegy azért köszi.
A max gyedeseknek is 28 napból állt a február! Õk is napra kapják! Szóval mindenki kevesebbet kapott. Minél több a gyeded, annál észrevehetõnn a különbség. Ény is egy 10essel kevesebbet kaptam.

Minecraft: miért lett a sok jar fájlnól valami más? !

Sziasztok!

Legjobb válasz: jobbklikk --> társítás --> WinRar vagy 7Zip, WinZip, vagy amid van...

jobbklikk --> társítás --> WinRar vagy 7Zip, WinZip, vagy amid van...
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Egyébként, a gép újraraksából kifolyólag nem volt winrar a gépemen. Már letöltöttem, és minden jó.:D Köszi a válaszod!

Angliaba miert lett a szoknya divat a fiuknal?

Legjobb válasz: 7. Miért is NEM normálisak??? Amúgy a 60-as években is nagy divat volt a biszexualitás. Mármint komolyan DIVAT... A glam korszaka. Miért ne hordhatnák azt, ami nekik tetszik, ki találta ki anno, hogy a férfiak nem hordhatnak szoknyát? Biztos az, aki azt, hogy a nõk meg csak azt hordhatják. Mellesleg szerintem a kérdezõ nem éppen a homofób egyének kitörését várja válaszul. Egyszerûen toleráljátok, vagy ignoráljátok.

7. Miért is NEM normálisak??? Amúgy a 60-as években is nagy divat volt a biszexualitás. Mármint komolyan DIVAT... A glam korszaka. Miért ne hordhatnák azt, ami nekik tetszik, ki találta ki anno, hogy a férfiak nem hordhatnak szoknyát? Biztos az, aki azt, hogy a nõk meg csak azt hordhatják. Mellesleg szerintem a kérdezõ nem éppen a homofób egyének kitörését várja válaszul. Egyszerûen toleráljátok, vagy ignoráljátok.
azok LANGYI fiúk voltak :)
ezek MELEGEK és TRANSZFESZTITÁK nem normális emberek, lélekben nem férfiak ELSÕ VÁLASZOLÓ
az ázsiai pop- és rockkultúrában ez már jó ideje bevett szokás. szerintem amióta az ázsiai együttesek egyre jobban betörnek az európai piacra, azóta kezd népszerûbb lenni európában is az ilyesfajta öltözködés. ott a rajongók i sokszor úgy öltöznek, mint a zenészek.
Ha már itt járunk: Ez sem semmi!.!.! :DDD http://www.flickr.com/photos/kirstylane/6186458934/sizes/l/i..
A kérdező hozzászólása: A skotokat ismerem, az mas mert nepviselet. Olyanokat szoktam latni amilyet en veszek a noi osztalyon, nem hiszem hogy uniszex lenne.
Nem lehet, hogy a skótoktól vették ezt az ötletet? Végülis ott vannak a szomszédban...bár nem biztos...én még élõben nem láttam, de hallottam unisex szoknyákról.
Tavaly nyáron voltam kint s szerintem nem csak langyik hordják. Belinkelek egy képet amin egy angol srác van. Erre gondoltál, Mert szerintem elég gáz! http://www.flickr.com/photos/[email protected]/6532277333/in/phot..
A kérdező hozzászólása: fel eve koltoztem ki, annyira meglepett (marmint tizen eves fiuk noi ruhakban jarnak)

Miért lett a krumplilaskám liszt ízű?

A recept szerint összekevertem: f?tt krumpli átnyomva, liszt, só. Megsütöttem. Majdnem ehetetlenül liszt íz? lett. Mit rontottam el?

Legjobb válasz: lehet kevés só került bele.

lehet kevés só került bele.
Én mindig úgy csinálom, hogy a krumplit megfõzöm, a levét elrakom. Másik edényben hagymát piritok liszttel, majd mikor már szépen megpirult a liszt is!!! akkor gyorsan rá a sós krumplilevet. Az így kapott félsûrû masszát hozzáöntöm a lenyomott krumplihoz, és jól szétkeverem benne. Mindig nagyon finom.
Van olyan krumpli, aminek eleve "lisztes" íze van. Amúgy meg túl sok lisztet tettél bele.
A kérdező hozzászólása: A túl sok lisztre én is gondoltam, de szerintem meg pont kevés lett a liszt, mert van ugye az a változat is, amikor nyújtófával lepényt csinálnak ebbõl a tésztából, na ahhoz képest tök kevés liszt ment bele és a kész cucc is inkább sült krumplipüré állagú lett, egyáltalán nem hasonlított tésztára vagy süteményre... A fûszerezési ötleteket köszönöm, jól hangzik, de a recept szerint csak sóval is ehetõnek kellene lennie... Tudnátok arányokat mondani, hogy mennyi krumplihoz kb mennyi liszt kellett volna? No és mennyi só. Mert az igaz, hogy sótlan lett, de ez az állagát attól még nem magyarázza.

Miért lett a Facebookon minden szöveg félkövér?

Nem állítgattam semmt,mégis,most a Facebookon az összes szöveg átálítódott félkövérré? Valaki tudna segíteni,mert nagyon zavaró!? (Minden böngészőben ezt csinálja,illetve a gépen több felhasználói profil is van,és a többiben is ezt csinálja,más gépeken viszontt működik rendesen) KÉP:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!