Találatok a következő kifejezésre: Miért lett elterjedt az (2 db)

Miért lett annyira "elterjedt" az anális szex?

Sok kérdésnél olvastam már, h így az anál szex úgy az anál szex. Lány létemre eléggé "undorítónak" találom. És szerintem az a lyuk egyáltalán nem arra való mégis "tágítgatják". mi a jó benne?

Legjobb válasz: Szerintem eddig is ugyanennyire elterjed volt. Csak most esetleg nagyobb a visszhangja.

Szerintem eddig is ugyanennyire elterjed volt. Csak most esetleg nagyobb a visszhangja.
Jó biztos van miért szeretni, de azt is hogy fogják majd szeretni, amikor pelenkázzák magukat majd, mert a széklet csak kicsúszik, mivel nem lesz jó a záróizom! Ti tudjátok!
Szerintem is undorító de idehaza ez a divat.Van aki élvezi van aki nem.Aki élvezi az hagy csinálja az õ dolga.Egyébként tényleg nem szexre való az a lyuk hanem hogy tudjunk szarni vele.Ráadásul millió baktérium és baci tenyészik ott ha nincs meg a megfelelõ higénia akkor csúnya betegséget is össze lehet szedni.De ha nekik ez kell akkor legyen élvezzék a laza hasraszarást.
Én személy szerint nem próbáltam még, nem is igazán vágyom rá. Több nõ véleménye szerint a köreimben, épp olyan élvezetes orgazmust érez análisan mint a hüvelyben. A férfiak többsége jobban szereti mert szûkebb a luk. Egyébként megsokan szeretnek kipróbálni új dolgokat, és látod sokaknak be is vált. Én azt mondom ahány ember annyiféle. Ahogy neked undorod van tõle, éppenúgy vágyhat rá más. És úgy látszik ezek vannak többségben. Sokan kiélték magukat a szexben és másra vágynak. Egyszerûen errõl lehet szó.
Szerintem adja magát, hogy a másik lukba is be akarja dugni az ember. És ezzel együtt az, hogy a nõk nem annyira prûdek, mint voltak, és jó szakcikkek jelentek meg a témában, hogy hogy nem fáj, az népszerûségét okozza. Mindezzel együtt azonban még mindig nem túl "divatos", csak a filmekben, meg pofázik róla mindenki, de amúgy ritka. A magyar nép prûd.
én úgy hallottam, hogy a pornófilmek miatt terjedt el, mert hogy ott hogy élvezik meg minden. én is kipróbáltam, de nem nyert hangszórót, köszi. valakinek bejön, nem mondok rá semmit, csinálja csak, de azért vigyázzon, ne túl sokszor, mert az aranyér könnyen jön.
Hát konkrétan én se tudom a kérdésre a választ de egyet értek azzal a megnyílvánulással hogy undorító!Valahol egyszer azt olvastam hogy sokan undorítónak találják de ha egyszer valaki kipróbálja megváltozik róla a véleménye mert nagyon élvezetes!Hát nekem meg van az anál szexrõl a véleményem...:S
kerüljük is, mert oké sikosító meg minden, mégha nem is fáj annyira, de az a luk nem arra való. direkt lett két nyílásunk, már elnézést. z egyik a wc-zésre, a másik az örömszerzés miatt, nem?
Tehát a fiúk fütyijét sem szabadna dugásra használni? Ugye a fiúknak két nyílásuk van, mindkettõ vécézésre. Egyébként ez mekkora hülye érv már, hogy nem arra találták ki a lukat... a szexet meg nem örömszerzésnek. Ergo ha elfogadod, hogy a szex célja az örömszerzés és esetenként a gyermekáldás, akkor ugyanígy mehet akármilyen szexuális forma... a szádat sem arra találták ki, mégis milyen jó.
Jól van, okosak vagytok. Persze, ha a hét minden napján seggberaknak, akkor persze, hogy sérül. De az, hogy néha-néha, még nem lesz bajod. A sok buta nõ meg, ha úgy állsz hozzá, hogy fúj, de a pasim akarja, hadd legyen neki, akkor persze, hogy nem fogod élvezni. Akkor inkább ne engedd, és akkor nem fogsz ennyi hülyeséget beszélni, vagy legalábbis nem fogod úgy érezni, hogy kipróbáltad, és jogod van véleményt formálni. Mert nem, nem próbáltad ki, csak hagytad, hogy seggberakjanak.
A kérdező hozzászólása: Abban igazatok van, hogy mindenkinek más a véleménye.Valaki ezt szereti valaki azt. De azért az a tejes cucc eléggé béna. Szerintem. A tej eléggé fontos pia az emberi szervezetnek. Rendben van, h mittomén milyen anyagok vannak benne, de akkor is meg kell inni, mert kell. Az anális szex nem kell és azzal mégjobban rátudsz segíteni a beszarásra és az aranyérre...
Azért lett elterjedt, mert valami pornórendezõ megunta sima dugást, és a filmjeiben seggberakatta a színésznõket. Aztán ez annyira megtetszett a többi rendezõnek, hogy õk is belerakták. Mivel a nép vette, ma már ott tartunk, hogy egy pornóban lassan kizárólag seggbe dugják a nõket (no meg szopatják õket keményen). Aztán persze a sok pornón felnõtt emberke úgy gondolta, hogy ezt már akkor kipróbálja, hiszen a filmekben is mennyire élvezik. Ettõl függetlenül annyira nem elterjedt szokás, csak kis része van az embereknek aki kipróbálja, és még kisebb aki rendszeresen csinálja is. Ennek oka a természetes félelem, hiszen mint írták annak a luknak totál más szerepe van, arra van kitalálva, hogy jó esetben 1-2 naponta egy darab végtermék használja egy irányban, és nem arra, hogy egy jól megtermett, kemény fallosz járkáljon benne percekig. Erre azért a többség rájött, és segítettek a kutatások is amik bizonyítják, hogy a rendszeres (heti többszöri) anális szex nagyon csúnya következményekkel járhat idõsebb korra (jóhéhány viszonylag fiatal pornós csajnak kellett már mûtéti úton helyretenni a záróizmait, mert pár év kemény anál pornó után már bizony nem tudta úgy tartani a székletet). Ettõl függetlenül élvezhetõ lehet a dolog, hiszen a nõknek elég közel van a hüvelyük, amit ingerel ilyenkor, a férfiak pedig a szûkebb lukkal magyarázzák, de valójában inkább csak amiatt élvezik jobban, hogy valami "tiltott" dolgot" csinálnak. Én azt mondom, hogy aki tényleg akarja az próbálja ki (ne azért mert a párja akarja), de ne legyen belõle rendszer, mert az nem tesz jót hosszútávon. (egyébként a fenti okok miatt gondolja úgy egyre több pornón nevelkedett pasi, hogy a nõk egyszerûen imádják ha az arcukba élveznek).
Szia Aranyerem 14 éves korom ota van. Leültem egy hideg köre. Amikor az elsö gyermekemet szültem akkor is kijött, meg azom kivül már jo párszor. Az anált is kiprobáltam elöször nem volt valami kellemes, de már jo érzés ( ha lehet igy fogalmazni). Semmi fertözést nem szedtem össze és az análtol az aranyerem sem jött ki egyszer sem.
Nekem az egyik ismerõsömnek kúpot kell használnia, hogy ne csusszanjon ki onnan a "cucc" (az anális szex miatt). Ugyh senkinek sem ajánlom. Egyábként már énis kipróbáltam (barátom miatt) de azután soha nem engedtem, mert nem jó és kész..
tejtermékeket se fogyassz, mert azok egyrészt rákkeltõek, másrészt meg (evolukciós értelemben) rövid ideje élünk együtt a tehénnel és igazából az emberi szervezet még nem tanulta meg a tej és tejtermékek rendes feldolgozását. kb. az aranyérben és a záróizom elgyengülésben is ennyi az igazság. Igaznak igaz, csak éppen nem úgy és nem annyira...
A kérdező hozzászólása: De, ha a "normális" lyukba dugják a fiúk a péniszt nem lesz semmi gond... Viszont análisan simán kijöhet egy szexy aranyér vagy akár más...
sosem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, amikor azt tapasztalom, hogy egy halom, a témához jottányit sem konyító ember egymás között megállapodik abban, hogy mi is a tuti... Ha nem akarod, nem csinálod. Undorítónak tartod, az is a te dolgod. Mi néhányan, akik meg szeretjük, csinálni fogjuk továbbra is és baromira nem érdekel, hogy minek mi a véleménye róla. Legfejebb még egy aki bekaphatja. Mellékesen sajnálom a pasidat. Nem azért, mert nem engeded neki a feneked (ez a te dolgod), hanem azért ahogy a kérdéshez hozzáállsz. igen, ide nekem a 0%-ot.
ez az elsõ normális hozzászólás...
A kérdező hozzászólása: hát.. szerintem az hülyeség, h a pornó miatt terjedt el. mondjuk van benne vmi, mert a sok lúzer azt hiszi, h mert a filmekben látta õ is csinálja, mert ez milyen élvezetes és "menõ". közbe meg az a szerencsétlen csaj a pornófilmekben biztos szenved.. (vagy lehet õ vállalta el. nemtom hogy mûködik a pornóban) Én párom is kiakarja próbálni. Egyre többször akar már rábeszélni, de én nem hagyom magam, mert "fuj". és lehet, h vki 5 éve csinálja folyamatosan és semmi baja nekem meg lehet az elsõnél lesz minden bajom.. Aranyér, betegségek stb. mindenesetre én kerülném az anális szexet :S nemtom ti hogy vagytok vele bár aki ide írt azokat, ha jól értelmeztem mindenki kerülni...
Saját közvéleménykutatásaim eredménye:azért szeretik, mert nem lesz terhes a nõ, s azért, mert szükebb az anális.Rengeteg nõ nem tudja a hüvelyizmait használni sex közben, söt azt sem, hogy van egyáltalán..Tehát tanuld meg õket szoritani, lazitani.A végbélnél 2 zároizom van.Az elsõt te irányitod, a belsõt az inger.Ha azt is megtanulod lazitani, uralkodni rajta, nem fog fájni.Azokban az izmokban nincs olyan idegvégzõdés, amelytöl izgalomba jöhetsz, de élvezheted a helyzetet, vagy a végbél dörzsölheti a hüvelyt, ezért élvezed.Genetikailag fonos a himnek, hogy "megtermékenyitse" a nõstényt, az már más kérdés, hogy ott zsákutca van..:) De a nõ is izgathatja a férfit a prosztata dörzsölésével..Én imádom..:)

Miért lett olyan elterjedt az orális szex manapság és ki mennyire szereti?

Mint ahogyan sokan tudják régen egy elég elfogadhatatlan volt manapság mert rendesen elterjedt ezért érdekelne a véleményetek ki mit gondol róla.

Legjobb válasz: Régen sem volt azért elfogadhatatlan. A baj inkább, hogy nem elfogadott lett, hanem követelmény, egyesk férfiak részérõl. Ezáltal márik le a nõket. Én személy szerint nagyon szeretem, ha a párom csinálja. Nem magát a szexet, hanem azt a tudatot, hogy a párom ilyet tesz velem.

Régen sem volt azért elfogadhatatlan. A baj inkább, hogy nem elfogadott lett, hanem követelmény, egyesk férfiak részérõl. Ezáltal márik le a nõket. Én személy szerint nagyon szeretem, ha a párom csinálja. Nem magát a szexet, hanem azt a tudatot, hogy a párom ilyet tesz velem.
Hidd el, régen is csinálták, csak nem beszéltek róla.Az elsõ válaszoló hülyeséget írt, mert nem okoz semmiféle rákot, azt más okozza(amit eszünk, iszunk, szívunk). Nem hiszem, hogy egy õszinte szerelmen alapuló kapcsolatban ennek megalázónak kéne lennie, gusztustalannak meg pláne nem. Én lány vagyok és nem érzem semmilyen szinten megalázónak azt se ha csinálni kell, azt se ha csak élvezni. Szívesen csinálom a szerelmemnek, nincs ebben semmi gusztustalan és persze nagyon szívesen veszem azt is, ha Õ csinálja nekem, hiszen rettentõen élvezetes. Persze nem akarok senkit rábeszélni, engem az sem zavar, hogy más tartózkodik ettõl, csak ne legyenek lenézve meg lek*rvázva azok, akik csinálják. 19/L
én azért jobban félek a sok tartósítószertõl, édesítõszertõl, E háromezernegyveöttõl, a szmogtól meg egyéb ilyesmitõl, szóval nem hiszem, hogy az orális szexbe fogok beledögleni, de ha mégis, akkor legalább nem hagytam ki ezt az élvezetet az életembõl :)
Az orális szex egyébként nem okoz rákot.
mert élvezetes és kénylmes.Amikor az ember épp lusta kedvében van akkor pl jól jön.Amikor olyan a helyzet h nincs lehetõség szexre akkor is jól jön:)
Jééézus!! Ezt meg honnan veszed?? Ez nem újkeletû, már Ádám és Éva is csinálta, persze tény h voltak a világnak prûd korszakai, de hidd el ez olyan régi mint maga az ember, és nem megalázó...
Szájrákot, OMG...
"ráadásul 30-40 éves korra szájrákot okoz" Ha mindent elhiszel amit olvasol, akkor ne olvass. Vagy édesanyád szájrákban szenved? Igen, édesanyád is szopik, hiába tagadja.
Jól van na, lelehet pontozni, de ezt én is csak olvastam. Vki közétette a Facebookon. Olvassátok el ti is, itt, ha nem hisztek nekem!: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szajrakot-okozhat-az-oral..
Szerintem egy nagy baromság, megalázó a nõk számára és ráadásul 30-40 éves korra szájrákot okoz. Szóval én ki nem állhatom. Igaz nem voltam még lánnyal, de tuti nem fogom neki engedni, még ha akarja is. 16/F
Azért lett elterjedt, mert jó. Adni is és kapni is. Nemtõl függetlenül. Én NAGYON szeretem. Attól még, hogy itt csak úgy sorjáznak az olyan lányok kérdései, akik irtóznak tõle, nagyon sok nõ szereti, mert jó. Nyilván aki szereti, nem fog olyan kérdéseket kiírni, hogy "jajj miért várják ezt el a férfiak?".
Száj- és gégerákot pedig a nemi szervekrõl odakerülõ HPV okozhat, ez igenis tényezõ. Kevés és megválogatott partnerrel, vagy óvszeres orálszexszel el lehet kerülni.
"Az a baj ezzel, hogy a fiuk ma már a pornón nõnek fel, és arra izgulnak arra vágynak amit a filmekben látnak! És azért akarnak a lányok szájába is élvezni, mert ezt látják." Ahogy Móricka elképzeli. Képzeld, én magamtól kezdtem el rá vágyni, hihetetlen, ugye? És nem szoktam pornót nézni. Persze, az a csúnya pornó... ha az nem lenne, a szegény lányoknak nyugta lenne ezektõl a deviáns vágyaitól a fiúknak...
Õsidõk óta az õszinte, igaz szerelem része az orális örömszerzés. Mint, a világon mindennel, a túlzásoktól érdemes távol tartani magunkat. Minden ugyanígy volt ötven évvel ezelõtt is, csak nyilvánosan nem beszéltünk róla. Olyan családban nõttem fel, ahol õszintén beszélhettünk ezekrõl a dolgokról. Nekem éppen az a furcsa, hogy sokaknak milyen erõs gátlásokat, buta félelmeket, gyötrõ elutasítást okoz egy ilyen nevetségesen egyszerû téma. A pornográfia lett a következménye az álszent, hazug, prûd magatartásnak. A szexuális nyomor azért van, mert a szülõk nem beszéltek a gyerekeikkel ezekrõl a dolgokról, álszent módon, szégyellték a témát, beszélgetésekhez hozzá sem tudtak kezdeni. Ide vezet a tiltás és a hazudozás, mellébeszélés. Szex, csak egyféle van, nincs külön orális meg vaginális. A szeretkezésbe pedig minden belefér, amit a fantázia kitalál, és amivel egymást boldoggá tehetjük. A dolgokat ott rontod el, hogy azt mondod, mit nem engedsz a másiknak. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy miként uralkodjunk a másikon.
Egy szexológus mesélte, hogy egy iskolában nagyon sok lány esett teherbe, úgyhogy felvilágosító órát tartottak, ahol beszéltek az orális szex lehetõségeirõl is. Aminek hála hamarosan látványosan visszaestek a nem kívánt terhességek a tizenévesek körében. :)
MOST olvastam az origo.hu-n, hogy Amerikában a szájrák túlnyomó többségért nem a cigarettázás, hanem az orális szex tehetõ felelõsség. Ugyanis human papiloma vírus megtelepszik a nemiszerven és ez idéz elõ szájrákot. Szerintem meg mindenki próbáljon a feleségével/férjével emberként szexelni, és nem pedig állatként. http://www.origo.hu/egeszseg/20110221-az-usaban-a-szajrak-fo.. http://www.origo.hu/egeszseg/20110221-az-usaban-a-szajrak-fo..
Én elég csínján bánnék az ilyen "amerikai tudósok kikutatták, hogy..." dolgokkal... Esetleg ha valami megbízható hivatkozás lenne, pl. egy tudományos szakfolyóirat, talán hinnék neki, de akkor se feltétlenül. És az mégis hol van leírva, hogy az orális szex az állathoz méltó szex? Érdekes, én imádok nyalni, mégsem tartom magam állatnak.
Az állatok sokat oráloznak, azt meg kell hagyni. Pl a torkos borz is biztos errõl lett elnevezve. :)
Régebben mélytorkos borznak hívták, csak az nagyon hosszú volt, így egyszerûsítettek rajta.
A középkorban az egyház üldözte, tehát már akkor is elterjedt volt. "Ha lenyelted férjed magját, hogy felajzd, akkor imára leányom!" :D A szõrtelenítés is elég régi, volt, hogy parázzsal égették le, vagy habkõvel dörzsölték simára. Én nagyon szeretek nyalni, kicsit kevésbé, de azt is szeretem, ha szopik a barátnõm. Mert gyönyörû közben, és azt különösen szeretem, ha kedvesen, odaadóan csinálja. 28F
Az a baj ezzel, hogy a fiuk ma már a pornón nõnek fel, és arra izgulnak arra vágynak amit a filmekben látnak! És azért akarnak a lányok szájába is élvezni, mert ezt látják.
Elsõ válaszoló! Itt jegyezném meg, hogy az amerikaiak olyan kutatást is közzétettek, mely szerint a "Dihidrogén-oxid" halálos méreg az ember számára. Na most ha a H2O mérgezõ lenne számunkra, akkor nemigazán élnénk. Élünk? Akkor ez egy baromság. Sok minden hülyeség van. A Blikknek meg ne higgyél, keress szépen utána. A Blikk nem tudományos lap, hanem.. valami más. És hogy a kérdésre is válaszoljak: nem volt még barátnõm, de szívesen kipróbálnám vele az orális szexet (én õt. Valamiért visszafele nem izgat annyira.) És igen, fiú vagyok. Üdv!
"Vki közétette a Facebookon." "blikk.hu" Hadd gratuláljak :)
Úristen...Blikk...áááááá... de buta vagy!! Nem hiszem el, hogy annak még hisz valaki... :D:D:D:D:D:D:D::D:D Felvidítottál barátom!:D:D:D:D:D::D:D:D::D
18:13 örülök hogy vannak ilyen gondolkodású férfiak :)
Az, hogy régen ténylegesen mi volt, maximum akkor tudod meg, ha mit tudom én 60 felett közvéleménykutatást végzel. És nem az orális szexel van a baj, hanem azzal, hogy ez egyeseknél alap, elvárás stb. Én el nem tudnám képzelni, hogy ilyesmitõl tegyem függõ a kapcsolatot azzal akit szeretek. Én pl sem kapni sem adni nem szeretem, de a párom néha nagyon akarta, megengedtem, hogy csinálja, de nekem semmiféle élvezetet nem nyújt, sõt kellemetlen. Úgyhogy, kinek a pap kinek a paplan.
19:33 Kell lennie egy pár õrült kivételnek a világon :)
Úgy gondolom azért terjedt el, bár lehet, hogy régen is elterjedt volt. De régen csak hivatalos álláspontokat lehetett olvasni, orvosi, ilyen-olyan lapokban. Nem volt az a hatalmas fórum, ahol mindenki mindent megoszthat az egymással, az internet. A véleményem a kérdésre: ugyanúgy terjedhetett el, mint a punciszõrtelenítés. Az interneten nagyon könnyen hozzáférhetõvé váltak a pornófelvételek, szexképek, a fiatalok egész biztosan tizenéves koruk elejétõl már nézegetik a fényképeket, videókat. Mire oda jut egy 16-18 éves fiú, hogy az életben is puncit lásson, már több ezer csupasz puncit látott a neten, de azt sem tudja, hogyan nézhet ki egy szõrös, így a lányok is igazodnak ehhez az elváráshoz. Továbbmenve szinte minden korábban extrémnek számító dolog már normálisnak minõsül, így nem döbben már meg egy lány sem, ha popsiszexet vagy egyéb korábban nem mindennapi dolgot kíván a párja.
szerintem tök normális...én se vagyok érte odáig de pl én szivesen csinálom a páromnak hisz tudom hogy igy örömet szerzek neki, és ez kölcsönös..szerintem egy normális kapcsolatba oké dolog:)
A pornófilmek elterjedése az internet segítségével. Szerintem ez okozza. Én is nagyon szeretem ha leszopnak, de egyáltalán nem várom el. Nem is kérem.
Amerikai tudósok nem léteznek, legfeljebb olyanok, akik Magyarországról Amerikába települtek. ha-ha-ha!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!