Találatok a következő kifejezésre: Miért lesznek 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak (1 db)

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt esetleg olyan tini anyuka aki megszülte a babát? Hogyan boldogultatok?

18 éves vagyok.6 hetes terhes! Egy évem van még az iskolâbòl. Nem tudok dönteni. Szívem szerint meg akarom tartani a babàt de az eszem màst mondd. Mivel még munkahelyem nincs. A csalàdom segìtene és a pàrom is mellettem àll! Csak nehèz lenne.

16

Ha a gyereketek feltűnően sok pénzt kéregetne tőletek és kiderülne, hogy az alábbiak közül mire költi, mitől akadnátok ki jobban? Hogy drogra költi, vagypedig szcientológus lett és ott a képzésekre, tananyagokra?

14

Tinik! Kamaszok! Ti hogy kérnétek meg anyutokat?

Sziasztok!
Lényeg:
Ki szeretném festeni a körmeimet de anyukámnem engedi.Persze nem ezekre a neon színekre meg hupikékre meg ilyen színekre szeretném festeni,hanem valami visszafogottabb színre.A suliban nem hiszem hogy leszólnának érte mert másoknak is ki van festve.
Hogyha a boltban megállok a festékek előtt akkor a kérdezi hogy minek és (ha nem vettunk semmit) akkor ki is megyünk a boltból.
Miért?
/L

18

Hogy lehet megszakítani egy baráti kapcsolatot? 15/L

Egy felnőttel..akivel elég közeli a kapcsolat.

5

Szülők, kamaszok! Mi a véleményetek erről? Normális? 15/L

Van egy volt tanarnőm akit nagyon szeretek (baratilag ).. És sokat szoktunk beszélgetni, vele is beszélek meg dolgokat...Neha fel is szoktam hívni..

5

Szülők! Ti megengednétek?

Mondjuk azt, hogy a 16 évs lányotok 11-éjfélig maradjon kint a barátaival (persze csak nyáron, meg esetleg pénteken/szombaton)?
Én vagyok a 16 éves lány.. Attól nem kell tartani, hogy innék/cigiznék, mert kollégista vagyok és kiéltem magam tavaly ilyen téren olyanyira (nem túl sűrűn voltak alkalmak, sőt.. nagyon ritkán, de akkor annyira, hogy az adott dologból nagyon elegem legyen), hogy szerintem soha többé nem fogok vágni a cigarettára (nikotin túladagolás.. és emmiatti hányinger) illetve tömény alkoholra (volt pár szép este.. volt, hogy utána 3 napig nem ettem max vizet ittam, de még attól is rosszul voltam.., maximum egy vadász/sör a haverokkal beszélgetés mellett.. Anyám ezekről nem tud.. Az is kérdés lenne, hogy ezt elmondjam-e neki.. Ezekre egyáltalán nem vagyok büszke, de nem is azért csináltam ezeket, mert hogy "milyen menő" hanem azért, hogy kiéljem magam és felnőtt koromban ne ilyenekre költsem el a nehezen megkeresett pénzt, hanem akkor inkább nem vettem magamnak kaját kollégiumban, akármilyen rossz is volt a koszt, hanem félre tettem, hogy a fentebb említett tervemet véghez vigyem.. Szerintem nagyon jól sikerült is.. :)

8

Kamaszok! Első ránézésre mi a véleményetek rólam?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/11747..

34

Mit tegyek? Elfelejtsem őt? Vagy kezdeményezzek?

Van egy fiú, aki tetszik. Már nagyon régóta ismerem, de személyesen csak 3 hete ismertem meg. 3 hete az egyik buliba oda akart hozzám jönni táncolni, csak én nagy zavaromban (nagyon bejön, pont a zsánerem) furán néztem rá, és inkább hanyagolt. Neki és nekem vannak közös ismerőseink, így a buli után 2 nappal találkoztunk. Általában nagyon elvagyok vele, hülyülünk, nevetgélünk. Múltkor mondta, hogy jön a városunkba (nem egy településen lakunk) ha van kedvem menjek ki. Kimentem, ott volt ő, és 2 haverja. Mikor elköszöntünk egymástól kaptam 2 puszit az arcomra.
Elkísértem őt az edzésére, fagyiztunk is. Szinte mindig rám vigyorog, szoktunk skype-olni is.
A hétvégén volt egy buli, mondta ha én ott leszek, akkor 100%, hogy eljön. Vártam, nem jött. A válasza erre az volt, hogy összekeveredett rendőrökkel, és nem volt kedve eljönni abba a buliba. (közben haverjával bulizgatott máshol) Ráírtam most facebookon, ma egész nap nem beszéltünk. Beszéltünk vagy két szót, és lerázott egy : "na megyek, szia"-val, közben ugyanúgy fent van. hétfőn is elmentem hozzá, a falujába, én meg a barátnőim, ott voltak a haverjai is, és amikor elköszönt tőlem, akkor teljesen úgy nézett rám, mintha többet érezne barátságnál.
Mondta a haverja, hogy a lányok többsége miatta jár a faluba, igazi nőcsábász, de viszont többre értékeli a komoly kapcsolatokat.
Kezdd teljesen magába bolondítani,de nem bízom benne. Annyi önbizalmam meg nincs, hogy megkérdezzem tőle a dolgot, nagyon félek a visszautasítástól. Hétvégén megint találkozunk, kíváncsi vagyok, hogy fog viselkedni. Az előbb is hívott, hogy jönnek a városba, menjek ki, csak sajnos nincs lehetőségem rá.
Ti mit tennétek? Soha nem volt ilyenben még részem, nem volt még barátom, szűz vagyok ilyen téren. Szerelem/ szex kategóriában nem kaptam érdemlegest választ a kérdésemre, így ide írtam. Idősebbek, szülők véleményére is kíváncsi vagyok.
Köszönöm előre is.

3

Hogyan kell ide képet linkelni?

Bocsi tudom hogy nem jó helyre írtam de itt legalább vannak!Na szóval azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell ide a gyk-ra linelni?sehogy sem sikerül! segítsetek légyszi!!!!!!:)
12/l

9

Ti milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?

Gondolok arra, hogy öltözködési, zenei stílus, társasági élet, párkapcsolat, milyen volt a szülőkkel a kapcsolatotok?:)
Kort és nemet is ha lehet.:D

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!