Találatok a következő kifejezésre: Miért lesznek 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, (1 db)

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok! Mennyi pénzt kaptok gyereknapra?

25

Miért veszek mindent ennyire magamra? Hogy változtassak ezen?

Mindent magamra veszek és mindent személyeskedésnek veszek. Nem fogadom el a kritikákat, mert amikor valaki rávilágít a hibáimra, egyből azt gondolom, szándékosan engem akar vele bántani és amikor valaki ezeket szóvá is teszi, hogy miért nem fogadom el a kritikákat, meg miért vagyok ilyen sértődékeny, egyből úgy veszem, mintha a személyiségemet akarná sértegetni.
Ezekből a dolgokból adódóan gyakran keveredek másokkal veszekedésbe, de ez is olyan, mint egy ördögi kör, ugyanis már a legkisebb sértések miatt is sírok.
Már az is eszembe jutott, azért lehetek ilyen, mert általánosban végig cikiztek, először az osztálytársaim, majd más osztályok is és a fél iskola ellenem fordult a pletykák miatt, amiket terjesztgetett rólam néhány gyerek és emiatt nagyon szar volt ez a 8 év...szerencsére már csak 1 hónap...és arra gondoltam, emiatt veszek mindent magamra, de ez ellen meg nem tudom, hogy mit tegyek, mert hiába változtatnék pl. a külsőmön, attól még mindig emlékezni fogok arra, miket mondtak régen az osztálytársaim meg a többiek, akik szivattak és akármekkora változáson eshetek túl, legbelül még ugyanakkora rakás szarnak érzem magam.
Szóval ennek lehet köze ehhez?
15l

6

Kamaszok, ti mit csináltok hétvégén?

13

Mondana nekem valaki ehhez hasonló számot?

Fontos,hogy magyar,és lassú legyen! köszi :)

5

Kamaszok, idén mentek vagy mentetek már osztálykirándulásra?

Ha mentetek, milyen volt?

27

Csak én vagyok az egyetlen, aki szinte csak a szüleivel tartja a kapcsolatot telefonon?

Más szóval: lényegében csak a szüleimmel kommunikálok telefonon. Anyával SMS-ezek szinte csak, más, 'kortársammal' nem (arra mondjuk ott a Facebook vagy a Viber). Esetleg a 'munkahelyemről' hívnak néha (bár nálunk inkább a Facebook az elterjedtebb).

Gyakran látom, hogy ha a suliban délutáni elfoglaltság van, akkor szinte mindenkinek zsinórban csörög a telefonja, hívják őket, SMS-eket kapnak. Olykor feleslegesnek érzem, hogy van telefonom.

Más is van így?
19l

11

Anyukák! Ti engednétek 13 éves gyermeketeknek az ilyen szerelmet?

Ez ilyen tiniszerelem. Én vagyok a 13 éves lány. Megismerkedtem egy fiúval, Õ 13 éves. Egy hete járunk, vagyis több van köztük, mint barátság. Minden nap hazakísér, amikor megy el megölel és egy puszit ad, kézenfogva sétálunk tanulás után délutánonként, esetleg majd lehet, hogy lesz csók is. Nagyon sokat beszélgetünk. Mindketten kitűnő tanulók vagyunk, amióta tart ez a kapcsolat, jegyeink nem romlanak. Ismer engem anya, tudja, hogy nem adom be a derekam hamar. A szex eszünkbe sem jut! Engednétek/engednék az ilyen kapcsolatot? Csók még lehet? Szeretjük egymást, nem divatból! A válaszokat előre is köszönöm szépen!

32

Szerintetek bunkóság?

erdei iskolába megyünk és kitalálták a tanárok hogy el veszik a telefont. Mink meg azt találtuk ki hogy fel huzuk hajanli 4 re a telefont és minden telefon 11 percel késöbb fog meg szólalni a másiktól

40

Engednetek, hogy a 15 eves lanyotok egyutt legye a 16 eves baratjaval?

Sziasztok.A lanyom lassan 15 eves, elso kapcsolata egy 16 eves fiuval, aki nagyon rendes, es tulajdonkeppen mar 8 eve baratok.8 honapja jarnak.Hagynatok 8 honap utan, hogy ketten bennt legyenek a lanyom szobajaban filmezni vagy akar beszelgetni?Hetvegen 1-2 oraig (ejjel) s hetkoznap pedig, csak sima kapuba beszelgetes?Mennyi fer bele?Tul sokat megengedek?

27

Nálatok is ilyen a tesi?

nem mondom hogy sovány vagyok de eddig imádtam mindenféle sportot akármit focit kézilabdátkosárlabdát mondhatni eddig imádtama kosárlabdát alig vártam hogy mehessek edzeni heti5 ször sportoltam de most a tesitanárunknak be kattant az agya egész órán futunk le írom miből áll egy tesi óra bemelegítés: futunk nyújtunk 25-30-35 perc Futási gyakorlat oda vissza futás órai levezetés futás 500métert ha egyszer is meg álsz akkor következő orán fust 500 métert 5 perc pihenő megint 500 méter 5 perc pihenő normális ez?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!