Találatok a következő kifejezésre: Miért lesznek 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, (1 db)

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamasz fiúk, belétek kötöttek már komolyabban az utcán?

Ha volt olyan, mit csináltatok a kötözködőkkel, hogy oldottátok meg a helyzetet?

5

152 cm 15 évesnek nagyon kicsi?

21

Szerintetek egy 16 éves lánynak hogy kell viselkednie/milyennek kell lennie?

Úgy értem mint pl.:öltözködés,bulizás,pasizás?
Kamaszok milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?
Szülők mit engedtek meg a gyereketeknek?

5

Kamaszok, műtöttek már titeket? Ha igen, miért?

Engem már sajnos jó sokszor.Olyan drasztikusan sokszor,hogy inkább nem írom le,és elég komoly dolgokkal.

22

Miért van az, hogy azok a tinik akiknek a szüleik nagyon rosszul állnak anyagilag ott a gyerekek szinte soha semmi diákmelót nem csinálnak, a nyáriszünetben sem keresnek semmit sem?

Èn tiniként végig dolgoztam a nyaraimat. Mind az én mind a barátaim szülei normál vagy nagyon jó anyagiakkal rendelkeztek. Volt aki idénymunkán földön dolgozott, volt aki büfében, vagy szemetet szedett, vagy parkolós volt...
Az összes olyan ismerösöm ahol a családnak erös anyagi problémái voltak ott szinte senki nem doglozott a gyerekek közül.
Miért?

8

Ettől most rossz lánya vagyok?

Nagyanyámat mentő vitte kórházba (nem vészes sérülés miatt). Én tudtam róla, mert összefutottam ismerősökkel, akik mondták mi történt. Nagyon nem hatott meg..
De apukám nagyon ki volt, hiszen még is csak az édesanyja.. De ez a nő nem köszöntött fel születésnapomon, utál engem, csakmert nem hagyom hogy anyámat szidja előttem, és mindent megtesz azért hogy megkeserítse az életünket, és keresztbe tegyen a szüleimnek.
Nem sajnálom. Meg se kérdeztem apát, hogy mi van a vénasszonnyal. Õ a legrosszindulatúbb, leggonoszabb, legkegyetelenebb nő akit ismerek. Nem is tekintem mamámnak. Egyszer azért nem adott karácsonyra nekem ajándékot, mert előtte egy családi eseményen nem akartam vele közös fotót, mert akkor épp nem tetszett a hajam.. Na mindegy.
Szóval most bűntudatom van, amiért apát bántom ezzel. Mármint hogy nem érdekel mi van nagyanyámmal. Látom hogy megijedt, mégis csak az anyukája, és apa kedvéért bármit megtennék, de nem akarok kétszínű lenni. Plusz tudom hogy fordítotthelyzetben őt se érdekelné mi van velem. (Tapasztalatból tudom!)
Szerintetek rosszul tettem hogy nem kérdeztem rá, jobban van-e és hogy sajnálom ami történt..stb?

10

18 évesen nem túlzás ez?

Maximum 11-12-re már itthon kell legyek,főleg ha egyedül jövök haza.(persze nincs másnap iskola)

17

Csak köztünk alszik nyugodtan. Meddig elfogadható ez?

12

Ti át szoktátok adni az idős embereknek a helyet a buszon, villamoson?

Én csak akkor, amikor látom rajtuk, hogy normálisak, kedvesek. A bunkó, tolakodó, parasztoknak nem.

25

Kamaszok, valaki jó angolos?

Mi a különbség a took,és a taken között?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!