Találatok a következő kifejezésre: Miért lesznek 13-16 évesek visszahúzodóak, (1 db)

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen idezetet irhatnek anyukamnak?

Valami olyat, hogy mindig veled leszek... .Tudni illik borzaszto sok kuzdelmen es rosszan mentunk at.Irnatok?

3

Ti megengednétek, hogy a 18 éves lányotok éjfélre, 1-re érjen haza?

14

Félek úszni! Mit tegyek?

Szóval... Kiskoromban jártam úszásra, de nagyon kevés ideig és ott nem tanultam meg úszni. Féltem a víztől, és szinte végig reszkettem, egyszerűen nem mertem elengedni magam...

Teltek az évek, most itt vagyok 13 évesen. A közelünkben van egy tó. A barátaim folyton odajárnak ki fürödni, hínak engem is, de én nem merek olyan csípőnél tovább belemenni. Ugrálnak, kakasviadaloznak a vízben, annyira élvezik, és annyira szeretnék én is beszállni! De egyszerűen nem merek! Ugrálnak be a stégről meg minden, tök rosszul érzem magam ilyenkor. Arról nem is beszélve, hogy van pár gyerek aki egymás belökésével szórakozik, és félek, mert ha bepánikolok kitátom a szám, és megfulladok. Hogy küzdjem le a félelmem?
A technika már meg van, egyre bátrabb is vagyok, de akkor is van bennem fulladástól való félelem. De nagyon elszánt vagyok, és ha lesz alkalmam, megpróbálok nem félős lenni.

Egyébként, hallottam olyat is, hogy belelöknek és megtanulom. Szerintetek milyen az a technika?

21

Szülők! Ti elengednétek?

14 éves lányt (van személyi igazolványa) a barátjával és a barátja anyukájával Spanyolországba ahol ott lakik a barátja apukája? Repülővel.

20

Mit kezdjek a 16 éves lányommal?

Aranyos, kedves kislány volt,általánosban kitűnő,most végzi el a tizedik osztályt,de nagyon leromlottak a jegyei. Olyanokat hallok vissza az iskolából,hogy a némettanárnővel feleselt,mert az túl sok házit adott. Fizikából és matematikából hármas érdemjegye lesz,pár ötöse és sok négyese lesz még. Ennek ellenére okos kislány lenne,spanyolból felsőfokú nyelv vizsgázni megy,segít itthon,időben hazaér. Csak nagyon lázad és rettentő lusta. A múlt héten töredelmesen bevallotta,hogy a dohányzást már kipróbálta és alkoholt is szokott fogyasztani alkalmanként,de nem sokat,ezért nem is haragszom annyira,de a dohányzás miatt igen. Mit tegyek? Mikorra fog lenyugodni? Sz utóbbi egy évben kezdett el ennyire "kamasz" lenni,a legújabb mánia az, hogy engedjem melíroztatni a haját. Fiúról szerencsére (még) nem tudok.

10

Oké, hogy korábban érnek a mai gyerekek, de normális az, hogy egy 12 éves fiú állandóan a szexről beszéljen?

Persze fel van világosítva. Mindenre válaszolok az apjával együtt, amire kíváncsi, mert nem szeretném ha a suliban szedné össze a sok hülyeséget. Mer is kérdezni, de néha olyanokat hogy felakad a szemem! Nem vagyok maradi, de hogy mindennapos téma legyen a szex, azért ezt túlzásnak tartom. Vagy ez természetes dolog?

8

14/f vagyok és 159 cm. Fogok még nőni?

Apám 167 cm , anyám 164 cm, viszont vannak a családban magasak is anyám testvére pl: 198 cm. Szeretnék kb 170 lenni lehetséges ez?

16

Kamaszok, mi volt a legégőbb dolog, ami eddig történt veletek?

8

Kamasz lányok, láttatok már fiút sírni? És megvigasztaltátok?

10

Mi adjak a barátnőmmek?

Pénteken ballagunk általánosból,de nem tudom,mit adjak a legjobb barátnőmmek,vannak ötleteitek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!