Találatok a következő kifejezésre: Miért lesznek 13-16 évesek visszahúzodóak, (1 db)

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beallok a sorba:D Milyen lany jut eszetekbe a Boglarka nevrol? Szerintetek szep nev?

18

Kamaszok ti ereztetek már úgy, hogy jó lenne egy kívülálló személy akivel bármit meg tudnatok beszélni pl. :felnőtt, tanár?

6

Milyen ember jut eszetekbe a Dani/Dániel névről? (Rita, Krisztián után) :D

13

Miért félek tőle?

16 éves vagyok lány vagyok, és nem merem anyukámnak azt mondani hogy "elmegyek egy fiúval randizni".
Soha nem volt még barátom, (pedig voltam már szerelmes), és ennek az az oka, hogy mire a személyes találkozóra, randira kerülne a dolog, annyira bepánikolok, hogy hagyom az egészet és bebeszélem magamnak hogy az adott srác amúgyse jófej, meg nem illik hozzám stb... De már elegem van belőle, és nem értem mi lehet a baj, miért nem merem felhozni a témát.
Szerintem köze lehet annak hozzá, hogy anyának egyik fiú ismerősömről sincs jó véleménye.. Aki velem egykorú az éretlen hülye gyerek, aki 3-4 évvel idősebb nálam, annak meg csak a szexen jár az esze, és úgyis csak a farka irányítja..
Most ezekután ti se mernétek elkéreckedni, vagy velem van baj? :(

5

Mit tudok tenni? Más is érez így?

Röviden minden álmom, hogy felvegyenek a kisképzőbe. Nagyon szeretném hogy felvegyenek, de nagyon kicsi rá az esély sajnos. Állítólag jól rajzol.ok meg minden de ez nem elég. Nagyon nem elég :( Eldöntöttem, hogy mostantól minden nap rajzolok valamit, de amikor leültem semmi sem jutott eszembe :( Tiszta ideg lettem és falhjovágtam a vázlatfüzetemet meg a ceruzáimat. Azt hiszem kezdem feladni, elég reménytelennek látszik. Valamit tehetek ez ellen? Vagy valami ötlet ami alapján el tudnám dönteni, hogy mit rajzoljak?

9

Mit lehet tenni ebben az esetben?

Van egy baráom, 17 éves fiú, meleg. A szülei nem fogadják ezt el, 17 éves és ellehetetlenítik. Nem mehet sehova, nem lehetnek barátai, lányok sem. Ismertem már előtte is, hogy a szülei megtudták, akkor sem voltak szimpik nekem, de azóta végképp. Két napja volt, hogy munka után eljött velem, és egy későbbi busszal ment haza (1 órával később) mint szokott, az anyja ezért elvette a telóját 2 napra (aztmondta lekéste a buszt).
Amikor elvitte a kutyát sétáltatni egy órára anyja megnézte a kutyát, hogy nem-e erőszakolta meg mert fiú kutya. Apja meg olyanokat mond neki, hogy ásson egy gödröt feküdjön bele majd ő betemeti. Eközben folyamatosan cseszegetik otthon, volt hogy kizárták a házból is ebbe a dög melegbe hosszabb időkre, de nem egyszer fordult elő.
Nyári munkán dolgozik elég sokat, hogy legyen pénze, de anyja elvette a 70ezer forintját, amit a mult hónapért kapott, teljessen kihasználják, közben egy forintot nem adnak neki. Anyja folyamatosan elveszi a telefonját, beleolvas az üzenetekbe, kiírja a telefonszámokat kivel beszél és utánanéz, valamint a naplóját is elvette és végigolvasta. Emellett otthon kell segítenie folymatosan. Pár rokonával találkoztam már (keresztanyjával pl, ők egész jófejnek tűntek, és láthatóan haverom is jobban szereti őket, de még velük sem találkozhatna :/
A barátom már öngyilkosságra is gondolt, elég sokszor és elég komolyan, és nem szeretném, hogy megtörténjen vele, én elfogadtam fiú létemre, hogy meleg, akkor a szüleinek is el kéne... így még kapcsolata se lehet szegénynek szülei miatt
Sajnos nagyon jól tudom, hogy amint betölti a 18-at ki fogják dobni otthonról, mert ígyis folyamatosan ezzel fenyegetik, de tudom addig nem tehetik meg, viszont számomra egyértelmű hogy ez lesz.
Sokáig folytathatnám még a hülyeségeiket, a kérdés az lenne, hogy mit lehet tenni? Kit kell hívni? Gyámhatóság? Nem akar intézetbe kerülni azt mondta, de én nem bírom ezt nézni, telefonján nincs pénz és nem is tud rá tenni, ezért telefonálni sem tud, még beszélni is nehezen tudunk :(
Neten nézelődtem, de semmit sem találtam mit lehetne tenni hogy segíthessek neki, ezért írtam ezt a kérdést. Mik a lehetőségei(nk)? (Győr-Moson-Sopron megye)

10

Kamaszok, hogy éreznétek magatokat egy társaságban, ahol többen utálnak titeket?

3 ilyen társaságban is benne vagyok, az egyik az iskola, másik kettő az internetes, a hobbimmal kapcsolatos, ott is többen utálnak engem.
Ti figyelmen kívül tudnátok hagyni azokat, akik utálnak titeket, és csak azokra figyelni akik rendesek?

2

Nem tudom mit tegyek a fiammal?

A borzasztó ízléstelen szar rapeket hallgat és szereti a hip hop szubkulturát brakel stb és nem hallgat rám és ez biztos h nem egy kamaszkori fellángolás mert nagyon szereti ezt a közeget mit tegyek vele h észhez térjen?

5

A fiam 14 éves, és állandóan játszik a számítógépén, mennyire normális ez?

A fiam egyetlen érdeklődési területe a számítógép. Tipikus kocka. Õ nagyon tetszik a lányoknak, mert nagyon jó genetikát kapott a sorstól, de nem igazán érdeklődik még a lányok iránt, csak a számítógépét nyomkodja. Hatalmas képgyűjteménye van manga lányokról, és sokszor beszél arról mennyire szépek szerinte a japán lányok. Viszont azok felé a lányok felé nem nyit akiknek tetszik ,pedig szerintem nem csúnya kislányok.
Barátai sincsenek, csak számítógépen, vele mindenki barátkozna, de ő nem nagyon akar senkivel. Egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elmenjünk nyaralni.
Én rendszeresen minden nap sportolok, de őt az sem érdekli. Kérem sokszor, hogy jöjjön el velem az üzleti útjaimra, de kimozdíthatatlan. Ruházkodás megint nem érdekli, a pénz sem.
Ez számomra elég ijesztő mert 14 évesen engem már eléggé érdekeltek a lányok, illetve elképesztő mértékben érdekelt a pénz. Sokszor felajánlottam neki, hogy járhat paintballozni, és ilyen idősen illene már küzdősportra is mennie, de ezek szintúgy hidegen hagyják. Nagyon önállótlan gyerek, például el kell vele menni ruhát venni, vagy elkísérni a számítástechnikai üzletekbe, vagy a konzolboltokba. Ilyen idősen én márt több országban voltam cserediák.

Szóval normális ez?

12

Sos! Mit tegyek? Többi lent

A lányomat ma maszturbáláson kaptam.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!