Találatok a következő kifejezésre: Miért lesz más (118 db)

Miért lesz más Marcos szinkronhangja?

Tegnap néztem a hatodik évad valamelyik első részét, talán 5. vagy 6.rész volt, és Markosnak teljesen más a szinkronja, és valami borzalmas, végignéztem 5 évadot, megszoktam a hangját erre valami hozzá teljesen nem illő szinkronra lecserélik. Egész a sorozat végéig ez marad a szinkronja? :// Légyszi mondjátok, hogy ez rossz vicc, egyszerűen sérti a fülemet.:/

Legjobb válasz: Csak néhány rész erejéig lesz az a szinkronhangja,valószínûleg a szinkronszínész nem ért rá amikor azokat a részeket szinkronizálták

Csak néhány rész erejéig lesz az a szinkronhangja, valószínûleg a szinkronszínész nem ért rá amikor azokat a részeket szinkronizálták

Elvileg a fény mindenhez képest ~3*10^8 m/s-al halad. Akkor optikailag sűrűbb közegben miért lesz más ez a sebesség?

Azt tudom, hogy optikailag sűrűbb közegnek azt a közeget nevezzük, ahol a fény sebessége kisebb, de azt nem értem, hogy miért kisebb?

Legjobb válasz: A fény egyenesen terjed ebben a sûrûbb közegben is. Ha elnyelõdik, majd kibocsátódik, honnan "tudja", merre kell menni?

A kérdező hozzászólása: A fény egyenesen terjed ebben a sûrûbb közegben is. Ha elnyelõdik, majd kibocsátódik, honnan "tudja", merre kell menni?
#8-nak. Nem demagógia, csak tényleg bonyolult. Minden anyagnak jól meghatározott szerkezete van. Egyes esetekben az atomszerkezet meglehetõsen szabályos geometriát mutat. Elég komoly apparátussal, de a térgeometria, az ütközési és más fizikai szabályok segítségével kiszámítható, hogy adott irányból érkezõ fotonnal ütközés után az atomból milyen irányba távozik a reakció eredményeként távozó másik foton. A számítások szerint nem egyenletes szóródás történik, hanem adott irányban lényegesen nagyobb fotonmennyiség áramlik. Ez egyébként eléggé logikus. Gondolj a homogén közeg határán történõ fénytörésre. Csekély szóródás persze mindig van (ezért nevezzük a kísérletben ideálisnak, hogy ettõl eltekinthessünk, és a fõszabályra koncentrálhassunk).
Nem "tudja". Hanem a fizika szabályai érvényesek rá és aszerint halad. Körülbelül úgy, ahogy a lejtõn a golyó legurul. A golyó nem "tudja", hogy merre van a lefelé, nincs lehetõsége "választani, hanem a gravitációs hatás következtében lefelé kezd gurulni. Ezt teszik a fotonok is. Egyébként amit "fény"-nek nevezel, az nem egy foton, hanem nagyon sok, és mind másfelé megy. A fénycsóva esetén is, csak ott (a kibocsátás módjától függõen) a fotonok többsége nagyjából egy irányba halad. Ezek a közeg atomjain mind "össze-vissza" pattognak, persze itt is vannak fizikai törvények, amelyek megszabják, hogyan "össze-vissza". Az összhatás pedig számodra olyan, hogy a "fény" egyenes vonalban halad.
Utolsó: az k*rva bonyolult :D
sir Bucher: ez a demagógia nagyon jó a piszkos vízre, de hogyan magyarázod a kristálytiszta üvegen áthaladó fénysugarat, aminek csak nagyon kis része térül el az eredeti iránytól? Pedig ott is beleütközik ugyanannyi atomba, mint a vízben.
Igazából van hogy kevesebbet ad vissza, ez abszolút létezõ jelenség. Vannak metastabil energiaállapotok plusz az elektron phonon (nem photon) formájában is adhat le energiát, ami lényegében az atomok rezgése a kristályrácsban. Persze fontos tudnivaló, hogy az energia kvantált, így csak diszkrét frekvenciaértékeket sugározhatnak vissza.
A kérdező hozzászólása: ha nem tökéletesen ugyanannyi energiát ad le minden atom, akkor abból, amit lead, honnan "tudja", hogy pont 'h*f' egész számú többszörösét adja vissza? Mármint ugyebár a frekvenciája így megváltozhatna a fénynek, de nem változik meg, ergo nem lesz olyan, hogy egy foton energiájának csak felét adja vissza, vagy semmit, vagy az egészet, de miért?
A kérdező hozzászólása: Teljesen másik kérdésre találtam egy ilyet: "A fény sebessége minden közegben állandó legalább is atomi szinten. A közeg molekuláin, atomjain a fény szóródik emiatt a fény nagyobb utat tesz meg, méghozzá sokkal nagyobbat. Emiatt a mérés során az az illúzió jön létre, hogy a fény sebessége lelassult." Akkor ez most hogy van? Akkor el is nyelõdik, ki is bocsátódik, szóródik is?
Egyenes, ez kvantummechanikai valószínûségszámítás, de egy kis szóródás gyakorlatilag minden esetben van.
Ennek csak az a szépséghibája, hogy az üveg, amit leginkább fényáteresztésre használunk, amorf.

Ez így miért lesz más? Nem bírok rájönni.

eturn i;

Legjobb válasz: Az elsõ vissza adja az i-t. A második vissza adja az i-t, de mint integert. Kicsit itt kevés az adat, de mondjuk lehet az i bármilyen számtípus (float, double). Az elsõ esetben a visszatérési érték is ilyen típusú, míg a másodikban integer. (De ha valamilyen "nagyobból" alakítod int-re, akkor értéket veszítesz el.)

Az elsõ vissza adja az i-t. A második vissza adja az i-t, de mint integert. Kicsit itt kevés az adat, de mondjuk lehet az i bármilyen számtípus (float, double). Az elsõ esetben a visszatérési érték is ilyen típusú, míg a másodikban integer. (De ha valamilyen "nagyobból" alakítod int-re, akkor értéket veszítesz el.)
Jó lenne tudni, hogy milyen nyelv, és az i milyen típusú, de a lényeg, hogy ha mondjuk i egy osztály ami mondjuk az intbõl öröklõdött, akkor kinyerheted az õsosztályt, ezt típuskényszerítésnek hívják, vagy általánosabb eset, ami az esetedben valószínûbb, hogy mondjuk az i egy tört, de ki tudsz belõle kényszeríteni egy egészet, tehát a return i mondjuk egy törtet ad vissza, vagy akár karaktert, ha i char, míg a (int)i ha i tört akkor az egész részt, ha mondjuk char a karakter kódját...
Passring mélyértelmû válasza most is fölfejthetetlen a számomra, te biztosan sokkal nagyobb hasznát látod, mint én. Az (int)i kifejezést furcsállom, logikusabb lenne az int(i), akkor azt jelentené (több nyelven), amit az elsõ válaszoló leírt: Tetszõleges numerikus típusú változó értékének egésszé alakítását (nyilván valami egész értéket visszaadó szubrutin/függvény kimeneteként). Ha tényleg van (int)i, akkor bocsi, de másodjára lehetõleg ne Passring magyarázza el...
Aha, jó, PHP-ben megtaláltam végre, köszi...
Az int(i) sok esetben egy definiált függvény, míg az (int)i típuskényszerítés, mint ahogy írtam, és általános esetben a végeredmény ugyan az, de a háttérben az átalakítás "lehet", hogy másképpen zajlik, ez nyelvfüggõ.


Ha porcukorral készítem a limonádét, akkor miért lesz más az íze, mintha kristálycukorral lenne?

Legjobb válasz: Nem teljesen, mert a só nem hosszú szénláncú molekula, hanem nátrium klorid, így az nem esik szét. A durvább szemû sóval sózott étel viszont sósabbnak érzõdik. De csak érzõdik. Ez a "forró pont" hatás miatt van, mert a nyelvhez érve egy nagyobb kristály erõsebb ingert fejt ki (abban a pontban a nyelven töményebb oldat alakul ki), viszont amikor feloldunk azonos mennyiségû durva és finom szemcséjû sót vízben, akkor azt már ugyanolyan sósnak érezzük.

Nem teljesen, mert a só nem hosszú szénláncú molekula, hanem nátrium klorid, így az nem esik szét. A durvább szemû sóval sózott étel viszont sósabbnak érzõdik. De csak érzõdik. Ez a "forró pont" hatás miatt van, mert a nyelvhez érve egy nagyobb kristály erõsebb ingert fejt ki (abban a pontban a nyelven töményebb oldat alakul ki), viszont amikor feloldunk azonos mennyiségû durva és finom szemcséjû sót vízben, akkor azt már ugyanolyan sósnak érezzük.
A porcukrot kristálycukor õrlésével állítják elõ. Ahhoz, hogy a kristályok széttörjenek, nagy energiát kell bevinni, ami a törés helyén jórészt hõvé alakul, Ez a hõ bontja a cukor molekulákat is. Mivel a molekulák sérülnek, más lesz az íze, így a porcukor sose olyan édes, mint a kristálycukor.
Nem is kell vitatkozni... Elemezni kell a tapasztalatokat! Abban mindenki egyetért, hogy a darálással a molekulák nem nyíródnak el. Szóba került még a hõhatás. A cukor magas hõmérséklet okozta változását úgy nevezik: karamellizáció. A karamellizálódott cukor jellegzetesen barna színû. Tehát meg kell nézni a porcukrot, hogy barna színû e. Ha igen, akkor a hõhatás okozza a csökkent édesítõ képességet.
Létezik olyan cukor is, h.barna cukor!De azt sem hõhatással nyerik hanem nem finomítják túl a cukrot hanem közelebb áll az eredeti állapotához.
"Abban mindenki egyetért, hogy a darálással a molekulák nem nyíródnak el. Szóba került még a hõhatás. A cukor magas hõmérséklet okozta változását úgy nevezik: karamellizáció" Jó lenne, ha nem osztanád az észt olyan témában amirõl fogalmad sincs. Nem írtam, hogy a molekulát a darálás elnyírja. Az õrlés során az erõ egy nagyon kis helyen hat. Abban a pontban nagy energia szabadul fel. Ez nem karamellizálja neked a cukrot, csak a környéken lévõ 1-2 molekula törik szét. Mivel ez sok ezerszer történik, így megérzõdik az ízén, de nem alakul át az összes molekula. Kicsit idegesítõ amikor egy laikus akar a saját szakmámból kioktatni!
Ne idegeskedj, drága barátom! Hanem gondolkodj! Tudod, az Avogadro szám olyan borzasztóan nagy érték, hogyha néhány ezer bomlás történne is, az az összmennyiség egymilliárdod részének az egymilliárdod részét sem éri el. Ezt a mennyiséget nem hogy ízérzékeléssel nem lehetne kimutatni, de a legmodernebb analitikai módszerekkel sem, esetleg spektroszkópiával. És ha netán mégis bomlana, tájékoztass már bennünket légyszives, mint szakmabeli, hogy ezen bomlás során milyen vegyületek keletkeznek egészen pontosan, és azoknak milyen íze van...
"Hanem gondolkodj! " Ne gondolkodom. Ha nem hiszed el, akkor beszéld meg az élelmiszer kémia professzorommal, aki ezt tanította nekünk.
Nézd, ez itt a tudomány rovat, és nem a vallás. Ha gondolkodni nem szabad, hanem el kell hinni valamit - amit nem tudsz tudományosan alátámasztani, vagy az ellenérveket tudományosan cáfolni - akkor baj van. És a konkrét bomlástermékekrõl sem tudtunk meg semmit a szakmabelitõl. Hát, errõl a tudományos vitastílusról ennyit...
Én nem akarok senkit sem megsérteni, de nekem szintén a kémiatanárom mesélte, hogy mészkõport raknak a porcukorhoz. Mellesleg ki is lehet próbálni: porcukorhoz ecetet rakva, az elkezd pezsegni.
12:35 ös vagyok és aki megkérdezte kémikus vagy-e. Én szoktam itthon darálni cukrot kávédarálón és annak is olyan íze van mint a bolti porcukornak, úgyhogy szerintem nem az adalékanyagoktól más az íze!Meg remélem is, h.nem raknak a boltihoz mindenféle nem odaillõ dolgot!Ha valaki lisztet akar enni a cukorral majd tesz bele otthon!Persze a mai világban minden elképzelhetõ!
Ezen már én is gondolkodtam!Kíváncsi vagyok tudja-e valaki!
"Tudtommal nem éri a cukrot akkora hõhatás" Hát Tamás, vagy te tudod jól, vagy a professzorom. Én nem vitatkozom.
Tudtommal nem éri a cukrot akkora hõhatás, hogy a szerkezete képes legyen megváltozni. A porcukornak azért más az íze, mert nem tisztán porított kristálycukor, hanem más anyagok is vannak benne. Például némi mészkõ, ami az õrléskor kerül hozzá és gátolja, hogy gyorsan tömbösödjön a porcukor. Máskor meg még pluszban egy kis lisztet tesznek bele, esetleg más tömbösödés-gátló anyagokat. Van olyan is, hogy porított kristálycukor. Ezt kis tasakokban szokták adni kávéhoz és ez nem tartalmaz adalékanyagot.
Élelmiszermérnök.
Ez oltári!Kémikus vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Énis köszi... akkor elvileg a finomabb szemcséjû só is kevésbé sós??
Köszi! :)
A mész a cukorgyártás legfontosabb segédanyaga (a kristálycukoré is). Amikor keményítõt is kevernek az õrölt cukorba, azt cukorlisztnek hívják, és megkülönböztetik a porcukortól. (ez annak idején a Magyar Élemiszerkönyben leírták).

Az embereknek miért esik jól ha valaki másnak fájdalmat okozhatnak miért lesznek egyre gonoszabak az emberek?

Legjobb válasz: A trollokra gondolsz? Nézd, a trollok szerencsétlen lelkibeteg életképtelen hülyék, az emberiség korcsai, akiket mindenhonnét kiközösítettek, és ezért próbálnak interneten arc nélkül másokat megalázni...a hõsök :DDDDDD El kell küldeni õket a jó édes anyjukba, aztán meg magasról leszarni, ezeknek az minden örömük a hitvány kis életükben hogy valakik foglalkoznak velük, reagálnak rájuk.

A trollokra gondolsz? Nézd, a trollok szerencsétlen lelkibeteg életképtelen hülyék, az emberiség korcsai, akiket mindenhonnét kiközösítettek, és ezért próbálnak interneten arc nélkül másokat megalázni...a hõsök :DDDDDD El kell küldeni õket a jó édes anyjukba, aztán meg magasról leszarni, ezeknek az minden örömük a hitvány kis életükben hogy valakik foglalkoznak velük, reagálnak rájuk.
Szerintem igaz amit az elsõ írt, de ha nem a netes trollokról van szó, hanem azokkal, akik nem "csak" idegesítenek, hanem tényleg komolyan alád tesznek, akkor valószínûleg érdek. A mai kor mentalitása ez. Az ember áttapos akárkin, hogy érvényesülni tudjon, jobb állása legyen, nagyobb autója, nagyobb TV-je. Sajnos. A másik lehetõség a stressz. Bizonyos emberek ezen vezetik le. Elég elkúrt szokás, és szerintem a netes trollok se mindig azért ilyenek, mert senki sem foglalkozik velük. Lehet, hogy csak levezetik a stresszt.
Illetve még lehet olyan, hogy páran "többnek" érzik magukat a tudattól, hogy vannak emberek, akiket bánthatnak. Például vannak a "menõ" arcok az iskolákban, akik a kisebbeket megverik. Érdekbõl? Nem. Kitaszítottság? Nem. Van csomó barátjuk. Egyszerûen jól érzik magukat a tudattól, hogy van egy ember, aki nem üt vissza.
jól esik nekik, az életük elcseszett, tele problémával, örülnek, élvezik, ha megalázhatnak másokat. az ilyen emberek mindig nagyon elégedetlenek saját magukkal, a környezetükkel. ha harmóniában lennének magukkal, ilyen meg sem fordulna a fejükben, szeretet, kedvességet sugároznának.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van bár öszintént hogy mit gondolok za emberi fajrol nos az emberek erõszakos harcos nép kb mint a super sayin-ok csak kevesebb erõvel néha elltöprengek azon hogy miért élünk azért hogy teremtsünk vagy hogy pusztitsunk ez a kérdés mardos fojton és fojton.

Ket egyforma tipusu sracbol az egyikbe miert leszek szerelmes, a masikba miert nem?

ket srac teljesen egyforman allt hozzam, mindkettöt akartam. de az egyikbe uugy bele zugtam, hogy nem gyöztem bögni amikor vege lett. en senkibe nem akarok szerelme lenni! hogy törtenhetett ez meg?

Legjobb válasz: Az egyiket közelebb engedted, a másikat nem.

Az egyiket közelebb engedted, a másikat nem.
A kérdező hozzászólása: hogyan kell falakat emelni? legközelebb nem akarok erezni semmit.
kialakul magától... legfeljebb annyit tudsz segíteni a dolgon, hogy mindenkit tárgyként kezelsz, de ettõl meg rosszabb ember is leszel, ami gondolom nem cél...
A kérdező hozzászólása: minden kell nekem a másikbol, szeretem ha van barátom, de nem akarom a szerelmet érezni ami csak kinzo fájdalmakat hoz mást nem.ettöl nemhinném, h rosszabb ember lennék.mosolyogni tudni, amikor lelép a srác.ez akarok lenni!
Ha jól érzed magad egy ember társaságában, az mindig fájni fog, ha elszakad tõled. Szerelemtõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: o ezek az örök nagy igazsagok

Valaki le tudná nekem fordítani a lányok fura választási módszereit, mitől lesznek szerelmesek egy fiúba, miért épp abba és miért nem másba?

Nem értem, hogy mit?l van az, hogy egy lány például egy helyes, magas fickóba belehabarodik szinte csak látás után. Egy másik meg egy tök ronda kinézet?vel jár inkább. Egy harmadik meg egy vénnel, akiben nem értem mi fogja meg.

Legjobb válasz: az hogy neked átlagos vagy csúnya egy dolog, de másnak nem, attól hogy a szemeid szépek még nem biztos hogy te is az vagy, próbálj meg egy csajt felszedni

az hogy neked átlagos vagy csúnya egy dolog, de másnak nem, attól hogy a szemeid szépek még nem biztos hogy te is az vagy, próbálj meg egy csajt felszedni
És van esetleg konkrét kiszemelted már? Ne aDD A TUDTÁRA MIT ÉRZE CSAK FLÖRTÖLJ FELE-ÉN NÕ VAGYOK, DE TUDOM A PASIK ÍGY CSINÁLJÁK :P Upsz naggyal írtam késõ van már :)
az önsajnáltatás nem visz elõrébb.. amíg nem változtatsz ezen szokásaidon, a világ sem fog megváltozni körülötted, és a nõk sem.. úgy látom nem tudtam segíteni, de amúgy is csak magadon tudnál.. további szép estét, 17/L voltam :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírnék elviselni még egy gúnyolódást élõben, amit kaptam az is eléggé levitte az önbecsülésem, pedig már akkor sem volt sok. Á, hülye is vagyok, hogy egyáltalán reménykedem, álmodozom egy szebb életrõl, ahol nekem is lehet párom. Olyan lehetne, akihez én sem tudnék vonzódni, de kár, hogy ilyen felszínesek az emberek. Sajnos én is a külsõ megfog, belsõ megtart elv alapján mûködök, ez itt a baj.
nem a pénzre és külsõre tapadnak-legalább is én nem (N) Ne add fel!!!
amíg nincs önbizalmad, nincs magabiztosságod, tényleg nem fog menni.. :\ különben meg nincs rádírva, mennyi pénzed van
A kérdező hozzászólása: ma 00:19 Nem fog menni, túlságosan ronda vagyok. Szerintem a lányok jobbat akarnak külsõre tõlem. Inkább nem is próbálkozom, megpróbálom összeszedni magam és egyedül boldognak lenni és beletörõdni, hogy talán nekem csak akkor lehet majd párom, ha sok pénzem lesz, merta pénzre tapadnak a lányok.
én továbbra sem mondom , hogy nem a külsõ számít.. hiszen az fog meg, mint ahogyan az elõbb is említettem.. de nem feltétlen csak az, ami vonz. a kisugárzás is fontos, és hogy ne lássák rajtad, hogy félsz tõlük. de ha félsz a lányoktól, teljesen megváltozol, ha a közelükbe kerülsz, akkor meg is van a válasz a kérdésedre.. hát ezért nem sikerül összeszedni egyet sem. hiszen nem a lány dolga, hogy megkérdezze hogy érzed magad, .. neked kell kezdeményezni, a tudtára adni, hogy tetszik neked. de ha érzi a távolságtartást, veszett ügy. légy kicsit bátrabb, nem (feltétlen:DD) harapnak a nõk :)
A kérdező hozzászólása: tegnap 23:54 Nem, velem ilyen nem történhet. Nem járok lányok közé, sosem voltak lány barátaim sem, nem is tudtam sosem élõben közel kerülni egy lányhoz sem, fõleg, amelyik tetszett, mert attól féltem, mitn a tûztõl és állandóan azon paráztam, hogy vajon jól nézek-e ki, levegõt is alig merek venni a mai napig, ha szembejön velem egy nekem tetszõ lány, másabb lesz még a járásom is, parázok ezerrel, hogy mefelelõ legyek, de a vicc, hogy nem tudok, mert egyszerûen gyerektestem van, azaz girhes vagyok, alacssony és még ronda nagy orrom is van. Szerinte minden megvan ahhoz a külsõmben, amitõl nem is csoda, ha nem tolonganak hosszú sorban a lányok elõttem. Míg másoknál ez nem jelent problémát. Ezek után mondjátok, hogy nem a külsõ számít.
ugyan már, annyira nem halálos azért..:D de remélem nem én okoztam a fejfájást.:) különben meg menni fog, majd egy váratlan pillanatban felbukkan egy csodás leányzó, akinek a szívét rabul ejted, és happy end, boldogan éltek, míg meg nem haltok.. na jó, ez túl mesés volt, de tényleg ne arra gondolj, hogy mi nem megy, hogy mi nem sikerülhet.. hanem , hogy hozd ki magadból a lehetõ legtöbbet :) 23.39 voltam
A kérdező hozzászólása: ma 23:39 Megfájdult a fejem. Én már kezdek bekattani, nem tudom hogyan lehetnék sikeres és vonzó a lányoknál. Nem tudok olyanná változni, ami kéne nekik. Épp ez zavart össze, hogy mindenféle ronda vagy épp nagyon helyes fickónak van szép barátnõje, csak valahogy nekem nem jön össze ez a csoda. Így számomra az egész párkapcsolosdi meg maga a vonzalomkeltés egy csoda és fura, misztikus folyamat. 22 vagyok amúgy.
minden korosztálynak más igényei, elképzelései, elvárásai vannak.. a mai fiatalság köreiben -akik közé én is tartozom (sajnos)-, az atomra kigyúrt, kivágott felsõben, tükörben pózoló alfahímek kedveltek, akik inkább lánynak, mint fiúnak néznek ki.. szégyen. persze van kivétel. a felsõbb korosztálynak már akár a belsõ is mérvadó lehet, a lányok szeretik a törõdõ, belevaló, szerethetõ fiúkat.. a rossz fiúkat.. a vicces fiúkat, aki egyben a barátjuk is.. aki nem csak azért öleli, csókolja meg õket, mert a folytatásra vágyik, hanem, hogy kimutassa szeretetét.. ezek mellett azt kell mondjam, a belsõ értékek nem olyan nagy szerepet játszanak már, mint a külsõ.. szokták mondani :' külsõ megfog, belsõ megtart..' ami részben igaz is, de a lányokkal tudni kell bánni, annak ellenére, hogy sosem lehet minket kiismerni..:) különben hány éves vagy? L/17
A kérdező hozzászólása: Én magamat rondának tartottam mindig is, az egy dolog, hogy még a tanár is azzal poénkodott, hgoy a két szép szememért nem kapok jobb jegyet. De amúgy meg fura mód mindig van egy-két lány, aki buszon is szemez velem, a többiek meg észre sem vesznek, szóval kitûnik az ilyen, de mindegy. Én úgyis rondának tartom magam, szóval nem szoktam kezdeményezni, csak nagyon ritkán, de akkor nem voltam sikeres, szóval ezért sem értem, hogy most mi van. Mi kell a lányoknak. Például ma láttam egy fiút, aki ott csókolózott a barátnõjével és a lány magasabb volt tõle egy fél fejjel! A srác meg kis giliszta alkatú volt és kopasz, barna szemû, semmi extra nem volt a külsejében, akkor mégis miért ebbe volt szerelmes a lány? Másik meg, amikor kis 155cm magas lányok égimeszelõ, 185-190cm magasakkal járnak, mintha csak az számítana, hogy minél férfiasabb, magasabb legyen a hapsi. A harmadik meg, amikor tényleg igazán jóképû fickókkal járnak lányok. Annak még van is értelme. De azt nem vágom, hogy én mi vagyok, mert még barátnõm nem volt, szóval mégsem jövök számításba, mint pár, de miért, ha annyira sok lánynak bejöttem már? Nekem kéne kezdeményezni vagy mi?
Szerintem ez olyan mint h én szeretem a spenótot, viszont a húst nem eszem meg, te meg fordítva vagy ezzel.
egy nõt sose próbálj megfejteni :) (N)
Romantika & pénz.
Olyan témát feszegetsz amit a normális férfilogika nem tud megérteni... És jobb is ha nem tudjuk. :D 18/F
A kérdező hozzászólása: Itt nem azzal van a baj, hogy ne tudnék csajozni, elméletben sok mindent átlátok, nem vagyok vak, hülye. De amíg a külsõm miatt esélytelen vagyok, nincs mibõl bátorságot nyernem, hogy egyáltalán leszólítsak egyetlen egy nekem tetszõ lányt is. Egyébként nincs semmi konkrét. Kb. egy átlagos nap elmegy mellettem legalább 10-20 lány, aki bejön külsõre, de mivel ez nagyváros, itt nem sok esély van újra látni õket, max, akikkel egy busszal szoktam utazni.

Miért lesz teljesen más a hangom videókon? Mit javasoltok, valamilyen programmal lehet állítani valamit aminek köze lehet ehhez?

Veszek fel videókat (frapsel) és amikor visszanézem akkor látom(hallom), hogy teljesen más a hang.(nem min?ségre) sokkal mélyebb stb. ozone oxid fülest használok. hanger?n, mikrofon távolságán próbáltam változtatni, de úgy se lett jó.

Legjobb válasz: Mindenkinek más, mert a saját hangjának mindenki a saját forrása; a koponyád rezonálása, a húsod, a csontjaid mind vezetik a hangodat, s hozzájárulnak ahhoz, hogy számodra torzultan érkezzen a hang a belsõ fülbe; s könyveld el, hogy a valós hangod nem az, amit beszéd közben hallasz, hanem amit a felvételeken, s más emberek is "ezt" a hangodat hallják... :D

Mindenkinek más, mert a saját hangjának mindenki a saját forrása; a koponyád rezonálása, a húsod, a csontjaid mind vezetik a hangodat, s hozzájárulnak ahhoz, hogy számodra torzultan érkezzen a hang a belsõ fülbe; s könyveld el, hogy a valós hangod nem az, amit beszéd közben hallasz, hanem amit a felvételeken, s más emberek is "ezt" a hangodat hallják... :D
Mihez képest más a hangod?
Videón és telefonban is mindenkinek más egy kicsit. Nekem például magasabb, vagy 5 évvel fiatalabbnak hangok, mint amennyi vagyok. :)
Nekem is tök más a hangom, telefonban egy ismerõsöm meg sem ismerte, ahogy õ fogalmazott "olyan erotikus" xD

Miért leszek FIZIKAILAG rosszul, ha a nõi szexualitás bizonyos formáival szembesülök? Fejfájásom, szédülésem, hányingerem lesz. Pedig más probléma nincs a szex körül.

20 éves srác vagyok, a kérdés szempontjaiból fontos dolgokból mindenben átlagosnak mondanám magam. Volt pár barátnõm, volt pár futó kapcsolatom eddig.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy inkább a vér látvány/gondolata zavar? Bár ez nem magyarázza a nimfomániáról szóló cikkre adott reakciódat.

Nem lehet, hogy inkább a vér látvány/gondolata zavar? Bár ez nem magyarázza a nimfomániáról szóló cikkre adott reakciódat.
szerintem meny el vele pszichológus hoz. Félre ne érts, nem ara gondolok hogy nem vagy 100, csak néha nem árt egy kis külsõ segítség.
Én a vértõl vagyok rosszul, és ugyan ez lesz a bajom. Szédülök, elsápadok, alig kapok levegõt, hányingerem van, stb stb. Pl a horrorfilmeket bírom mert tudom hogy mûvér, de ha valakinek elkezd vérezni az orra vagy valami ilyesmi, attól már rosszul vagyok. Tudom, hogy ezzel nem segítettem, de szerintem neked is hasonló lehet a bajod, bár a nimfomániás dologgal nem tudom összekapcsolni. 17/L
Semmi baja nem lesz. Van, aki a macska ivóvizébe is rendszeresen tesz 1-2 cseppet. Furi ízlése van, ha tetszik neki. Olyan gyógynövényes:)
Nem lesz tõle semmi baja, a macskák imádják a keserû dolgokat. Némelyiknek elég fura izlése van, anyósom macskája a c vitamint ette!
baja semmi esetre nem lesz tõle. ha véletlenül fagyálóba (metilalkohol) lefetyelne bele, az nagyon veszélyes, de megmenthetõ akkor a macs, ha azonnal pálinkát (etilalkohol! min.50%) itatsz vele és azonnal orvoshosz viszed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!