Találatok a következő kifejezésre: Miért lesz hamar (18 db)

Miért leszek hamar szerelmes? Mit tudok tenni ellene?

18/L

Legjobb válasz: Ez általában hamar megy. És ha igazi, akkor semmit nem tudsz tenni ellene...

Ez általában hamar megy. És ha igazi, akkor semmit nem tudsz tenni ellene...
Semmit. A szerelem csak úgy jön. Tudom most nyálas leszek de a folyónak sem tudod azt mondani, hogy ne csordogáljon lefelé. De szerintem tereld el valamivel a figyelmedet pl: sportolj, járj futni, szerezz be valami háziállatot.
második LOL Szerelmes? Vásároljon mósómedvét!
Semmit. Fogadd el ez van. Mar 2-3 nap utan olyan szerelemes vagyok, hogy forog velem a vilag. En inkabb elvezem, ha mindig attol felek hogy holnap vege lesz akkor az mar nem szerelem. A szerelembe ne keres racionalitast egyszeruen nincs benne, Ha megis talasz benne az csak muszerelem. Ott erdek talalkozik erdekkel. Hagyd, hogy nyaron susson a nap s telen essen a ho!
Szerintem itt nagyrészt ilyen hormonális orgiáról beszéltek. Fellángolásról, nem pedig szerelemrõl. Ahhoz, hogy valakit igazán szeress, ahhoz ismerni kell õt, az pedig nem megy 2-3 nap alatt. Egyszerûen ilyen rövid idõ alatt az megy, hogy szimpi az illetõ meg tetszik is, és beleéli magát az ember. Aztán idõvel, ahogy jobban megismerjük a másikat már láthatjuk, hogy nem is olyan "tökéletes" mint amilyennek gondoltuk.
Nem viccel, van ilyen. Örül, ha valaki hozzászól, és úgy érzi végre eljött az ideje. Aki végre komolyan venné, nagyon szeretné.
Énálam is ugyan ez a helyzet.nemtudsz semmit csinálni
Csak az a baj, hogy ebbõl rohadt nehéz kimászni.
Bár minden csaj ilyen lenne (nem dugásra gondolok) :D

Mier kapom fell a vizet hamar es miert leszek ideges ra hamar? (bocs a helyesirasert de nemreg koltoztem magyarorszagra)

Sok hulyesegert felkapom a vizet a baratnommel szembe.Termeszetes dolgokert is , ha pl beszelek vele es epp nem figyel ram mert masra kel figyeljen vagy ha kesik par percet es minden semmisegert.Mit tegyek miert vagyok ilyen felkapom a vizet es csak par percre veszem eszre magam mit tegyek?

Legjobb válasz: tépj be.

tépj be.
és másokkal is szemben ilyen gyorsan leszel ideges?
Miért eddig milyen voltál?
A kérdező hozzászólása: mar mondtam hogy nemreg koltoztem magyarorszagra es mostmar magyar
Magyar-e vagy?
Próbálj meg férfi lenni és nem mindenért bele kapaszkodni. :) Létezik egy bölcselet: Ha egy virágos mezõn lepkéket kergetsz, nem tudod õket megfogni. De ha leülsz egy kicsit, talán a lepkék fognak rád szállni. :)
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok , es szeretem vele akarok lenni
Hány éves vagy?
Mert õrületes szexhiányod van azért.
Talán nem akarsz vele lenni?
A kérdező hozzászólása: kicsit draga lesz betepni egyfolytaba
amúgy jól beszélsz magyarul. :)
Kell a hús a hárembe
Mert lehet másik nap fel kell robbantsanak egy zsúfolt iskolás buszt!
Mert úgy csúsznak le a bugyik.
Én nem tudom, hogy miért hiszik azt, hogy ezzel a "rajongással" bármit is elérnek...de ilyenek az olaszok is pl. Annyira átlátszló.. 22L
Érdekbõl( állampolgárság, Eu- s papírok miatt ), illetve azt hiszik, minden nem muszlim nõ qrva.
A kérdező hozzászólása: Akit én ismerek az magyar állam polgár is szóval õ neki most nem pont ez játszik....
Hát én arab származású vagyok, de csak addig voltam túl hamar szerelmes, amíg meg nem kaptam a rám jutó átb4szásokat, azóta még a bizalom is nehezen megy^^


Miért van az, hogy egy lány lehet akármiylen ronda, testi hibás mégis lesz hamar már tiniként párja, míg egy fiúnál sokszor elég az, ha csak átlagos külsõre és jó fiú típus és egy lány sem akar tõle semmit sem, sõt sokan lerondázzák, megalázzák?

Nem értem, miért van az, hogy van egy fogatlan, rothadó fogú lány ismerõsöm és bárkit megkaphta, van is pasija, addig van egy tök normálisan kinézõ, szép fogsorú, jó fej, humoros fiú haverom és õt meg folyton lekoptatják a lányok. De ez csak egy példa, sok olyan fura lányt láttam már, akik jellemre voltak például ritka aljasak mégis volt pasijuk, ráadásul nem is akármilyen sokszor jobban nézett ki a hapsi, mint a lány! A másik meg, hogy én is jó fiú típus vagyok, bár elismerem külsõre nem egy álompasi, mégis egy kövér lány is csak kinevetet, hogy mit akarok én vézna, nyomiként tõlem. Nem értem, ennyire jól megy a kevésbé vonzó lányoknak is, de nekünk fiúknak meg csak a szar jut az élettõl. Ezek szerint mi fiúk jobban beletörõdünk, ha a párunk csúnya, de a lányok nem képesek járni csúnya fiúval, de még átlagossal sem sokszor. Ez a másik, ami kicsapta nálam a biztosítékot, fõleg, ha azt nézzük, hogy foylton a lányok áradoznak itt is arról, hogy neki a belsõ fontosabb és egy csúnya fiú is megszépülhet, ha kedves stb.

Legjobb válasz: Ne izgulj. Igyál meg egy sört

Ne izgulj. Igyál meg egy sört
Mert a fondaságokra buktok, azért.
Ettõl összességében inkább jófiú vagy. Ezt nem bántásból mondom, de ez gondolom meg is látszik azon hogy hány nõvel voltál eddig.
#9 akkor én vagyok a köztes példány ( a fekete bárány) Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbálok/tam csajozni. VAN saját véleményem és hangoztatom is kulturált formában.
Köszönöm 9-es a tájékoztatást...most már én is képbe vagyok :-)
8: Alapvetõen az a különbség, hogy piedesztára emeli-e a nõket vagy sem. "Jófiú": Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbál csajozni. Nincs saját véleménye és inkább a papucsabb irányra hajaz a személyisége. "Rosszfiú": Határozott, van önbizalma, domináns, nem helyezi a nõket önmaga elé.
Elmagyarázná nekem valaki hogy ki a tököm a jó fiú? mit kell ez alatt érteni? Rendesen tanul..nem ült sitten..nem ver félholtra embereket a kocsmába és nincs ellene rendõrségi eljárás? Nincsenek drog ügyletei? És a rossz fiú? Ilyen totál balhés egyént kell elképzelni? Vagy csak simán tajparasztnak kell lenni? Csajt [email protected] venni..lekur..ázni...megalázni..? Akkor a mostani csajok nem normálisak.....
Akkor én most megcáfolom azt, amit írtál. 18 éves, átlagos lány vagyok, nincs rothadó fogam, nem vagyok túlsúlyos és anorexiás sem, ápolt és igényes vagyok, jobb pillanataimban szépnek látom magam. Viszont még soha nem volt pasim, senki se próbálkozott nálam. Akkor hogy is van ez??
A kérdésed a férfiak és a nõk nemi szerepeinek és a nekem evolúciós biológiájának mély meg nem értésérõl tanúskodik. 100 nõ és 1 férfi egy lakatlan szigeten ragad: A férfi viszonylag hamar teherbe tudja ejteni a nõket. 100 férfi és 1 nõ egy lakatlan szigeten ragad: Akár hogy is tunkolják a nõt minden lyukán, 9 hónapnál-1 évnél gyakrabban nem fog gyereket szülni. Egy nõnek és férfinek a szépsége nem ugyanúgy számít a másik nem felé! A két nem kismillió dologban nem egyenlõ és a mai társadalom egyik nagy problémája, hogy az emberek tömegesen nem értik a másik nem mûködési elveinek alapjait, de sajnos sokszor még a saját nemükét is. A következõ részek olyan általánosítások, amik nem húzhatóak rá mindenkire, de a lakosság többségére igen. Ami egy férfinek számít egy nõn alapvetõen: A külseje, hogy mennyire szép genetikailag és hogy mennyire nõies és hogy mennyire bontakoztatja ki a szexualitását. Ami a nõnek számít egy férfin alapvetõen: Az önbizalma, magabiztossága és dominanciája. Hogy mennyire férfias. Emögött jön a kinézet is.
LOL. Nekem mindig azt szajkózták, hogy különlegesen szép, kívánatos lány vagyok, mégsem volt kapcsolatom tizenévesen. Utána sem volt jó ideig normális párkapcsolatom, mindig csalódtam, és egyik sem tartott fél évnél tovább. Szóval rendesen jutott a sz.arból nekem is, pedig még buta sem vagyok, sem pedig rosszindulatú. Nem rinyálni és méltatlankodni kell, hanem elõre nézni, és küzdeni, hogy a legjobbat hozd ki a külsõ-belsõ adottságaidból, legyen szilárd értékrended, és ennek felelj is meg, legyenek elveid! Láthatóan nincsen semmi önbecsülésed, és ez nem túl vonzó senkinek sem. És nem, nem kifogás az, hogy nem kaptál visszajelzést, mert azokból nem lehet táplálkozni. Magadat kell felépíteni, és legalább magad elõtt legyél õszinte és méltóságteljes! Bár a kérdésed alapján neked ezt hiába magyarázom, olyan szinten üres, felszínes és gyenge ember lehetsz, hogy hírbõl sem ismered azokat a dolgokat, amiket leírtam.
T9bb olyat ismerek, aki kifejezetten jó nõ, és meg se szólítják a [email protected] pasik. Pedig de szívesen fogadnák!
Ez nem így van... csak egyszerûen olyan emberek találkoznak akik kompromisszumot kötnek. Te meg nem...
Mert ez az élet rendje.
RONDASÁGOKRA (Kezdem megunni ezta ..... telefont!!!)

Miért leszek túl hamar szerelmes?

Úgy értem,hogy akik nem tetszenek azokat nyilván kikosarazom,de akik tetszenek és elkezdünk járni mindjárt beléjük szeretek.ez nagyon gáz ?

Legjobb válasz: ez így lenne természetes...akivel kapcsolatban állsz azt szereted

ez így lenne természetes...akivel kapcsolatban állsz azt szereted
Nem, de szerelmes még nem voltál.
Miért kezdesz el járni anélkül, hogy szeretnéd? Amúgy úgyérzem egy tini vagy még... kinövöd.

Miért lesz nagyon hamar olyan a bőröm mint az öregeké, ha vízben van a kezem?

Nem tudom pontosan mi a jelenség neve, amikor a vízt?l olyan "ráncos" lesz a b??r...de nekem nagyon hamar olyan lesz, és nagyon zavaró...ha csak elmegyek zuhanyozni, már olyan lesz, és strandon még zavaróbb..:( Nem tudom mit?l lehet:( 17/L

Legjobb válasz: Én is így vagyok, nekem csak azt szokták mondani, hogy kiázott a vízben a bõröm, azért ilyen.

Én is így vagyok, nekem csak azt szokták mondani, hogy kiázott a vízben a bõröm, azért ilyen.
OMG erre a szerteágazó tudásra hol tettél szert? Google?
Kedves elsõ. Segítek a fogalomzavarodon, ha nem bánod. Ne használj külföldi szavakat, ha nem tudod a jelentésüket, pusztán azért, mert tetszik vagy okosan hangzik. dehidratálódás: kiszáradás
nagyon furán hangzik, de ez a bõr dehidratálódása
Az elõzõt is én írtam. Szóval, mint mondtam a fenti eszmefuttatásnak semmi értelme és a cikk is csak jól hangzik, egyáltalán nem bizonyított tudományosan. DE! Megkérdeztem az élettan tanáromat és a következõt válaszolta: A bõr HIDRATÁLÓDIK! Könnyen be lehet látni, hogy miért. Igaz, hogy vízhatlannak definiáljuk a bõrt, de a legfelsõ rétegek könnyen hidratálódhatnak. (Én úgy gondolom, hogy az epidermis legkülsõ három rétegérõl lehet maximum szó). Szóval ha leegyszerûsítjük a dolgot és azt vesszük, hogy van két réteg, ami helyenként össze van egymással kapcsolva. Ha a felsõt jól telepumpáljuk vízzel, az megduzzad, de csak ott tud nagyobb térfogatot nyerni, ahol nincs leszögezve az alja. Ezért néz ki "ráncosnak". Remélem érthetõ, elméletben nem badarság :D
# 4 2011-08-29 09:39 Kár, hogy csak egy év múlva láttalak meg, de így is ordít rólad a sületlenség. Kiázáskor a szó szoros értelmével ellentétben pont hogy beszívja magába a vizet a bõr, ettõl lesz ráncos. Kivéve persze ha tömény sós vízben áztatod magad, az ozmózis nyomás miatt. Teljesen igaza volt a harmadiknak.
A kérdező hozzászólása: köszii, a tanácsot, mondjuk az igaz, hogy nagyon keveset iszok..:/ :)
lehet, hogy eleve vízhiányosabb a bõröd, mint az átlagnak ismerek egy lányt, akinek az is elég, ha hosszabb ideig törölgeti e kezét a nedves törlõkendõvel szerintem használj naponta többször hidratáló kézkrémet, igyál több vizet, hátha segít
A kérdező hozzászólása: Ne vitázzatok... Második: igen, nem jutott eszembe az a kifejezés "kiázik a bõr" :D Tudom hogy ez természetes dolog, de nekem azzal van a bajom, hogy nagyon gyorsan megtörténik...amíg másoknak talán még jele sincs ennek, nekem már szinte teljesen olyan:/
OMG Be nem ismernéd, hogy tévedsz, inkább újra támadsz. Na ilyen emberekkel le sem állok vitázni.
Szerintem meg inkább kedvességre pazarold az energiád, mint arra , hogy másokat kioktatsz. U.I.: Külföldi egy ember lehet, nem egy nyelv. Idegennyelvnek "szólítják" Magyarországon. Látod, látod...

Miért lesz babám hamar éhes gyümievés után?

Alig bir ki 2 órát nemhogy 3-at. üveges gyümit eszik kb 3/4 üveggel, utánna 40-50 ml tápszert iszik, 5 hónapos.

Legjobb válasz: MOst nem azért d eha belegoondolsz te nem leszel éhes tõle.A gyümölcs tök savas,pláne ha pl almát barckot ilyenket adsz neki.Én egy fél óra mulva éhes vagyok ,szegényke meg jó,hogy nem bírja ki.

MOst nem azért d eha belegoondolsz te nem leszel éhes tõle.A gyümölcs tök savas, pláne ha pl almát barckot ilyenket adsz neki.Én egy fél óra mulva éhes vagyok , szegényke meg jó, hogy nem bírja ki.
Szia!Az én gyerekeim is így vannak pedíg õk már nagyok.Nem tudom megmondani a pontos választ miért van így, de nekem anyósom is mindig ezt mondja, hogy adjál neki gyümölcsöt meghozza az étvágyát.Jó lenne megírná a helyes választ valaki aki ért hozzá.Elõre is köszi!
Azért mert savas.ha pépet csinálsz rakj bele háztartási keksz port és úgy laktatóbb lesz neki.

Miért van az, hogy nem tudok különválasztani az érzést, ha testiség nagyon működik akkor nagyon hamar szerelmes leszek?

Vagyis lehet hogy nem is , nem tudom hogy valójában voltam e az vagy csak a testem csap be.... N

Legjobb válasz: A természeted valószínûleg olyan, hogy vágysz a többre. A nagyon mûködõ testiség pedig megadja azt a pluszt, ami ezt beindítja. Viszont a tudatod valamiért idézõjelben tiltakozik ez ellen. Gondold csak át, a kérdés maga, ahogy feltetted. "... hogy nem tudom különválasztani az érzést" stop! Külön szeretnéd választani? Miért? Arra találd meg a választ, hogy ez miért zavar? Esetleg próbáld meg a flörtöket randikat tovább húzni. Addig, hogy ne zavarjon az, ha szerelmes leszel, mert mire szeretkezel az illetõvel. Erre csak ez az egy megoldás van. Az nem igazán jó megoldás, ha kiírtod magadban ezt a szerelemre való idõ elõtti vágyat.

A természeted valószínûleg olyan, hogy vágysz a többre. A nagyon mûködõ testiség pedig megadja azt a pluszt, ami ezt beindítja. Viszont a tudatod valamiért idézõjelben tiltakozik ez ellen. Gondold csak át, a kérdés maga, ahogy feltetted. "... hogy nem tudom különválasztani az érzést" stop! Külön szeretnéd választani? Miért? Arra találd meg a választ, hogy ez miért zavar? Esetleg próbáld meg a flörtöket randikat tovább húzni. Addig, hogy ne zavarjon az, ha szerelmes leszel, mert mire szeretkezel az illetõvel. Erre csak ez az egy megoldás van. Az nem igazán jó megoldás, ha kiírtod magadban ezt a szerelemre való idõ elõtti vágyat.
kihagytam egy félmondatot. szóval " mert mire szeretkezel az illetõvel." + addigra már lehet tudhatod, hogy érdemes bele szerelmesnek lenni, mert hozzádvaló, stb.
Hát fiuknál ez úgy van, ha megtörténik a testiség akkor lesz egy "system error", még lehet tudja is a fiú, hogy nem hozzá illõ ez a leány de elkezd szerelmes lenni belé. Úgylátszik ez nálladnál is így mûködik, ezért fontos lenne minnél késõbb oda adni magad, mondjuk legalább 1, 1, 5 hónapot várni, hogy kicsit leülepedjenek a dolgok. (amúgy 10évvel ezelõtt azt írtam volna, hogy 3hónap után legyen az elsõ aktus, de ma már az 1hónap rekord teljesítmény)

Miért van az, ha bort iszom hamar vizelési ingerem lesz?

Legjobb válasz: Mindenkinek az lesz. Az alkohol vízhajtó hatású. A másnaposságot többek között a szervezet kiszáradása okozza.

Mindenkinek az lesz. Az alkohol vízhajtó hatású. A másnaposságot többek között a szervezet kiszáradása okozza.

Miért gondolják a kozmetikusok, hogy a fekete festék hamar lemosva barna lesz?

A legtöbb kozmetikus, akiknél eddig jártam, rá akarta fogni a fekete szemöldökfestékre,hogy az bizony barna, mert hamar lemosta. Ha nincs barnájuk, akkor mondják meg, ne kenjék rám a feketét, mert utólag már hiába reklamálok.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem van benne igazság, nekem is mindig feketével van festve, de csak pár percig hagyják rajta és barna lesz. Régebben volt fekete is a szemöldököm, de az pár arcmosás/tonikozás/krémezés után kikopott és sötétbarna lett...

Szia. Szerintem van benne igazság, nekem is mindig feketével van festve, de csak pár percig hagyják rajta és barna lesz. Régebben volt fekete is a szemöldököm, de az pár arcmosás/tonikozás/krémezés után kikopott és sötétbarna lett...
Mert tovább tart és látványosabb.Bár nekem a barnából is legalább 2 árnyalat van, a feketébõl is.A barna hamarabb ki is kopik, de igen, baromi csúnya, ha egy szõke nõnek feketével festeném.Nálam pont fordítva van a jó istennek nem tudom lebeszélni a vendégem a feketérõl!Ha a tégelyt látod és inkább lila színû, szólj rá, mert az bizony fekete festék!Megteheted!
Nekem mindig úgy keveri ki a kozmetikusom. a hajam fekete a szemöldökömet feketébõl és naturbarnából keveri ki hogy ne kelltsen mû hatást. Ha te barnát akarsz kérdezz rá van e neki barna festéke ha nincs ne kérj festést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!