Találatok a következő kifejezésre: Miért lesz evés vagy (20 db)

Ha megütöm a kezem vagy lábam miért lesz lila folt ott mint amilyen egy öreg néninek szokott lenni? 32 éves vékony egészseges nő vagyok. Ma a kézfejem ötüttem be és rögtön lett egy lila folt rajta.

Legjobb válasz: Ha bevérzésed lesz minimális sérülésektõl is akkor orvoshoz kellene menni mert általában valami oka van. Betegség, veleszületett alvadási zavar ...

Ha bevérzésed lesz minimális sérülésektõl is akkor orvoshoz kellene menni mert általában valami oka van. Betegség, veleszületett alvadási zavar ...
Szia!Én is ebbe a "kategóriába" tartozom.Van hogy épp hogy neki megyek valaminek én észre sem veszem csak este látom a lila foltot.Nekem nagyon vékony és érzékeny a bõröm.Ki lettem vizsgálva is de nem találtak semmilyen problémát.

Az miért van, hogy nekem az a nevem a wowba hogy Picicus, de mindenkki kérdezgeti, hogy akarok-e a csaja lenni. Nem hogy előbb megkérdeznék hány éves vagyok, köszönés nélkül megkérdezik, hogy leszek-e a csaja. Az emberek ennyire balfékek wowon?

és a következő az az, hogy mindig vagyok guildba, és pofáznak nekem a 20-30 évesek, hogy "több tiszteletet kérek, taknyos kölyök". nem értem miért csinálják ezt. ötletek? 11/L

Legjobb válasz: Csinálj férfi karaktert és ha azt hiszik pasi vagy, békén hagynak. Egy barátnõm is ezt csinálta, mert folyton ráírtak.

Csinálj férfi karaktert és ha azt hiszik pasi vagy, békén hagynak. Egy barátnõm is ezt csinálta, mert folyton ráírtak.
*Vagy szimplán ha kérdezik, mond azt, hogy férfi vagy.
A kérdező hozzászólása: de akkor azt hiszik homoszexuális vagyok:D
Ilyen csak a törtszervereken van. Ne is foglalkozz amúgy velük. Nehogy már az ilyenek rontsák el a te játékélményedet. :) Lemerném fogadni, hogy a Taurin játszol. Ott találkoztam eddig a legbunkóbb emberekkel.
És kit érdekel mit gondol egy vadidegen rólad, aki wowban mozdul rá valakire? Mellesleg hetero pasik is csinálnak nõi karaktert, mert jobban csípik (azt bámulni). Ebbõl kiindulva egy meleg pasi is inkább férfi karaktert csinál, mert azt jobb nézni a képernyõn.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtatok, igazatok is van....
A kérdező hozzászólása: amúgy meg Rebornon vagyok:D jönnek át a taurisok RebornraXD
Régen én is játszottam a WoW-al egy másik magyar törtszerveren. Akkor kb. 1200-an játszottak csúcsidõben. Szerencsére nekem sikerült találnom egy nagyon jó társaságot. :D Amúgy pedig jó játékot kívánok!
A kérdező hozzászólása: kösönöm sépen:)

Miért lesz minden evés vagy ivás után rossz ízű a szám?

Tegnap kezdtem el észlelni, hogy miután eszek valamit vagy iszok (pl: 100%-os narancslevet) akkor utánna 5-10 perccel rossz lesz a szám íze elég sokáig. Miért???

Legjobb válasz: Mert megváltozik a szádban a pH-érték. Biztos eddig is így volt, csak nem figyeltél fel rá annyira vagy most valamitõl kicsit erõsebben érzed.

Mert megváltozik a szádban a pH-érték. Biztos eddig is így volt, csak nem figyeltél fel rá annyira vagy most valamitõl kicsit erõsebben érzed.
EGY JÓ tanács: evés után mosd ki a szádat szájvizzel, vagy rágj egy rágot akkor nem érzed ugy hogy rossz ízû a szád. DE lehet hogy doki lesz a megoldás valami betegség jele is lehet.

Miért másfél évesen lehet csak bogyósokat adni a babának? (eper, málna, áfonya, szeder, egres, ribizli, stb. ) Valami baja lesz tőle, vagy csak azért, nehogy megfulladjon, ha egészben eszi?

Mert fagyasztottam le egy csomót, és natúr joghurttal összeturmixolnám neki most 14 hónaposan. Mert mire ehetné nyáron, addigra lesz friss, a fagyasztottam meg kárba veszne, mert senki nem szereti.

Legjobb válasz: mert nagyon allergének

mert nagyon allergének
Az apró magvak allergének. Talán ha kiolvasztod, és átpasszírozod valahogy, de szerintem elég nehéz ezeket a gyümölcsöket "magtalanítani". Edd meg Te! Vagy süsd bele sütibe, vagy csinálj eperturmixot, az nagyon finom!
A kérdező hozzászólása: Tehát az allergia miatt! Köszi, akkor inkább még tárolom 4 hónapot, de mondom, hogy nem szeretjük, emiatt semmi mást nem tudok csinálni vele! Köszi!
ha átpasszírozod, akkor már 1 év után adhatod neki. a magok miatt kell várni 1, 5 évig.
A kérdező hozzászólása: Értem, de milyen magok, azok a mimimagok az epren? Vagy a málnán nincs is, a szedren nincs is?!
igen, azok az icipici magok az allergének.

16 éves vagyok! Miért van az hogy ha egy lánnyál csókolózom és merevedésem van akkor a péniszem tiszta nedves lesz? Mit lehet ellne tenni?

Legjobb válasz: Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni

Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni
Semmit!Dolgoznak a hormonok!:) 20/L
Elõ váladéknak hívják. Ne higgy az elõttem szólónak, ha nagyon felizgulsz, és nagyon élvezed pl a szopást mindíg fog jönni. De ne aggódj miatta, mert jó íze van, és a csajnak is egy plusz öröm, hogy érzi nagyon jól esik neked amit csinál. Ez egy nagyon természetes dolog, ne feszengj miatta.
Nem lehet és nem is kell ellene semmit tenni! Örülj neki, hogy így van. A barátnõdnél meg a szerelem nedvei jelen- hetnek meg. Érdemes és élvezetes lenne errõl egy kicsit elbeszélgetni! Idõnként meg kell beszélni a szexuális éle- teteket! Kinek mi a jó, mi az amin változtatni szeretne, szépen, kultúráltan beszélgetni róla! Utána valószínûleg jobb lesz. A barátnõd biztos örülne annak, amirõl itt írtál. Mert akkor ez azt jelenti, hogy nagy hatással van rád, tehát szereted! Aki közömbös, attól nem állna fel. Még valamit. Amit tapasztalsz, az lehet elõváladék és lehet sperma, ez nagyobb mennyiségû. És orgazmus kíséri. Rendesen elélvezel csókolózás közben?
A kérdező hozzászólása: nem.dehogy...
A kérdező hozzászólása: amúgy aki kozombos volt, ott is ugyanez volt a helyzet..

Rövidlátó vagyok 9 éves korom óta, most 21 éves leszek, és most levettek a -5-ös lencséimből felet, az egyikre meg kaptam -0.5 cylindert. Miért pont most alakulhatott így?

Legjobb válasz: nekem állandóan változik a cylinder iránya és hogy van-e egyáltalán 32 vagyok, 7 éves korom óta szemüveges vagyok ;)

nekem állandóan változik a cylinder iránya és hogy van-e egyáltalán 32 vagyok, 7 éves korom óta szemüveges vagyok ;)

én 19 éves lány vagyok, 20 éves leszek, miért baj az hogy ha férjhez szeretnék menni, és gyereket szeretnék?

van egy 27 éves pasim, aki szerint még fiatalok vagyunk ahhoz, hogy gyerekünk legyen és hogy össze költözzünk, egyébként én már csak komoly kapcsolatot szeretnék, és ezt a pasi tudja hiszen myvip randin ismerkedtünk össze,

Legjobb válasz: Szerintem nem baj! Attól függ mióta vagytok együtt.... Eyg hét után én sem szeretnék gyereket a barátomtól. :) -z-

Szerintem nem baj! Attól függ mióta vagytok együtt.... Eyg hét után én sem szeretnék gyereket a barátomtól. :) -z-
Azért baj, mert most vagy abban az idõdben, hogy a fõiskolán/egyetemen kívül nem nagyon van más dolgod. A szüleid eltartanak, még abba a családba tartozol. Most tudsz jókat bulizni, most tudod kiélni az életedet. 10 év múlva elég majd a gyereken filózni. Ha jövõre születik egy gyereked, akkor azt 10-11 éves koráig nagyon ritkán hagyhatod egyedül, nem lesz szabadidõd, állandóan vele kell foglalkoznod. Amikorra õ 10 éves lesz, te leszel 29-30, amikor megint szabadságod lesz. Hidd el, hogy ezt a szabadságot ebben a korban sokkal jobban ki tudod használni mint majd akkor. Minden többi barátnõdnek akkor lesz gyereke, õk akkor lesznek elfoglalva, így kénytelen leszel majd a fiatalabbak társaságát keresni. Ettõl függetlenül azt mondják, az ember 22 éves kortól tud teljesen értelmes gyereket szülni. Remélem segíthettem :) Miért a filmek, sorozatok kategóriában tetted fel a kérdésedet?
van biztos munkahelyed és saját lakásod ahol rendesen fel tudnál nevelni egy gyereket? mert kétlem ha még az egyetemet sem végezted el és nem is akarod... számolj azzal hogy a pasi akár el is hagyhat... sosem árt ebbe is belegondolni, legtöbb a terhesség alatt lép le vagy csalja meg a feleségét. Szerintem van mit elcseszned, az egész életedet, még ha unalmas is de legalább szabad vagy, örülnöd kéne neki hogy nem abból áll az életed hogy fõzöl, mosol, takarítasz a férjedre meg a gyerekre egész délelõtt, a nap másik felében meg a munkában szenvedsz. ha nem akarsz apáddal élni akkor költözz el, ehhez nem kell férjhez menned.
Szia! Én 12 vagyok és imádom a gyerekeket:) Úgyhogy semmi gond nincs azzal h gyereket szeretnél és házasságot ha a párod is szeretné:) Uncsitesóm 20 éves és most vesznek házat és összeköltöznek.:) Mostanában a lányok 17 éveen szülnek, bár ez még butaság olyan korán!
elõzõnek! a mostani 17évesekre egy kiskutyát nem bíznék!nemhogy gyereket...
Mert hülyék, nem kell velük foglalkozni.
igy van kit érdekel más véleménye? engem nem ennyi :)
Szerintem ilyenkor már szinte mindenki jár valakivel, csak valakinek komolyabb valakinek meg nem :) Lehetnek ennyi idõsen is szerelmesek nincs ezzel semmi probléma részemrõl.
Nem 14-15 éves szerelemmel van probléma hanem hogy mivel már ilyenkor szerelmesek utána következik a szex amihez még éretlenek (mind agyilag és testileg)
b*sszus, ha 14 éves vagy, szerelmes vagy, jársz valakivel, nem biztos, hogy le is fekszel a sráccal. egyébként meg, a 16 évesek, akik olyan lányokat ri*ancoznak, akik járnak valakivel, de még nem feküdtek le, szerintem ne szólaljanak meg, mert van közöttük olyan, aki már rég nem szûz, és az az 1-2 év igazán nem sok.(kinek nem inge ne vegye magára) és ha vasalod a hajad, és szeded a szemöldököd, mert akarsz valahogy kinézni már rég p*csa vagy.. MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK!
Attól hogy egy 15 éves lány sok children of distancet hallgat amibe másodpercenként elhangzik a szerelem szó aztán meg összejön 1 csávóval aki megdugja NEM LESZ SZERELMES.
Ja, csakhogy hetente másba szerelmesek és úgy váltogatják a pasikat mint más az alsónemûjét, az nem állja meg a helyét... Énis 14 évesen jöttem össze a barátommal, mégsem lettem leribancozva, azóta is együtt vagyunk. 16L
A kérdező hozzászólása: Nem saját tapasztalat mielõtt kapnám az alázást :) csak így sok lánnyal beszéltem aki mondta és nem értem ezt hogy mért kell õket lehurrogni
A kérdező hozzászólása: Na tehát az ilyen reakciót nem értem egyáltalán?! Mindenki érzi hogy mikor szerelmes és ha szerelmesek akkor nem hiszem hogy az ággyal kezdik...én sem ott kezdtem..

22 éves lány vagyok. Már 1éve vagyok együtt a barátommal, nincs semmi probléma a kapcsolatunkban, mégis Úgy félek hogy mi lesz ha elhagy vagy épp szét megyünk! Miért van ez?

22 éves lány vagyok.Már egy éve vagyok együtt a barátommal,és mindig az jár az eszemben ,hogy mi lesz ha véletlenül elhagy vagy végleg összeveszünk.Én már itt lakom náluk,és szerencsére nincs semmi ilyenr?l szó hogy szét akarnánk menni,csak már csalódtam sokat és félek.Szóval hogyan tudnék lazábban élni ebben a kapcsolatban,hogy ne mindig az járjon az eszemben hogy,együtt fogunk maradni?vagy mi lesz ha nem lesz nekem!nagyon szeretjük egymást,Õ is engem mégis ilyeneken gondolkodom!van okom hogy így gondolkodom?Vagy ez csak butaság?

Legjobb válasz: Tudod szerintem a felelem ketto dolgot magyaraz meg eloszor is picit keves onbizalomra utal masodszor pedig..... Ha szeretunk, boldogok vagyunk mindig felunk hogy ezt a boldogsagot elveszitjuk ez termeszetes pl kapsz egy uj autot nem felsz meg az elso napokban hogy valaki elcsorja? De mert ez a termeszet. A felelem ebben az esetben annyit jelent hogy felsz nelkule lenni szukseged van ra, vagyis jobban szereted magad mind ottet, es lenyegeben nem attol felsz hogy elhagy hanem.... Bocs kicsit belezavarodtam de nem vagyok psichologus szoval ez csak az en szereny velemenyem volt

Tudod szerintem a felelem ketto dolgot magyaraz meg eloszor is picit keves onbizalomra utal masodszor pedig..... Ha szeretunk, boldogok vagyunk mindig felunk hogy ezt a boldogsagot elveszitjuk ez termeszetes pl kapsz egy uj autot nem felsz meg az elso napokban hogy valaki elcsorja? De mert ez a termeszet. A felelem ebben az esetben annyit jelent hogy felsz nelkule lenni szukseged van ra, vagyis jobban szereted magad mind ottet, es lenyegeben nem attol felsz hogy elhagy hanem.... Bocs kicsit belezavarodtam de nem vagyok psichologus szoval ez csak az en szereny velemenyem volt
hát nálam is így van. és én is csalódtam már a mostani párom elõtt párszor. és mindig annyira félek, hogy elhagy, megcsal etctetc. pedig tudom, hogy megfogtam az isten lábát, mert tudom, hogy sosem tenne ilyet. mégis ilyen hülyeségeken jár az agyam. mondjuk nálam más lelki okai is lehetnek... legalábbis ezt sejtjük... úgyhogy sajnos nem tudok semmit se tanácsolni. de azért remélem annyira nem haszontalan, hogy leírtam. : ) 18/L
Szerintem el kell engedned a múltat!Akármennyire is hihetetlen nem minden férfi bántja az ember és csapja be.Engem nagyon sokszor bántottak és azóta egész a kapcsolatom, amióta megtanultam átengedni magam neki:)
Talán azért mert egyáltalán nincs önbizalmad: nem bízol magadban és a pasidban se eléggé. És ráadásul még társfüggõ is vagy. Próbálj jobban megállni két lábbal a földön.
22 évesen tök természetes ha szétmentek. Fiatal vagy lesz még egy csomó krapek aki bejön neked. Lehet hogy majd te hagyod ott egy másikért. Mondgyuk ez a kapcsolat szerintem neked nem jön be azért gondolkodsz folyton ilyesmin.
Szia! hiszel a vonzás törvényében? én igen, bár hosszú út vezetett idáig. ajánlom neket a The Secret c. könyvet - ebben megtalálod a választ a kérdéseidre. Elõljáróban csak annyit, h. ezzel a gondolkodásmóddal bevonzod magadhoz a leírtakat. Kellemes olvasást, rem. tetszeni fog.

A gépem, tíz éves legalább, ha nem több. Mitől akadozik, amikor netezek rajta? Miért fagy le, majd gyorsul fel? És attól, hogy a pulgint törlöm, vagy törlök néhány dolgot, hogy több memória legyen, attól jobb lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nézd meg a Feladatkezelõben (CTRL+SHIFT+ESC) a Folyamatok lapon, hogy mi fogja le a gépedet (CPU oszlop szerint csökkenõ sorrend). Ha fogja egyáltalán valami. Ha az SVCHOST.EXE az ami 99 %-on porgeti a processzort, akkor vagy virus fogja a géped, vagy a windows update. Kipróbálsként tiltsd le a windows updatét : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Katt kétszer rá, a megjelenõ ablakban (ha fut akkor elõször leállitás gomb, majd) a leengedõ ablakban leállitást választani. Kép : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=WinUpdate.jpg Sok sikert. Üdv.

Szia. Nézd meg a Feladatkezelõben (CTRL+SHIFT+ESC) a Folyamatok lapon, hogy mi fogja le a gépedet (CPU oszlop szerint csökkenõ sorrend). Ha fogja egyáltalán valami. Ha az SVCHOST.EXE az ami 99 %-on porgeti a processzort, akkor vagy virus fogja a géped, vagy a windows update. Kipróbálsként tiltsd le a windows updatét : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Katt kétszer rá, a megjelenõ ablakban (ha fut akkor elõször leállitás gomb, majd) a leengedõ ablakban leállitást választani. Kép : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=WinUpdate.jpg Sok sikert. Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!