Találatok a következő kifejezésre: Miért lesz evés (81 db)

Ha megütöm a kezem vagy lábam miért lesz lila folt ott mint amilyen egy öreg néninek szokott lenni? 32 éves vékony egészseges nő vagyok. Ma a kézfejem ötüttem be és rögtön lett egy lila folt rajta.

Legjobb válasz: Ha bevérzésed lesz minimális sérülésektõl is akkor orvoshoz kellene menni mert általában valami oka van. Betegség, veleszületett alvadási zavar ...

Ha bevérzésed lesz minimális sérülésektõl is akkor orvoshoz kellene menni mert általában valami oka van. Betegség, veleszületett alvadási zavar ...
Szia!Én is ebbe a "kategóriába" tartozom.Van hogy épp hogy neki megyek valaminek én észre sem veszem csak este látom a lila foltot.Nekem nagyon vékony és érzékeny a bõröm.Ki lettem vizsgálva is de nem találtak semmilyen problémát.

Youtubeon miért lesznek azok a videók viszonylag gyorsan népszerûek amikben, a "videós" lehúzza a másik 10 éves próbálkozót?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=FAD2yiEGONQ' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=FAD2yiEGONQ

Legjobb válasz: Mert igénytelen szarokra van igény.

Mert igénytelen szarokra van igény.
Mert ez a lány egy nyomorék. A csávónak igaza van, végig röhögtem a videóját :D na ettõl népszerû.
https://www.youtube.com/watch?v=jLSc4uqQwzA Nyomorékkal finom voltam, ez a lány egy idióta agymosott kva. Nézd meg ezt a videóját. Ha más véleménnyel vagy, benned van a hiba.
A kérdező hozzászólása: persze, egyetértek, hogy szegény kiscsajnak mennyire nincs önismerete, hogy egyáltalán felmer ilyen videót tenni, de a kérdésem nem errõl szólt
kíváncsi lettem hogy te milyen videókat csinálsz. :D amúgy meg a kislány megérdemli, amit kap, goodlike-nak meg másféle videói is vannak, nem kell általánosítani.
Sajnos tényleg az igénytelen trash-re vevõk az emberek. Ha megnézed sok felhasználónak nincs is mondani valója, csak szánalmas jó pofizás zajlik, de fura módon erre van igény. Eléggé kevés értelmes, intelligens, értéket és nem utolsó sorban tudást közlõ 'youtuber' van. Erre mondta egy prof.-om, hogy könnyebb a lejtõn lefelé, mint felfelé, na ez igazán szépen látható ott.
Egy tízéves ne sminkeljen. Mellesleg annak a sminknek nincs márkája, mert egy újságban adták ajándékba. Bada-bumm-tsss.

Miért lesz nagy a hasam evés után? T

Úgy értem , hogy pl. megebédelek, és.utána nagy lesz a hasam, de reggel mikor kelek viszont egyvonalban van a mellkasommal.Sajnos így a pólót sem merem levenni lányok elòtt, pedig egyébként nem vagyok kövér. Csak az zavar hogy nem múlik el reg

Legjobb válasz: lehet, hogy tág a gyomrod?

lehet, hogy tág a gyomrod?
hova tûnt a többi válasz? O.o

Evés (étkezés+ivás) után miért lesz mindig hányingerem?

Legjobb válasz: Valami gond van a gyomroddal. Vizsgáltasd ki magad. Stressz is okozhat ilyen tünetet.

Valami gond van a gyomroddal. Vizsgáltasd ki magad. Stressz is okozhat ilyen tünetet.

Miért másfél évesen lehet csak bogyósokat adni a babának? (eper, málna, áfonya, szeder, egres, ribizli, stb. ) Valami baja lesz tőle, vagy csak azért, nehogy megfulladjon, ha egészben eszi?

Mert fagyasztottam le egy csomót, és natúr joghurttal összeturmixolnám neki most 14 hónaposan. Mert mire ehetné nyáron, addigra lesz friss, a fagyasztottam meg kárba veszne, mert senki nem szereti.

Legjobb válasz: mert nagyon allergének

mert nagyon allergének
Az apró magvak allergének. Talán ha kiolvasztod, és átpasszírozod valahogy, de szerintem elég nehéz ezeket a gyümölcsöket "magtalanítani". Edd meg Te! Vagy süsd bele sütibe, vagy csinálj eperturmixot, az nagyon finom!
A kérdező hozzászólása: Tehát az allergia miatt! Köszi, akkor inkább még tárolom 4 hónapot, de mondom, hogy nem szeretjük, emiatt semmi mást nem tudok csinálni vele! Köszi!
ha átpasszírozod, akkor már 1 év után adhatod neki. a magok miatt kell várni 1, 5 évig.
A kérdező hozzászólása: Értem, de milyen magok, azok a mimimagok az epren? Vagy a málnán nincs is, a szedren nincs is?!
igen, azok az icipici magok az allergének.

Miért leszünk a fűtől éhesek? Mért olyan élvezetes az evés olyankor? Mi történik?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem eszek füvet, nem vagyok tehén...

Nem tudom. Nem eszek füvet, nem vagyok tehén...

Miért lesz minden evés vagy ivás után rossz ízű a szám?

Tegnap kezdtem el észlelni, hogy miután eszek valamit vagy iszok (pl: 100%-os narancslevet) akkor utánna 5-10 perccel rossz lesz a szám íze elég sokáig. Miért???

Legjobb válasz: Mert megváltozik a szádban a pH-érték. Biztos eddig is így volt, csak nem figyeltél fel rá annyira vagy most valamitõl kicsit erõsebben érzed.

Mert megváltozik a szádban a pH-érték. Biztos eddig is így volt, csak nem figyeltél fel rá annyira vagy most valamitõl kicsit erõsebben érzed.
EGY JÓ tanács: evés után mosd ki a szádat szájvizzel, vagy rágj egy rágot akkor nem érzed ugy hogy rossz ízû a szád. DE lehet hogy doki lesz a megoldás valami betegség jele is lehet.

Miért lesznek a 13-16 évesek visszahúzodóak, agreszívek, akaratosak?

a n?vérem 15 éves lesz augusztusban.mióta elérte a kamaszkort szinte minden apróságon el kezd dühöngeni,hiztizni és sehogy sem lehet leállítani.ha elkezd vele kiabálni valaki akkor akkor vissza beszél és csak még jobban dühös lesz és idióta.szép szóval nem lehet olyankor hozzá szólni mert akkor meg sem hallgatja az embert.álltalában ha ilyen van akkor a végén mindenkinek leordítja a fejét hogy (szó szerint idézek):miért mindig engem kell csesztetni mindenért!!!

Legjobb válasz: Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.

Mert kamaszodik. Próbáld meg minél inkább szeretni és megérteni.
Ugyan ilyen voltam én is ennyi idõsen, és szó szerint én is ezt mondtam, hogy miért engem kell csesztetni mindenért. Majd elmúlik, a kamaszok általában ilyenek.
Én most vagyok ebben a korszakban. Hagyd õt lógva, amíg lenyugszik, így úgysem lehet vele egy értelmes szót sem váltani :D Majd kinõvi... :P
A hormonok mûködnek, ilyenkor néha "szürke köd" száll az ember fejére. A legjobb megoldás a feltétel nélküli szeretet, és hogy ezt mutasd is ki felé. A kamaszok általában küzdenek egyfajta "engem senki sem szeret, senki sem ért meg"-érzéssel, amit persze idõvel kinõnek majd. Addig is próbáld meg elfogadni a viselkedését! :)
Mintha csak rólam beszélnél. :) Errõl a hormonok tehetnek és igazán ellene tenni nem lehet. Valamikor vége lesz, és te is ilyen leszel majd. Ilyenkor egyszerûen békén kell kicsit hagyni, úgyis lenyugszik.
mert szar nevelést kaptak
Én is pont ebbe szenvedek, csak én lassan 18 leszek.Hát nekem eléggé kitolódott ez az idõszak.Én 14 éves korom óta vagyok ilyen, és nem akar elmúlani.
Ja, szal videózd le amikor kiakattan, majd játszd vissza neki és azt is vedd fel ahogy visszajátszod és azt is mutasd meg neki!
Én is ugyanilyen vagyok, minden miatt kiabálok, pedig sokszor a kiabálás helyett sírni lenne kedvem... szerintem õ is csak azt szeretné kimutatni ezzel, hogy elég nagy már, nem kell irányítani, stb..nekem nagyon jó lenne, ha a szüleim többet beszélgetnének és foglalkoznának velem.ezt sokan nem is veszik észre, hogy ez a gyereküknek nem elég szeretet, amit adnak neki, vagy szeretne többet beszélgetni velük, szeretné, ha jobban megértenének és érezné, h bármiben számíthat rájuk...mert én pl.az ilyen kiabálásokkal "lázadok" az ellen, hogy úgy érzem, senki sem ért meg és nem szeretnek:(.szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat, h érezze, mellette álltok, és megnyugodjon:)

Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végső éveit élő 30-35 éves nő rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextől is a kedve meg neked is?

Aztán meg általában úgyis válás van, ahol egymás torkának estek és lehúzza a pénzed felét plus a gyerek után fizethetsz akit egy másik csávó nevel, meg gyereklátással is veszekedhetsz? Miért nem 18 éveseket vesznek el akkor már, de inkább őket sem? Kaját venni, csinálni meg kis házimunkát te is megtudsz csinálni. Vagy az átlagember akkora lúzer hogy 30-40 éves korára nem volt egy normális nője és azért akar megházasodni hogy majd akkor hátha lesz sok szex végre, meg fiatal nőt nem tud felszedni?

Legjobb válasz: A 32 éves kedvesem és úgy általában a 30-35 éves nõk nevében kikérem magamnak a "szépsége végsõ éveit élõ" sértegetést.

A 32 éves kedvesem és úgy általában a 30-35 éves nõk nevében kikérem magamnak a "szépsége végsõ éveit élõ" sértegetést.
Neked se volt még egy normális kapcsolatod...
"szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ" Nekem 25-26 éves koromra lett elfogadható a fejem, normális nõies az alkatom, nehogymár csak 5-10 évet adj, hogy ezt élvezzem!! Amúgy te meddig leszel szép szerinted??? Attól tartok, te a kutyának nem kellesz! Bár... nem csodálkozom!
Válaszolnék normálisan, de minek? Süt a kérdezõrõl az ostobaság :D Bár gyanítom, hogy unatkozó tinirõl van csak szó...
:D Jót nevettem. Remélem, csak a humor vagy a friss szakítás szól belõled. Tudod, milyen jó reggelente egymás karjaiban ébredni?
Az elsõ héten mindig korábban végzõdik a suli, ez a szegény pára is hamar hazaesett, látszik rajta hogy megviselte az élet. Még a csajok se néznek rá valószínûleg innen vannak ezek a keserû gondolatok. Szegény jószágom.
Hûha .... ilyen pesszimizmussal ne hajtsd igába a fejed ! ;-)
Sajnalak..
:D
Én a szex kategóriában is szoktam hozzászólni, hiába van ott, hogy 40 vagyok, rendszeresen kapok huszonéves fiúktól levelet, hogy feküdjek le velük, vegyem el a szüzességüket és hasonlók. :-)))
Most nem sértésbõl, de tuti nem voltál még igazán szerelmes. Ha vkibe igazán szerelmes vagy, és szerelmes típus vagy, akkor akkor is fogod szeretni, ha látszanak rajta az öregedés nyomai. Ha ez zavar, akkor eddig csak fellángolás és vágy volt a részedrõl, nem igazi mély szerelem.
42, 55, 56! nálatok a pont! :) 22-es, jót nevettem rajtad, de igazad van! :D Egy tini szórakozik itt akit dobott a csaja és most haragszik az egész világra! Ide figyelj te nagyon okoska! Annyi jó választ kaptál, de szerintem te akkor is csak a magadét fogod fújni. Én 35 éves nõ vagyok, van 3 csodás gyerekem, egy szuper férjem, aki még mindig úgy odavan értem, hogy sok 18 éves megirigyelhetné. Mondjuk nem is csoda, mert még mindig úgy nézek kis mint 20 évesen, sõt jobban! :) 18 évesen kerültünk össze, és még mindig boldog házasságban élünk. Pont a minap mondtam a 25 éves unokahúgomnak, aki szép és okos, és nem talál egy normális pasit, hogy bizony örülök, hogy én anno ilyen szerencsés voltam, mert most bizony én sem találnám az igazit. Pont az olyan kis h.lye p.csök miatt mint amilyen te is vagy! Nézzél magadba, és gondolkodj el azokon amiket itt sokan leirtak!! Az élet nem a ráncokról szól! És mint sokan irták, te sem lesz fiatalabb, és ha nem vagy Andi Vajna akkor.....:D
A kérdező hozzászólása: Volt pár értelmes komment, de ennyi kreténséget még nem olvastam hogy az a beteges ha egy férfi vonzódik a fiatal nõkhöz. Meg az egósértõdõsek, akik lelki problémájukat átlátszóan a másik fél minél inkább lekicsinylésével akarják kompenzálni. Ritka itt a normális ember.
A kérdező hozzászólása: És még meg is dícsérik a butaságot egymásnak.
Egósértõdõsek és lekicsinylés? Nagyon szereted ezt a két kifejezést. Eléggé szegényes a szókincsed. Végigolvastam és meg kell mondjam, hogy egy értelmes dolgot sem írtál le, csak ugyanazt a hülyeséget hajtogatod, amit az elsõ pár mondatodban leírtál. Tapasztalatok voltak, érdemi reakció semmi, csak (mint írtam) ugyanaz az pár mondat, ami az elején. A kérdésekre nem válaszoltál, miszerint hány éves vagy, van/volt-e kapcsolatod, stb. MElyik ismerõsöd fejtette ki neked ezt az egészet? Mert hogy nem a te önálló agyszüleményed az is tuti. Vagy csak szimplán ennyire hülye vagy, hogy csak ugyanazt tudod hajtogatni és semmi új érvet nem tudsz felsorakoztatni.
Ritka itt a normális ember. - A TE kérdésed ennek ékes bizonyítéka.
Jaj te szerencsétlen kis hülye... egyszerûen csak sajnállak kedves kérdezõ :) Tudod, egy nõ 30-35 évesen a legszebb, akiért bomlanak a fiatal, ropogós 20 éves fiúk. Úgy otthagyja a korosabb fasziját mint annak a rendje. De sok siker a próbálkozásaidhoz :D
hát a dolog ott is kezdõdik h pl az én 35-40 közti férfiismerõseim ha épp egyedülállóak (válás után stb) mind azt a nézetet képviselik h mit kezdjenének egy 18 évessel? eszükbe nem jut... (hosszú távon. rövid távon más kérdés, de itt a házasságot meg gyerekvállalást emlegeti a kérdezõ ) beszélgetni nem tud vele, ami az egyiknek szórakozás a másiknak szinte biztos h nem az... de ebbõl csak az szûrödik le számomra , Te teljesen mást keresel egy kapcsolatban/házasságban mint a többség...Nálad a szerelem, lelki összhang közös élet nem értékek, nem társat keresel v feltételezel egy kapcsolatban hanem max szexpartnert.AKár hosszú távon.
Persze, alapvetõen elõnyös, ha a nõ valamivel fiatalabb, de ez mondjuk 5 év. Mert biológiailag jó, ha fiatalabb, de ha nagyon eltér (életkorból adódóan) az értékrendjük, akkor úgyis elválnak hamar, az meg nem elõnyös biológiailag. Amit te emlegetsz, hogy normális lenne a 15-25 év korkülönbség, az már beteges. A férjem magyarázott egyszer errõl, hogy egy érzelmileg érett férfit inkább vonzanak a korban hozzá közelebb álló nõk. Ha egy pasi sokkal fiatalabbat keres, akkor valami gond van az agyával. Valami komplexus, vagy kapuzárás, de ez semmiképpen sem normális. A te esetedben nyilvánvaló, (úgy értem, a hozzáállásod meg a helyesírásod alapján) hogy valami gáz van a fejeddel. De az én férjem például nem vonzódik betegesen a fiatalabb nõkhöz. Azt is meg kell nézni, hogy ma a házasságok fele válással végzõdik, és ez nincsen rendben. De a válásokat sem kötik életkori cenzushoz, sokkal inkább a felgyorsult világ és az elveszõ értékek lehetnek az okai. Ettõl függetlenül, mindenkinek szíve joga megpróbálni, mert ha bejön a biznisz, az nagyon jó. Egyrészt, van valakid, aki hozzá van szokva az apró hülyeségeidhez, és tolerálja õket. Régóta ismeritek egymást, megbízhatsz benne, tudod hogy nem árul el és szúr hátba. Másrészt az érzékeny pontjaidat is ismeri, hogy hogyan lehet neked örömet okozni, és a törõdésével együtt valódi társ. Ez pedig életed végéig boldoggá tehet mindkettõtöket, attól függetlenül, melyikõtök hány éves. Persze, ehhez két szerelmes, intelligens és felelõsségteljes ember kell. Az ilyen emberek egyébként sem szoktak 35 évesen hirtelen megöregedni, mert egy jó házasság, az egymás iránti törõdés jó karban tartja a feleket.
A kérdező hozzászólása: 16 éve házas, te már mulattál fiatal nõvel 16 évet meg amennyire lehetett megoldottad hogy öregkorodra is legyen egy középkorú nõd akinek lesz vmennyi vonzereje, neked minek kéne elválni? Épp azt mondtam hogy ez még sokkal értelmesebben hangzik, mint 30 évesen 30 évessel. Részletes ember, hivatalosan összetartoztok méregdrágán, aztán pedig pár év múlva meg legtöbb esetben ereszd el a hajamat, rövid jó érzés után jön a hosszú rossz, a veszekedés, a válás, a bíróságra járogatás, vagy az hogy el sem váltok csak egymás agyára mentek és a családi veszekedés. Az hogy a házisárkányosodás mennyire a házasság mellékhatása az egyénfüggõ, de ha nem házasodtál ha nagy gáz van vele ott tudod hagyni a gyûlöletével magának, ha meg házasodtál vagy tûrnöd kell örökre vagy hosszan bíróságon öldökölni egymást. Az lehet hogy a férfi is az idõ elhaladtával ráncosabb lesz, de akkoris miért van az hogy az elfogadottabb hogy a férfi az idõsebb? Mert az még elõny is az évek alatt felépült fészek, egzisztencia miatt, tapasztalatából adódóan rangja ami jobb fizetést, életszínvonalat ad nagyobb biztonság a gyerekeknek.. A fiatal nõ meg valószínûbb hogy teherbe esik és hogy egészséges utódot hoz világra, ezért nem vonzó a férfi agyában a nõk ráncosodása, bõrlógása. Remélem így már neked is érthetõ.
"Az hogy a házisárkányosodás mennyire a házasság mellékhatása az egyénfüggõ, " Jaja.... viszont azt látom, hogy a háza férfiak nagy része a házasság alatt elkényelmesedik, és a felesége nem azért lesz házisárkány mert jódógába' nincs mit csinálnia, hanem mert rajta marad a gyereknevelés terhe, a házimunka, plusz dolgoznia is kell munkahelyen, mert egy fizetésbõl nem él meg a család.. De apucinak szüksége van a munka utáni pihenésre, ami gyakorlatilag a tévé/számítógép elõtti tespedést jelenti. A nõ meg maga után húzza a belét, és még õ van kikiáltva házisárkánynak, hogy ha kéri a drága uracskája méltóztasson már megemelni a fenekét, mert ha a ketten gyorsan végeznének mindennel (vagy apuka foglalkozik addig a gyerekekkel amíg anyuci gyorsan összedobja a vacsit), akkor talán a nõnek is jutna pihenõidõ... Érdekes, de normális, megértõ és segítõkész férjek mellett még nem láttam elsárkányosodott feleséget...
Kérdezõ (#50), minket nem a kor meg nem a (nem létezõ) vagyon hozott össze anno, meg nem is a testiség, hanem a hasonló gondolkodás és értékrend... talán nem tiszta véletlen, hogy 16 éve együtt vagyunk... és nem, az "öregecskedõ feleség lecserélése" nem szerepel a terveim között, nehogy komolyan vedd, hogy tanácsot kértem....
Na apukám, azért megnéznélek téged is. Általában a pasik 20-25 éves korukig málészájúak, kinéznek vagy 17-nek, tisztelet a kivételnek. Aki nem tartja karban magát, férfirõl van szó, 40 éves korára némelyik már úgy néz ki, mint egy csoffadt szatyor. Bocsánat, engem nem zavar, van férjem, akit szeretek, nem érdekel a többi férfi, csak ahhoz képest, hogy így véleményt alkotsz, azért kíváncsi lennék, hogy megfordult-e a fejedben, hogy esetleg téged is 1000-bõl max 1 nõ kívánhat meg, mert nem vagy egy álompasi. Tehát nem-e gondoltad végig, hogy te sem leszel mindig a csúcson, ha egyáltalán ott vagy. És most ezek után lehet mondani, hogy érted 10/10 nõ verekszik.
Van valami kapcsolati tapasztalatod, vagy mit vered itt a nyálad? Írtak sokan tapasztalatot, de te csak belekötsz! Átéltél már ilyesmit? Volt kapcsolatod? Otthagytak és most azért vered itt a nyálad?
Kedves Kérdezõ! Én kívánom Neked, hogy házasodj egy 18 éves Nõvel (bár igencsak kevés lesz a választékod, mert nem hiszem hogy ilyen korban sokan beköttetnék a fejüket), viszont olyan 15 év múlva, mikor Te leszel 48, Õ 33, ne lepõdj meg ha lecseréli a csoffadt ráncaidat egy bizsergetõ, ropogós kolbászra! És ugyanúgy cuccol a gyerekkel, aki(k)re neked tartás díjat kell fizetni, pedig egy új apuka nevelgeti õket, csak akkor már hiába fogod kapargatni a kopasz fejedet, hogy ezt elszámoltad! :) ) És majd választhatsz a szépsége végsõ éveit élõ 50-es 60-as egyedülálló Nõk közül.
Baromi idegesítõen gondolkodsz és marhaságokat írsz, kérdezõ. De felnõtt kapcsolatod se hiszem, hogy sok lett volna. Ha valaha átélted volna milyen az, amikor valakivel összetartoztok szellemileg, lelkileg, testileg (és anyagilag is), akkor tudnád a választ a rengeteg "miért jó..." kezdetû kérdésedre. Amíg nem tapasztalod meg az érzést, addig elmélkedhetsz tovább, hogy vajon mások miért úgy élnek ahogy.
Úristen! Ennyi hü.lyeséget is régen olvastam már 5 mondatba sûrítve... Amúgy meg ha így vélekedsz, akkor az lesz a legjobb, ha soha nem házasodsz meg és kész. Probléma letudva.
A kérdező hozzászólása: "A nõ meg maga után húzza a belét, és még õ van kikiáltva házisárkánynak, hogy ha kéri a drága uracskája méltóztasson már megemelni a fenekét, mert ha a ketten gyorsan végeznének mindennel (vagy apuka foglalkozik addig a gyerekekkel amíg anyuci gyorsan összedobja a vacsit), akkor talán a nõnek is jutna pihenõidõ... " Ez jogos tényleg, van sok ilyen.
*egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 Te hol élsz, de most komolyan?:xDDDDDD
ÉÉÉs, az utolsó megtalálta számodra a megoldást!!! :D
Ezt ma olvastam a facebookon, rögtön eszembe jutottál. :P 30 FELETTI NÕK EGY FIATAL FÉRFI VÉLEMÉNYE SZERINT Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nõket értékelem... Csak néhány példa, hogy miért: -Egy 30 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: -Mire gondolsz, drágám? - Fütyül rá valójában, hogy mire is gondolsz... -Ha egy 30 feletti nõnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot. -Egy harmincon túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 30 feletti nõ akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel. -A nõknek 30 felett tartása van. -Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. -Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. -Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. -30 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnõinek. -Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban. -Egy harmincon túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt. A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert.... -Egy 30 feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja. -Egy 30 feletti nõnek jól áll a tûzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. -Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nõ sokkal szexisebb, mint fiatalabb nõtársai. Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Hölgyeim, elnézést kérek érte. És minden olyan férfinak, aki azt mondja: 'Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni', üzenem, hogy változnak az idõk.... Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? ....Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..
Ha egy nõ boldog a házasságában , párkapcsolatában, törõdik vele a párja, férje, akkor nem lesz házisárkány. Az öregedés pedig mindenkit utolér, még téged is kérdezõ. A terhesség alatt pedig nem törvényszerû az elhízás, ha a nõ vigyáz magára. Látszik hogy még nem volt nõ aki képes lett volna téged hosszútávon elviselni, mert amiket írsz , mind mind egy felszínes, üres emberre vall. Az emberek azért házasodnak, hogy hivatalossá tegyék a kapcsolatukat, szerelembõl, mert örök hûséget esküsznek egymásnak. Ez döntés kérdése, ahogyan pl a megcsalás is az. Ilyen hozzáállással, nem is leszel boldog soha. 27N
A kérdező hozzászólása: Nah, te már kezdesz házisárkány lenni..
Nem, õ csak simán normálisan gondolkozik. Nagyon idegesítõ ember lehetsz. Megkockáztatom, Lacinak hívnak :D
Úgy látom kérdezõ, hogy bármit írhattam volna, akkor is bele tudnál kötni. Ha neked úgy jó. gondold azt, hogy kezdek sárkány lenni, még is én élek boldog házasságban, nem te....
Kérdezõ, te nem fogsz nõt találni soha. A leírásodnak megfelelõ nõ ugyanis nem létezik. Illetve már megadták a választ, a guminõ számodra az ideális választás. Felszínes vagy és öntelt. Kilenc oldalnyi válaszból pedig az jött le neked, hogy mindenki hülye, csak te nem.
Számodra a guminõ a megoldás! Nem ragad rád, nem sárkányosodik, a szépsége múlhatatlan, alakja sosem változik, nem pénzéhes, gyermeket garantáltan nem szül és mindig készen áll a szexre.
sz*r tapasztalataid és sz*r életed lehet...szegényke!
Kérdezõ, nyugodj meg! A büdös életben nem találsz olyat nõt, aki hozzád akar menni, se 18 évest, se 30 évest úgyhogy kár ezen a kérdésen pattognod! :D
Erre a kérdésre azért nem lehet érdemi választ írni, mert simán idióta vagy kérdezõ. Woody Allen után szabadon: "Soha ne vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Kedves kérdezõ! Ugyanígy gondolkodom én is! Minden egyes gondolatodat osztom, és igaznak látom, ahogy a sok válaszból, ez a magyar háziasszonyoknak nem tetszik. Sebaj, jobb így élni, mint felcsinálni egy nõt, aki aztán elválik majd más neveli a te gyerekedet, és még fizethetsz is utána 18 évig, amit magadra is költhetnél.
22 éves egyetemistaként nem érzem magam vén háziasszonynak :) mert más a véleményünk nem kell ilyeneket hallucinálni!
El kéne téged ásni, oda, ahol nem találnak rád.
Ha veled kéne szexelnem, nekem sem lenne kedvem hozzád!
Úgy látom, hogy itt egyesek anyja és apja is magára költhette volna azt a lóvét, amit iq- bajnok gyermekükre költöttek...:-D
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem értem.
Hí, még jó hogy folyton acélbetétes bakancsban járok, élvezet az ilyen alakok fogát kirúgni vele, de úgy hogy egy hétig látod õket viszont a klotyóban, a kétszer csípõs csirke után >:D Egy 26 éves lány, aki egy 19 éves fiúval van együtt, 2 éve
1. Kérdezõ te hány éves vagy?? Annyira érdekel minket, áruld el! 2. Egy-két kérdést is feltehettél volna, nem kellett volna egy egész kisregényt írni, így kicsit nehezebb válaszolni érdemben. Viszont legalább az értelmi szintedrõl képet adott. 3. 30 éves leszek pár hónap múlva és tegnap kiküldtek egy trafikból, mert nem voltam 18 az eladó szerint, de most olvasva soraid elkezdhetek aggódni, hogy elkezdtem szépségem végsõ éveit élni - hujuj. 4. Kérdezõ, neked tulajdonképpen mi bajod van?
Az édesanyám és édesapám mélységes szerelemmel szeretik egymást, és a szépségük ragyog, pedig már a nyugdíj elõtt állnak. Gyönyörûek, és gyönyörûnek látják egymást is, mi is õket. Ez ugyanez igaz a nagyszüleimre is. Pontosan olyan szép, kiegyensúlyozott és szeretõ szívû szeretnék én is lenni késõbbi éveimben is, mint amilyen példát a felmenõimtõl láttam. Az idõvel, korral nem lesz rondább vagy házisárkányabb valaki, inkább a boldogtalanságtól. Igen, és az anyós jelöltem jut még eszembe. Hát õ sem éppen fiatal, de igazán gyönyörû, korának megfelelõen öltözik és törõdik a testével, lelkével, hogy egészséges legyen, jó rá nézni. Na még õ az, akire szintén szeretnék hasonlítani, a sok egyéb jó tulajdonságai miatt is. Szóval nem tudom, te milyen szubkultúrában élsz, de az én családomban nem dívik, hogy ronda és sárkány legyen egy asszony, akinek férje és gyerekei vannak, és haladnak vele az évek, hanem nálunk az a divat, hogy boldogak, kiegyensúlyozottak és szépek maradnak egészen az utolsó pillanatig. Mi ilyennek látjuk egymást.
A kérdező hozzászólása: Jó de minderre képes egy fiatalabb nõ is.
Mellesleg nézz már szét kicsit :) A mai szépségideálnak megfelelni akaró tinilányok (nem általánosítok, kifejezetten egy rétegrõl beszélek): koplalnak, szoliznak, festik magukat már az oviban, alkoholizálnak, és fûvel-fával lefekszenek. Szerinted mennyivel szebbek egy átlagos, normális életet élõ, jól "karban tartott" , kiforrott harmincas nõnél? Elárulom, SEMMIVEL, és idõvel csak még ocsmányabbak lesznek. Arról nem beszélve, hogy aki ideális párkapcsolatban él, az nem lesz házisárkány, ellenben a stabilitást keresõ, sokat csalódott szinglik nagyon sokszor azok ;)
Elmondom neked kicsi troll, hogyha öreg csoffadt bácsi leszel, akkor bizony dús szõr fog nõni a füledbõl és az orrodból is, ráncos leszel és kopasz, lógni fog a sörhasad és alatta a pici kukacod is és bizony te sem leszel csábító ám. És mivel pesszimista vagy és kiállhatatlan így feleséged sem lesz, aki öregkorodban fogná a kezedet. Forever alone :P
A kérdezõ egy másik világban él, ahol a férfiak nem kezdenek pocakosodni/kopaszodni/ráncosodni 35 éves koruk körül, rajtuk nem látszik az idõ, tökéletes testüket és örök szépségüket méltatlanul fecsérlik arra a sok ronda szottyadt harmincas asszonyságra. Fordítva kérdezem: miért várnád el egy hamvas 16 évestõl, hogy kopaszodó 35 éves férfit ölelgessen? :P Ja, hogy vannak jóképû és szexi 30-as férfiak és nõk is, de te nem vagy az, és neked csak házisárkány, aszexuális, nagy fenekû asszony jutott? :P
"egósértett ezért másokat lekicsinylõ kötekedés." - pont ilyen a kérdésed. Én elvált nõ vagyok: nem nyúltam le a férjem pénzét, nem kell hadakoznunk a láthatáson, nem más neveli a gyerekünket hanem fõleg én, kisebb részben az apja, ahogy ez együtt élésünk alatt is volt. A férfiak is megöregednek, õk is ráncosodnak, pocakosodnak, a közhiedelemmel ellentétben nem "állnak készen" mindig a szexre. Akkor a nõknek is 20onéves pasi jár?
Nézd Kérdezõ, akinek egy tartós kapcsolatban a ráncok meg a bõrereszkedés a lényeges, az - mondom férfiként - fogja a gyalogsági kisásót, és ássa el magát jó mélyre... mert tény, mivel korunk legnagyobb legális üzlete az egészség és szépségipar, ezért a reklámokból az dõl, hogy legyél külsõre tökéletes, és ehhez fogyassz, fogyassz, fogyassz... csak hát tudod, egy értelmes ember elvárja, hogy a társa is értelmes ember legyen, annak meg az egyik ismertetõjele, hogy ennek a külsõség-fiatalság-fetisizáló piaci õrületnek nem dõl be...
" Nem értem miért nem vagytok azon a szellemi szinten, hogy elfogadjátok hogy idõsödéssel már jönnek a ráncok, a bõrereszkedés. " A férfiaknak szintén, plusz a kopaszodás, pocakosodás, impotencia... Szerinted egy Andy Vajnának hogy nézne ki a felesége, ha õ csak egy vízvezeték-szerelõ lenne???
Tudod okoska, a fiatal is megöregszik. EZ az élet! Vagy majd mindig lecseréled, ha megjelenik rajta a kis szarkaláb? És mész a 18évesekre... hülyegyerek
14-es válasz , szerintem egész jo
A kérdező hozzászólása: Minden kultúrában, meg a férfi agyban a fiatal nõ számít szépnek, nem az öreg. Nem értem miért nem vagytok azon a szellemi szinten, hogy elfogadjátok hogy idõsödéssel már jönnek a ráncok, a bõrereszkedés. Eddig egy normális érv sem volt, csak egósértett ezért másokat lekicsinylõ kötekedés.
A kérdező hozzászólása: A sok arrogáns "nem tudod" meg "neked nem volt" "öregebb vagyok nálad tini lehetsz" nem valami értelmes válaszok, semmi infó nincs benne csak az egósértettség, amit más kicsinyítésével akartok kompenzálni.
Mire fel általánosítasz? Mi a te történeted?
Megnézném milyen 18 éves áll szóba a kérdezõvel...
Kedves 9-es! Köszönöm szépen :)
A csúnya pasiknak csak ilyen nõ jut
De jó olvasni, hogy van olyan férfi, aki nem pocakosodik, kopaszodik, 50 után is úgy néz ki mint Brad Pitt, nem lesz impotens és futnak utána a 18 éves csajok. ;-)
#3 tudod, ez egy ilyen tipikus "i-betûs" probléma csak itt egy szóköz jácc, most akkor "Tudod, milyen jó reggelente egymás karjaiban ébredni?" vagy "Tudod, milyen jó reggelente egy más karjaiban ébredni?" :) ))))
Hát ezen jót röhögtem. Egy férj (az enyém) üzeni, hogy õ pl látott már annyi p.i.n.à.t életében, hogy tudja értékelni azt, amelyik vele maradt, neveli a kölkeit, jól fõz és nem zaklatja baromságokkal.
Mi mindenre képes egy fiatal nõ? Komolyan azt hiszed, hogy egy 21 éves nõ arra vágyik hogy mosson-fõzzön-takarítson, gyereket szüljön egy 45 éves férfinak? Hogy vele szexeljen? Hát nem. Persze más a helyzet, ha a férfi gazdag, de ebbe ne menjünk bele.
-normális 18 éves nem kezd 40-es pasival -normális férj mellett nem lesz senki házisárkány -normális 30-40 éves férfi nõre vágyik, nem kislányra -terhesség alatti hízás nem függ össze azzal, hogy 18 vagy 35 a nõ -ha a férfi (te kérdezõ) olyan amilyen, attól elmegy a kedve a 18 évesnek és a 35 évesnek is
... mondjuk aki nem bírta a viccet a #16-ban, az tényleg kezdhet aggódni a (nem szarkalábakban mutatkozó) kora miatt... Viszont Kérdezõ, van egy találós kérdésem... amikor összejöttem a zasszonnyal, volt 17 én meg 33. Na, azóta elhussant 16 év, és így már életem párja SZERINTED egy "egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ" lett... akkor most szerinted mit kellene tennem??? Adj tanácsot, kérlek.... :)
Hajrá, kedves mindig 66%-os fórumtárs, most maximálisan igazad van!
A huszonéves akkor vonzódik a negyvenes pasihoz, ha bõven van mit a tejbe aprítani :) Akkor vonzódik ám az 50-60-ashoz is. Mellette pedig tart egy szeretõt aki a saját korosztálya, és az ágyban is jobb, mint a löttyedt seggû 40-50-es palik. Kinek mire van igénye. A legtöbb pasi beéri a "trampli" 30-35-évessel is, mert az önmagáért szereti és viszont :) Van akinek a szerelem is fontos, nem csak a szex. Neked meg a qrvázást javaslom, szerintem a te igényeidet az elégítené ki.
Kérdezõ, mutass már egy képet magadról!!! Legalább nyaktól lefelé vagy az arcod kisatírozva.
"Miért jó megházasodni, miért jó az ha egy szépsége végsõ éveit élõ 30-35 éves nõ rádragad, egyre házisárkányabb és egyre csúnyább lesz, gyerek után meghízik és elmegy a szextõl is a kedve meg neked is?" Megházasodni azért jó, mert hivatalosan is összetartozhatok a párommal, végre egy családot alkotunk jogilag is, és egy gyönyörû szertartás keretében esküt mondunk, mert fontosak vagyunk egymásnak, szeretjük egymást. Ha nem házasodsz össze a nõddel, és HA OLYAN A JELLEME akkor is házisárkány lesz és rád ragad, ez nem a házasság mellékhatása! Egy nõ csak akkor lesz "sárkány" egy férfi mellett, ha az úgy viselkedik! Nem jár haza, mindent a feleség nyakába akaszt, nincs kötelessége, de joga az 1000. A férfi, az idõ elhaladtával szintén egyre ráncosabb, kövérebb, lógósabb, másabb lesz. Ez az öregedés velejárója, nem a házasságé. Egy nõ (és egy férfi is) ha nem házasodnak össze, mit az Isten, akkor is csúnyulnak az idõvel. Ki jobban, ki kevésbé. Igen. Egy gyerek után elõfordulhat, hogy meghízik valaki, ez ezzel jár. Aki szeretne egy olyan nõvel élni, akinek olyan a teste, mintha nem szült volna, annak nem való gyerek. És ezzel nem azt mondom, hogy normális 20 kiló plusz, 5 évvel a szülés után, hiszen ott a torna, a csökkentett kalóriabevitel stb. Azt mondom, a szülés MINDEN esetben változtat a testén a nõknek, akkor is, ha ez kismértékû változás. Aki ezt nem tudja elviselni egy nõn, az ne gyártson gyereket! "Aztán meg általában úgyis válás van, ahol egymás torkának estek és lehúzza a pénzed felét plus a gyerek után fizethetsz akit egy másik csávó nevel, meg gyereklátással is veszekedhetsz?" Ez szinte értelmezhetetlen. Annyit jegyezz meg, hogy nincs olyan, hogy lehúzza a pénzedet. A házasság alatt szerzett vagyon közös vagyon, akkor is, ha õ egy ideig nem dolgozott, mert szült. Ezt jelenti a "vagyonközösség". Ha házasságot kötsz, ezt is aláírod. Nem kényszerített senki az aláírására, te ezt saját jogi felelõsséged teljes tudatában vállaltad. A gyerektartás pedig nem az anyáé, hanem a gyereké, ha nem tetszik, hogy havonta fizetned kell 25 ezret, tessék vállald át a nevelését, és oldd meg jóval olcsóbban. Csak nehogy elvegyék tõled. Ha nem mûködik egy házasság, akkor ne vállaljatok gyereket, ha pedig vállaltok, ne csak az anyától várj felelõsséget, hanem magadtól is. Ne mérj kettõs mércével! "Miért nem 18 éveseket vesznek el akkor már, de inkább õket sem? Kaját venni, csinálni meg kis házimunkát te is megtudsz csinálni. Vagy az átlagember akkora lúzer hogy 30-40 éves korára nem volt egy normális nõje és azért akar megházasodni hogy majd akkor hátha lesz sok szex végre, meg fiatal nõt nem tud felszedni?" Ennek sincs semmi értelme. Az emberek normálisabbik része nem azért házasodik, mert nem tud magának fõzni, hanem mert szeretik egymást. a 18 éves is lesz egyszer 30-35, és te is leszel 50. Minek akar valaki fiatalabb nõt mindig? Ki gondolja, hogy egy vénembernek csak fiatal jár? Értelmetlen az egész, ki se derül, te most ebben hogy vagy érintett.
Most az bántja a csõröd ugye, hogy akkora lúzer vagy, hogy a kis naiv 18 éveseket se tudod felszedni?
Neked akkor most azzal van bajod, ha valaki konkrétan 30-35 éves nõt vesz el? Anyám pl. 40 felett van, de még most is nagyon szép nõ. Amúgy meg hülyeség, amit írsz, ha 18 évesen veszel el valakit, az is ugyanúgy lesz egyszer 30-35 éves, vagy akkor mindig lecserélnéd? Vagy hogy gondolod? Ráadásul, ha 18 évessel házasodsz, még nagyobb az esély, hogy idõvel szevasz van. (22 vagyok, mielõtt rám fognád, hogy irigy és öreg vagyok, de akkor sem értem ezt az eszmefuttatást.)
persze, hogy nem tud 40 évesen 18as kiscsajt felszedni, mert nincs legújabb bmw-je meg lóvéja se... ezek nélkül nehéz lesz olyan pipit találni, aki egy lottyadt f-aszt megjátszott élvezettel szopogatna! :)
Hát én 21 vagyok, de nekem nem jönnek be a 30-45 éves "pasik". Mindig azt gondoltam azokról, akik több, mint 5 évvel idõsebbek voltak nálam, hogy lúzerek, ha velem kezdenek, mert a saját korosztályukban nem találtak értelmes nõt. Ezért úgy gondolják, hogy engem könnyebb elbûvölni, meg majd hasra esek tõlük, meg a pénzüktõl. Hát nem. Persze, ha van elég pénzed, találsz csomó 18-25 éves csajt, akit megdughatsz, de hogy szeretni nem fog, az tuti. Bár ahogy nézem, te nem is arra vágysz.
" 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar." Vagy nem... Ugyanis a 30-as nõknek már igényeik is vannak. A férfi addigra érjen már el valamit, nem azért, hogy lehúzzuk, de nem akarunk egy élhetetlen lúzert pátyolgatni. Nézzen ki normálisan, mert én még 40 évesen is viszolygok hogy ágyba bújjak egy Vajna féle emberrel. Továbbá legyen harcra kész, mert én 30 évesen kezdtem kinyílni szexuálisan mint sok más nõtársam.
A kérdező hozzászólása: Igen, 50 évesen már nem néz ki olyan jól az ember, de olyankor eltud venni egy harmincvalahány évest ha annyira akar. Egy 30-45 éves csávóhoz viszont ha nem lúzer, akkor vonzódnak a 20 éves lányok is.
A 23-ast is megintem a "nagyfenekû" pejoratív használatáért. :)
"ha nem lúzer" = ha van pénze és/vagy a nõnek apakomplexusa van. De ha elfogy a pénz vagy jön egy 25 éves Adonisz, akkor bizony nem marad meg a "tökéletes" feleség. Hány éves vagy? Hány éves a barátnõd/feleséged?
A nagy fenék lehet jó és rossz is, mint ahogy a férfin a ránc is lehet szexis és lehangoló is, minden a körítéstõl függ. Elnézést, ha bárkinek a lelkébe gázoltam. ;) (23)
Komolyan te hány éves vagy? Volt már valaha párkapcsolatod? Vagy LÚZER Vagy?
Egyszer feküdj le egy 35 éves igazi nõvel, ne egy kis 18éves tinivel és majd megtudod, hogy mekkora baromságokat beszélsz.
neked mi bajod van? semmi nem kötelezõ! Ha azt akarod, akkor évente lehetsz fiatalabbnál, fiatalabb csitrikkel...nem kell megházasodni! Csak aztán nehogy rájöjj az idõ múlásával, hogy te 50 évesen már nem vonzod a csúnya, házisárkány 30asokat, csak a mamákat! :)
Én szeretnék a kérdezõrõl egy képet :D Azért megnézném hogy mekkora superman és mire van ekkora egója hogy õ 50-esként majd harmincas nõket akar elvenni (mellesleg pont most rúgott beléjük de már elvenné õket) Fárasztó volt a suli öcskös? :D
A kérdező hozzászólása: Meg ha gyereket akarsz akkor is sokkal jobb egy szép fiatal nõtõl akire öröm ránézni is, mint egy már most is elég idõs nõtõl.

Barátnőm huga nemsokára 16 éves lesz. Msn-en szoktunk sokat beszélgetni, de annyira helytelen az írása a lánynak, hogy én még sosem láttam ilyet. 16 évesen miért olyan helytelen az írása?

Írok egy példát: "énis montam a apunak hogy menyünk márel a piacra egy pulcsit veni hasollot mint amit a tesomnak vet."

Legjobb válasz: Nekem a sógõrnõm ilyen, õ diszes és tanulatlan is emellé. Fonetikus, amit hall azt írja le. Akik ilyen problémával küzdenek azoknak a fonémahallásuk se a legjobb, vagyis az olyan szavak, mint a tõlem (töllem) alul (allul) úgy is hallják, mondják és ígják. Rengeteget kellene gyakorolnia és sgíteni neki annak aki észreveszi ezeket a hibákat. Egy 16 évesnek mondjuk ez tolakodó is lehet, de ha megbeszéled vele, hogy miért "okítod ki" akkor el fogja fogadni.

Nekem a sógõrnõm ilyen, õ diszes és tanulatlan is emellé. Fonetikus, amit hall azt írja le. Akik ilyen problémával küzdenek azoknak a fonémahallásuk se a legjobb, vagyis az olyan szavak, mint a tõlem (töllem) alul (allul) úgy is hallják, mondják és ígják. Rengeteget kellene gyakorolnia és sgíteni neki annak aki észreveszi ezeket a hibákat. Egy 16 évesnek mondjuk ez tolakodó is lehet, de ha megbeszéled vele, hogy miért "okítod ki" akkor el fogja fogadni.
Mint ahogy a koszos edényekbõl is mosogatással lesz tiszta, úgy a nyelvtant is csak tanulással lehet elsajátítani. Ilyen egyszerû az élet.
szerintem pedig hagyd a fenébe, nem érdemes neki segíteni és lehet , hogy nem is tudnál, vagy ha igen az nagyon sok idodbe telne és ki tudja nem utne -e késobb vissza. ez az anyja és a testvére feladata lenne.én évekkel ezelott a bátyám kisfiát tanítottam meg írni, mert már majdnem megbukott második osztályban . az anyja alkoholista volt és még haragudott is érte, hogy én tanítom.úgyhogy sem akkor sem évekkel késobb nem kaptam érte sem hálát, sem koszonetett egyik részérol sem.
Sztem egyszerûen trehány. bizonyos tini körökben trendi így írni. remélhetõleg kinövi. de az is lehet, hogy súlyosan diszgráfiás (bár az inkább abból áll, hogy betûket pl a d-t meg a b-t cserélik föl, meg szótagokat az írás során. sztem a bnõd húga egyszerûen nemtörõdöm, igénytelen az írásmûvére.
Kerdezd meg tole, hogy a suliban milyen a helyesirasa. Mondd meg neki, hogy amikor munkat fog keresni, hatranyban lesz a rossz helyesirasa miatt. Bar nagyon durva hibakat ejt, ez nem a gyors iras miatt van. Mert a j helyett ly ez nem a gyorsasag miatt van, es a menyunk el a piacra. Szoval ezek durva hibak. Nagyon sokat kell gyakorolnia, masolni, es diktalasra is. Probald neki megmagyarazni, hogy az egesz eleteben nagyon fontos lesz a jo helyesiras, mert par sorbol ha barkinek is ir, negativ velemennyel lesznek rola.
én diszgráfiás vagyok mégsem írok így, MSN-en viszont elõfordul, lehet, hogy õ is csak gyorsan gépel.
Olvasson rengeteget.
Én is azt gondolom, hogy csak MSNen ilyen. Egyszerûen így gyosabb ott a kommunikáció. Én is szoktam néha idétlen hibákat ejteni ott, holott viszonyleg jó a helyesírásom. Derítsd ki, hogy a "valóságban" is így ír-e.
az nem lehet, hogy csak Msn-en ilyen trehány? Sajna, az sms-ek, msn meg a chat világában teljesen elveszik a helyesírás, mert így gyorsabb meg cukibb...Igaz, ha már hozzászokott, nem biztos, hogy át tud még váltani Msn-en kívul, mondjuk suliban. Ha neki mindegy, nem sokat tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: A szülei és a nõvére is tojik az egészre. Én tudnék neki segíteni, de én is a kisbabámmal vagyok a legtöbbet, és alig találkozom vele. Születése óta ismerem, nem lenne tolakodó, ha én ajánlanám föl a segítségemet... megpróbálhatom, de nem tudom, hogyan is kezdjem.
de most kmolyan mi a fazst jell belepofázni???? nem mindeg yneked hogy milyen a hyeresírsáa?????? fogfallkozz a saját dolgoddal...... tele van a faszom mrá az iylen emeberekekl akiknek a helyesírás a mániájukl....l..... ennyit rólatok
Te is ahelyett, hogy ilyen kultúráltan hozzászóltál a témához, inkább a helyesírásd gyakorolnád! De értem Én a felháborodásodat, hiszen Te sem tudsz írni! :) Jó tanulást!
Vagyis helyesírást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!