Találatok a következő kifejezésre: Miért lesz annyi (32 db)

Miért lesz annyi lány terhes, amikor éppen elromló félben van a kapcsolata?

Mennyi értelme van annak, hogy csak ? tervezi el a terhességet? Ezzel valóban meg is fogják az adott férfit? És így még meddig húzhatja a kapcsolatuk? Hogy van szívük egy gyereket kitenni annak, hogy esélye sem legyen a teljes családra? Esetleg ha van itt ilyen lány, elmondhatná..

Legjobb válasz: Azt gondolják (szerintem), hogy a férfit megenyhíti a gyerek ... de õk nem nõk és nem így reagálnak. (tisztelet a kivételnek). Amelyik férfi nem akar gyereket , az nem akar, és ha már itt lesz, akkor sem lesz jobb a helyzet, max. még dühös is lesz, mert tudta nélkül rángatták egy adott helyzetbe. Ez inkorrekt és naív gondolkodás, hogy ettõl bármi jobb lesz. De kíváncsi vagyok elsõkézbõl származó válaszra is.

Azt gondolják (szerintem), hogy a férfit megenyhíti a gyerek ... de õk nem nõk és nem így reagálnak. (tisztelet a kivételnek). Amelyik férfi nem akar gyereket , az nem akar, és ha már itt lesz, akkor sem lesz jobb a helyzet, max. még dühös is lesz, mert tudta nélkül rángatták egy adott helyzetbe. Ez inkorrekt és naív gondolkodás, hogy ettõl bármi jobb lesz. De kíváncsi vagyok elsõkézbõl származó válaszra is.
Unokatesóm barátnõje csinálta ezt.18 évesen teherbe esett csak, h a barátja ne hagyja el.Na persze, h nem maradtak együtt.20évesen ismertem meg, mikor összejöttek uncsimmal, akkor volt 2 éves a gyerek kb, és nem tudta mi a kanál, h kell pohárból inni, ez decemberben volt, és mamuszban hordta a gyereket mindenhova.Unokanõvéremmél laktak egy ideig, de õ gondozta a gyereket, õ tanította enni, inni, pelenkázta, stb, még anyja bulizni járt!Szóval megszülte a gyereket, felelõtlenül, a pasi se maradt meg vele, nem ért a gyerekhez, nemis érdekli õt... szörnyû egy lány....
Nalunk is van ilyen a csaladban. Az ok ott az volt, hogy a leanyzo (19 eves volt akkor) nem tudta, hogy mit akar az eletetol, a friss kapcsolata jonak, szorakoztatonak tunt a szamara, jol erezte magat benne, kenyelmes volt. Korabban az apja mar kirakta a szuloi hazbol, akkor koltozott a pasihoz (idosebb a pasi egyebkent tiz evvel). Viszont a kapcsolat kezdett megromlani, sokat veszekedtek, a srac vissza akarta koltoztetni a szulokhoz a lanyt, de akkor mar kiderult, hogy terhes. Igy megis egyutt maradtak. Kozben lett meg egy gyerek, ott a fo indok az volt, hogyha nem esik teherbe, akkor kirakjak a munkahelyerol, mas munkat meg nem akart vallalni. Igy most "remekul" elnek, szerelem nincs, sem tisztelet, egyik jobban utalja a masikat, mint forditva (nehez lenne eldonteni), allandoan veszekednek, orditanak, a gyerekek hallgatjak.
Sziasztok, felénk is van ilyen, lány 20 éves, terhes lett, mert a pasi szakítani akart vele. sikerült neki megfogni a pasit, mert annyira szerette, hogy na még, együtt maradtak, viszont most 6 hónapos a baba, és idõközben a lány dobta a srácot, mert lett neki más. az milyen? szintén buli buli hátán, mindenki neveli a babát csak õ nem, mert nem gondolta, hogy milyen a gyereknevelés. kemény nem?
Ismerek egy csajt, aki gyerekkel akarta megfogni a pasiját, és esküvõt akart, amiket a pasi meg nem, mert még fiatalok voltak 19 évesek.A csaj titokban abba hagyta a gyógyszer szedését és terhes lett, a csaj apja, meg kierõszakolta az esküvõt.

Miért lesz annyi lány terhes, amikor éppen elromló félben van a kapcsolata?

Mennyi értelme van annak, hogy csak ? tervezi el a terhességet? Ezzel valóban meg is fogják az adott férfit? És így még meddig húzhatja a kapcsolatuk? Hogy van szívük egy gyereket kitenni annak, hogy esélye sem legyen a teljes családra? Esetleg ha van itt ilyen lány, elmondhatná..

Legjobb válasz: Ahogy anyám mondja: felcsináltatja magát, hogy magához láncolja a férfit. Ebbõl kiindulva - csak egyszerûen - Én is ennek vagyok a végterméke. Ha rákérdezek azt mondja hogy nem, de mit szabad elhinni :D:D SENKINEK SEMMIT :D:D

Ahogy anyám mondja: felcsináltatja magát, hogy magához láncolja a férfit. Ebbõl kiindulva - csak egyszerûen - Én is ennek vagyok a végterméke. Ha rákérdezek azt mondja hogy nem, de mit szabad elhinni :D:D SENKINEK SEMMIT :D:D
Magára vessen az ilyen lány. Ha a pasi úgy érzi, végezni kéne a kapcsolattal, akkor úgyis csak rossz lesz a csajnak vele, meg is érdemli, ha nincs annyi esze, hogy elengedje a pasit, hanem inkább zsarolja egy gyerekkel. Viszont normális pasi meg ebbe nem megy bele, nem fog emiatt együtt maradni a csajjal, ha már nem szerelmes belé, mert az mindkettõjüknek rossz. A másik meg, hogy normális pasi védekezik, ha nem akar gyereket, szóval ha nem védekeznek, megint csak magukra vessenek... Csak szegény gyerekeket sajnálom, akiknek ilyen helyzetben kell felnõniük :( Olyan gyökér, szívtelen emberek vannak manapság, hogy képesek ilyet mûvelni egy ártatlan gyerekkel...
Az emberi elkesederettség sokszor ilogikus döntésekre sarkall. Spock, 170/V
Csakhogy ezeknélkül az "állatok" nélkül, a kedves férfiak megvannak lõve! Bocs, hogy nem kérdésre válaszoltam, de ez az állat jelzõ... Amúgy meg nekem speciel, eszembe nem jutna egy gyerekkel magamhoz láncoloni a pasit. Ennél gusztustalanabb dolog kevés van a világon!
lehet, hogy azért, mert azthiszik, hogy attól, jobblessz, éés mégse kell szakítaniuk.(:
Hát az a csaj olyan is , aki felcsináltatja magát azért, hogy magához láncolja a pasit ! ÉS a pasi meg meg is érdemli , ha ekkora marha !Az ilyen nõknek nem ez az egyetlne eszement húzása a kapcsolatban !De az én tapasztalatom, hogy a legtöbb ilyen csaj abban a kapcsoltban csinálja, ahol van lóvé a pasinak ! 26/L
Mert a nõ az egy olyan állat ami minden szemétséget meg tesz hogy a kényelembõl nehogy kitegyék. Ezért kell jó ügyvéddel elintéztetni a papírokat, hogy ne tudjon egy hülye liba keresztbe tenni.
A kérdező hozzászólása: de egy lány mondhatja h ja õ tabit szed, a pasi meg nem ellenõrzi minden nap, mert mondjuk megbízik benne. Az meg hogy szereti, még nem biztos jelenti is azt hogy felkészült egy gyerekre.
Ha a pasik védekeznének haszálnák gumit vagy csak idõben kirántanák nem lenne ilyen gond mert a lány nem tud egyedül teherbe esni.
Miert a nok hibasak mindig?Oke, h undorito ha egy no ugy szul gyereket, h a ferfi nem akarja, de miert nem vedekezik a pasi is?Es a legfontosabb, h miert van azzal a novel ha nem szereti?A vegen konnyu mondani, h nem szeretlek vetesd el.
Elsõ kommentelõ anyukája nagyon is igaz. Nem egy ilyen példát ismerek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is butaság ez a fajta odaláncolás. Közeli barátomnak lett így gyermeke, állítólag a barátnõ tablettát szedett, csak hát mégis becsúszott. Most ott tartanak, hogy az apa hamarosan magához veszi, mert anyuka állítása szerint egy fiúnak jobb az apukájával...
jah, utolsó kettõn áll a vásár !!!!! nekem apám egy kalandjából pont így van féltestvérem 25 év után :S Itt a csaj akarta a gyereket csak és nem szólt, csak már amikor kézzel fogható, füllel hallható volt !:@ De én azt mondom az ilyen kalandok és lo.tyók , akik fõleg a pénzért vállalnak be gyereket csak gumival való szexet érdemelnek és ezt a pasiknak látni kell, hogy kivel van dolguk , nemde ?! szóval a pasi ugyanolyan hibás szerintem ! az más kérdés, ha hosszú kapcsolat végén , amikor már elkezd süllyedni a hajó gyorsan bevállalnak egy gyereket, szegény gyerek !!!!!

A hányás után, miért lesz annyira kimerült az ember?

Hál isten,én már rég rókáztam,de igy visszaemlékezve,mindig úgy "megviselt",mintha megvertek volna:S Nálatok,ez hogy van?

Legjobb válasz: Jó kérdés. :) Képzeld, én a terhességem 20. hetéig 3 féle étel kivételével mindent kihánytam, és sokszor a szagoktól is rámjött... A fogzománcomat jól le is marta a sav... szóval tudom, mirõl van szó. Ez naponta kb. 5-7-szer volt. Nagyon gáz volt. Minden egyes hányás után le kellett pihennem.. A munkahelyemen is, szerencsére tolerálták a kollégák és a fõnök is. (8. hónapig dolgoztam). Szerintem az van ilyenkor, hogy az összes izom, ami a felsõtestben van, "dolgozik"... megrángatja a beleket, felfordul a gyomor.. és nem mellesleg undorító dolog, ami történik... :(( Remélem többé nem kell átélnem.

Jó kérdés. :) Képzeld, én a terhességem 20. hetéig 3 féle étel kivételével mindent kihánytam, és sokszor a szagoktól is rámjött... A fogzománcomat jól le is marta a sav... szóval tudom, mirõl van szó. Ez naponta kb. 5-7-szer volt. Nagyon gáz volt. Minden egyes hányás után le kellett pihennem.. A munkahelyemen is, szerencsére tolerálták a kollégák és a fõnök is. (8. hónapig dolgoztam). Szerintem az van ilyenkor, hogy az összes izom, ami a felsõtestben van, "dolgozik"... megrángatja a beleket, felfordul a gyomor.. és nem mellesleg undorító dolog, ami történik... :(( Remélem többé nem kell átélnem.
A kérdező hozzászólása: Aha.., most már értem:)
Hát úgy, hogy azt szokták mondani, hogy minden hányásban van sárgarépa... (vagyis úgy tûnik, de persze nem: http://blog.liderc.hu/index.php?itemid=34 )
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide a sárgarépa??:D
A sárgarépáról se feledkezzünk meg...
Igen, a megrágott kaja.. Plusz a sav, plusz az epe váladékai.. :(
A kérdező hozzászólása: " akkor jön fel az a meleg, undorító ízû valami, " Az a megrágott kaja:D
A kérdező hozzászólása: Én is mindig "sirtam" hányás közben, pedig nem is akartam:S Gondolom az öklendezés miatt..
Mert a fontos ionok kikerülnek a szervezetbõl.
Elsõ vagyok. :) Persze mikor épp ez volt velem, volt olyan, hogy este már sírva mondtam a férjemnek, hogy nem akarom ezt a gyereket..Nagyon megkínzott a 8.héttõl a 20.-ig minden egyes nap. (nem igen volt kihagyás). Fogytam is 5 kilót, ahelyett hogy híztam volna. De azért a terhességtõl emiatt nem kell félni, mert az "eredmény" elfeledteti ezeket a dolgokat. :) ) Egyébként még arra is gondoltam, hogy ugye mikor hány az ember.. akkor jön fel az a meleg, undorító ízû valami, amitõl csak még jobban hányingere lesz az embernek. Tényleg olyan érzés utána, mintha áthajtott volna rajtunk egy úthenger.
Na most kezdtem el félni a terhességtõl :D Hányáskor az izmaid nagyon komoly munkát fejtenek ki, ráadásul olyan irányú mozgást, amire egyáltalán nincsenek "ráedzve". Tetejébe én például sírok is mindig hozzá, ami önmagában is nagyon kimerítõ tud lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát ez tényleg megviselhetett..., engem egy is "kikészit" nem, hogy napi 5-t!:o
1. Mert komoly izommunka. 2. Mert utána az ember gyomra üres --> alacsony vércukorszint, dehidratálódás 3. Mert a hányást valami okozta, és ez az ok (pl. alkoholfogyasztás vagy betegség) maga is fárasztó
Jah, hogy mindenkinek a hasznos válasza le lett szavazva. Értem. Más magyarázat nem is kell, rájöttem magamtól is, hogy megint valami gyökér szabadult be ide aki hozzászólni nem bír mert nincs annyi esze, de a normális válaszokkal sosem ért egyet.
Elsõ vagyok. Miért lettem leszavazva? Nem zavar, csak magyarázatot szeretnék, hátha én is tanulok belõle.
Mindegy, majd 10 év múlva másképp gondolod úgyis.
Na, látod, te magad is felismerted, hogy a testi érettség nem egyenlõ a szellemi és lelki érettséggel! A te korodban szinte mindenki így gondolkozik és ez így van rendjén! Majd, valamikor 18-25 éves korod között, amikor a te felnõtté érésed befejezõdik (mindenki más ütemben fejlõdik), rájössz, hogy az életben a legnagyobb csoda a gyerekvállalás! Nincs az a kellemetlenség, fájdalom, ami vissza tud tartani egy nõt a terhességtõl és szüléstõl! Egyébként pedig az egész 9 hónap elrepül, a napi kellemetlenségek abszolút elviselhetõk, a szülõszobán töltött néhány órából sem feltétlenül a rossz emlékek maradnak meg (kivéve, aki szeret mindent túldramatizálni, de ez másik téma:) és a felszedett kilóktól is meg lehet szabadulni. Marad viszont egy csodás kis lény, aki csak tõled és az apukájától függ, akiért ha kell, akár felnõttkorában is az életedet adnád. Hát ezért örülünk annyira, amikor teherbe esünk!
Mert mindent ki kell próbálni:) én férfi vagyok de ha nõ lennék én az Atya Úr Istennek sem csinálnék gyereket, nem szenvednék azzal a sok nyûggel, még szerencse hogy a nõket sokszor meghatja a sok kis apróság:) Ha nem vállalod be ezt fogadj vkit örökbe:) mindenki jól jár...
14 leszek 3. án és én nem így gondolom egy baba csodálatos szinte bármit vállalnék érte
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (:
Senki nem jön azzal. Mindenkinek más az értékrendje. Neked is. Csak te nem a kérdésre válaszoltál.
Valószínû majd jól kioktattok, de nagyon nem tudom elképzelni ezt az egészet magamnak, pedig 23 vagyok. Most ne gyertek azzal hogy majd 5 év múlva.
Hát 13 éves korom tájt én is így gondoltam. Igazából a felnõtté válás és az érettségnek az egyik jele az, ha az ember rájön, hogy azért az apróságért semmiség az a fájdalom amit akkor át kell élniük, mert bõven megéri érte.
Én például a második válaszoló uraságot jól fejen rúgnám.Én is babát várok és nincs is attól jobb érzés amikor megszületik egy kisbaba.Sokat gondolkodom hogy milyen lesz ha megszületik hogy fog kinézni.Ezt szerintem az tudja akinek gyermeke van és nem hogy szenvedett a szüléssel és a terhesség idõszakával hanem még az életét is odaadná érte.:) Én ugy gondolom hogy a 2 válaszolónak vagy nincsenek szülei és nem tudja becsülni az életét.Pedig bizony teveled is megszenvedett az édesanyád..... Kedves kérdezõ ez teljesen természetes hogy ez a téma téged még megrémít.De ha eljön a te idõd is örülni fogy és várni hogy megszülessen.

Miért problémáznak az emberek annyit, ha valaki "pofákat vág"? Miért lesz rögtön szemtelen valaki, ha látszik rajta, mit gondol?

F?leg az id?seknél vettem észre, hogy teljesen kiakadnak, ha a fiatalok "pofákat vágnak", miközben beszélnek hozzájuk, és rögtön elújságolják mindenkinek, hogy az illet? milyen rosszul van nevelve. Én nem nagyon hiszek ebben, olyan ember vagyok, akinek azonnal kiül az arcára, amit gondol (akár öröm, nem tetszés, vagy harag), és úgy vettem észre, mindenki ugyanúgy "fintorog", ha valami nem tetszik, legfeljebb önmagának nem t?nik fel. Szerintem ez a testbeszédünk egyik legalapvet?bb része, és nem rossz dologként kéne kezelni, hogy a végén szoborszer?en társalogjunk egymással, hanem reagálni rá, hiszen sokat segíthet a társalgás menetének alakításában. Szerintetek?

Legjobb válasz: Egyetértek! Persze, lehet egy grimasz sértõ. Finoman kell vele bánni és tudatosan,mert tényleg megbánthatunk másokat vele. De szerintem is egy jó kifejezése a véleménynek és pl engem abszolút nem zavar:)

Egyetértek! Persze, lehet egy grimasz sértõ. Finoman kell vele bánni és tudatosan, mert tényleg megbánthatunk másokat vele. De szerintem is egy jó kifejezése a véleménynek és pl engem abszolút nem zavar:)
Azért, mert az emberek nem bírják a kritikát és az õszinteséget. Azért lehet ez "extrém" az idõsebbeknél, mert régen az etikett szabályozta a társalgás menetét, és valóban szobor arccal, néha-néha érdeklõdést színlelve kellett társalogni halál unalmas témákról (ki hogy van, mi alapján döntötte el, hogy a nappaliban ide kerül a szekrény, oda a kanapé stb.). Valószínû, hogy 100 év múlva már a halvány maradványa is el fog tûnni, és nyugodtan kifejezhetjük mimikával is a tetszésünket/nemtetszésünket egy társalgás keretében. :)
ja, én is megkapom, hogy dolgozzak a mimikámon... hát nemtudom... nem akarok. hadd legyen már az ott, amit érzek, vagy semmi, azt majd lehet megpróbálom, de azt is bunkóságnak fogják venni, szal asszem teljesen mindegy..
A kérdező hozzászólása: Persze, nyílván megérteném a dolgot, ha ilyen extrém grimaszokat vágnék, de nem tudom, miért kell leordítani a hajam, ha másfél miniméterrel arrébb húzom a szám :D
Én is ugyanilyen vagyok, mint te, és a szüleimmel nagyon sokat vitázunk ezen, hogy én szerintük szemtelen vagyok és nagyképû, pedig én csak az érzelmeimet fejeztem ki. Néha ugyan túlzásba viszem, tehát a lényeg, hogy nekem is és nekik is fejlõdniük kell, tolerálni egy kicsit a másikat. Szerintem alapvetõen nincs megoldás erre a problémára, mást nem lehet tenni, mint hogy elmagyarázod nekik, hogy mit gondolsz az egészrõl (persze tényleg nem nagyképûen). Amúgy érdekes, az én nagyszüleim abszolút nem ilyenek :D Csak a szüleim.. ki érti ezt? :D :)

Miért utálom annyira ha suttog valaki, hogy idegbeteg leszek?

Ha hallom, hogy valaki suttog, az annyira irritál (f?leg ha öregek) hogy beléjük tudnék ereszteni egy tárat, de nem értem miért idegesít... ötlet? :D !

Legjobb válasz: mert asszem úgy gondolod h rolad dumálnak ez néha engemis fel tud idegesíteni...

mert asszem úgy gondolod h rolad dumálnak ez néha engemis fel tud idegesíteni...
Engem is fel tud bosszantani! Nem vagy egyedül! :)

Miért foglalkoznak annyian a Reptoidokkal? MI LESZ A LÓÚVAL? !

A Reptoidokról rengeteg kérdés jön,nade mivan a lóúval? Vajon tervezik,hogy leigázzák a földet,vagy elég ?ket megvecc?zni? :D

Legjobb válasz: A loúk megvédenek minket a reptoidoktól. Szövetkeztek a csillámfaszlámákkal, úgyhogy mostmár csak Chuck Norris gyõzheti le õket. Neki még veccõ sem kell hozzá.

A loúk megvédenek minket a reptoidoktól. Szövetkeztek a csillámfaszlámákkal, úgyhogy mostmár csak Chuck Norris gyõzheti le õket. Neki még veccõ sem kell hozzá.
Hát nemtudom de azért ne hagyd el a veccõd mikor elmész wcre lehet onnan másznak elõ;)De azis lehet hogy a reptoidok befogták õket házikedvencnek:D
Persze, de ez titok volt.
Uh, bazze, még egy fogyatékos...
Jajj mennyi tudatlan van itt. A loú csak akkor veszélyes, ha van kerted, de veccõvel könnyen elkergetheted. A reptoidoktól meg már nem fél senki, mert mindenki tudja, hogy a loúk legyõzik õket, mivel a reptoidok nem ismerik a veccõt. Egy loúológus
Ugye ezt most nem gondoljátok komolyan?
Fuck reptoids :D Slender 4 President... És igen a Reptoidok már rég megszelídítették õket... Sajnos :/ Mert õk tudják hogy a Havasi leopárd körömgomájábol lehet gyilkosfõzetet késziteni x'd
A reptoid meg a sendlerman fuzionálva is kutyafasza a loúhoz képest.
Itt senki nem hisz ebben, ez a humor kategória ha nem tûnt volna fel.
ezeket csak a reptoid szabotõrök találták ki, hogy dezinformáljanak minket. Ebbõl is látszik, hogy közeledik az invázió.
Mennyi fogyatékos gyík van itt...megártott a Star Trek vazze?
Neked már mindegy te agyhalott plasztik barbi.
Tulajdonképen a Loú -k igazából reptoidok csak álcázák maguk, a Plejádiak pedig Reptoid-nak álcázák magukat, a Plejádiak pedig csak õrültek akik azt hiszik földönkívüliek! A veccõzés jó megoldás ellenük, azzal ki lehet verni a fejükbõl a sok ostobaságot!
A kérdező hozzászólása: montihun..... :DDDDDD Tessél ez itt a LÓÚ xDDDDDD http://www.legszebbkepek.com/letoltes/ugeto-barna-lo-kep.jpg
nyugi coffi linket valaki arról a lóús cuccról légyszi
Reptoidok vannak.
A kérdező hozzászólása: :3333 Akkor jól fogok aludni :3 :$
A kérdező hozzászólása: És mi van a kétszarvú csillámtevékkel? :S Ugye õk is Velünk vannak? :3 :$$
Ne [email protected], pár gyökér kocka lepontozott xD. Látszik, hogy csak ennyire tellik, épp érveket nem tudnak írni a fogyatékosok.

Az alkoholotol miért lesz vicces nagyon ami NEM annyera vicces?

Amikor már érzem az alkohol hatását, tökre vicces az is, ami amúgy nem ennyire vicces, inkább mosolyogtató... Miért? Csak én vagyok ilyen?

Legjobb válasz: az ember feloldódik,eltûnnek belõle a gátlások, feszültségek és amikor kellemesebben érzi magát,szebbnek látja a világot és viccesebbnek a dolgokat. ez van fordítva is a betegek hajlamosak csak panaszkodni,mindennel minden bajuk van. szóval a sakját közérzetedtõl függ milyen a világ körülötted.

az ember feloldódik, eltûnnek belõle a gátlások, feszültségek és amikor kellemesebben érzi magát, szebbnek látja a világot és viccesebbnek a dolgokat. ez van fordítva is a betegek hajlamosak csak panaszkodni, mindennel minden bajuk van. szóval a sakját közérzetedtõl függ milyen a világ körülötted.
*saját
Mert a központi idegrendszerre hat, eltompítja azt, így az ösztönök és érzelmek nagyobb szerephez tudnak jutni.

Megszólnak? [email protected] Miért vagyunk annyira különlegesek?

Stabil házasságban élek, van gyermekünk, házunk, stb.

Legjobb válasz: A ti életetek!Senkinek semmi köze hozzá! Viszont én sem tudnák így élni barátok nélül,mégha van egyszer kétszer összeszolalkozás!Az ember társasági lény és néha van szükség más emberek társaságára.Én is így gondolom és a párom is.De ezt nektek kell tudni!

A ti életetek!Senkinek semmi köze hozzá! Viszont én sem tudnák így élni barátok nélül, mégha van egyszer kétszer összeszolalkozás!Az ember társasági lény és néha van szükség más emberek társaságára.Én is így gondolom és a párom is.De ezt nektek kell tudni!
Én sem tudnék barátok nélkül élni, de van egy ilyen kollégám, aki a feleségével és a lányával ilyen begubózós életet él, és nekik ez tetszik. Viszont az, hogy a kérdésedet felraktad ide, nekem ebbõl az jön le, hogy te magad sem vagy ezzel a helyzettel elégedett, csak valamiért nem vallod be, nem mondod ki.
Nekünk sincsenek barátaink.A férjem hétfõtõl szombatig reggeltõl estig dolgozik.Nincs is ideje ilyenre.Nekem vannak barátnõim, de ilyen összejöveteleket nem szervezünk csak mi dumálunk a gyerekek meg játszanak.Ebben az érdek világban nehéz barátot találni.
Én szeretem ha van egy kis pezsgés körülöttem, nem vagyok még nyugdíjas!!!Majd ráérek 50-60 évessen bezárkozni magamba.Bár nem tudom ti mennyi idõsek vagytok!
De mivel nem ismerlek nem tudok véleményt mondani! De ha nektek így jó, akkor éljetek így!Senkinek semmi köze hozzá!Az már más kérdés hogy nekem néha és a páromnak van igénye más emberek társaságára.
pedig az a normális...
szerintem egyáltalán nem baj, sõt.
Innen látni hova tart a világ, mindenki elvan a kis világában és lekakiklja a másik embereket!Az ilyen emberek miatt tartunk ott ahol most vagyunk, mert már nem fontossak az emberi kacsolatok!Csak legyen házam, autom, sok pénzem, aztán itt kifújt az embereknek!
Én nem hurogom le, de én nem tudnék így élni és a gyereknek se feltétlenül jó, hogy csak egy kalitkában nõ fel izolált környezetben!Nincs semmi baj, ha õk így jól érzik magukat, de szerintem nem rossz ha az embernek vannak igaz barátai és néha elmennek együtt egy jó kis koncertre vagy valamerre!
Mindenki lehurrogja õket. De ez most miért baj??? Nálunk szoktak ilyen összejövetelek lenni, de csak a család (szüleim testvérei és családjuk, nagyszüleim, stb.) és idegenek nélkül is teljesen jól érezzük magunkat. ma 14:33 vagyok
Tipikus magatoknak valók vagytok!Vannak ilyen emberek, bár szerencsére kevés!
Egyébként nem kell kiterjedt baráti kör. Nem kellenek részeg party-k sem, és érdekbarátságok sem. Elég, ha van egy másik normális korban hozzátok illõ házaspár, akikkel néha el lehet beszélgetni, fagyizgatni nyáron a teraszon, vagy elmenni együtt mondjuk uszodába, vagy egy koncertre... 34 és 38 évesen sztem már nem a lerészegedésig szóló party-król szól egy "barátság".
Én akkor 20 voltam, az anyám 48, az apám 50 éves!Büszke voltam és vagyok a szüleimre hogy nem betokosodott vénemberek, hanem még ennyi idõssen is nyitottak!
Akkor a fiatok mégsem gondolja úgy teljesen, hogy jó nektek 3-asban. :) Még szerencse :) De ha Nektek így jó 34 és 38 évesen, akkor maradjon is így minden, és ne foglalkozzatok senkivel és semmivel.
Látom megoszlanak a vélemyények!:) Engem pl így neveltek a szüleim, hogy legyek nyitott az emberek felé!Mert az jó dolog!Én amikor gyerek voltam, vagyis még a kamasz éveimben voltak kerti partik, ahol jól éreztem magam és láttam hogy a szüleim is jólérzik magukat és kikapcsolnak és ez engem is boldoggá tett.Ott volt az egész család, barátok, sörözés, nevetés, grillezés, fürdõzés!Jó volt és mondhatom azt hogy boldog fiatal korom volt a szüleimnek köszönhetõen.Megtanitottak arra hogy viselkedjek és közeledjek emberek felé!Sokat tanultam tõlük amiért hálás vagyok!És ennek semmi köze az érdekhez!!
De a gyerek miért lenne kalitkába? Gondolom nem a szülei 40 éves barátaira kíváncsi, meg azokkal akar szórakozni, vannak haverjai, barátai, osztálytársai a saját korosztályából, én is szórakoztam, voltak oszt. társaim, haverjaim, ha a szüleimnek lennének ilyen barátai, akkor sem igazán lennék kíváncsi 35-40 éves emberekre, maradok a korosztályomnál. A családi összejövetelek is lehetnek épp olyan jók, mint ismerõs házaspárral grillezni.
Mindenki úgy él, ahogy szeretne... Ha nektek így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá. De az emberek különbözõek, van akinek ez szúrja a szemét. Egyet tudsz tenni, nem veszed figyelembe a megjegyzéseket. Egyébként valóban a zárkózott, nem annyira nyitott emberekre sokan mondják, hogy fenn hordják az orrukat. De mi így ebben nem igazán tudunk neked véleményt mondani, mert nem ismerünk.
Én abszolút úgy látom minden mondatból hogy nem találtatok rendes barátokat (nem mondom hogy kerestetek, hanem egyszerûen csak nincsenek) ezért nem tudod mibõl maradtok ki, ennyi. Ha nektek jó ez akkor legyen így, de tény hogy vannak nem érdekbarátságok is, és fantasztikus érzés amikor együtt kertibuliztok vagy farsangi, halloween partit rendeztek, de ha nincs kivel azt is megértem, vannak párok aki nem ismernek normális embereket, ezért nem is keresik a számukra nem normálisakat.Megértem. Ha én sem ismernék olyat akivel szívesen vagyunk együtt, a többivel én sem akarnék együtt lenni. Mindenestre úgy érzem barátkoznátok ha lenne kivel....különben ha nem érdekelne más véleménye, akkor nem kérdezted volna meg itt más véleményét. Nem hiányoznak nektek a barátok, mert nem tudod milyen érzés ha vannak. Ez természetes, ebben nincs számomra semmi fura, csak sajnálom azért hogy nem találkoztatok soha senkivel aki olyan szinten megfelelt volna nektek és ti is neki, hogy megízleljétek az igazi baráti bulikat. De még fiatalok vagytok, még nincs késõ :)
Már ne haragudj kérdezõ de csakis a ti bénaságotok ha nem találtok RENDES barátokat! Ezért nem mást kéne szídni. Én is magadmnak való vagyok, de azért egy-kát barát kell! Mi van ha a férjed elhagy, vagy te elhagyod, vagy esetleg valamelyikõtök idõ elõtt eltávozik? Akkor egész életében a szobából fog kifelel bámulni a másik magában? Semmi sem biztos, akármilyen jól pár vagytok.
Értelek, Kérdezõ.
nem tudnék élni a barátaim nélkül. se most, se 20 év múlva, se 50 év múlva. tényleg. értem, hogy ez nektek jó így, de én beleõrülnék. meg kell találni az igazi barátokat, és nem muszáj lerészegedni, ha összejöttök. a szüleimmel 3-4 családdal járunk össze, az egyikkel gyakrabban. mióta az eszemet tudom, mindig voltak közös fõzõcskézések, beszélgetések, társasozások, és az egyik családdal anyáék idén 25 éve szilvesztereztek együtt, ugyanis az egyetemrõl ismerik egymást. a felnõttek, gyerekek külön elvoltak, és mostanra tényleg jó barátok lettünk. csalódtam már pár emberben barátságügyben, sõt, teljesen igazi barátaimat meg tudom számolni két kezemen, bevallom, vannak nem túl mély barátságaim is, de ennek ellenére a a barátaim nélkül tényleg nem tudnék létezni. 15/L
Én 1-et nem értek, ha te vagy ti ennyire leszarjátok, akkor mit foglalkozól vele ennyit?Valamilyen szinten azért szerintem téged zavar, mert ha nem érdekelne akkor nem tennél ide fel kérdést és egyeltalán nem foglalkoznál vele.Én így látom az eddigi írásod alapján.Ha neked íg jó, akkor miért magyarászkodsz?
Mert minekünk nincsen ínyünkre a rongyrázás?Hiszen ezek az összejövetelek csak errõl szóltak eddig is.Pedig megtehetnénk. Én nem tudom milyen barátaitok voltak eddig.De én általában, vagy ha mi elmegyünk valahova, vagy ha mi meghívunk valakit ilyenekrõl szó sincs!Egyszerüen jól érezzük megunkat és soha nincs szó pénzrõl, se a másik magánéletérõl.És minket nem zavar az ha vett egy új autot, vagy akármit.Mert nem érdekel és õket sem, pont errõl szól hogy szórakozzunk és kikapcsolodjunk és a szaros hétköznapokról szó se essen!Szerintem rossz ráseságban kerestek barátokat!Nem értem az egészet hogy miért szóln a rongy rázásról?Ha nekem vannal barátaim és jól megértem magam vele, miattam lehet trabantja vagy mercie, leszarom magasról, mert nem ez a lényeg!Talán kicsit magatokban is körül kellene nézni, plussz még hogy milyen barátokat akartok, már ha kartok egyeltalán.?
Mondom én, még nem találtátok meg a társaságotokat. Nálunk sose téma apénz, pedig vannak barátaink, akik nagyon kevés pénzbõl élnek, mi meg nagoyn sokból. De sose rázzuk elõttük a rongyot, sõt nagyon odafigyelünk, hiszen az ember érzékeny ilyenekre... és erre tekintettel kell lenni. Nem rongyrázós buli van tehát, hanem kártyaparti a pincében. Az a baj, hogy az eddigi "barátokkal" nektek a rongyrázásról szóltak az együttlétek. Majd megtaláljátok a társaságotokat, akikkel fesztelenül jól érzitek magatokat. De ehhez, mint mondtam, az kel, hogy mind korban, mint inteligenciában, mind anyagilag legalább nagyjából gy szinten álljatok. Na, ilyen nem volt nektek még, de majd lesz. Reméljük.
A kérdező hozzászólása: Miért nõne fel kalitkában a fiunk?Mert minekünk nincsen ínyünkre a rongyrázás?Hiszen ezek az összejövetelek csak errõl szóltak eddig is.Pedig megtehetnénk. Most mondjam, ha vendéget hívtunk, csak azért jött el, hogy széthordja, hogy mibõl lett fürdõházunk, ha új kocsit vettem, biztosan alvilági dolog van mögötte, És méd sorolhatnám, se szeri, se száma...
A kérdező hozzászólása: Én 34 éves vagyok, a férjem 38.A fiunk pedig már 16 éves.Neki kiterjedt baráti köre van.Így nem hiszem, hogy õt érné valamiféle megkülönböztetés emiatt.Látja, hogy mi jól érezzük magunkat egymás társaságában, és szeret is velünk lenni, hiszen nincsen generációs különbség.
Nekem egy igazi! barátom van, el szoktunk járni szórakozni. Szüleimnek 50 év körüliek nincsenek barátaik, nem járnak el szórakozni, nem is igénylik, persze 30 éves korukig nálunk is gyakran voltak házibulik, partik, de a barátok is idõsödtek, elvannak a családdal, a szüleim is, már nem is tartják a kapcsolatot, nem érdekli õket a "buli", nem tudom, hogy mennyi idõsek vagytok, de szerintem teljesen normális, hogy nem jártok össze másokkal. Miért kéne, vagy ez miért nem normális? A legtöbb ismerõsömnek a szülei szintén nem társasági emberek, nem járnak buliba, bálba, kerti partikra, furcsa, hogy valakinek ez nem normális, pedig a legtöbb 40-50 év körüli családos ember így van ezzel. Én fiatalabb koromban nagyon bulizós voltam, jelen pillanatban 25 felé közeledve, a hátam közepére nem kívánom a sok drogossá, alkoholistává fajult havert, egyre kevésbé kívánkozok társaságba (2-3 havonta egyszer), csak a család, egy jó lagziba ahol ott az egész rokonság viszont szívesen elmennék.
Sajnos nem találtátok meg a társaságotokat. Szomorú. Azért bizony jól esik egy kerti grillparti, mikor a gyerekek hancúroznak, a férj hússütés közben kinyit egy sört, összekacsintanak a haverral, majd fejes a medencébe :-) Ehhez viszotn az kell, hogy a baráti társaság legalább csak nagyjából egy helyen legyen anyagilag, értelmileg és életkorban is. Ez pedig nem könnyû. Pár havonta egy bowlingparti, közös nyaralás, ahol ha akartok, együtt vagyok, ha akartok, akkor aznap épp másfelé mentek és kész. Este a teraszon koccintás egy pohár borral. A mi csapatunkban nem divat lerészegedni, viszont sörözni, borozni, koktélozni lehet, szintén lehet tekézni, kártyázni, kockázni, vagy csak szimplán összegyûlni valakinél egy beszélgetésre. Ha téged nem zavar ennek hiánya, az akkor jó, pláne ha a párod is igy gondolja. Bár akkor z se zavar, vajon mit beszélnek rólatok az emberek, hiszen csak magatoknak éltek, tök mindegy, mit gondolnak mások. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a gyerek nem érezné jobban magát egy olyan nyaraláson, ahol van 6 vele egykorú gyerek... Vagy egy ugyanilyen nyárestén a kertben...
Viszont az, hogy a kérdésedet felraktad ide, nekem ebbõl az jön le, hogy te magad sem vagy ezzel a helyzettel elégedett, csak valamiért nem vallod be, nem mondod ki. Hasznos volt számodra ez a válasz? Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelmûen rosszindulatú vagy szabályzatsértõ megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Elõre is köszönjük segítséged! Ez a válasz trágár Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar Ez a válasz rasszista Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír Ez a válasz egy hirdetés Ez a válasz más szempontból problémás A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:05 Én nekem is ez jön le!Ha neked így jó, akkor nem foglalkozom más véleményével! Én úgy élek ahogy nekem jólesik, és nagy ívben leszarom hogy ki vagy mit mond rólam!
Ez valami kisváros, falu? Különben nem kell a hangemberekkel foglalkozni. Magyarországon rengeteg a nagyon ráérõs ember, aki mindig csak másokkal foglalkozik. Nagy ívben le kell **arni. Ennyi! :)
A kérdező hozzászólása: A topik nem ránk vonatkozik, mert a férjem sem igényli a barátságot.N
Kedves kérdezõ ez a ti életetek senkinek, nincs hozzá semmi köze! Egyébként nincs ebbe semmi különleges!Szerintem az a normális ha valakinek már van családja akkor inkább vele tölti az idejét nem pedig a barátokkal.
Most nem azért!De ha ezt így tudjátok magatokban, akkor miért kellett feltenni a kérdést?Ha nektek így jó, akkor miért érdekel mások véleménye?Ti ilyenek vagytok ennyi.Ha nektek így jó akkor így jó!
Csak nem olyan vagy mint az átlag... nyugi, mi se... Mindketten dolgozunk+másoddiploma, hétfõtõl szombatig este 1-2 óra ha van egymásra, plussz a vasárnap, egy porcikám nem kivánja hogy ennyi idõmbõl még másra fecséreljek páromon kivül (kivéve a 3 hetente családlátogatást) pár éve még voltak nagyonjó barátaim, mind á[email protected], lehuztak, nem kell több ilyen... párom egyben a barátom is, és forditva is igaz, nem kell idegen (majd egy baba persze csak) lehet majd ha nyugdijasok leszünk és unjuk egymást nézni napi 24 órában, akkor beszerzünk pár cimborát...
Nem azt írtam, hogy a topik rátok vonatkozik. Hanem itt is vannak válaszok pro és kontra arra, hogy miért jó, ha az embernek vannak barátai, és mi az elõnye, ha nincsenek. Egyébként elég mogorva vagy szerintem.... Ilyenkor jól jönne egy barát, vagy barátnõ, akivel lehet mélyebben beszélgetni, nem?
Kedves kérdezõ ez a ti életetek senkinek, nincs hozzá semmi köze! Egyébként nincs ebbe semmi különleges!Szerintem az a normális ha valakinek már van családja akkor inkább vele tölti az idejét nem pedig a barátokkal. Azért ezzel nem értek egyet, mert vannak olyan családok akik összejárnak és jól elvannak.Igénylik egymás társaságát és néha egy kis bulit vagy kiruccanást!Ahhoz kell találni egy jó baráti társaságot és nem sértõdösködni.Mindegy én nem tudnék úgy élni ahogy ti.Nem leszólás, de azért néha ki kell kapcsolni más emberek társaságában, legalábbis nekem!
A kérdező hozzászólása: Minket minden téren kielégít a másik közelsége, csak ez van, akinek szemet szúr. Ezért nem hiszem, hogy a szájára kéne venni minket az embereknek, mi ilyenek vagyunk és kész. Utálom az érdekbarátságokat, a sznobokat, és ennyi.Mégis sokaknak a szemében szálka vagyunk, de ez csak a hátunk mögött, mert munkát adunk egy pár embernek.
Szerintem annyi a baj nálatok, hogy nem találtatok "igazi" barátokat. Mert a felszínes, érdekbarátságoknak tényleg semmi értelme. De az igazi, nagy, és gyerekkor óta tartó barátságok (ami pld. nekünk van, hálistennek), az megfizethetetlen! Tudod milyen jó, mikor a gyerekkori barátaimmal együtt ülünk a Balaton parton, és a gyerekeink meg a vízben hancúroznak egymással? Vagy mikor este szalonnát sütünk valamelyikünknél, és sztorizgatunk? Vagy csak mikor színházba megyünk együtt, a gyerekekkel és a barátokkal. Hát el nem tudom mondani neked, menynire várjuk ezeket az alkalmakat mindig. Én biztosan nyomoréknak érezném magam a barátaink nélkül. De én szerencsés vagyok szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok mogorva, ha ez jött le, akkor bocsi.Csak idegesít, hogy még a boltban is ezt hallom, hogy mi kihúzzunk magunkat a partykról.Amúgy egy nagyváros kertvárosa, nem falu, vagy ilyesmi, de szerintem ez rosszabb még annál is.
Elmondok egy másik történetet. Unokaöcsém egyetemista, kitûnõ eredményekkel. Van egy húga... de félresiklott a srác magánélete. A szüleit hibáztatja ezért. Leírom, mit mondott: "Anyámék azt hitték, hogy én egy versenyló vagyok, és csak a kitûnõ jegyek érdekelték õket. Anyámék antiszociálisak, nincsenek barátaik... Rosszul lettünk nevelve, nem volt jó a gyerekkorunk".
Addig nincs ezzel baj, amíg el nem kezditek a gyereket arra nevelni, hogy minden barátság csak érdekbõl köttetik, minden ismerõs csak akar valamit, senki sem õszinte. Márpedig a nagyon maguknak való, begubózott szülõk könnyedén begubózott gyereket nevelnek, ami viszont már komoly baj. A gyereknek szüksége van arra, hogy a szülei megtanítsák neki a társadalomban való részvételt, kapcsolatépítést és kommunikációt, ezt pedig nem lehet hármasban, burokban véghezvinni.
Utálom az érdekbarátságokat, a sznobokat, és ennyi Mibõl gondolod hogy csak érdek barátságok vannak?Mit értesz ezalatt?Én a gyerekori haverommal és a feleségével és az én párommal rendszeressen összejárunk, elmegyünk koncertre vagy egy kis kerti party!Jól elvagyunk, nem foglalkozunk a másik magán életéval, csupán csak jólérezzük magunkat, mert úgy gondoljuk hogy ráérünk majd 50-60 évessen begubozodni a kis hátikóban.Nekem az jön le hogy te inkább menekülsz az emberi kapcsolatok elõl, mert érzékeny vagy.Bocsi ha megbántottalak, de nekem az ilyen emberekkel ez a tapsztalatom.Mindenkirõl azt hiszik hogy érdek emberek.Az ilyenekkel én sem barátkozom szívessen.
A legtobb hazas embernek van otthona es gyermeke, tehat nem vagy kulonleges, ezt csak Te erzed igy talan. Nagyon sokan csalodunk, de megis szuksegunk van baratokra, a tarsasagra, hiszen az eletunk nem arrol szol, hogy egy "kalitkaban" eljunk, s elzarkozva a kulvilagtol. Megteheted ezt, hogy elzarkozol, de ezt igy hosszu ideig nem fogod birni, mivel szukseged lesz arra, hogy tarsasagba menj, vagy pedig depresszios leszel. A gyermekednek artasz ezzel, s igy felni fog az emberektol es a kulvilagtol, es mi lesz akkor, amikor majd kozossegbe kerul pl.? Nem lesz onbizalma, lelki serult lesz es felni fog! A Te eleted, de erdemes lenne jol donteni, hogy ne erjen tobb csalodas.
Igazából a gyereketek fogja ennek meginni a levét, mert Ti így érzitek jól magatokat, ok. De vajon õ is? Még ha lenne egy testvére, akkor azt mondom... De így?
Lehet tudni hogy mennyi idõsek vagytok? Amúgy kilehet szûrni hogy ki érdek barát és ki igaz barát, ha jó ember ismerõképességed van!
Ne foglalkozz senkivel.Én éppen ugyanígy érzek, annyit csalódtam már a "barátaimban", hogy nincs bizalmas baráti kapcsolatom, csak ismerõsök, akikkel nem járnék össze.Sajnos úton-útfélen kipletykálnák az életünket:( Van szerelmem, gyermekem, lakásunk, kocsink és a szüleinken, nagyszülõkön, keresztszülõkön kívül csak egymás társaságára vágyunk.Persze, az én hátam mögött is összesúgnak, de ezen túl kell lépni:)

Akadtatok ki látszólag minden ok nélkül a terhességetek alatt? És annyira, hogy bőgtetek az idegtől és a saját anyátokat elküldtétek melegebb éghajlatra? Miért lesznek kiszámíthatatlan dühkitöréseim? 32 hetes.

Máskor meg minden rendben van. Mivel ez névtelen oldal, azt is bevallom, hogy 10 éven keresztül drogfogyasztó voltam (mindenev?). Mióta babát várok teljesen leálltam mindenr?l. Jó lenne olyantól választ kapni, aki hasonló cip?ben járt. Már nem is hiányzik a cucc, várom a gyermekem, és örülök, hogy általa le tudtam tenni a drogokat. Ma mégis olyan rohamom volt, mintha elvonásom lett volna? Flashback??

Legjobb válasz: Mikor megfogant a baba már csak néha néha csúszott be egy-egy hétvége, intenzív használó 2 éve nem vagyok. A párom segített kimászni a mocsokból, ezért nagyon hálás vagyok neki.

Elõfordulhat, hogy Flashback. Biztosan rátesz egy lapáttal a múltad, de fõleg a hormonok játéka a dühkitörés. Én is sokszor éreztem úgy terhesség alatt, hogy jobb lenne egy lakatlan szigeten élni, ahol nem bántok meg senkit. Én azt javaslom, pihenj, lazíts sokat! Élvezd, ahogy a pici élet fejlõdik a testedben! Boldog babavárást! Egy szintén sokat bulizott, ma már boldog, kétgyerekes édesanya
A kérdező hozzászólása: Mikor megfogant a baba már csak néha néha csúszott be egy-egy hétvége, intenzív használó 2 éve nem vagyok. A párom segített kimászni a mocsokból, ezért nagyon hálás vagyok neki.
A kérdező hozzászólása: Most mondom Minden kedves Válaszolónak, hogy nem életvezetési tanácsokat kérek. Természetesen ez egy lezárult sötét szakasza az életemnek, és senkitõl nincs szükségem a kioktatásra!!! Csak a kérdésemre válaszoljatok please!
szió! én pont ugyanígy vagyok (a drogfogyasztást leszámítva, max hetente szívtam el terhesség elõtt 2-3 szál cigit, de most a kisfiam a fontosabb) szóval hihetetlen viselkedésem lett és látom is magamon... rámjön a hoppáré és kiabálok mindenkivel. idegesít minden, belekötök az élõ fába is (ha nem élõ, akkor meg azért :D ) szóval szerintem a hormonok miatt van. nálam biztos, de sztemnálad is... hány hetes vagy? én bízom benne, hogy elmúlik ez egyszer. mindig mondja a család, hogy majd a gyerekem is ilyen idegbeteg lesz! Majdcsak nem! Bár nem drogoztam, de sztem nem az elvonástól vagy ilyen. Boldog babavárást! 29 hetes km
A vérvételek eredményeibõl nem derült ki, hogy vashiányod van? Ugyanis a vashiány is okozhat ingerlékenységet. Ferro Folgammát szedtem rá, a doki írta fel, viszont mellékhatásként olyan székrekedést okoz...de valamit valamiért.
Magne B6 jó ötlet, de elõször kérdezd meg a dokit, vagy védõnõt!!!Mondjuk 30-31-32 hetesen már kell szedni, mert elkerülöd vele a korai méhösszehúzódásokat is.Nekem nem hatott így koraszülött lett a babám.
Még egy hónapig szedheted a magnéziumot, az én "drogom" a nikotin volt, amit letettem, na de az a pokol amit tudott néha okozni a hiánya. Aztán a hormonok is bezavarodtak. Nem volt kellemes az elsõ trimeszterem, aztán "nagydózisban" szedtem a magnéziumot, terhesség elõtt nem szedtem semmit, ami ásványi és vitamin bigyó volt a szervezetmeben az a kajából, 3*2volt felírva, és olyan nyugis lettem. Most, hogy már nem szedhetem, megint kötekedõ vagyok, és pillanatok alatt fel tudnak húzni!!! olyan apróságokkal, hogy öröm nézni. (amúgy a drogozás ijgumbujgum, remélem most már örök élet meg egy nap amit tisztán tudsz tölteni, gratulálok, hogy le tudtál jönni róla, és tényleg kívánom, hogy ne legyen semmi olyan az életedben, amikor azt mondod csak egy kicsit) Jó babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy nem okoskodó becsmérlést, hanem értelmes válaszokat kaptam! Jah. Megpróbálok lazítani, de sajnos ahogy írta az Egyikõtök még az élõ fába is néha..Szedjek magnéziumot?
Régen leszoktál??????Egyébként a hormonoktól is van ilyen hogy kész leszel!!!Párod is tud az elõéletedrõl??
Ja és remélem nem leszel a babával már ennyire felelõtlenMARHA DROGOS Szégyeldd magad!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat és a jókívánságokat. Megnézetem a vasamat, de a vérképem eddig tetszett a dokinak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!