Találatok a következő kifejezésre: Miért lepik a (421 db)

Miért lép a sims 3 indításkor?

most raktam fel egy kieg.-et és most ahányszor el iíndítom a játékot a mentés be töltésére még rá írok menni és azt n ki adja egy másik kiegészítőnek a képét és azt írja alá hogy a " frisítés még el tarthat egy darabig "mi lehet a baja ?

Miért lepik a macskának a fenekét dögbogarak? !

és miért petézték tele,miért nem eszik normálisan.. teljesen lefogyott az 2 hónapos kismacska, fáj a hasa.. mi történhetett vele?

Legjobb válasz: Mert borzasztóan beteg, és teljesen le van gyengülve az immunrendszere. Azonnal állatorvoshoz kell vinni,különben el fog pusztulni!!

Mert borzasztóan beteg, és teljesen le van gyengülve az immunrendszere. Azonnal állatorvoshoz kell vinni, különben el fog pusztulni!!
A kérdező hozzászólása: xd.. én akkor is szépen kérdeztem és trágárul ..már bocsánat! .. ennyi tiszteletet! szánalmas egypár ember itt hogy már kérdezni sem szabad! .. már én kérek "elnézést" ..
Mégis mit gondoltál, hogy gyomorrontása van és azért produkál ilyen tüneteket ?! Ennyire gyengeelméjû nem lehetsz. Ezeket a tüneteket látva, józan paraszti ésszel is orvost hív az ember. Ne lepõdj meg, hogy kiborul a bili egykét embernél..
Hát már ne haragudj kedves kérdezõ, de ha ez számodra nem magától értetõdõ, akkor igen is beszélek veled ilyen hangon.
többeket (szerencsére) egy állat élete jobban érdekel mint a jómodor :)
A kérdező hozzászólása: most miért trágárkodsz .. már kihívtam egy fél órája a dokit de még nem ért ide .. istenem ilyen barmokat! .. nem én tehetek róla hogy a macska megbetegedett .. :l AMÚGY MEG HA ÉN SZÉPeN KÉRDEZEK AKKOR LÉGYSZÍVES SZÉPEN VÁLASZOLJ VISSZA!! ERRÕL ENNYIT!
Fú, öcsém, húzz már el ahhoz a k***a dokihoz!!! De ezt még hányszor írjuk le??
amúgy ez kéne rá, ha adható egyáltalán 2 hónaposnak!! http://www.equus.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=1047&sName.. de orvoshoz kéne vinni v kihívni, ne hagyd már szenvedni könyörgöm, v meghalni
könyörgöm vidd el orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: most ahogy néztem ami tegnap rápetézett bogár az most ki is kelt a fenekén :(
Ha nem szeretnéd, akkor a megoldás az állatorvos!
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem szeretném!!!!!
azonnal vidd el állatorvoshoz vagy hívj ki egyet ha nem mered megfogni mert már az élete múlhat rajta!
Nem. Ez valószínûleg valami vírusos betegség lesz, ha ennyire lezsarolt már a macska szervezete. De ezért kellene állatorvoshoz elvinni, hogy 1. kiderüljön, mi baja? 2. Kapjon esélyt, hogy meggyógyulhasson, gyógyszereket, infúziót, immunerõsítõt. Ha nem viszed el orvoshoz, azzal gyakorlatilag halálra ítéled, és végignézed, ahogy haldoklik. Azt Te sem szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: és ezt a betegséget okozhatta a féreghajtó?
Gyógyszerekre lenne szüksége, meg kivizsgálásra. Itt már nem azon fog múlni, hogy most mivel eteted meg.
A kérdező hozzászólása: és még valami hogy gyógyulhatna meg?? mivel kell etetni vagy valami? .. mert rendesen már hozzá sem merek nyúlni annyira rosszul néz ki ..:((
A kérdező hozzászólása: de szerintem már az egész szervezete petés vagy milyen .. :(
A kérdező hozzászólása: ekkora mély bunkóságot! -.-"


Miért lepődnek meg a döntéseimen a szüleim?

Nem bírtam a napi 11-12 órázást, két melóban. Felmondtam, és ?k pedig csodálkoztak, hogy megtettem. De mit kellett volna tennem, sipákolni hogy nem bírom már tovább? Hallgattam, és amikor éreztem, hogy nem fogok tovább bírni, tettem ellene. Én így magamban rendezem el a dolgokat. Régebben ha megosztottam dolgokat emberekkel, meg szüleimmel is, akkor a tanácsok, tippek ötletek összezavartak. Úgy döntöttem nem osztok meg ilyesmit másokkal, hanem már csak a kész tényeket.

Legjobb válasz: Szerintem azért lepõdtek meg, mert manapság elég luxus csak úgy feladni az állásod. Legalább az egyiket megtarthattad volna. Gondolom éppen azért lepõdtek meg, mert nem látták semmiféle jelét annak, hogy te ezen gondolkodnál.

Szerintem azért lepõdtek meg, mert manapság elég luxus csak úgy feladni az állásod. Legalább az egyiket megtarthattad volna. Gondolom éppen azért lepõdtek meg, mert nem látták semmiféle jelét annak, hogy te ezen gondolkodnál.
Szerintem csodálkoztak, hogy már nem függsz tõlük érzelmileg.:) Amúgy meg jól tetted, hogy nem tõlük tetted függõvé, gratulálok.:)
A kérdező hozzászólása: Van így is bevételem, a hobbimból eredendõen. Igaz, nem sok, de nem szeretnék a szüleim nyakán se élni, ezt is számításba vettem, amikor felmondtam.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ha tudnád mennyire függök mások véleményétõl.. sokszor nagy rajtam a nyomás e miatt is :(. De igyekszem önállósodni.
Éppen azért lepõdtek meg, mert önállóan döntöttél tehát nem osztottad meg velük mire készülsz, ezért váratlanul érte õket. Jól tetted, hogy próbálsz önállóan dönteni, de ha nem készíted fel õket akkor ne csodálkozz, hogy meglepõdnek. Ha már nem élsz velük (de ha velük élsz akkor is) talán azért is aggódnak, hogy a mai világban nagyon nehéz munkát találni és te feladtad mindkét állásodat is. Szerintem az egyiket megtarthattad volna, de ezt neked kell tudnod :)

Miért lép ki a bf2 ha szerverre lépek fel?

ányomok a szerverre és pár másodperc után kilép mért van ez a játék az tört innen töltöttem le:

Miert lepnek felre a pasik?

ha szerelmesek akkor is?

Legjobb válasz: csak a ganéja lép félre aki nem szerelmes. 30+F

csak a ganéja lép félre aki nem szerelmes. 30+F
mert nem szeretett eléggé...egy igazán szerelmes férfi nem tesz ilyet. de legyél buta, maradj vele. Igaz, amit mondanak...ha egyszer csapnak be az nem a te hibád, de ha másodjára is, azért már csak magadat okolhatod. én nem hagynék második lehetõséget senkinek...
Miert lepnek felre a csajok? ha szerelmesek akkor is? engem megcsaltak es most osszetortem, pedig nem vettem eszre , hogy problemaja van velem, olyan teren 23/F (elso kapcsolat) egy eve jarunk
Úgyis vele fogsz maradni. Látom annyira buta vagy, hogy direkt megaláztatod magad. Ha ennyire vak vagy, akkor megérdemled, hogy újra, újra és újra megalázzon, és szenvedj tovább. De aztán ne a férfiakat hibáztasd, amiért idióta vagy, és x idõ múlva tönkre leszel menve.
A félrelépések 90 százalékának az oka a szexnegvonás, vagy a szexxel való zsarolás. (ha nem teszel meg valamit, este fáj a feje)
Pont ugyan azért amiért a nõk. Szerintem hagyd el. Jobban jársz még most.
pfff. Tipikus kapcsolatfüggõ buta liba vagy, aki saját magát okolja, még akkor is ha megcsalták (nem vettem eszre , hogy problemaja van velem) :D Maradj csak vele, megérdemled a sorsod!
Ha nem akarod elhagyni, akkor nem teljesen mindegy? Így igy úgy is vele maradsz tök nyolc mit csinál...
sajnos vele fogsz maradni mert annyira naiv és ostoba vagy, szóval megérdemled a sorsod.
Azért lépett félre, mert olyan naiv vagy és most is vele akarsz maradni ennek ellenére. Állj a saját lábaidra és dobd ki most azonnal, ha egyszer megcsalt többször is megfog. 21/F
úgyis eldöntötted mit akarsz.. miért kérdezel minket?
maradj vele, alázd magad!
A kérdés helyesen? Miért lépnek félre az emberek? (férfiak és nõk egyaránt)
A kérdező hozzászólása: nem akarom elhagyni :-(
Ha tényleg szeret akkor nem lép félre, vagy ha tényleg szerelmes. Szóval õ nem volt az csak te.
Rengeteg oka lehet. Általában azért, mert "otthon" nem kapják meg, amire vágynak szexuális téren. Hajthatja õket a vér, a vadászösztön és az izgalom. Ha igazán szerelmes beléd, nem csal meg.
nem szerelem függvénye a megcsalás, hanem gerincességé. ha nem szeretek valaki annyira hogy ne kívánjak mást, akkor nem hülyítem és rabolom az idejét, amikor találhatna helyettem olyat, akinek õ a legjobb. akit meg csak azzal lehet megtartani, hogy minden hányás szexuális vágyára ugrasz és azonnal odatartod, az lófa.szt nem ér, azt ki kell vágni a búsba. emberek vagyunk, nem állatok, bár sokakban az emberré válás megállt ott, hogy lemásztak a fáról.

Miért lép ki a játékból a cs1.6 ha elindítom?

Legjobb válasz: nos, amennyi információt leírtál azt tudom mondani hogy, azért lép ki mert elindítod

nos, amennyi információt leírtál azt tudom mondani hogy, azért lép ki mert elindítod

Vettem egy huawei ascend y200as készüléket és van 2 kis probléma. Miért lép ki a játékból és miért nem tudok hosszú ü-t írni? (többi lent)

1.Az android billentyûzetet használom és nem tudok vele hosszú ü-t írni,csak ilyet: û. Magyarra van állítva. Touchpal-lal nincs ilyen probléma,de ott mindig férre ütök, és nem jobban szeretném az android billentyûzetét használni.

Legjobb válasz: nekem is ugyan ez van mármint az angry birdsel és nem tudom miért :(

nekem is ugyan ez van mármint az angry birdsel és nem tudom miért :(
nekem is mindig ez van...:S

Miért lép ki a Battlefield 2?

az a gondom hogy a Battlefield 2-ben mikor csatlakozok egy szerverre akkor kilép a játék és nem történik semmi. pls help! mi mit tegyek?

Legjobb válasz: csak a játék lép ki akkor a program rossz rakjál rá patchokat vagy töltsd le máshonnan

csak a játék lép ki akkor a program rossz rakjál rá patchokat vagy töltsd le máshonnan
nekemis ez volt multiban ...az egész a crack hibája ha kiégeted dvdre a akk simán menni fog ...ne crackeld
A kérdező hozzászólása: és akkor mit csináljak hogy ha elindítom a játékot akkor fekete lesz a képernyõ és a tálcán mutat valami erort de nem hozza e semmi csak fekete képernyõ. ha tudjátok mit kell csinálni akkor pls segítsetek.
háth mintha valam rémlene nekem mikor patchetltem nekemis vmi hasonlo volt... sytem hibás a patch probalj másat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!