Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet hogy már ált (12 db)

Miért lehet az, hogy már ált. iskola 4. osztályától kezdve folyamatosan menstruálok, de mindig 6hetes volt a ciklusom és mostanábanez 3hetesre változott?

Így van már vagy 2 hónapja. Mit?l lehet ez, hiszen mrá régóta menstruálok ahhoz, h msot álljon be.. (17éves avgyok)

Legjobb válasz: Épp itt az ideje, hogy beálljon normálisan! Ha nagyon zavar, menj el nõdokihoz!

Épp itt az ideje, hogy beálljon normálisan! Ha nagyon zavar, menj el nõdokihoz!
A lényeg, hogy rendszeres legyen. Lehet az 20 nap, vagy 40 is, a lényeg, hogy tudd , mikor jön meg. Ez az az idõ amikor beáll egy normál ciklus. De nõgyógyásztól kérhetsz tanácsot, megvizsgál, és megnyugtathat pár vizsgálattal, hogy minden rendben.-)
Lehet hogy régóta menstruálsz, de azért 17 évesen nem vagy még olyan öreg, már ne is haragudj és a 6 hetes ciklus az nem igazán normális, már úgy értem hogy az hosszú és éppen itt az ideje hogy rendesen beálljon. Azt hogy három hetes hogy érted? Mert ugye a ciklus elsõ napja az amikor a menszi megjön és az utólsó pedig a következõ menszit megelõzõ nap. Remélem érthetõ. Mert ilyen esetben a 3 hetes kicsit rövid, de ha a menszi után 3 hétre jön meg , az akkor rendben van, mert akkor az kb 28 napos ciklus (ha a menszi elsõ napjától számoljuk) és az a normális. Azonban ha ez gondot okoz akkor tényleg menj el nõdokihoz.

Az miért van, hogy reggel alíg látszik valami a pocakomból(16. hét), de este meg már azért észre lehet venni, hogy babát várok, de azt sem nagyon. Mikortól lesz olyan igazi kismamis pocakom?

Legjobb válasz: Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)

Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)
Szerintem ez ilyenkor még a gyomrodtól is függ, hogy mennyire van teli stb.!Lehet, hogy estére felfúvódik!
Igen, szerintem is azzal van összefüggésben, hogy estére a gyomrod is tele van, esetleg fel is fúvódik, azért látszik nagyobbnak a pocakod. Nekem is ugyanígy volt, aztán kb a 20. héttõl indult be a látványos pocaknövekedés. 24 hetes kismami

Miért van az hogy már alig kapok levegöt, olyan tele vagyok, mégis üresnek érzem a gyomrom és éhes vagyok! Nagyon rossz! Mitöl lehet? Másnak van ilyen érzése?

Legjobb válasz: Igen vol tilyen fõleg a vége felé. Ahogy nõ a pocakod nyomja a szerveidet többek között a gyomrodat is. Olyan mintha atorkodban lenne. Ez velejáró kellemetlenség sajnos, egyél gyakrabban keveset.

Igen vol tilyen fõleg a vége felé. Ahogy nõ a pocakod nyomja a szerveidet többek között a gyomrodat is. Olyan mintha atorkodban lenne. Ez velejáró kellemetlenség sajnos, egyél gyakrabban keveset.
Nálam is volt ilyen, én majdnem fekve ettem, mert ülve nem kaptam levegõt. És csak csipegetni tudtam. Azért nehezebb a légzés, mert nyomja a baba a rekeszizmot, és minden más szervet. Ha leszáll egy kicsit a pocid, akkor könnyebb lesz.
Biztos sokáig beszéltetek és már nincs témátok.
Lehet, hogy mással is beszélget közben, vagy mást nézeget a neten.
Jaja, lehet közben mást csinál.
A kérdező hozzászólása: Hát ezek szerint érdekesen gondolkodnak a lányok. Vagy csak nem mûködik a memóriájuk. Mert ha én valakivel jól elbeszélgettem valamikor, és rám ír, akkor hajlandó vagyok figyelni rá teljes mértékben és inkább hanyagolom a netes oldalakat, mert egy kapcsolat akkor is többet ér...
Milyen kapcsolatban vagy te azzal a lánnyal?
A kérdező hozzászólása: Beszélgettünk 2-szer, de elég sok idõ telt el közöttük. Most megint sok idõ telt el és ráírtam. De mostmár nem volt annyira pozitív a hozzáállása mint elõzõ két alkalommal. Ki szerettem volna hívni. De mondott valami olyat hogy nem találkozik "netes" csávókkal...Gondoltam hogy megváltoztatom a véleményét és rábírom hogy megváltoztassa elhatározását ezzel kapcsolatban, ugyanis bejön nekem
Friendzoned...
2 beszélgetés után mi a f*szt vársz? LOL el vagy te tájolva kiskomám
A kérdező hozzászólása: Jah én is erre gondoltam...kell vagy 100
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!

Szoptatós anyukák? Veletek is előfordul, hogy némely szoptatás után alig marad energiátok? Ez miért lehet olyankor?

Legjobb válasz: A szoptatásnak álmosító hatása van. Én az elején nagyon intenzíven éreztem ezt, majd elaludtam közben, éreztem, ahogy megszáll az ólomnehéz bágyadtság. Kb. a lányom 3-4 hónapos korára ez az érzés elmúlt, pedig még mindig szoptatok.

A szoptatásnak álmosító hatása van. Én az elején nagyon intenzíven éreztem ezt, majd elaludtam közben, éreztem, ahogy megszáll az ólomnehéz bágyadtság. Kb. a lányom 3-4 hónapos korára ez az érzés elmúlt, pedig még mindig szoptatok.
Inkább az, hogy addig pörögsz, takarítasz, fõzõl, telefonálsz, stb. ki-mit, akkor meg lenyugszol, lepihensz. elernyedsz, stb...
Azért van, mert a szoptatás energiaigényes tevékenység. Én cukorbeteg vagyok. Nekem minden szoptatáskor +10 gr szénhidrátot kellett megennem, hogy ne essen le a vércukrom. Az +70-80 gr szénhidrát a napi 180 gr mellé. Majdnem másfélszer annyi szénhidrátot ettem, mint amikor nem szoptatok.
A kettõ együtt, egyrészt tényleg energiaigényes, plusz a folyadékveszteség is álmosító, úgyhogy arra nagyon figyelj. A szoptatáskor pedig természetesen olyan hormonok termelõdnek, amelyeknek nyugtató, álmosító hatása van mindkettõtökre nézve.
Természetgyógyász mondta, szopiztatás közben is tegyek magam mellé vizet, kortyolgassak, jót tesz.

Miért dobja fel a gépem ezeket a hibaüzeneteket mikor bekapcsolom? Igazából nem nagyon értek hozzá, viszont már nagyon idegesít hogy állandóan ezeket írja ki. Aki tudja mi lehet a baj legyen szíves írja már le. [képek alul]

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: tesó ,ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám,azt minden normálisan menne megint...

tesó , ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám, azt minden normálisan menne megint...

Fbölcsességfoat húztak alul felül 1 hete már. Ol jobb hol gyulladt. De a furcsa most hogy amikor ott rágok, olyan érzés, mintha lenne a fogamon vlmi réteg, és fura a rágás. Ez miért mi lehet? Elmúlik?

Legjobb válasz: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)

A kérdező hozzászólása: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)
Ha begyulladt, akkor vissza a fogorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: szájsebészet...x óra várakozással... vlmi gyulladáscsökkentés házilag, mint ott öülni hogy aztán ugyanazt felirja :D corsodylt próbálom, meg kamillateát, segitenek, de vlhogy oylan hogy hol jó jól bevan gyulladva, de nem fáj, csak ha hozzáérek 1 ponton. még nincs is összeforrva, elég mély :( szóval :D na :D köszi a tanácsot :)
Antibiotikumot fog felírni, tehát az nincs otthon... Szerintem nem vicces, hogy be van gyulladva.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem sem vicces...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!