Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet hogy eddig a babánk (2 db)

Miért lehet az, hogy eddig a babánk ( 3hetes) aludt nappal is és most, ugyanannyit 4-5 órát alszik ejjel, de napközben maximum negyedórát és azután felébred, ( nem pihen így eleget asszem, mert nyűgös)?

Legjobb válasz: szerintem azért mert 40 fok van árnyékban. Mi sem tudtunk mit kezdeni a barátnõm kisfiával, föl-le rohangáltunk, hogy elaludjon, de hiába a hûvösebb lakás estére nincs oxigén a levegõben és nem tud pihenni. Ráadásul õ még kicsi és most találkozik ekkora hõséggel , mert ugye amikor terhes voltál abból kimaradt az igazi nagy meleg, ezért nem tud vele mit kezdeni, csak nyüglõdik..lehet hogy sokan ellenzik, de szerintem a kicsik ugyanolyan szomjasak mint a felnõttek, úgyhogy kamillateával nyugtathatod, és popsitörlõvel törölgesd át, de legyen rajta valami.

szerintem azért mert 40 fok van árnyékban. Mi sem tudtunk mit kezdeni a barátnõm kisfiával, föl-le rohangáltunk, hogy elaludjon, de hiába a hûvösebb lakás estére nincs oxigén a levegõben és nem tud pihenni. Ráadásul õ még kicsi és most találkozik ekkora hõséggel , mert ugye amikor terhes voltál abból kimaradt az igazi nagy meleg, ezért nem tud vele mit kezdeni, csak nyüglõdik..lehet hogy sokan ellenzik, de szerintem a kicsik ugyanolyan szomjasak mint a felnõttek, úgyhogy kamillateával nyugtathatod, és popsitörlõvel törölgesd át, de legyen rajta valami.
Én ugyanígy vagyok a picimmel õ holnap lesz 1 hós. Ha napközben elalszik max fél óra és állandóan szopizni akar. Délután 5 körül tud elaludni és csak ha kint van levegõn a lakásban nem. éjjel minden ok vele õ is alszik 4-5 órát. nem vagy egyedül kitartás
Az én 7 hetes babám szintén így van, ma ha 20percet aludt egyfolytában akkor már szupi volt. Nem maradt senkinél ha ébren volt, csak a cicit akarta, próbáltam neki adni forralt vizet, de úgy volt vele, hogy fürödni is utál vízben nemhogy megigya. A mellem meg sajog, hogy egész nap rajta lógott, de egy jó pancsi meghozta a hatást, már 2, 5 órája alszik szegénykém. Fel a fejjel, holnap még melegebb lesz, de eldöntöttem lefürdetem napközben is, hátha jobb napunk lesz mint ma.
Megnyugtató olvasni hogy ezzel nemcsak én vagyok igy. 8 hetes babóm az éjszakát átalussza, de a nappal csak 5 perceket alszik. Már fogalmam sincs hogy mit csinálljak. Igy sokat sirdogáll, és nekem is egésznap jóformán a cicin van.

Azt olvastam, hogy a 8 hós babák fel kelnek esténként de miért? Olyan jó volt eddig mindig is végig aludta az éjszakát sosem kelt fel, Mi lehet most? Másnak is csinált ilyet a 8 hós babája? UI nem tejcsis tápszeres és már mindent eszik

Nagyon fáradt fürdetés és vacsora ,már nem tudom húzni az idõt mert cumizik és ragad a szeme.Öltözés kajcsi csicsis és amikor lerakom KEZDÕDIK A MÜSOR.Rám néz forgolódik,kell fel,izeg,mozog,és látja,hogy semmi akkor sir,Nagy nehezen vissza alszik és ugyan ez este izeg,mozog,recseg,és kapaszkodik és kell fel .Ma be raktam a másik szobába nagyon kiváncsi vagyok a hatásra.Ti hogyan csináltátok????

Legjobb válasz: Még egy: ha külön szobában altatod, lehet, hogy addig a tesónak nem kéne ott lennie, amíg elalszik. Ha kiságyba szoktad tenni, mindenképp ingerszegény környezetben legyen, de én azt mondanám, akkor is legyél ott mellette, hogy biztonságban érezze magát, amíg elalszik. Aztán kérdés, hogy az éjjeli "újfajta" zajokra hogyan fog reagálni..

Még egy: ha külön szobában altatod, lehet, hogy addig a tesónak nem kéne ott lennie, amíg elalszik. Ha kiságyba szoktad tenni, mindenképp ingerszegény környezetben legyen, de én azt mondanám, akkor is legyél ott mellette, hogy biztonságban érezze magát, amíg elalszik. Aztán kérdés, hogy az éjjeli "újfajta" zajokra hogyan fog reagálni..
Végig szenvedtük ezt az idõszakot. Nálunk ugyanez volt. Minden altatás egy kín szenvedés volt. Hiába volt fáradt szenvedett, mozgolódott, felkelt és csak hisztizett. De elmúlt, átment rajta. Már 9, 5 hónapos de minden visszaállt a rendes ütembe. Néha vannak napok mikor kicsit nehezebben megy a dolog de kinek nincs rossz napja ugye? Szóval a lényeg az h ez szerintem csak egy ilyen élettani sajátosság volt nála. Kitartóan tartottuk magunkat a megszokott rutinhoz és reménykedtünk h elmúlik. Aztán elmúlt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Mi most beraktuk egy külön szobába a tesó mellé , kiváncsiak vagyunk
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen .Pedig adom neki a homeos bogyókat is .Nállunk azért megy a tv sosincs kikapcsolva mocorgunk , krákogunk, mind1 kiváncsi vagyok akkor is
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Sikerült a különszoba , azóta semmi végig alszik és reggel fél hat vagy fél hét felé kell.Akkor ezekszerint mi zavartuk meg a tv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!