Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet hogy eddig a (61 db)

Miért lehet, hogy kikapcsol a laptopom, ha hozzáérek a zsinorjához? Eddig semmi baja semi volt.

Legjobb válasz: Valamelyik belsõ ér-érpár szigetelése megsérülhetett (például a sok hajtogatástól), és egy bizonyos helyzetben zárlat keletkezik. Vagy éppen szakadás.

Valamelyik belsõ ér-érpár szigetelése megsérülhetett (például a sok hajtogatástól), és egy bizonyos helyzetben zárlat keletkezik. Vagy éppen szakadás.
Valahol szakadás, törés van a zsinórban vagy a dugóban, mozgatásra megszakad az áramkör így kikapcsol. Próbáld meg másik kábellel.
A kérdező hozzászólása: Néha máshogy is kikapcsol csakúgy, meg lassabb lett.Pedig nincs felforrósodva
[link]
lehet hogy megtaláltad az egyik legtávolabbi szervert, ahova mégis csak kicsi a neted. Én legalábbis szerverre gyanakodnék.
A kérdező hozzászólása: Nem váltottam eddig még szervert már egy ideje ezen játszom és eddig nem nagyon volt ilyen probléma
Nekem is pont akkor mikor irtad, az nap reconnectelt egy csomot a játék, ilyen soha nem volt velem a league of legendsben, az internetem pedig tokéletes
Hát figyelj..izlések és pofonok^^
A kérdező hozzászólása: ez is igaz de akkor is gaga a top1 a világon. ezt sok szám bizonyítja.
Lady Gaga ha megfeszül se tud olyan botrányos lenni mint ez a Biber gyerek:D
én nem tudom mi az
Mert a sok kis csicska JB-t szereti.
mé nem elég?
Mi az elsõ?!
A kérdező hozzászólása: az a ***** justin bíber valami száma az 1. igaz szép nagy a piros csíkja hogy nem jó de akkor is az a szemét az 1. pedig a bad romance sokkal jobb annál a kis senkinél
Mert SZAAAAAAR!


Miért lehet az, hogy eddig a babánk ( 3hetes) aludt nappal is és most, ugyanannyit 4-5 órát alszik ejjel, de napközben maximum negyedórát és azután felébred, ( nem pihen így eleget asszem, mert nyűgös)?

Legjobb válasz: szerintem azért mert 40 fok van árnyékban. Mi sem tudtunk mit kezdeni a barátnõm kisfiával, föl-le rohangáltunk, hogy elaludjon, de hiába a hûvösebb lakás estére nincs oxigén a levegõben és nem tud pihenni. Ráadásul õ még kicsi és most találkozik ekkora hõséggel , mert ugye amikor terhes voltál abból kimaradt az igazi nagy meleg, ezért nem tud vele mit kezdeni, csak nyüglõdik..lehet hogy sokan ellenzik, de szerintem a kicsik ugyanolyan szomjasak mint a felnõttek, úgyhogy kamillateával nyugtathatod, és popsitörlõvel törölgesd át, de legyen rajta valami.

szerintem azért mert 40 fok van árnyékban. Mi sem tudtunk mit kezdeni a barátnõm kisfiával, föl-le rohangáltunk, hogy elaludjon, de hiába a hûvösebb lakás estére nincs oxigén a levegõben és nem tud pihenni. Ráadásul õ még kicsi és most találkozik ekkora hõséggel , mert ugye amikor terhes voltál abból kimaradt az igazi nagy meleg, ezért nem tud vele mit kezdeni, csak nyüglõdik..lehet hogy sokan ellenzik, de szerintem a kicsik ugyanolyan szomjasak mint a felnõttek, úgyhogy kamillateával nyugtathatod, és popsitörlõvel törölgesd át, de legyen rajta valami.
Én ugyanígy vagyok a picimmel õ holnap lesz 1 hós. Ha napközben elalszik max fél óra és állandóan szopizni akar. Délután 5 körül tud elaludni és csak ha kint van levegõn a lakásban nem. éjjel minden ok vele õ is alszik 4-5 órát. nem vagy egyedül kitartás
Az én 7 hetes babám szintén így van, ma ha 20percet aludt egyfolytában akkor már szupi volt. Nem maradt senkinél ha ébren volt, csak a cicit akarta, próbáltam neki adni forralt vizet, de úgy volt vele, hogy fürödni is utál vízben nemhogy megigya. A mellem meg sajog, hogy egész nap rajta lógott, de egy jó pancsi meghozta a hatást, már 2, 5 órája alszik szegénykém. Fel a fejjel, holnap még melegebb lesz, de eldöntöttem lefürdetem napközben is, hátha jobb napunk lesz mint ma.
Megnyugtató olvasni hogy ezzel nemcsak én vagyok igy. 8 hetes babóm az éjszakát átalussza, de a nappal csak 5 perceket alszik. Már fogalmam sincs hogy mit csinálljak. Igy sokat sirdogáll, és nekem is egésznap jóformán a cicin van.

Ha eddig 2 megás internettel 1 játékban pl. : 1 holland szerveren 50-es volt a pingem akkor az most miért lehet, hogy (áttértem 10 megára) ugyan azon a szerveren 80, 90-es a pingem?

Legjobb válasz: 1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

Hogy lehet, hogy lenullázódtak a második helyen megjelölt egyetemen a pontjaim? Eddig napokig ott volt, hogy hány pontot értem el, ma pedig 0 szerepel. Miért?

Amelyik egyetemet az els? helyen jelöltem be, annál ott van a pontszámom, csak a másodiknál lett 0. Más is tapasztalt ilyet? Köszi!

Legjobb válasz: Neked is azt mondom, h ha a felvi fórumain nézelõdsz, sztem nagyobb sikerrel jársz! Milyen suli felvételizni voltál ott, vagy ugyanolyan mint 1. helyen?

Neked is azt mondom, h ha a felvi fórumain nézelõdsz, sztem nagyobb sikerrel jársz! Milyen suli felvételizni voltál ott, vagy ugyanolyan mint 1. helyen?
A kérdező hozzászólása: Másik suli, felvételizni is voltam, meg is mondták ott is a pontjaimat, illetve napokig be is volt írva, csak ma szerepel 0 a helyén.
Én így voltam a hátrányos helyzettel.Egyszer elfogadták egyszer elutasították.Ezt kb 4-5X csinálták meg velem, aztán végül elutasították.

Az lenne a problémám hogy eddig 5mb-os netem volt, ami került 4800 Ft-ba. Most ebbe a hónapba ki jött egy 7800 Ft-os számla. Eddig 600-650el szedett a netem most csak 200al vagyis olyan mintha 2 megás netem lenne, miért lehet ez?

Valamit el nézhettek? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.

Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.
Azért álmodtad, mert erre vágysz. Legegyszerûbben úgy valósíthatod meg, ha kezdeményezel nála.
legyél vele kedves meg ilyenek.
mit jelent hogy nem fogadja el?
A kérdező hozzászólása: azt írja hogy ezt a fájl típust nem írhat azaz erre a fájla nem tud írni vagyis nem fogadja el.. mit csináljak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!