Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet hogy eddig (72 db)

lehet hogy megtaláltad az egyik legtávolabbi szervert, ahova mégis csak kicsi a neted. Én legalábbis szerverre gyanakodnék.
A kérdező hozzászólása: Nem váltottam eddig még szervert már egy ideje ezen játszom és eddig nem nagyon volt ilyen probléma
Nekem is pont akkor mikor irtad, az nap reconnectelt egy csomot a játék, ilyen soha nem volt velem a league of legendsben, az internetem pedig tokéletes

Ha eddig 2 megás internettel 1 játékban pl. : 1 holland szerveren 50-es volt a pingem akkor az most miért lehet, hogy (áttértem 10 megára) ugyan azon a szerveren 80, 90-es a pingem?

Legjobb válasz: 1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

Miért lehet, hogy kikapcsol a laptopom, ha hozzáérek a zsinorjához? Eddig semmi baja semi volt.

Legjobb válasz: Valamelyik belsõ ér-érpár szigetelése megsérülhetett (például a sok hajtogatástól), és egy bizonyos helyzetben zárlat keletkezik. Vagy éppen szakadás.

Valamelyik belsõ ér-érpár szigetelése megsérülhetett (például a sok hajtogatástól), és egy bizonyos helyzetben zárlat keletkezik. Vagy éppen szakadás.
Valahol szakadás, törés van a zsinórban vagy a dugóban, mozgatásra megszakad az áramkör így kikapcsol. Próbáld meg másik kábellel.
A kérdező hozzászólása: Néha máshogy is kikapcsol csakúgy, meg lassabb lett.Pedig nincs felforrósodva
[link]


Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Az lenne a problémám hogy eddig 5mb-os netem volt, ami került 4800 Ft-ba. Most ebbe a hónapba ki jött egy 7800 Ft-os számla. Eddig 600-650el szedett a netem most csak 200al vagyis olyan mintha 2 megás netem lenne, miért lehet ez?

Valamit el nézhettek? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.

Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.

Megnéznétek a görbémet? Még nem volt PÉ-m? Miért ilyen alacsony? Ez a 4. hónap, hogy duphastont szedek és eddig mindig egyből megemelte a hőmet. Most meg inkább csak vánszorog felfelé? Miért lehet ez? A ciklusaim 33 naposak, mióta clostilt szedek.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.

Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.
Szia! Sztem is jó a görbéd, én a 15. cilusnapra tenném a PÉ.

Simsonosok. Miért lehet az hogy hiába fordítom el a kulcsot nem áll le a motor eddig jó volt de most lett újra vezetékelve és akár hová tekerem nem áll le miért? Vagy h kell bekötni a gyújtáskapcsolót?

Legjobb válasz: A megszakítótól kell mennie egy vezetéknek a gyújtáskapcsoló 2-es lábára, majd onnét tovább a trafóra. A gyújtáskapcsoló 31-es lábát le kell testelni. Ha le akarod állítani, akkor a 2-es és 31-es lábakat összezárja, letesteli a gyújtást és leáll a motor. Itt egy B-s rajz: [link] Keresd a barna-fehér (br/ws) és barna (br) vezetékeket.

A megszakítótól kell mennie egy vezetéknek a gyújtáskapcsoló 2-es lábára, majd onnét tovább a trafóra. A gyújtáskapcsoló 31-es lábát le kell testelni. Ha le akarod állítani, akkor a 2-es és 31-es lábakat összezárja, letesteli a gyújtást és leáll a motor. Itt egy B-s rajz: [link] Keresd a barna-fehér (br/ws) és barna (br) vezetékeket.
Jó link a rajzról: [link]
Uppsz! Jó volt az elsõ is. Sorry
A kérdező hozzászólása: köszönöm de itt starrol van szó az más, egyéb ötlet ?
Talán ha a kérdést úgy tetted volna fel hogy "Simson Star nem áll le... bla-bla-bla...", akkor egybõl arra reagált volna valaki. Úgy látom hogy itt is a gyújtáskapcsoló 31-es lába a test. [link]

Miért van az a nokia asha 311-es telefonon, hogy eddig csak a gyári játékok voltak rajta, most tettem fel egy párat és semmilyen programot nem lehet elindítani rajta, hiába töröltem le és állítottam vissza gyári beállításokra?

Legjobb válasz: Az áruházból töltöttél le játékokat, amik nem mennek? Én is szedtem le egy halommal, de mindegyik megy simán. Olyannal találkoztam már, hogy le se lehet tölteni és jelezni lehetett,hogy a játék nem letölthetõ, de a letöltöttek mind futnak rendesen. Mit tapasztalsz pontosan amikor elindítanád? Nem lehet, hogy a netre kapcsolódna fel és ott van valami rosszul beállítva?

Az áruházból töltöttél le játékokat, amik nem mennek? Én is szedtem le egy halommal, de mindegyik megy simán. Olyannal találkoztam már, hogy le se lehet tölteni és jelezni lehetett, hogy a játék nem letölthetõ, de a letöltöttek mind futnak rendesen. Mit tapasztalsz pontosan amikor elindítanád? Nem lehet, hogy a netre kapcsolódna fel és ott van valami rosszul beállítva?

Miért jó a klikker? Eddig én mindent csak juti falattal csináltam de hogy most elértünk a kombináltakhoz így lehet hogy jobb lenne klikkerrel? Ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kutyától függ, hogy menyire gyorsan áll át. Itt nálunk már 350 forintért is lehet klikkert venni. Ilyet: http://www.kosaltd.hu/images/termekek/1893.jpg A célnak tökéletesen megfelel. Gyakorlatilag tökmindegy milyen hanghoz szoktatod hozzá. Az elv a lényeg. Egyik ismerõsöm volt kutyájának a nyelvével "klikkelt". Azt mondta az mindig "kéznél" van :D Én még 500ért vettem régebben, sárga színû.

Kutyától függ, hogy menyire gyorsan áll át. Itt nálunk már 350 forintért is lehet klikkert venni. Ilyet: http://www.kosaltd.hu/images/termekek/1893.jpg A célnak tökéletesen megfelel. Gyakorlatilag tökmindegy milyen hanghoz szoktatod hozzá. Az elv a lényeg. Egyik ismerõsöm volt kutyájának a nyelvével "klikkelt". Azt mondta az mindig "kéznél" van :D Én még 500ért vettem régebben, sárga színû.
miért? jó?! mire akarod használni?
A kérdező hozzászólása: Tanításra de jobb vagy rosszabb mint ha csak kaját adnék neki és mutatnám?
Jobb, pont a megfelelõ pillanatot tudod elkapni, ha valamit tõled 10 méterre csinál, arra is rátudsz klikkelni, utána odamész, s megjutalmazod.
A kutya sokkal könnyebben megérti azt, hogy épp melyik mozdulata volt a tökéletes, vagy a feladathoz legközelebb. A klikkernek mindig ugyanolyan a hangja és mindig az adott pillanatban tudod rögzíteni a helyes cselekvést. Sokkal pontosabb mintha csak jutifalatoznál, könnyebben tanul a kutya, és jobban is fogja élvezni. :) 1000 ft környékén lehet már venni, nem drága tétel.
Mondjuk, ha eddig nélküle tanítottad, akkor a klikkeres formálásra nehéz lesz rászoktatni a kutyát, de megéri!
én is a nyelvemmel klikkelek :) szinte senki sem használja, és messzire hallatszik a hangja. bár én csak visszahíváshoz használom, nem tanításhoz.

Mikor együtt vagyok a barátommal, néha fura hangokat ad ki a hüvelyem. Miért lehet ez? Sose fordult még eddig ilyen elő, előző barátommal sem. Pharmatexet használunk, lehet emiatt? Hogy lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)

Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)
A hüvelyed is tud pukizni, hiszen a pasi pumpálja beléd a levegõt és annak kikell jönnie valahogy :) Mi olyankor jó nagyokat szoktunk röhögni :D
Itt nem arról a pukizásról van szó kedves utolsó válaszoló. Ha meg elfingja magát tök természetes. Te is elfognhatod magad szex közben, véletlenül is
Most errõl az jutott eszembe, hogy milyen lenne az ha a lány igaziból pukizna egyet szex közben...olyan jó zamatosat..fúúújjj hányinger..pár hónapra biztos elmenne tõle a kedvem.Erre nagyon vigyázzatok lányok!!!
ne szégyeld ezt, a torna( lehet otthon is..) használhat. ès ne izgulj, ez teljesen belefér a normálisba. Laci
Hát nem akarlak megijeszteni, de a gésagolyótól meggyengülhet. Legalábbis a Kriston nagyon nem ajánlja, és õ érti a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem pukizásról van szó, és intimtornát is végzek gésagolyókkal. akkor eddig erõsek voltak és most gyengültek el?????
Csak hogy ez nem "normális" abban az értelemben, hogy a hüvelyizmok gyengeségérõl van szó. Ezen intimtornán lehet változtatni, és akkor nem adsz ki ilyen hangokat. Egyébként én egyszer rohadtul beégtem ezzel tesi órán még gimiben, mert talajtornáztunk, és amikor gyertyát kellett csinálni, a tanár azt a feladatot adta, hogy "ollózzunk" a levegõben a lábunkkal elõre-hátra, aztán vízszintes irányba is. Éreztem, ahogyan levegõ megy belém, de mivel korábban nem voltak ilyen jellegû tapasztalataim, nem tudtam, hogy az hangosan is távozhat az emberbõl... Szerencsére amikor véget ért a gyakorlat, 30 pár láb egyszerre csattant a talajon, úgyhogy valószínûleg rajtam kívül csak a mellettem lévõk hallották ezt meg, de hát így is nagyon égett a fejem :(, és mikor még egyszer elõfordult ez, késõbb felmentéseket írattam, ha talajtorna volt, vagy vmi hülye indokkal átkéredzkedtem az orvosiba, stb. A tanárnõ azt hitte, lusta vagyok, ... pedig csak nagyon féltem, hogy ez a dolog újból megismétlõdik... Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tornázni iratkozol be, vigyázz, mert ilyesmi nem csak intim együttlétkor történhet. Legjobb lenne talán, ha megerõsítenéd a hüvelyizmaidat intimtornval, és akkor "védve" lennél a kínos helyzetektõl!
Utolsó elõttinek: nekem meg az jutott eszembe, ha egy fiú pukizná el magát szex közben. Pfúj!! Szerinted az nem gáz? De a kérdés totál nem erre irányult. Kedves válaszoló, nálam is szokott ilyen lenni, olyankor jót mosolygunk a párommal!! Ne izgulj, csak a levegõ jön ki!
Elõször én sem értettem.. nem is kerestem hogy mért van csak mosolyogtunk rajta a párommal:) mostmár legalább értem én iss :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!