Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet hogy a barátommal lassan (2 db)

Miért lehet az, hogy a barátommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt, és most kezdett velem agresszív lenni? Én ezzel mit kezdjek?

? azt mondja hogy szeret de lassan kezdek kételkedni mit tegyek?

Legjobb válasz: Talán úgy érzi, hogy szereted mostmár annyira, hogy nem hagyod el. Lehet, hogy ez a valódi énje? Én nem tûrném el ezt a viselkedést. Ha nem változtatna, szakítanék minél hamarabb.

Talán úgy érzi, hogy szereted mostmár annyira, hogy nem hagyod el. Lehet, hogy ez a valódi énje? Én nem tûrném el ezt a viselkedést. Ha nem változtatna, szakítanék minél hamarabb.
...miert agressziv es ha az miert kellene elturnod, hogy bantson? Mert szeret? Na ennek a jegyeben en is turtem masfel evet - ma mar kidobott idonek es igazi idegrendszer rombolonak tartom ezt az egeszet. Egyszer majdnem meg is vert alkoholos mamorban.... Lepj a sajat erdekedben!
Ha szeret nem bánt!Ha nem tud-akar változtatni, változtass Te még idõben!Az agresszió nem megoldás semmire.Menjen orvoshoz ott majd megtanítják, hogyan uralkodjon magán! Vagy nem?!De neked nem kell tûrni!
Szerintem azért elõször is puhatlolózz, hátha van valami problémája, valamiért feszült, amit ilyen buta módon próbél levezetni (sokszor azzal vagyunk durvák, azon "töltjük ki a mérgünket", aki a legközelebb áll hozzánk... :( sajnos...). Ha eddig 7 hónapig ennek nem volt semmi jele, akkor reméljük csak valami átmeneti dologról van szó, és nem ez az igazi énje... Próbáljátok megbeszélni! Ha nem sikerül, és rosszabbodik a helyzet, akkor én is megfontolnám a szakítást. ha pedig ez az agresszó nem csak szóbeli, hanem tettleges, akkor azonnal hagyd ott!!
Hallottam olyat, aki 4 év után vált állattá, úgy, hogy elõtte semmi jele nem volt, hogy agresszív lenne.

Lassan 3 éve hogy kulfoldon élek a férjemmel. Kezdem úgy érezni, hogy a magyarországi barátaimmal csak olyan felszínes a kapcsolatunk. Az internet csodÁkra képes de vele nem lehet fenntartani egy baratsagot. Miért nem keresnek?

Havonta hazajárunk 3-4 napra. Ezidõ Alatt nem tudok 10 felé szakadni.

Legjobb válasz: miért várod el,hogy keressenek? ha te sem keresed õket...ráadásul kint élsz,akkor meg azt se tudják mikor vagy belföldön,ha meg nem hiányzol senkinek,arról csak magad tehetsz.

miért várod el, hogy keressenek? ha te sem keresed õket...ráadásul kint élsz, akkor meg azt se tudják mikor vagy belföldön, ha meg nem hiányzol senkinek, arról csak magad tehetsz.
Inkább legyen 1 vagy 2 igazi barátod, mint 10 semmilyen. (10 felé szakadni...)
Amelyik baratsag fontos, az megmarad.Nekem van baratnom, akivel evek ota ugyanolyan a kapcsolatunk, akkor is amikor egy varosban eltunk, es most is, hogy ket kulonbozo orszagban elunk. Mindenki mas csak ismeretseg, akik jonnek-mennek az eletunkben.
Igaza van a 2.nak. :) Mink 10 éve élünk külföldön.Hidd el egy barátnöm maradt meg.....Vele levelezünk ha hazamegyünk ö jön hozzánk én megyek hozzájuk.Mink kisiskolás korunktól barátok vagyunk. Ès igen.Nagyon sokan féltékenyek pedig amink van keményen megdolgoztunk!!!
Mi is a gondod? Te mondod hogy nem tudsz 10 felé szakadni, ebbõl azért nekik is az jöhet le hogy nem érdekel az egész barátság. "Csak ennyi hogy mizu..."...ezekszerint érdeklõdnek, mi akkor ezzel a baj? Meg most akárhogy nézzük, a barátságok, ismeretségek nagyrésze élõ beszélgetés, közös program kellene legyen, idõvel az ilyen táv dolgok lemorzsolódnak, fõleg hogy mindenkinek megvan a maga dolga. 3 Éve élsz külföldön, sztem ott is találhattál volna már barátokat.
A kérdező hozzászólása: Kint is van pár magyar ismerõs, de õk korban kb. A szüleim lehetnének. Idegen nyelvûvel, pedig nem olyan legalábbis nekem a barátság, mint egy magyarral. Itt gondolok a nyelvi nehézségekre. De amikor kint vagyok, sem írnak rám hogy mikor jössz haza? Vagy valami.... Néha visszasírom a középiskolás koromat. Akkor még azt gondoltam, így utólag, hogy vannak barátaim.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ hozzaszolo, Nem gondolnam hogy csak én tehetnék róla, tudos beleuntam abba hogy én keresem õket, ha megYek haza. Õk is irhatnanak hogy mikor megYek haza...
Tíz évig éltem külföldön. Az itthoni barátaim lassan elkoptak. Bár kint újakat szereztem. (Aztán amikor végleg hazajöttem, azok koptak el...) Hát ezzel számolni kell. Csak nagyon komoly kapcsolatok élik túl az ilyen kemény terhelést...
A kérdező hozzászólása: Ott a pont az utolsó hozzászólónál. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!