Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet a teszt, ha már (3 db)

Miért lehet negatív a teszt, ha már 5 napja késik, és mégis görcsölkedek?

Legjobb válasz: Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!

Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!
en nem terveztem babat es 15 napos keses utan es egyeb tunetek utan teszteltem ket negativat majd megjott.ne eld bele magad annal rosszabb ha megsem ugyvan mint ahogy elkepzelted.ha 5 napja kesik es negativ szerintem megfog jonni azert gorcsolsz.kivanom tiszta szivbol hogy ne igy legyen
Lehet korai a teszt, várj néhány napot és tesztelj újra.

Hogyan lehet elérni, hogy friss párkapcsolatban a fiú a lány szemében ne menjen át barát-zónába? Lányok, mit kell tenni, miért teszitek át a fiúkat? Nem teszitek át, ha már jártok?

Mitõl lehet egy csajnak a pasija, pasiból barát a kapcsolat közben, ha ilyen létezik.

Legjobb válasz: Öööööö friss párkapcsolatban hogy jön képbe a barátzóna? Ha összejött veled, akkor miért tekintene barátnak?

Öööööö friss párkapcsolatban hogy jön képbe a barátzóna? Ha összejött veled, akkor miért tekintene barátnak?
ha nem csinal semmi olyat amitol a lany a baratnojenek erzi magat (kezfogas, csok ect.), vagy nagyon hatarpzatlan, nincs egy onallo otlete. Ez egy baratsagba meg belefer, de a parkapcsolatba a fiu legyen a hatarozottabb
A kérdező hozzászólása: Nagyon határozatlan helyzetekre valami példa. Ennyire fontos , hogy mindig a férfi döntsön?
Az ügyeletet tudod kihívni.
Orvost kell váltani. Még sosem fordult elõ, hogy ne jött volna el a doki, ha hívtuk, maximum várni kellett, amíg befejezte a rendelést. Õszintén szólva egyszer sem láttam még a rendelõjét, mindig házhoz hívjuk, bárki beteg a családban. Viszont mindig honoráljuk a fáradozását. Az orvosi ügyeletet amúgy bármikor kihívhatod, de én jobban bízom a saját dokimban.
Teljesen egyetértek a második válaszolóval, hozzánk is mindig kijön a háziorvos ha valami van.
"hozzánk is mindig kijön a háziorvos ha valami van." Gondolom azért ez sem szó szerint van így... Megvan a rendelés ideje, és meg van a beteglátogatás ideje. Ha nem így lenne, akkor senki sem várakozna a rendelõben, hanem az orvos háznál írná ki az aspirint. Kedves kérdezõ: hívd fel a háziorvosod, és beszéljétek meg ezt.
Akkor csak azért, hogy jól aludj az éjszaka: Hozzánk is mindig kijön HA NINCS RENDELÉSI IDEJE. Most boldog vagy?:D De lehet ez sem igaz, mert még sose hívtuk hajnali 3kor, sem ünnepnapokon. Én is szõrszálhasogató vagyok, na de azért...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!