Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet a teszt, ha (20 db)

Miért lehet negatív a teszt, ha már 5 napja késik, és mégis görcsölkedek?

Legjobb válasz: Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!

Szia! Örülök, hogy újra beírtál! Azért lehet negatív, mert még túl korán csináltad meg, sokunknak csak kb. 2 hét után lesz igazi, valós eredmény. Ha nagyon vágysz a babára, akkor az is elõfordulhat, hgoy a tested áltünetekkel hiteget téged, de mégsem vagy terhes. Ha mész dokihoz, õ is többet tud már mondani, de ha 4-5 nap múlva még egy tesztet csinálsz, talán már más eredményt látsz rajta!! Legyen így, kívánom neked!
en nem terveztem babat es 15 napos keses utan es egyeb tunetek utan teszteltem ket negativat majd megjott.ne eld bele magad annal rosszabb ha megsem ugyvan mint ahogy elkepzelted.ha 5 napja kesik es negativ szerintem megfog jonni azert gorcsolsz.kivanom tiszta szivbol hogy ne igy legyen
Lehet korai a teszt, várj néhány napot és tesztelj újra.

Lehet, hogy babát várok? Ha igen, miért nem mutatta ki a teszt?

10. napja késik a menstruációm (ennyit sosem szokott). A 9. napon teszteltem,de az negatív lett. Az utóbbi 1-1,5 hétben hányingerem van és folyton álmos vagyok. 4 hete (külföldön dolgozik) voltam együtt a párommal,de gumival (elvileg ép volt) védekeztünk.

Legjobb válasz: Szia! én javasolnám, hogy ismételd meg a tesztet a biztonság kedvéért! nekem most körülbelül 60! napig késett a menstruációm és természetesen a létezõ összes terhességi tünetet produkáltam. rettentõen fáradt voltam, a pocimat is nagyobbnak láttam, hányinger, émelygés, mellérzékenység stb. Voltak olyan pillanatok amikor már szinte biztosra vettem, hogy terhes vagyok. Aztán most pénteken teljesen váratlanul megjött. (2 negatív teszt és egy UH után ami szintén azt támasztotta alá, hogy nem vagyok terhes) Ha egy nõ sokat foglalkozik a teherbeesés gondolatával és folyamatosan figyeli a testének mûködését vagy éppen a változásait az agy hihetetlen dolgokat képes elhitetni vele! De ettõl függetlenül ha szeretnél kisbabát akkor drukkolok, hogy baba legyen a dologban (bár védekezés mellett erre elvileg 0% esély van ha nem volt semmi gond az óvszerral.)

Szia! én javasolnám, hogy ismételd meg a tesztet a biztonság kedvéért! nekem most körülbelül 60! napig késett a menstruációm és természetesen a létezõ összes terhességi tünetet produkáltam. rettentõen fáradt voltam, a pocimat is nagyobbnak láttam, hányinger, émelygés, mellérzékenység stb. Voltak olyan pillanatok amikor már szinte biztosra vettem, hogy terhes vagyok. Aztán most pénteken teljesen váratlanul megjött. (2 negatív teszt és egy UH után ami szintén azt támasztotta alá, hogy nem vagyok terhes) Ha egy nõ sokat foglalkozik a teherbeesés gondolatával és folyamatosan figyeli a testének mûködését vagy éppen a változásait az agy hihetetlen dolgokat képes elhitetni vele! De ettõl függetlenül ha szeretnél kisbabát akkor drukkolok, hogy baba legyen a dologban (bár védekezés mellett erre elvileg 0% esély van ha nem volt semmi gond az óvszerral.)
A kérdező hozzászólása: Igen, végig használtuk. Ezért is érdekes, hogy már 11 napja nem jött meg...de nem bámon:)
türelem, még pár napig 14 nap után új teszt aztán nõgyógyász: vagy azért mert pozitív vagy azért mert negatív
azért nem mutatta a teszt, mert nem vagy terhes, nem lehetsz ezekkel a feltételekkel, a késés lehet stressztõl, vagy hormonális problémáktól, ha huzamosabb ideig nem jön meg, vagy kimaradozik, menj orvoshoz!
A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva már mutathat valamit a teszt. Ennek alapján nem valószínû, hogy terhes vagy.
Nekem 2 teszt is negatív volt aztán elmentem dokihoz 7 hetes terhes voltam! (bocs hogy megkérdezem)Végig gumival csináltátok vagy csak a végén húzta fel?Menj el dokihoz vagy csinálj még 1 tesztet.De ha már meg kellet volna jönnie és nem jött vagy baba van a dologba vagy sem akkor sem árt 1 vizsgálat!

Miért lehet az van a facebookon egy ismerõs, és csak akkor likeol le egy youtube ot ha az õ oldalára teszem ki?

ha a sajátomra ,úgy egyáltalán nem,pedíg kap értesítést amikor én kiteszek mondjuk olyat,amirõl tudom.hogy õ is kedveli,de csak akkor likeolja,ha az övére is átkûldöm,miért?

Legjobb válasz: lehet õ épp nem nézegeti az ismerõsök értesítéseit, ill. adatlapját de a sajátját mindig látja

lehet õ épp nem nézegeti az ismerõsök értesítéseit, ill. adatlapját de a sajátját mindig látja
A kérdező hozzászólása: de azért ha kiteszek valamit, azt csak látja nem?
a közösben minden ismerõsnek megjelennek a kitett dolgai, én pl nem szoktam õket visszamenõleg átnézni, amit mondjuk tegnap tettek ki, vagy ilyenek, mert épp tegnap nem voltan a neten. sõt. az értesítéseket van, hogy meg sem nézem. ha a te adatlapodra tetted ki, lehet akkor meg az adatlapját nem nézegeti az ismerõseinek csak alkalmanként de a saját üzeneteit és saját adatlapját mindenki megnézi
A kérdező hozzászólása: Mostmar meg azt sem like olja amit o is szeret, se ha az en oldalamra se az overe..de ennek lehet nagyobb jelentosege?

Miért van az hogy, 2 db 256 mb ram van a laptopomba, és 384 mbot jelez? Próbáltam másik ramot tenni bele, hátha az egyik 128-as de nem! Ugyan ez a hiba, ha 1 ramot teszek bele akkor 226 mb azt hiszem, egyszerően nem értem miért lehet az oka.

A ramok ddr1 esek, ettől eltekintve hibátlanul mőködik csak nem tudom miért írja ezt. Valahol belehet állítani?

Legjobb válasz: Mert a gép sose használja ki mindet mindig van egy kis "maradék"! Példaképp egy 6 gigaramos gép csak 5,7-et használ átlagban!

Mert a gép sose használja ki mindet mindig van egy kis "maradék"! Példaképp egy 6 gigaramos gép csak 5, 7-et használ átlagban!
#1: ez kb. nettó hülyeség. Mindet kihasználja az, csak megeshet, hogy nem mindet munkamemóriának használja. Tudniillik a laptopokba nem szokás külön VGA-t tenni, annak a memóriáját is a sima RAM-ból veszi a gép. Ez persze biosban állítható, hogy mennyi legyen.
Próbáld ki a következõket: - Az integrált videokártya memóriáját visszavenni néhány MB-ra. Automatikusan indokolatlanul sokat képesek lecsípni a rendszermemóriából. (Ez sajnos nem minden laptopnál lehetséges.) - A két tesztelt memória olyan felépítésû, amit a laptop nem képes kezelni. Ebben az esetben bármelyik tesztelted van is a gépben egyedül, 128-asnak látja. Ebben az esetben az eredetihez hasonlót kell szerezned. - Csak egyetlen modul legyen benne, elõször az egyik, majd a másik foglalatban. Ha valamikor csak 128 MB-ot jelez a gép, az a foglalatod hibás.
Már miért lenne h*lyeség minden gép félrerak valamennyit a memóriából amin az alap dolgok futnak mikhez hozzá se szoktak nyúlni átlag otthoni gépet használók!
A kérdező hozzászólása: köszonöm a válaszokat, és a videókártyán a bioszban h lehet állítani?
Ehhez már kell a laptopod pontos típusa, továbbá az, hogy kellõen jól dokumentált alkotás legyen. Egyéb esetben egy lokális hozzáértõt keress, másodpercek alatt beállítja, ha lehetséges.

Sata 3 vinyóm van de ha BIOS-ban AHCI módba teszem nem indul a rendszer. Miért lehet ez?

Csak IDE módban tudom használni pedig elvileg mennie kéne az AHCI-nek is vagy nem ?

Legjobb válasz: Milyen rendszer nem indul?

Milyen rendszer nem indul?
A kérdező hozzászólása: Windows 7 ultimate 64 bit
Annak elméletileg ez nem kéne problémát okozzon, bár nem ártott volna eleve AHCI módban telepíteni rá... http://support.microsoft.com/kb/922976
A kérdező hozzászólása: Igen. Sajnos telepítés elõtt ezt nem is néztem, a napokban vettem csak észre hogy IDE módban van. Az elõbb átállítottam de mikor megjelent a windows boot embléma leállt a rendszer kb mintha kihúztam volna a gépet. Na nem mintha életbevágóan fontos lenne átállítani, de azért érdekelne mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elírásért! "egyes kollégák"
ha hashajtót teszel bele biztos lehetsz hogy nem zabálják el elõled a kajádat
Igen, méghozzá ötletes megoldás.
Egyszeruen nem ertem ezt, hogy van hozza gusztusuk. Az elso munkahelyemen ugyanez volt, pedig normalis emberekkel dolgoztam az irodaban, akik rendes fizetest kaptak es megis valaki dezsmalta a tobbiek kajajat. De meg maradekot is, amibe valaki mar beleevett es eltette masnapra.
100%. Mi is feltuningoltumk egy-két ételt egy torkos kollégát kiszûrendõ: Meg is lett egy nap, járat közben fosta össze magár két megálló közt. :D
-r +t. ...és onnantól kezdve nem zabálta fel a kajánkat.
tegyél bele romlott kaját nem csak fosni, hányni is fog

Miért nem lehet a lefejt anyatejet kétszer felmelegíteni (nem forralni)? Rosszat teszek ha a cumisüvegben megmaradt anyatejet még egyszer meg melegítem?

Én meleg vízbe szoktam beleállítani a cumisüveget és így melegítem a tejcsit.

Legjobb válasz: Igen, ugyanis a már egyszer megmelegített tejet nem szabad újra melegíteni és a babának adni. Az olyankor már általában romlott, savanyú. Kostold csak meg. Az anyatej nem olyan mint a tehéntej,hogy melegitgetni meg hûtögetni lehet....az is egy idõ után megsavanyodik. Egyébként hasmenést okozhat a már 1x melegitett és lehült majd újra melegitett tej.

Igen, ugyanis a már egyszer megmelegített tejet nem szabad újra melegíteni és a babának adni. Az olyankor már általában romlott, savanyú. Kostold csak meg. Az anyatej nem olyan mint a tehéntej, hogy melegitgetni meg hûtögetni lehet....az is egy idõ után megsavanyodik. Egyébként hasmenést okozhat a már 1x melegitett és lehült majd újra melegitett tej.
A melegben jobban szaporodnak a bacik, szoval megromlik a tej. En ugy szoktam, hogy melegitettem, annyit, amennyit biztosan megiszik (ez kitapasztalhato), és még ha kért, melegitettem utana plusszba.

Miért van az, hogy ha bankba teszem a pénzem bármikor kivehetem, de a biztosítónál csak visszavásárolni lehet?

Legjobb válasz: Azért, mert a bank az bank, a biztosító meg biztosító. Más struktúra az egyik és más a másik. Más célra való az egyik és másra a másik. Aki csónakázni szeretne ne teniszütõt vegyen. Bocsánat, nem szemtelenkedni akarok. Ha tudok segítek is.

Azért, mert a bank az bank, a biztosító meg biztosító. Más struktúra az egyik és más a másik. Más célra való az egyik és másra a másik. Aki csónakázni szeretne ne teniszütõt vegyen. Bocsánat, nem szemtelenkedni akarok. Ha tudok segítek is.
Mondjuk épp ezért "korcs termék" a unit-linked és a díjtartalékos életbiztosítás.. befektetési termék, biztosítással kombinálva. Ha innen nézem befektetés, ha onnan biztosítás, úgyis nekem van igazam :-) Biztosítós válasza alapján, ha biztosítást keresel, biztosítást vegyél, ha befektetést keresel, akkor ne egy biztosítón keresztül akarj befektetni, többlépcsõs rendszerbe és akkor nincs ilyen probléma. külön-külön megvan a maga helye a terméknek, de összegyúrva pláne mlm-ben egy nagy katyvasz...
Kedves Norbert! Nem teljesen így értettem, és így nem is tudok a megfogalmazásod mellé állni. Van olyan élethelyzet, amikor egyik az optimális megoldás, és van, amikor a másik. A banki lekötésnek is és az unit-linkednek is meg van a maga helye és szerepe, elõnye és hátránya. A gondot az szokta jelenteni, mikor jutalékvadászok beleugratnak olyan hozzá nem értõ embereket ilyen (pl. Unit-linked) szerzõdésekbe, akiknek nem ez kellett volna. De igenis megvannak azok az élethelyzetek, célok, amikor igen jó megoldás egy jó konstrukciójú unit-linked.

Miért nem jön meg ha valakinek cisztája van? Ma kéne megjönnie de még semmi. Közben az is lehet, hogy terhes vagyok. A höm 36, 9 volt. Hányinger, szédülés, mell fájás. Tegnap még negativ volt a teszt.

Legjobb válasz: A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger,hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.

A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger, hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!