Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet a mensi (36 db)

Mi baj lehet? Miért más a mensim, mint amilyen szokott?

Ebben a hónapban késett a mensim (4-én szokott megjönni). Ma jött meg, de nem vér, hanem ilyen barnás izé:S Nem tudom miért ilyen. Betegség miatt nem hiszem, mert amikor elvesztettem a szüzességem gumit használtunk, de akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nekem is többször elõzte meg barnás folyás a mensimet,nem hiszem,hogy aggódnod kéne. Sokminden miatt késhet,idegesség akár vmi citromos cuccot ittál,az általában késlelteti a mensit. Mondjuk most kapcsolok,hogy 4-éhez képest.. ma van 18-a.. az tényleg nem kis idõ,de lehet tényleg stresszes voltál és azért. Remélem a legjobbakat!

Nekem is többször elõzte meg barnás folyás a mensimet, nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Sokminden miatt késhet, idegesség akár vmi citromos cuccot ittál, az általában késlelteti a mensit. Mondjuk most kapcsolok, hogy 4-éhez képest.. ma van 18-a.. az tényleg nem kis idõ, de lehet tényleg stresszes voltál és azért. Remélem a legjobbakat!
hát ha nem lesz normális az állaga amilyen szokott lenni, csinálj egy tesztet!

Most akkor mi lehet, miért késhet a mensim?

Sose szokott késni, de most 6 napja késik. Már kb. 3 éve nem sikerül a baba, még nem voltam terhes, de örülnék már neki. A görbém nem túl szép, lehet még ovulációm se volt most...nemtudom, ilyen a görbém:

Legjobb válasz: A görbéd valóban elég fura, de szerintem csinálj tesztet. Ha mégis sikerült teherbeesned, már kimutatja. Drukkolok!

A görbéd valóban elég fura, de szerintem csinálj tesztet. Ha mégis sikerült teherbeesned, már kimutatja. Drukkolok!
Nem túl szép a görbéd :( Szerintem sem volt ovud. :( Orvosnál jártál már? Lehet hogy valami aprócska kis hormonális probléma, amit pikk-pakk lehet orvosolni :)
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi ilyen még nem volt. ha holnap se jön meg, akkor veszek egy tesztet és holnapután azaz kedden megcsinálom. nem értem most mi van.
A kérdező hozzászólása: Szerintem még az is lehet, hogy késõbb volt ovulációm, mert most van 6. napja fent a hõm. És lehet ezért csúszik a mensim is. Bár még ilyen sose volt, hogy így kitolódott, mindig pontosan jött, most meg már 8 napja késik. De én amúgy erre tippelek hogy ezért késhet, mert késõbb volt most ovulációm, mert most már 6. napja a hõm fent van. Ám azért egy tesztet veszek és holnap reggel megcsinálom mindenesetre, úgyis nagyon régen csináltam már. De szerintem tuti a késõi ovuláció miatt csúszik a mensi is.

Ovuláció után 4 nappal miért feszül a mellem, és nehéz a fejem? Szerintetek mitől lehet? A mensi kb.12-e körül lesz, szóval még attól nem lehet, de szerintem a megfoganástól sem még, korai

Legjobb válasz: Nekem minden hónapom ilyen. Onnan tudom,hogy megtörtént a pé-m,hogy másnap már fáj a mellem.A negatív ovutesztkor már jelentkezik a mellfájdalom. Nekem is 4 napja volt peteérésem én én is 12 körül nem várom! :) Az idõ miatt viszont fájhat a fejed. Drukkolok neked is!

Nekem minden hónapom ilyen. Onnan tudom, hogy megtörtént a pé-m, hogy másnap már fáj a mellem.A negatív ovutesztkor már jelentkezik a mellfájdalom. Nekem is 4 napja volt peteérésem én én is 12 körül nem várom! :) Az idõ miatt viszont fájhat a fejed. Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Ti is a babaprojekten vagytok? Remélem sikerül neked is, és nekem is.Már hónapok óta próbálkozunk. Ha gondolod majd írd meg, h meg jött e a nemvárt vagy sikerült a baba.Én is ideírom majd.
ja, már 1 éve rajta vagyunk. Megírom szívesen, hogy mi lett, várom majd a Te írásaid is! :) ) Drukkolok addig is! De egy a lényeg!Ne figyelgesd magad, úgysem ér vele semmit az ember, csak feleslegesen idegeskedés! Csak lazán az elkövetkezõ 7-8 napra! :) )) üdv
A kérdező hozzászólása: Tudom, legalábbis ezt kellene tenni, tök lazán venni, de olyan nehéz.Most a négy hónapból ebben voltunk a legtöbbet együtt, alig pár nap maradt ki (kb.9 nap) + a mensis napok (4 nap).Remélem ez segített, és összejön mielõbb.4 hónap nem idõ, de már most olyan rossz csalódni hónapról hónapra.... :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Szóval megírom mi lett: mensi, és ráadásul ma reggelre, pedig csak szombaton kellett volna!El sem tudom mondani, mit érzek belül, eddig talán ez a hónap a legrosszabb, annyira éreztem, h most jó lesz, kirándultunk, jó idõ van, alig foglalkoztam a témával az elmúlt hetekben, és a mensi elrontott mindent. Remélem te jó híreket fogsz írni!Szorítok Neked.Írd meg mi lett veled is!
Nekem is a mellem feszül az ovuláció után.NEm szokott feszülni és fájni a mellem csak menszesz elõtt.Nyagyon szeretnék bébit.Már Júliustól próbálkozunk.augusztusban spontán vetélésem volt.1hónap tilalom, és most várom, hogy a bébi sikerült-e.Türelmetlen vagyok.Remélem a Jézuska a bébiben segít?

Miért lehet a nyákom ilyen, és ennyi ideig? A mensi 8. napján volt HSG, utána pár napig vérezgettem, sok nyákom volt, kizárásos alapon a vizsgálat miatt.

Most 3-4 napja olyan mintha peteérésem lenne, rengeteg sok nyák jön, olyan minden mint szokott, de már a 20. napon vagyok. Most nem volt próbálkozás, mert új gyógyszert kaptam, de vajon most van peteérés, vagy csupán valami történik odabent? Ja, 28-29 naposak a ciklusaim.

Miért van, hogy 3-4 nappal a mensi előtt ma világosbarnás krémes folyásom van? (nem túl nagy mennyiség) Lehet ez beágyazódás? (csak mensi napján szoktam barnázni, de az sötétebb és más jellegű)

Gyomorégés, szédelgés, mellfájdalom stb. pár napja van.Hidegrázás is pár napja.a h?m napok óta 36,9-37, tegnap 36.8, ma 37.1

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Rendszertelen a mensim. Ebben a hónapban nem jött meg (19. -én kellett volna). Csináltam tesztet 3napja ami negatív lett. Lehet mégis baba? DE AKKOR MIÉRT NEM MUTATJA A TESZT? Volt olyan akinek nem mutatta a teszt és mégis baba volt?

A h?met néztem,minden nap 37-37,3.a cicim nagyon be van keményedve,fáj a bimbóm.

Legjobb válasz: ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra

ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra
A kérdező hozzászólása: álltalában 30napos a mensim.évente 2-3 van olyan hogy kimarad vagy késve jön meg.csak most én "tünetnek"vettem a cici duzzadást mert már kb 3hete ilyen.még a párom is megjegyezte hogy nõttek a cickóim.
Valószínû, hogy nem vagy terhes. Ha rendszertelen menzeszed, akkor azért késik. Persze rendszertelen menzesszel is teherbe lehet esni, csak így ha mondjuk késõbb volt peteérésed, akkor a teszt is csak késõbb mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Létezik ilyen de ritka. Kikéne vizsgáltatnod magad?

9 napja késett mikor megjött a mensim (szex után) és kicsit görcsöltem A mensim gyengébb mint szokott lenni és az elején csak barnáztam. Lehet még baba? Felvagyok puffadva miért?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.

Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.
Akár mensi alatt is tesztelhetsz! Ha +, akkor irány az orvos! (én korai terhes vagyok (5h1n), és fel vagyok puffadva)

A héten kelett volna hogy megjöjjön a mensim de csak váladék folyik nagyon nagy mértékben. Mi lehet ez? Miert nem jön meg? (1 éve van mensim)

Legjobb válasz: Szia ne aggódj ha csak egy éve jött meg akkor lehet hogy még nem állt be a rendszere. De lehet hogy csak felfáztál vagy ilyesmi. Fiúval szoktál lenni?

Szia ne aggódj ha csak egy éve jött meg akkor lehet hogy még nem állt be a rendszere. De lehet hogy csak felfáztál vagy ilyesmi. Fiúval szoktál lenni?
A kérdező hozzászólása: Nem nem szoktam lenni 13 éves vagyok..! Akkor ne aggodjak ha kimaradna egy hónap?
Még nem biztos, hogy rendezõdött a ciklusod, ilyenkor még az is normális, ha éppen kimarad, mivel csak 1 éve menstruálsz. Nem mindenkinek áll be egybõl. Viszont ha nagyon nagy mértékû folyásod van, akkor az bizony utalhat fertõzésre is, nem ártana megemlítened anyukádnak!
Annyit még hozzátennék, hogy az, hogy folyásod van, az teljesen normális, lesz még sokáig, csak ha az nagyon nagy mennyiségûvé válik, ráadásul hirtelen, tehát korábban nem volt annyi, az lehet egyik tünete annak, hogy fertõzésed van, illetve az akár lehet hatással a menstruációs ciklusra is, tehát késhet is tõle. Mindenképpen szólj anyukádnak.
A kérdező hozzászólása: Ha fertõzés van azzal mit lehet kezdeni?
Mi az a nagy mennyiség? Ha az történik, hogy menstruáció mennyiségû váladék jön, akkor azzal én a helyedben dokihoz fordulnék, vagy legalábbis elsõ körben anyukádnak szólj. Mert az nem egy normális fehér folyás.
Ez egy normális fehérfolyásnak tûnik, ha nincs semmi más tüneted.
A korodban még ki is maradhat akár hónapokra is, az is normális. Ha nem büdös, nem sérga, esetleg zöld a folyásod, nem túrós az állaga, nem viszket, ég, akkor fehérfolyás ez amivel nincs semmi tennivalód.

Az most miért lehet h a mellbimbóm udvara megnött? Ilyet még nem tapasztaltam mensi elött és annyira nagy az étvágyam, meglepö. Baba?

Legjobb válasz: Ebbõl nem igazán lehet megjósolni, hogy mi a helyzet. Várj míg elmarad a mensi aztán tesztelj. Az a biztos!

Ebbõl nem igazán lehet megjósolni, hogy mi a helyzet. Várj míg elmarad a mensi aztán tesztelj. Az a biztos!

Még pár tablettám van hátra de a mensim előbb megjött. Miért lehet ez? Beszedjem a hátralévő tabikat?

7dik levél végénél tartok.

Legjobb válasz: én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok

én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok
Hát, én nem szedném be a tabikat a helyedben, de ha megoldható, holnap reggel vagy hívd fel, vagy keresd fel a nõgyógyászodat, és kérd ki a véleményét. Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: És ha nem szedem be ezt az utcso pár napot attól mélg védelmet fog nyújtani a szünetben? De amugy így akkor lesz 4 tabi feleslegem nem?(annyi maradt ki)
Én meg beszedném a helyedben és visszamennék a dokihoz, lehet hogy váltani kell tablettát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!