Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet évek (180 db)

Miért van ez? 3 éve volt egy srác akibe nagyon szerelmes voltam (és haverok is voltunk). Már elfelejtettem, de minden álmomban megjelenik, nem értem miért hiszen nincsen köze az életemhez. Szerintetek ez miért lehet?

Legjobb válasz: A tudatalattid lehet nem felejtette el. Velem is sokszor megesik, hogy például 14 évvel ezelõtti szerelmemmel álmodok, pedig 10 éve nem is találkoztam vele.

A tudatalattid lehet nem felejtette el. Velem is sokszor megesik, hogy például 14 évvel ezelõtti szerelmemmel álmodok, pedig 10 éve nem is találkoztam vele.

2 éve rendszeresen megjön. De legutóbb gyenge volt most meg nem akar megjönni. Már volt egy kis folt de utána semmi. Terhesség kivan zárva. Miért lehet ez? és miért pont csak most?

Bár lehet hogy csak késik még nem tudom pontosan.

Legjobb válasz: Bár én a másik nemet képviselem talán tudok neked választ adni. Ugye ha 2 éve rendszeresen megjön, akkor beléptél az ,,éret" korba. Lehet, hogy testileg az vagy, de lelkileg nem biztos. Kimerült vagy, esetleg ideges, stresszes mostanában? Vagy valami más lelki probléma. Ez gyakran lehet gond. Esetleg hormonális problémák,vagy ciszta -bár, ha gyerek vagy akkor ennek elég kicsi a valószínûsége-, mindenesetre keress fel egy nõgyógyászt, õ könnyen diagnosztizál és elmondja mi a gond.

Bár én a másik nemet képviselem talán tudok neked választ adni. Ugye ha 2 éve rendszeresen megjön, akkor beléptél az , , éret" korba. Lehet, hogy testileg az vagy, de lelkileg nem biztos. Kimerült vagy, esetleg ideges, stresszes mostanában? Vagy valami más lelki probléma. Ez gyakran lehet gond. Esetleg hormonális problémák, vagy ciszta -bár, ha gyerek vagy akkor ennek elég kicsi a valószínûsége-, mindenesetre keress fel egy nõgyógyászt, õ könnyen diagnosztizál és elmondja mi a gond.
A kérdező hozzászólása: ja és még gyerek vok.
A kérdező hozzászólása: köszi:) de még várok hátha csak késik vagy kimarad :D de ha muszáj akkor elmeek nõgyógyászhoz!!
A kérdező hozzászólása: ja és lehet, h a stressz teht róla:( de majd teszek ellene!!:)

Az anyukám 18 éve cukorbeteg és kb 1 éve agyilag kezd leépülni, képzelődik azt hiszi mindenki rosszat akar neki, az inzulinra nem akkar enni ezáltal mindennap lezuhan a cukorszintje ez miér lehet? Miért ellenséges mindenkivel?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az idõsek egyébként is kötöszködnek mindenért és mindenkivel. Ez azért van mert unatkoznak és nem tudják lefoglalni magukat.

Lehet, hogy az idõsek egyébként is kötöszködnek mindenért és mindenkivel. Ez azért van mert unatkoznak és nem tudják lefoglalni magukat.
Az orvosával kéne beszélni, hogy õ tájékoztassa a következményekrõl. Lehet, hogy depressziós.
Komolyan kell venni a megváltozott viselkedést, van ilyen betegség, gondolj bele, hogy szenvedhet õ ha mind igaznak érzi azt amit mond, van rá gyogyszer, és gondoskodni kell hogy valaki be adja neki a napi adagot
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Egyébként anyukám még csak 50 éves nem öreg.
Teljesen mindegy hogy mennyi idös, nem az öregkori elbutulásrol beszéltünk, hanem a betegség és gyógyszer okozta változásokról, ahol nem számit a kor.Légy megértöbb és segits neki.


Az hogy lehet hogy én több mint 1 éve jelentkeztem sz. Katonának és még mindig nem történt semmi!? Velem csak egy regisztrácios lapot írattak. Akkor az nem tudom mire volt jó! Mert engem még alkalmassági vizsgálatra sem küldtek sehová ez miért lehet?

Legjobb válasz: én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?

én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?
A hadseregnél is LÉTSZÁMSTOP van, mint a közszférában mindenütt. Mibõl gondoljátok, hogy a katonákkal kivételezne a kormány?
pedig nem kitalálom , azt mondta nekem a toborzó hogyha nem hívogatják õket azt hiszik nem nagyon törik magukat a dolgon.
Hely egészen biztosan lesz, sõt van. De a Honvédségnél olyan katasztrofális pénzhiány van, hogy nem tudnak létszámot növelni. A jelenleg is meglévõ állomány pedig rohamos tempóban fogy. Akinek van lehetõsége azonnal szerel le. Nagyon kilátástalan a helyzet.
Miért nem próbálsz ott érdeklõdni, ahol beadtad a lapodat? Nem tudom, mit tudnál így kívülrõl csinálni, de én azért nem vártam volna türelmesen egy évet. Érdeklõdnék, többször bemennék, megpróbálnám megtudni, hol és miért akadt el az ügy, és hogy lehet elõmozdítani. Ha meg nem kapnék semmi infót, ejteném az ügyet. Amúgy meg ne csodálkozz, a honvédség is pénztelen, biztos itt is zárolás van. Meg hát sajnos õk se a korrekt eljárásokról híresek.
72%-os. "Rohamosztagos" nincs a Honvédségben. Nekem mellesleg azt mondták, hogy várjak, míg szólnak. Ha megüresedik egy hely ott, ahova kértem magamat, behívnak, ennyi.
Nálam is ez a helyzet.Én februárban voltam jelentkezni azóta semmi.Minden hónapban hívogattam õket.Nekem is azt mondták hogy nyugodjak meg ha lesz valahol hely szólni fognak.

Párommal 5 éve vagyunk együtt, és kb. fél éve nem szeretkezünk, 41 éves, nincs szeretője, meg semmi. Miért lehet ez? Már nem szeret?

Legjobb válasz: 5 éve vagytok együtt, 41 éves, ami annyit tesz 36 éves korában jött össze veled, ha nem egy Brad Pitt alkat, akkor ilyen életkorban inkább már kényszerbõl ergo nem igazán te vagy a nõideálja de hát a szükség nagy úr alapon nem akarja magányosan leélni az életét.

5 éve vagytok együtt, 41 éves, ami annyit tesz 36 éves korában jött össze veled, ha nem egy Brad Pitt alkat, akkor ilyen életkorban inkább már kényszerbõl ergo nem igazán te vagy a nõideálja de hát a szükség nagy úr alapon nem akarja magányosan leélni az életét.
Nem derül ki, hogy nemileg miféle a párod, de akár pasi, akár nõ ilyen korben korántsem normális ez az aszexualitás. Õ mit mond? Gondolom, errõl meg nem lehet beszélni, - már csak a GYIK-en szerzett tapasztalataim szerint gondolom...
Egészségileg rendben van? Pl cukorbetegség esetén nincs külömösebb tünet, fájdalom, de a szexuális vágy nem jelentkezik. De vannak más ilyen tüneteket produkáló rejtett betegségek is. Irány az orvos, teljes kivizsgálás!

Mit lehet tenni a következő esetben? Miért 2 év után jut eszükbe? Seg-ítenétek fogalmazni egy levelet? (bővebben lent)

2 éve lemondó nyilatkozatot küldtünk a Mák-nak a gyes-r?l,mert megint t.gyás-t igényeltünk. A Mák-tól tegnap kaptunk egy levelet,amiben pénz visszafizetésre köteleznek,15 napon belül,mert jogosulatlanul vettem fel a 1700 pár forintot. A levélben szerepel,hogy abban az esetben nem kérik a visszafizetést,ha nem tudtam,hogy jogosulatlanul vettem fel azt az összeget. Márpedig én nem gondoltam olyanra,se 2 éve,se utána,hogy nekem ezzel az összeggel kevesebb járna... De ha nem is így lenne,akkor sincs most annyink,hogy ezt az összeget kifizessük nekik-amire 15 nap után kamatot számolnak. Napról napra élünk. Rengeteg fizeni való vár még a polcon... Ami a leginkább mérgel,hogy 2 éve,a Mák nem küldte el a Mep-nek az igazolást,hogy már nem jár a gyes,így mi 2 hónapig nem kaptunk semmit a családin kívül. Azután is már csak azért utalták a t.gyás-t,mert nekem küldött igazolást a mák,és én annak a másolatát beküldtem. Remélem érthet?en írtam le,hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Remélem jól értem a szitut: 2 éve lemondtad a gyest X. nappal, igényeltél tgyást. Õk akkor (a mostani levelük szerint) elszámolták magukat és 1700 forinttal többet utaltak gyest címszó alatt. (Az szerintem nem tartozik a tárgyhoz, hogy a mák nem küldte tovább a mepnek a cuccokat, jelen állapot szerint - nem tudom, hogy ez két éve hogyan volt - neked kellett volna a mepnek elküldeni a mák-hoz címzett gyes lemondó leveledet.) Én egy ilyen levelet írnék: Alulírott XY, az X. számú levelükre az alábbi kifogással élek: X. dátummal küldtem Önöknek egy gyes lemondó levelet, melyben Y dátummal kértem, hogy a gyes folyósítását megszüntetni szíveskedjenek. Én bíztam abban, hogy Önök a korrekt összeget küldték el számomra, nem számoltam utána, hogy forintra megegyezik-e az összeg azzal, ami járna nekem. Azt gondoltam és gondolom, hogy az ellátások összegének a számítását Önök jobban tudják, mint én, nekem nem tisztségem utánaszámolni, hovatovább nem is ismeretes elõttem a számítási mód. Ennek megfelelõen kérem, hogy a megállapított összeg visszafizetésétõl tekintsenek el.

Remélem jól értem a szitut: 2 éve lemondtad a gyest X. nappal, igényeltél tgyást. Õk akkor (a mostani levelük szerint) elszámolták magukat és 1700 forinttal többet utaltak gyest címszó alatt. (Az szerintem nem tartozik a tárgyhoz, hogy a mák nem küldte tovább a mepnek a cuccokat, jelen állapot szerint - nem tudom, hogy ez két éve hogyan volt - neked kellett volna a mepnek elküldeni a mák-hoz címzett gyes lemondó leveledet.) Én egy ilyen levelet írnék: Alulírott XY, az X. számú levelükre az alábbi kifogással élek: X. dátummal küldtem Önöknek egy gyes lemondó levelet, melyben Y dátummal kértem, hogy a gyes folyósítását megszüntetni szíveskedjenek. Én bíztam abban, hogy Önök a korrekt összeget küldték el számomra, nem számoltam utána, hogy forintra megegyezik-e az összeg azzal, ami járna nekem. Azt gondoltam és gondolom, hogy az ellátások összegének a számítását Önök jobban tudják, mint én, nekem nem tisztségem utánaszámolni, hovatovább nem is ismeretes elõttem a számítási mód. Ennek megfelelõen kérem, hogy a megállapított összeg visszafizetésétõl tekintsenek el.

Miért lehet hogy két éve ismerem, de csak most kezdett el tetszeni?

Szó szerint két éve majdnem mindennap találkozunk a sráccal, nem vagyunk barátok hozzáteszem csak ismer?sök köszön? viszonyban, és nemrég álmodtam vele és azóta tetszik, és próbálom tudatni is ezt vele. De azel?tt rá sem néztem szinte.. Volt már ilyen veletek? Ennyi id? után? Ja már több mint egy hónapja érdekel, tehát nem csak egy fellángolás volt.

Legjobb válasz: Velem is elõfordult már ilyen, nem gondolkoztam még el, hogy miért, de lehet valami abban, amit az elsõ mond!

Velem is elõfordult már ilyen, nem gondolkoztam még el, hogy miért, de lehet valami abban, amit az elsõ mond!
Szerintem létezik ilyen. Megismerted egy újabb tulajdonságát, ami magával ragadott, vagy csak egyszerûen tudat alatt rájöttél, hogy neked azok az értékek fontosak, amiket õ képvisel.
19/F voltam (a második)
HMM...:) Én 6 évig laktam ott ahol a mostani barátom.6 éven át rá se néztem sõt ellenszenvesnek tûnt kicsit de egyébként közömbös volt számomra.Hozzá teszem nagyon kislány voltam még akkor..Aztán elköltöztünk, viszont a barátnõm ott maradt.Kénytelen voltam minden 7végén meglátogatni...Egyszer volt egy utcabál és elmentünk...ki volt ott? :O "Õ" Annyira megtetszett, teljesen hihetetlen...Akkor voltam 15 :) Azóta is együtt vagyunk, most 20 éves vagyok:) hmmm sztem van ilyen :)
Hát én is így vagyok, csak 3-4 év után. Sosem figyeltem fel rá, mosolyogtam rajta, mert állandóan nézett és nem leplezte, hogy tetszek neki, de engem soha nem érdekelt. És most?! Már 2 hónapja kikészülök tõle, mindenütt õt keresem, oda járok, ahova õ, de lépni nem merek. Én is vele álmodtam és utána figyeltem fel rá, megkerestem a neten, még a nevét sem tudtam, de most meg meghalok érte és azt érzem, hogy szeretni-szeretni akarom. De nem merek hozzá közeledni, nem hiszem õ még érdeklõdik felém. :( Majd csak túllépek ezen is. Neked hátha nagyobb szerencséd van. Egyébként nincsenek véletlenek, mindennek oka van, vagyis annak is, hogy vele álmodtál. Jelen valamit.
Én 4 évig egy osztályba jártam egy fiúval, akit mindig barátnak tekintettem, meg sem fordult a fejemben hogy lehet valami..vége lett a giminek, nyár végén összejöttünk..ennek már 8 hónapja, és imádjuk egymást :)

Másfél hónap múlva lesz 1 éve, hogy nincs barátnőm. Mit gondoltok, miért lehet?

Egyre jobban adok a külsőmre, az utcán megnéznek a lányok. 4 lány szerelmes belém, úgy hogy nem vagyok "olyan" fiú. Még is, nekem senki sem tetszik igazán. Mindenkin idegesít valami, mindenkin zavar valaki. Ha valaki jó lenne belülről picit is, kívülről nem tetszik. Van hogy fordítva. Ha valaki aprócskát is kellene nekem, pont annak nem jövök be, vagy van barátja, ha valaki végképp nem kell nekem, rohan utánam! Zavar hogy a mai lányok pózerek. Kihívó képeik vannak facebookon, és buták. Szinte mindegyiknek 100 like van minden fotóján, mert teli van ismerősökkel akiket nem is ismer. Mindegyik kirakja a melleit, még a csúnyábbak is már! Nem tudnék ilyen lánnyal lenni, nekem konzervatívabb lány kell. A másik probléma a kor, és az, hogy budapesti e az illető vagy sem. Igazából valahogy sosem passzol hozzám egyik lány sem! Nehezen nyitok a lányok felé alapból, mert előítéleteim vannak. Engem igen is zavarna ha riban*osan néznek ki a lányok, még is volt már ember aki megpróbált rábeszélni, hogy ne zavarjon, azok csak fotók.... Zavar az is ha teli van fiú barátokkal, ha körbe veszik a fiúk. Az exem szinte tökéletes volt, ő nem beszélt fiúkkal, még is oly gyönyörű volt mint a naplemente... Nem volt pózer, korombeli volt, és budapesti... Tökéletes számomra! A személyisége és a külseje is. Nem, mielőtt bárkinek is eszébe jutna, ő nem jöhet szóba. Inkább megkérdezném : Óriási depresszióm volt és még most is csak a vége fele járok az exem miatt, pedig jó rég vége van már... Elképzelhető, hogy soha sem fogok tudni végre valakit úgy szeretni mint őt, sosem fog senki sem már úgy tetszeni mint ő, és nem lesz ez kölcsönös sem? Miért nem voltam képes majdnem 1 év alatt sem találni valakit, aki legalább annyira tökéletes nekem mint ő volt? Már nem vagyok kétségbe esve. Már lemondtam sok mindenről. Én már csak nem értem, mi történik velem. A lányokat sorjában küldöm el, mert át látok rajtuk, még is egyedül érzem magam... Nincs borzasztóbb érzés, mikor lehetne barátnőd, de nem akarod, mert nem tenne boldoggá.... Kérlek, ha ezt olvasod, és valahol ott vagy... Ha budapesti 18 év feletti lány vagy, és igazi nő, nem olyan mint a fent említettek... Kérlek írj...

Legjobb válasz: "Ha budapesti 18 év feletti lány vagy, és igazi nõ, nem olyan mint a fent említettek... Kérlek írj..." társkeresõ. a 4 lány ronda?

"Ha budapesti 18 év feletti lány vagy, és igazi nõ, nem olyan mint a fent említettek... Kérlek írj..." társkeresõ. a 4 lány ronda?
Miért mentetek szét ? Amúgy szerintem azért van , mert mindenkit az exeddel hasonlítasz össze.
Egy hét múlva lesz pont 20 éve, hogy egyedül vagyok. Hallod a háttérben a hegedûket? Én sem!
Nyáron kell, most már hideg van ilyenkor a párok összebújnak.
A kérdező hozzászólása: Jó olvasni hogy van végre aki hasonló elvekkel él mint én :) ... Az a baj hogy õ annyira tényleg csodás volt hogy már már isteni eredetû hölgy... Kívül belül... Ilyet még nem tapasztaltam! ... És ez után a jó után nem lennék képes beérni a rosszabbal... Nekem szimpatikusabb ha egy lánynak lány barátai vannak... Ha lányos és elegáns... Ha nem pózol... És nem volt elõttem 20 farok benne, már bocsánat... :/
Szerintem amíg nem tudod teljesen lezárni magadban az elõzõ kapcsolatod, nem tudsz majd ismerkedni, mert mindenkiben csak a hibát fogod látni. Az elveiddel viszont egyet értek.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy így itt a gyakorikérdéseken nem találnám meg... 100%... Ezért is vagyok elég szókimondó ahhoz hogy például elmeséljem, hogy van egy hosszúkás párnám, azt szoktam magzati pózban magamhoz húzni és elképzelni hogy a szerelmem az... Fogalmam sincs mi történik velem, rossz egyedül. De másokkal is :/ Irtózom is a gondolattól ha más lány hozzám ér... Pedig csak a lányokhoz vonzódom! Mielõtt valaki nagyon vicces lenne.
Részvétem, remélem elõbb utóbb rád talál, akit vársz!
A kérdező hozzászólása: Nem rondák, egyszerûen nem budapesti 4ük közül 3, és nem is tetszenek...
Nem a külsõ a lényeg.Ezt nem értem a mai pasikban :/ Jó persze az sem egy hátràny ha jól néz ki de elöszoris azt derítsd ki hogy milyen belülrõl !!Ez a legfontosabb!!Es ha belulrol ugy ismerted meg hogy kedves aranyos stb. akkor hidd el hogy javareszt ez fogja meghatarozni a dontesedet nem pedig a kulseje! Nekem sem volt egy eve baratom de elvagyok es en olyat keresek aki valoban szeret nem csak ilyen potbaratnoje vagyok amig nem talal szebbet!Kitartas szurkolok neked!! ;)

Tegnap volt Kádár halálának évfordulója. Miért lehet olyan népszerű még 24 év után is?

Õ volt népszerű,vagy az eszme amit képviselt?

Legjobb válasz: Mert akkor volt mindenkinek munkája, megélhetése. Fel tudták tisztességesen nevelni a gyerekeiket, ingyen iskoláztathatták, mehettek üdülni a Szakszervezeti üdülõbe, akár külföldre is. Nemcsak az öregek, de a mi 40 évesek is emlékeznek még erre. A 60-as évek közepétõl pedig az ideológia senkit nem érdekelt.

Mert akkor volt mindenkinek munkája, megélhetése. Fel tudták tisztességesen nevelni a gyerekeiket, ingyen iskoláztathatták, mehettek üdülni a Szakszervezeti üdülõbe, akár külföldre is. Nemcsak az öregek, de a mi 40 évesek is emlékeznek még erre. A 60-as évek közepétõl pedig az ideológia senkit nem érdekelt.
A szocializmus pont akkor ért véget amikor a legjobb volt. Volt létbiztonság, közbiztonság.Jogbiztonság az nem annyira, de ez akkor senkit nem érdekelt.
Nem Kádár a népszerû, hanem a gulyáskommunizmus utolsó évtizedeinek bizonyos vívmányai (elsõsorban a biztonságérzet), amire az idõsebb korosztály nosztalgiával tekint. Akkor voltak fiatalok és az idõ megszépíti az emlékeket.
Utolsó: szerintem kb. egykorúak lehetünk, de rosszul fogod fel, rossz szemszögbõl közelíted meg... hidd el, Kádár piskóta Orbánhoz képest. Persze a szemszög megint más. Szerintem korrektül leírta mindenki. A mostani szavazók jó része abban a Kádár-rendszerben élt, ami már enyhébb volt, így hát csak a "jó" dolgok maradtak. Egyébként maga az eszme soha nem lesz "követendõ", vagy elismerendõ... így biztosan nem amiatt.
Mert azt elfelejtik, hogy az '56-os megtorlásokat õ vezette, több ezer ember élete szárad a lelkén. A hitelekbõl meg egy nagyon szép sz.rkupacot épített, amit máig szívunk, mi fiatalok még szerintem az életünk végéig, talán még a gyerekeink is nyögni fogják. Csak azért, hogy egy fél nemzetéknek jó legyen. Köszi szépen.
Nézz körül és megtudod. Amúgy a 3asnál a pont.
"Utolsó: szerintem kb. egykorúak lehetünk, de rosszul fogod fel, rossz szemszögbõl közelíted meg... hidd el, Kádár piskóta Orbánhoz képest. Persze a szemszög megint más." Orbán mást nem csinál, csak folytatja amit az MSZP megkezdett. Megszorít. Mást nem lehet tenni. Hiába mutogat ujjal most az MSZP, meg püföli az asztalt, maximum annyi kifogásuk lehet, hogy a Fidesz nem ezt ígérte... mert ugyan ki lenne olyan zakkant, aki adóemelés ígéretével akar választást nyerni. Akárki kerülne kormányra ezt csinálná. Maximum más ideológiai színezéssel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekünk nem volt egy pápánk, aki mindent elintézett volna. Lengyelország messze rosszabbul állt a 80-as években mint mi, és most meg lehet nézni...hol vannak.Fényévre tõlünk. A szlovák-lengyel határon ma átmenni, olyan mint 1988-ban a magyar - osztrákon akkoriban. Ennyivel nem vagyunk mi rosszabbak, és nem annyira jók a lengyelek sem.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a lengyelek mindíg sokkal jobban el voltak az idõk folyamán adósodva.
A kérdező hozzászólása: Tévedés, Kádár ugyan vett fel kölcsönt, de az adósság mértéke messze nem volt olyan mérvû, mint ma. A Kádár rendszer végén kb.20 milliárd Dollár volt az államadósság, mig Pl.Lengyelországban ugyanekkor 58 milliárd. Mindenkinek volt akkor adóssága, csak Csautsesku-nak nem, de gondolom , talán Orbán már oda nem akar eljutni, hogy a nép kergesse el egy helikopterrel a feneke alatt!Bár lehet még ezt is megérhetjük.
" Honnan veszik sokan ezt az orbitális fasságot, hogy a kádári államadósságot fizetjük ma is??? Aki valamiben állást foglal, legalább vehetné a fáradságot, hogy utánanéz, minhogy itt blamálja magát és hülyét csináljon magából. " Kádár és idióta rendszere taszította adósságspirálba az országot. A 70-es évek közepe óta az ország a szakadék szélén táncol, folyamatos a költségvetési hiány, ebbõl kifolyólag pedig nõ az állam eladósodása. Most vért pisálva Orbán levitte 2%-ra a hiányt, magyarul még most is az ország 2%-a hitelbõl él, de már most meg akarják kövezni. Mi lenne, ha valaki egyáltalán nullszadósra akarná kihozni a költségvetést? Megölnék.... ez Kádár dicsõ hagyatéka.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbihoz.Egyetértek.Örülhetnénk, ha csak annyi tartozásunk lenne, mint akkoriban.Én személy szerint nem vagyok Kádárista, de a tömegeknek messze jobb volt, és ugyebár az Õ szavazatuk fog számítani a nagy számok törvénye miatt.Ezért próbál Orbán is nagyon segíteni mindenkinek, mert tudja, hogy csak velük nyerhet! Egy szavazata van az egyetemi tanárnak, meg a "Lojzinak" is az út mellett.
Honnan veszik sokan ezt az orbitális fasságot, hogy a kádári államadósságot fizetjük ma is??? Aki valamiben állást foglal, legalább vehetné a fáradságot, hogy utánanéz, minhogy itt blamálja magát és hülyét csináljon magából. Amúgy a Kádár-rendszer nem volt a világok legjobbika, de az tagadhatatlan, hogy a tömegeknek lényegesen nagyobb biztonságérzetük és életminõségük volt, mint ma. Ez tény, ezen nincs mit vitatkozni. Ma inkább divat utálkozni Kádáron agymosott körökben. De ott azért visszakérdeznék, hogy ami ma van az jobb? (az átlagnak)
Nosztalgiáznak az öreg Alzheimeresek.
Kadar belugyminisztersege alatt viragzott az AVH. Akkor epult a recski kenyszermunkatabor. Valamelyik nap kimegyek es lekopom a sirjat.
A kérdező hozzászólása: Azt ne felejtsük el, hogy Orbánt is megcsapta a "szocializmus kisértete" akkoriban.De okos volt, és tudta, hogy ez mulandó, és kitanítatta magát az akkori lehetõségeket kihasználva.Most, látva a kapitalizmus válságát egy új utas kísérletet folytat, és ezt a nyugat nem nagyon tudja megemészteni, mert nem érti.hiszen ott nem volt valóságos szocializmus.Ezt csak mi magyarok, és a keleti blokk érti, ezért ott nem is nagyon támadják.Sõt Ficóval is kifejezetten baráti lett a viszonya.Tudvalevõ Õ szoci politikus.Tehát Õ érti.
A kérdező hozzászólása: Az utolsóhoz: Az eszme soha nem lesz követendõ, de amúgy minden nagyon jó volt.Ez azért elég érdekes.Akkor jó ha az eszme nem jó? Ez van most is.Zavaros eszmerendszer, tehát egyre jobb lesz.
18:46 A meglátásaid helyesek. Ehhez a helyzethez viszont az az elqrt politika vezetett, ami Magyarországot eluralta 2001 után. Mindmáig.

Pasik! Miért lehet az, hogy keveset csókolózunk a barátommal? Fél éve vagyunk együtt.

Ex barátommal volt hogy órákig smároltunk..vele pedig 1-1 csók néha.

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi már egy éve együtt vagyunk.

ez engem is érdekelne, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi már egy éve együtt vagyunk.
embere válogatja amint tapasztalod de ez sztem nem jelenti azt hogy kevésébé szeret 23/f
A kérdező hozzászólása: 16.39. az viszont már gáz ha fél év után csak vonzalom van.
Csókolózáshoz nem kell szerelem!
"Olvastam olyat, hogy ha nem csókolózunk nincs szerelem. Mert szexelni lehet érzelmek nélkül is de csókolózni nem. Erröl vélemény?" Csókolózni lehet vonzalomból is. A vonzalom is egy érzelem és nem feltétlenül szerelem.
A kérdező hozzászólása: Olvastam olyat, hogy ha nem csókolózunk nincs szerelem. Mert szexelni lehet érzelmek nélkül is de csókolózni nem. Erröl vélemény? És nem nem unalmas:P
És nem unalmas órákig ugyanazt a mozdulatsort ismételgetni?
Mi 4és fél éve vagyunk együtt a párommal, az elsõ 2évben sokat csókoloztunk de már nem, csak szájrapuszi és néha 1-1csók, jobban csak szex közben:-)De ettõl még szeretjük egymást:-)
A kérdező hozzászólása: Órákig..úgy értettem nem az volt, hogy 1 csók és ennyi..hanem csak feküdtünk az ágyon és csókolóztunk.
A kérdező hozzászólása: De amikor még nem voltunk együtt akkor elköszönés meg minden csók volt nem szájrapuszi. Mi változhatott meg?
Órákig? :D
Én sem szeretek csókolózni, max szex közben, de, hogy órákig ezt csináljam... Nekem nincsenek óráim arra, hogy ilyesmivel foglalkozzak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!