Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet, vannak (2514 db)

Második gyerekem volt ilyen. Megszoptattam amikor sírt. 20 hónapos korára elmúlt. :o)
A kérdező hozzászólása: szia:) ) és azt lehet tudni mitõl volt?? mi most 14 hónaposak vagyunk, de már nem szopizunk, adok neki teát, de vigasztalhatatlan sajnos..forduljak dokihoz??:( és köszönöm a választ..
Fogakkal hogy álltok? Nem lehet jön a foga, és az miatt sír fel többször?
A kérdező hozzászólása: hát alul felül, négy, de most kezd felül hátúl jönni..., lehet az a gond???? mit adjak rá?? mit mit használtok, mert a dentinox annyira nem jött be..
Nekünk is mióta a rágófogak jönnek, azóta a dentinox nem használ, ezért most nurofen szirupot adok neki, ha kell, nekünk ez segít.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszod sokat segitettél akkor veszek azt neki hátha::) )
Igen, ezt akartam tanácsolni, hogy ha nagyon sír és biztos a fog jön (látod, hogy nagyon be van hátul dagadva, esetleg vérzik is), akkor adj neki nyugodtan nurofen szirupot naponta 3-szor.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséget!!!!::) )
ha drogozik lehet amiatt is. de lehet, hogy csak ideges, teljesiteni akar. volt mar elotted massal is? akkor volt ilyen problema?
Az alkohol és a drog bizony rossz hatással van a férfiasságra. Ha még akar jót szexelni a párod mindenképpen hagyjon fel ezekkel a szerekkel.
Bizony-bizony, ott a válasz a kérdésedben.
mind2tõl elõfordulhat, én már voltam olyan pasival aki drogozott és hát elég keserû volt a spermája...de minden más jó volt.

Ha valaki tud segíteni megköszönném. Miért lehet/van az ha egy facebook felhasználóhoz sem az üzenőfalára sem semmilyen fényképéhez nem tudok hozzászólni? Pedig nem is az ismerősöm4 Letiltott volna? Nem értem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen csak téged tiltott le, hanem be lehet azt állítani, hogy csak az ismerõsei tudjanak írni az üzenõfalára és a megosztásaihoz.

Nem feltétlen csak téged tiltott le, hanem be lehet azt állítani, hogy csak az ismerõsei tudjanak írni az üzenõfalára és a megosztásaihoz.

Miért lehet van ez?

Egy nagyon kicsit véreztem (pár csepp és nem folyamatosan), de a menstruációm csak jövőhéten fog megjönni. Szedek fogamzásgátló tablettát, akkor lehet csak annak egy mellékhatása és nincs okom aggódni?

Legjobb válasz: Ezt úgy nevezik közti vérzés, pecsételõ vérzés. Igen, fogamzásgátló mellett könnyen elõfordulhat, többnyire a betegtájékoztatón is feltüntetik. Az is elõfordulhat, hogy szedtél mellette más gyógyszer, pl. antibiotikumot, ami átmenetileg csökkentette a hatékonyságát.

Ezt úgy nevezik közti vérzés, pecsételõ vérzés. Igen, fogamzásgátló mellett könnyen elõfordulhat, többnyire a betegtájékoztatón is feltüntetik. Az is elõfordulhat, hogy szedtél mellette más gyógyszer, pl. antibiotikumot, ami átmenetileg csökkentette a hatékonyságát.

Tegnap voltam rákszűrésen, a doki vérzést tapasztalt nálam. Pedig 2 hét múlva kell, hogy megjöjjön. Kérdeztem, ez miért van. Erre nem kaptam választ. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Normális mennyiségû vér volt, vagy csak szivárgás? Ha az, akkor lehet hogy a doki nem úgy csinálta ahogy ezt kellene és megsértett egy pát hajszáleret. Pecsételõ vérzés sok minden miatt lehet, még a stressztõl is. Ne parázz:) Azóta is vérzik? Ha szagtalan, akkor nincs baj, de ha kifejezetten büdös, akkor lehet hogy gubanc van. Azért mentél szûrésre, mert fájt, vagy csak úgy? Ha még van kérdésed, priviben megtalálsz! Bon courage:)

Normális mennyiségû vér volt, vagy csak szivárgás? Ha az, akkor lehet hogy a doki nem úgy csinálta ahogy ezt kellene és megsértett egy pát hajszáleret. Pecsételõ vérzés sok minden miatt lehet, még a stressztõl is. Ne parázz:) Azóta is vérzik? Ha szagtalan, akkor nincs baj, de ha kifejezetten büdös, akkor lehet hogy gubanc van. Azért mentél szûrésre, mert fájt, vagy csak úgy? Ha még van kérdésed, priviben megtalálsz! Bon courage:)
A vérzés oka több minden lehet (gyulladás, méhszájseb, együttlétnél felsértõdött stb...). Nálam, sajnos az állandó hüvelygyulladás miatt mindig lát az orvos szivárgó vérzést a hüvelyfalból. Persze ez nem normális, a gyulladást kezelni kell. Hogy miért döntött így az orvosod?? Ha aggódsz és van esetleg más tüneted is, lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy másik orvost is. Egyébként pedig jó kérdezni, ha az orvos nem beszél. Én mindig ezt teszem, mert többségében elég szûkszavúak.
A kérdező hozzászólása: Semmim se fáj, a szokásos szûrésen voltam. Nem is vérzés inkább barna folyásom van azóta. De nincs szaga, és nagyon minimális. A dokiról az megvan a véleményem. Keresek másikat.

Miért lehet, hogy vannak nők, akiknek megjön rendesen terhessség alatt, és a teszt sem mutatja ki?

vagy ha a családban nem fordult el? soha ilyen, akkor mennyi az esélye? vagy ennek semmi köze az egészhez?jó lenne tudni vmit, h ne rettgjünk állandóan mensi el?tt, alatt és utána is...

Legjobb válasz: Ha rendesen védekezel, nincs okod ennyire aggódni. Annyira kicsi az esélye emlett teherbe esni, de persze lehet, van rá példa. ha nagyon izgulsz, legyen otthon mindig teszt, az megnyugtathat, de dokihoz nem mehetsz minden hónapban emiatt...Ennyire nemszabad ráizgulni, tönkreteszi az életed... Hogy miért véreznek nõk terhesség alatt is? Biztos a hormon az oka, mindenki mésképp reagál mindenre. VAn aki hány végig, van aki egyszer sem, van aki végigszenvedi, van aki nem, van aki 42 órát vajúdik, van aki 2-õt az elsõvel is... Ilyen a természet. Szedd rendesen a fogamzásgátlót, ha megnyugtat hasznáj óvszert is, azzal már 1 a millióhoz, hogy teherbe esel. Ne félj ennyire, nem szabad!!:-))

Ha rendesen védekezel, nincs okod ennyire aggódni. Annyira kicsi az esélye emlett teherbe esni, de persze lehet, van rá példa. ha nagyon izgulsz, legyen otthon mindig teszt, az megnyugtathat, de dokihoz nem mehetsz minden hónapban emiatt...Ennyire nemszabad ráizgulni, tönkreteszi az életed... Hogy miért véreznek nõk terhesség alatt is? Biztos a hormon az oka, mindenki mésképp reagál mindenre. VAn aki hány végig, van aki egyszer sem, van aki végigszenvedi, van aki nem, van aki 42 órát vajúdik, van aki 2-õt az elsõvel is... Ilyen a természet. Szedd rendesen a fogamzásgátlót, ha megnyugtat hasznáj óvszert is, azzal már 1 a millióhoz, hogy teherbe esel. Ne félj ennyire, nem szabad!!:-))
Én ezt a kérdést nem értem. Hogy valakinek megjön rendesen, ha terhes? Még ilyet nem hallottam. Olyan van, hogy néhány hónapig max mikor meg kéne jönnie úgy érzi az ember, hogy megjön, de persze nem jön meg, ha terhes, hiszen a szervezet leállítja a peteérést. Ha valaki rendesen menstruál, akkor nem hinném, hogy terhes lenne. Ha meg valaki terhesen vérzik, akkor az nem normális, orvoshoz kell azonnal, már az elsõ alkalommal fordulni. Ha meg nem akarsz terhes lenni, akkor szedj fogamzásgátlót, az a legbiztosabb.
Szia. Nekem a teherbeesés utáni havim megjött rendesen, idõre. Amikor következõ hónapban nem jött meg mondta a doki hogy a 10.hétben vagyok, tehát az utolsó havi nem volt normál havi. Ismerek olyan nõt is akinek szinte végig megvolt a havija és nem lett baja se neki se a babának. A biztos védekezés a gyógyszer talán, ha nem szeretnél még babát.
A teszt kimutatja már a korai terhességet is. Talán ha 1-2 hetes, azt még nem, de utána biztosan
Nekem vagy egy ismerõsöm (mellesleg nõgyógyász a férje:-), akinek rendesen megjött néhányszor a terhessége alatt..
A kérdező hozzászólása: ezt nem azért kérdeztem, mert félnék, csak érdekel, hogy akik így jártak, szóval miért lehet ez.. azért kössz.

Van egy Sony Xperia Sola-m és nem értem miért lassu néha amikor hivnak és felvenném 5masodperccel rá veszi fel stb. Miért lehet h igy belassult alig van rajta alkalmazas egy darab jatek nincs rajta, 8gb sd kártya van benne?

Legjobb válasz: Nekem is solám van, és nekem is 8 gigás SD kártya van benne. Nem lehet, hogy akkor történik ez, amikor valami nagy erõforrás-igényû programot futtatsz rajta? Pl. böngészel több fülön, flash tartalmakat is megjelenítve, esetleg filmet nézel nagy felbontásban stb.? Hasonló ilyen esetekben nálam is elõ szokott fordulni, de ha semmit nem futtatsz az adott pillanatban, ami leterhelhetné, akkor ez elég abnormális jelenség. Ez esetben ajánlom, hogy PC Companion-nal, vagy SUS-szel végezz egy Android újratelepítést, de tiszta telepítéssel, tehát elõtte ments le minden fontos adatot (a PC Companion képes rá).

Nekem is solám van, és nekem is 8 gigás SD kártya van benne. Nem lehet, hogy akkor történik ez, amikor valami nagy erõforrás-igényû programot futtatsz rajta? Pl. böngészel több fülön, flash tartalmakat is megjelenítve, esetleg filmet nézel nagy felbontásban stb.? Hasonló ilyen esetekben nálam is elõ szokott fordulni, de ha semmit nem futtatsz az adott pillanatban, ami leterhelhetné, akkor ez elég abnormális jelenség. Ez esetben ajánlom, hogy PC Companion-nal, vagy SUS-szel végezz egy Android újratelepítést, de tiszta telepítéssel, tehát elõtte ments le minden fontos adatot (a PC Companion képes rá).

Miért van az, hogy a számítógépem sokáig írja ki bekapcsolásánál hogy Üdvözöljük. és elegge sokáig, kb.1-2 percig az van kint. Miért lehet?

Legjobb válasz: Annak pl. az is lehet az oka, hogy a gép teljesítményéhez képest túlságosan sok alkalmazást indít el a windows bekapcsoláskor. Rengeteg olyan alkalmazást kiiktathatunk amire nincs, vagy csak ritkán van szükségünk.Ezen folyamatok letíltására a következõ linkben kaphatsz segítséget:http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_2_automa.. Ui. Ha van olyan alkalmazás amirõ nem tudod 100%-ig hogy micsoda, akkor inkább ne piszkáld!

Annak pl. az is lehet az oka, hogy a gép teljesítményéhez képest túlságosan sok alkalmazást indít el a windows bekapcsoláskor. Rengeteg olyan alkalmazást kiiktathatunk amire nincs, vagy csak ritkán van szükségünk.Ezen folyamatok letíltására a következõ linkben kaphatsz segítséget:http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_2_automa.. Ui. Ha van olyan alkalmazás amirõ nem tudod 100%-ig hogy micsoda, akkor inkább ne piszkáld!
Startmenü/Futtatásba írd be, hogy MSCONFIG Feljön egy ablak, menj az Automatikus indítás fülre, és minden baromságot szedj ki onnan, csak az maradjon ami rendszer, tehát a C:\Windows-ból indítja, illetve ami a System fájl, a többit töröld ki a fenébe, rengeteg hülyeséget odarak a gép, bármit feltelepítesz. Utána zárd be, megkérdezi, hogy újraindítod-e a gépet, indítsd újra. Kész.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket, kipróbáltam, de nem jött be sajnos egyik sem---
Akkor Ashampoo WinOptimizer 9. Azzal aztán bármit megtudsz csinálni és minden felesleget letörölhetsz a géprõl. A másik a Defragmentálás, azt is elvégezheted vele, az sokat segítene, mert összerakja a szektorokat a gépen és gyorsabban elér mindent. EZ is benne van.
A kérdező hozzászólása: köszi , kipróbálom :)

Sex után alhasi fájdalmam van, egész nap fáj utánna, miért lehet ez? Orvosnál voltam de ügyet sem vett rá, azt mondja nincs velem semmi, ha nincs akkor miért fáj? Van igy még valaki?

Legjobb válasz: Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...

Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...
túl erõs hatást mért a méhedre...Nem voltatok picit vadak? :) most komolyan. nekem akkor szokott fájni :S ti huncutok :D
A kérdező hozzászólása: tisztelt DR ha nemi életet élek akkor is nagyon fáj a hasam a hetekben már közben is fáj de amikor nem élek akkor is fáj a rák szûrésem p2-es az orvos valami olyasmit mondott hogy valami a méhemnél van egy megszakítás KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOL

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!