Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet, novemberben (5 db)

Miért lehet, hogy novemberben kb egy hetes késés után csak egy-két napos pici vérezgetés volt, nem úgy mint rendesen?

Most 30.-ka van a tüneteteim megvannak, hányinger, szédülés, étvágy nem sok(ez nálam furcsa), tesztet a hónap elején az egy hetes késés után vettem, akkor negatív volt, azóta nem mertem még újat csinálni.Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ennyi idõ után egy következõ tesztnek ki kellene már mutatni a terhességet. Ha az is negatív, én még várnék, esetleg a következõ menzeszig is. Ha az sincs rendben, orvoshoz kéne menni, hormonok felborulása állhat a háttérben. (Ha ennél nyugtalanabb vagy, egy mostani negatív teszt után is nyugodtan menj orvoshoz.) Egyébként ha valami miatt rendszertelenné válik a menzesz, általában a vérzés hossza és intenzitása is változik.

Ennyi idõ után egy következõ tesztnek ki kellene már mutatni a terhességet. Ha az is negatív, én még várnék, esetleg a következõ menzeszig is. Ha az sincs rendben, orvoshoz kéne menni, hormonok felborulása állhat a háttérben. (Ha ennél nyugtalanabb vagy, egy mostani negatív teszt után is nyugodtan menj orvoshoz.) Egyébként ha valami miatt rendszertelenné válik a menzesz, általában a vérzés hossza és intenzitása is változik.
nyugodtan csinálj másik tesztet, lehet terhes vagy, de lehet az is , hogy a tüneteid csak pszihések.Mikor nagyon akartam a babát az elején én is, volt , hogy olyan rosszul voltam, hogy le kellett szállnom a vilirõl, mert majdnem kijött minden, pedig nem is voltam terhes.Most , hogy az vagyok szerencsére nincs ilyen.Üdv.7hetes kismama

Szerintetek mi lehet az oka hogy október 20-án megjött a menszeszem tartott 5 napig novemberbe meg 29-én jött meg az is 5 napig tartott? Most meg nov 14-e óta barnázok meg váladékozok? Miért és görcsölök is.

Legjobb válasz: Mivel semmit nem írtál,így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy,akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Mivel semmit nem írtál, így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy, akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Miert nem lehet a league of legend nevu jatekon november 13-ig jatszani?

Legjobb válasz: Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!

Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!
A kérdező hozzászólása: Miert bannolhatnak, nem csinaltam semmit csak jatszottam.
A Diákhitel Központnál is le kell mondani. Lehet, hogy még nem jutottak el odáig, hogy ellenõrizzenek. Mondd le náluk.
Mert félév elején ellenõrzik. Mondd le nagyon gyorsan és utald vissza a pénzt, mert szerintem ebben az esetben elég komoly büntetõkamatot fognak neked rárakni. Pláne szerzõdést szegtél, mert nem tettél eleget a bejelentési kötelezettségednek, amit igényléskor vállaltál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.. hát jól beijedtem most :'D csak kamatot rakhatnak rá vagy ennek lesz vmi más következménye is? :S Egy probléma van... amit most utaltak visszatudom utalni mert enm nyúltam hozzá viszont az elõzõ havi azmár nincs meg :S anyumnak nem szólhatok így sem a legjobb a viszonyom vele hát még mi lesz ha ez kiderül...

Mióta novemberben meghalt az egyik macskánk a másik folyamatosan nyávog. Miért? Mit lehet tenni?

2 macskánk volt, mindkett? hím. Sokat nyúzták egymást, játszottak. Aztán az egyiket novemberben elütötte egy autó a házunk el?tt...:'( Azóta a másik cica folyamatosan nyávog. Hiába adunk neki enni, hiába nyitjuk ki az ajtót, hogy kimenjen (kinti-benti cica), csak néz ránk, nyávog, olyan szvíszaggató síros hangon. Ha lehajolok hozzá, hogy simogassam, akkor arrébb megy pár métert és ott folytatja. Én nagyon sajnálom szegényt, biztosan unatkozik, de anyumat egyre jobban idegesíti. Néha kiabál vele, hogy hagyja abba, de akkor a cica megrémül, és mégjobban elkezd nyávogni. Már szinte kezdünk hozzászokni, de rossz látni, hogy ilyen.

Legjobb válasz: Többet kell vele foglalkozni,játszani vele ilyesmi.Amúgy meg szerintem egy társ hiányzik neki akár akar anyud akár nem :S

Többet kell vele foglalkozni, játszani vele ilyesmi.Amúgy meg szerintem egy társ hiányzik neki akár akar anyud akár nem :S
Szerintem próbálj meg "hízelegni" neki jutalmakkal, játssz vele többet. Vegyél, vagy készíts neki valami új játékot, ami egy idõre lefoglalja. Értesd meg anyukáddal, hogy a cica így gyászol. :'( Amúgy õszinte részvétem.
A kérdező hozzászólása: Régebben, mikor még ketten voltak voltak játékaik, de nem nagyon érdekelte õket, emiatt nem akar anyum megint venni neki, de most emgkérdzetem, lehet belemenne...:) Próbálok énis játszani vele, de ha lehajolsz hozzá, hogy simogasd vagy valami játsz vele, akkor arrébb megy... Néha engedi magát simogatni, de gyorsan elmegy. Amugy, mikor még a másik cica is megvolt, akkor õ nagyon csöndes volt, egyszer nem hallottuk nyávogni, sírni, semmi. DE mostanra ilyen lett...:/:'(
Pedig szerintem csak az új cica segítene a problémán. Ha egyszer megszokta a cicatársaságot, onnantól kezdve igényli. Nekem az egyik cicám egyszer kórházban töltött két éjszakát. Az otthon maradt cica addig sírt, amig haza nem hoztam a beteget. Pedig nem tutdtak játszani meg semmi, mert ketrecben kellett tartani hetekig. De ott volt, és ez elég volt ahhoz hogy megnyugodjon.
Egyértelmû:szomorú, társtalan. Mennyi idõs?Mert ha fiatalabb 5-nél, egy társ még jöhet.Utána is, de akkor már nehezebben barátkozik.Kb. legyen annyi mint õ, vagy egy kölyök(min.6 hónapos, mert sok macska megfújtja a nagyon piciket). MONDD MEG AZ ANYUKÁDNAK, HA KIABÁL VELE, NEM LESZ JOBB, TISZTA HÜLYESÉG, HOGY EZT TESZI.MONDD MEG NEKI H K.Virág ÜZENI.
A kérdező hozzászólása: Majd megpróbálok anyummal beszélni, hogy új cica kén, mert az én kis dárgám nem érzéketlen lény, õ is vágyik a társaságra. Mert szerintem azt hiszi, hogy a macska csak úgy van, nem kell neki másik. De ha már emgszokta, akkor kell... De nemhszem, hogy megengedi, hogy új cicánk lehessen
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék! én nem kiabálok vele. Anyum idegeivel baj van, gyógyszereket szed, nehezen bírja, ha sokat nyávog a macska. Anyum a következõ indokokat mondta, hogy milrt nem lehet új macskánk: (most kérdezem meg) -Szobatisztaságra kell szoktatni (hogy kimenjen ha kell neki, vagyis odamenjen az ajtóhoz) -nem kell neki mégegy macska. -új bútorok lesznek és nem akarja, hogy a kér macska kergesésk egymást és szétszedjék a butorokat. -verekedni fognak meg kergetík egymást, ezzel fogják õt zavarni. -két macskát kell majd kiengedni és sohasem akarnak majd egyszerre kimenni (szerinte) amúgy mikor ketten voltak és verekedtek néha, akkor párnával dobálta õket erõbõl a kanapéról (olyan másfél-2 méterrõl) pénz miatt nincs próbléma, szóval nem azon múlik. Azon gondolkodok már, hogy odaadom valakiknek, ahol tudom, hogy jó helyen lesz, de ehhez nincs szívem, mert én õt szeretem és nemakarom elveszíteni, tudni akarom, hogy van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!