Találatok a következő kifejezésre: Miért lehet, kb (206 db)

35 hetes vagyok kb:2-3 hete nagyon megnőtt az étvágyam miért lehet? (azt hittem már ilyenkor nem lesz)

Legjobb válasz: Nem ismerem az életmódodat, de az tkezés is befolyásolhatja - pl most van itt a citrusfélék szezonja, az is nagyon jó kis étvágyat csinál. Ezen kívül lehet hogy lejjebb ment a baba, és a gyomrod újra ki tud teljesedni, több étel fér bele. Ezen kívül a baba elkezdett nagy mértékben magára szedni, a bõre alá szorgosan gyûlik a zsírréteg, és ehez kell neki a több tápanyag. Ezen kívül alapból van a nõknek egy olyan éves ciklusa, hoyg télen egy kicsit felszednek magkra - és hát épp most jött be a hideg idõ -így lehet hoyg a terhességtõl független a folyamat. Hirtelen kb enyni jut eszembe, de biztos van még...

Nem ismerem az életmódodat, de az tkezés is befolyásolhatja - pl most van itt a citrusfélék szezonja, az is nagyon jó kis étvágyat csinál. Ezen kívül lehet hogy lejjebb ment a baba, és a gyomrod újra ki tud teljesedni, több étel fér bele. Ezen kívül a baba elkezdett nagy mértékben magára szedni, a bõre alá szorgosan gyûlik a zsírréteg, és ehez kell neki a több tápanyag. Ezen kívül alapból van a nõknek egy olyan éves ciklusa, hoyg télen egy kicsit felszednek magkra - és hát épp most jött be a hideg idõ -így lehet hoyg a terhességtõl független a folyamat. Hirtelen kb enyni jut eszembe, de biztos van még...

Miért lehet az, hogy a homlokomon, a szemem felett kb 3 cm-el egy kb 2-3 cm átmérőjű részen kb 2 hégig lüktetett és most meg pár napja nyomó érzést érzek?

A szemem, vérnyomásom rendben van.Nem szédülök, nincs bajom, csak ez és nem tudom, hogy mit?l van ez. Szerintetek, mit?l lehet?

Legjobb válasz: Kicsit részleteznéd, kérlek? Kor, nem, melyik szemed felett lüktetett?

Kicsit részleteznéd, kérlek? Kor, nem, melyik szemed felett lüktetett?
A kérdező hozzászólása: 32.Lány. A kettõ között.

Miért lehet az, hogy kb. peteéréskor együtt voltam a férjemmel, és másnap kicsit barnás-véres folyásom lett? Ez azt jelenti, hogy ne reménykedjek, hogy sikerült a baba?

Nagyon szeretnénk már babát, és félek, hogy emiatt megint nem sikerült! Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb ,hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:)ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.

Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb , hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:) ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ remélem, hogy tényleg csak ez van, de most kicsit véreztem is remélem, hogy nem azért még reménykedhetek!Nemtudom miért lehet ez!

A fiam lassan 5hós. Eddig egyszer kelt fel éjjel, de 1hete kb 3x 4x kel. Miért lehet? Nem sir csak kel, szopizik és alszik tovább! Hogyan szoktathatnám vissza? A teás megoldás jo lehet, hogy adjak neki teát amikor felkel?

Legjobb válasz: Nekem 5 és fél hós volt a lányom, mkor ezt csinálta. Nem tudtam én sem,hogy mit tegyek. Ez tartott kb.1 hónapig, majd elkezdtem szépen a hozzátáplálást és azóta egyszer-kétszer kel fel éjjel. Most fogzik, úgyhogy most is sûrûn kelünk. Neked kell tudnod, hogy mire van szüksége a picinek. Én nem teáztattam soha. Amig van tejem inkább szoptatom.

Nekem 5 és fél hós volt a lányom, mkor ezt csinálta. Nem tudtam én sem, hogy mit tegyek. Ez tartott kb.1 hónapig, majd elkezdtem szépen a hozzátáplálást és azóta egyszer-kétszer kel fel éjjel. Most fogzik, úgyhogy most is sûrûn kelünk. Neked kell tudnod, hogy mire van szüksége a picinek. Én nem teáztattam soha. Amig van tejem inkább szoptatom.
Az enyém álom szépen aludt egész éjjel míg nem 5 hónaposan 2 szer felkel.. Fél éves kora körül sok minden változik náluk, új élmények nappal, szepírációs félelem, fogzás, növekedési stádium.. Ilyenkor többet szopnak. Tudom h fárasztó de elmúlik majd. Folyton váltakoznak ezek a ciklusok. Kitartás!

Egyik ismerősömet nem láttam közel 3 hónapja. Facebookon páran kommenteztek, hogy hiányzik, stb. Mostmeg, hála istennek, meg végre szabad vagy mint a madár. Miért lehet kapni 3 hónap börtönt kb?

Legjobb válasz: Jézusom, miért ez az elsõ gondolatod??? Ezer dolgot jelenthet, amit írtak. Amúgy meg lehet három hónap is bármi miatt, most ezt hadd ne találgassuk itt.

Jézusom, miért ez az elsõ gondolatod??? Ezer dolgot jelenthet, amit írtak. Amúgy meg lehet három hónap is bármi miatt, most ezt hadd ne találgassuk itt.
A kérdező hozzászólása: Vagy elképzelhetõ, hogy elõzetesbe volt és hosszabbították 90 napra, majd valamiért megszûntették azt? Bár nem hinném. Szerintem valamiért ilyen keveset kapott, de fogalmam sincs mit tehetett..
Betegség Rituális meditáció Elõzetes letartóztatás Szabálysértési bírság "leülése" usw... javaslom, hogy kérdezd meg tõle :)

Miért van az, hogy a számítógépem sokáig írja ki bekapcsolásánál hogy Üdvözöljük. és elegge sokáig, kb.1-2 percig az van kint. Miért lehet?

Legjobb válasz: Annak pl. az is lehet az oka, hogy a gép teljesítményéhez képest túlságosan sok alkalmazást indít el a windows bekapcsoláskor. Rengeteg olyan alkalmazást kiiktathatunk amire nincs, vagy csak ritkán van szükségünk.Ezen folyamatok letíltására a következõ linkben kaphatsz segítséget:http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_2_automa.. Ui. Ha van olyan alkalmazás amirõ nem tudod 100%-ig hogy micsoda, akkor inkább ne piszkáld!

Annak pl. az is lehet az oka, hogy a gép teljesítményéhez képest túlságosan sok alkalmazást indít el a windows bekapcsoláskor. Rengeteg olyan alkalmazást kiiktathatunk amire nincs, vagy csak ritkán van szükségünk.Ezen folyamatok letíltására a következõ linkben kaphatsz segítséget:http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_2_automa.. Ui. Ha van olyan alkalmazás amirõ nem tudod 100%-ig hogy micsoda, akkor inkább ne piszkáld!
Startmenü/Futtatásba írd be, hogy MSCONFIG Feljön egy ablak, menj az Automatikus indítás fülre, és minden baromságot szedj ki onnan, csak az maradjon ami rendszer, tehát a C:\Windows-ból indítja, illetve ami a System fájl, a többit töröld ki a fenébe, rengeteg hülyeséget odarak a gép, bármit feltelepítesz. Utána zárd be, megkérdezi, hogy újraindítod-e a gépet, indítsd újra. Kész.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket, kipróbáltam, de nem jött be sajnos egyik sem---
Akkor Ashampoo WinOptimizer 9. Azzal aztán bármit megtudsz csinálni és minden felesleget letörölhetsz a géprõl. A másik a Defragmentálás, azt is elvégezheted vele, az sokat segítene, mert összerakja a szektorokat a gépen és gyorsabban elér mindent. EZ is benne van.
A kérdező hozzászólása: köszi , kipróbálom :)

Az anyukám 18 éve cukorbeteg és kb 1 éve agyilag kezd leépülni, képzelődik azt hiszi mindenki rosszat akar neki, az inzulinra nem akkar enni ezáltal mindennap lezuhan a cukorszintje ez miér lehet? Miért ellenséges mindenkivel?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az idõsek egyébként is kötöszködnek mindenért és mindenkivel. Ez azért van mert unatkoznak és nem tudják lefoglalni magukat.

Lehet, hogy az idõsek egyébként is kötöszködnek mindenért és mindenkivel. Ez azért van mert unatkoznak és nem tudják lefoglalni magukat.
Az orvosával kéne beszélni, hogy õ tájékoztassa a következményekrõl. Lehet, hogy depressziós.
Komolyan kell venni a megváltozott viselkedést, van ilyen betegség, gondolj bele, hogy szenvedhet õ ha mind igaznak érzi azt amit mond, van rá gyogyszer, és gondoskodni kell hogy valaki be adja neki a napi adagot
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Egyébként anyukám még csak 50 éves nem öreg.
Teljesen mindegy hogy mennyi idös, nem az öregkori elbutulásrol beszéltünk, hanem a betegség és gyógyszer okozta változásokról, ahol nem számit a kor.Légy megértöbb és segits neki.

A sors fintora, vagy isten megvert? 18 vagyok, és egy éve kb elkezdtem érezni fiúk iránt mind érzelmi, mind testi vágyat. Ez miért lehet? Mert igazából hatalmas homofób voltam kamaszként.

volt egy fiú akin látszott hogy meleg, és nagyon sokat vertem iskolában. tehát ezt a fiút szadiztam az iskolában, és mégis egy éve visszaemlékeztem rá, mert új suliba is ment, és azóta sokszor gondolok rá, ráadásul kicsit máshogy is... lehet ha megkeresném és bocsánatot kérnék, isten levenné az átkot? 18f

Legjobb válasz: "Ugorj le a nyolcadikról. Ha isten szeret, elkap..." Kb ez a véleményem az átkodról. Ha a saját segged mentése miatt kérnél bocsánatot vkitõl, akit bántottál, akkor inkább hagyd békén az illetõt.

"Ugorj le a nyolcadikról. Ha isten szeret, elkap..." Kb ez a véleményem az átkodról. Ha a saját segged mentése miatt kérnél bocsánatot vkitõl, akit bántottál, akkor inkább hagyd békén az illetõt.
elfelejtettünk volna szólni, hogy isten nem létezik?
fogadd el, hogy meleg vagy nemgáz.
A kérdező hozzászólása: nehomizzál engem mert tényleg lekapom a fejed!
Mert fiatalabb korodban látens buz1 voltál. Akik ennyire feltünõen durván bánnak a buz1kkal, azok közül a te eseted az egyik véglet, úgy 50%ban. MÁS TÉMA: A BUZ1 szó miért akad fenn a rostán, ha a szopás, dugás szavak meg nem?
Igazából gyanús is szokott lenni , hogy aki nagyon homofób az valójában pont a másságát próbálja elrejteni saját maga elõl
Igen, jó nagy b*lfasz vagy!! A SRÁCNAK IGAZA VOLT! Miért nem a cigányokat verted te nyomor*k!
Igen én is azt akartam írni amit femlon. Látens meleg voltál.
Nem Isten alakítja az életedet, hanem saját magad. Ha lelkiismeret furdalásod van, hát megérdemled. De szerintem csak sima felmelegedésrõl lehet szó.
Ezt én is megjártam. Kb egyezik a story a tieddeL:D Én bi lettem...
OP IS FAG!
A kérdező hozzászólása: LETÉPEM A FEJED BAZZMEG!
öhm... igen, lehet hogy Isten ezzel büntet , nem lehet hogy egy kicsit több ez mint ellenszenv? esetleg többet is érzel mint a barátság? mert fordított esetben te lettél a legboldogabb h megszabadultál volna tõle. Lehet hogy te is......?
"sokat vertem" -mit? a faxát? :DD amúgy csúnya dolog volt... -.- inkább a cigányokat verted volna, azok még megérdemlik
A kérdező hozzászólása: mit énis? nem vagyok ratyi. legalább is még nem... nem tudom lehet a lelkiismeret furdalás váltotta ezeket az érzelmeket ki bennem? igen a saját seggemet akarom megmenteni a szó szoros értelmében. egyáébként megbántam hogy bántottam. és ez sem normális.... egy heteronak.... Focizom bas*szátok meg, sportos vagyok, nem ßuzi...
"isten levenné az átkot?" Isten szerinted azt szeretné nézni hogy egynemüek fajtalankodnak egymással?
1...Még mindig kamasz vagy 2...Még mindig idióta vagy 3...Igy jártál, fogadd el.
#2 vagyok "igen a saját seggemet akarom megmenteni a szó szoros értelmében" Ezen besírtam:'D Amúgy meg még hülye is vagy, nem csak ratyi, ha ez vigasztal^^ A nemi identitásnak semmi köze a fizikai kondíciódhoz. Másrészt a nemi identitásnak semmi köze a megbánáshoz, amit az után érzel, ha valakit bántalmazol.
hát ha vele is így beszéltél akkor nem csoda h töke tele lehet veled, mert valljuk be tényleg nem lehetsz egy kóser egyén. Amúgy meg mért akarod ennyire menteni a seggedet? Nem veszem be a lelkiismeretfurdalás témát. Kiderült, hogy valami miatt mégis kéne a kölyök és most hoppon maradtál mi?
Csak nem vagy tán homika?Ho-ho-ho homika? :D
Fiúk iránt érzel testi vágyat? Most az után akit vertél vagy másvalaki iránt? Konkrétan mit érzel

Fogamzásgátlót szedek már 4 hónapja, és eddig mindig rendben, időben volt a mentruációm, kivéve az elején pár köztes vérzést, de azt mondta a doki, hogy az normális. De most pedig megjött úgy, hogy kb 2 hét múlva lenne esedékes. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.

Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam még, hogy esetleg megfázás miatt nem e lehetséges, mert ilyenkor fájni, görcsölni szokott a hasam , és ez most is így van.Bár abban reménykedtem, hogy a gyógyszer ezen is segíteni fog, hogy ne legyenek ájulásig tartó görcseim..
Felfázásra gondoltál, nem megfázásra (náthára), igaz? Mert attól lehet, esetleg szedsz valami más gyógyszert is? A görcsökre pedig általában jó szokott lenni a gyógyszer, én tényleg elmennék orvoshoz és megbeszélném vele ezeket a gondjaimat. Lehet, hogy gyógyszerváltást fog javasolni.
A kérdező hozzászólása: igen felfázásra.

Homlokomon volt egy dermoid ciszta (zsirmirigy) ki szedték kb egy hónapja most érzem hogy nő visszafele? Miért lehet? Kicsi kb 1-cm

Legjobb válasz: lányomnak júliusban mûtötték a szeme fölött volt.azt mondta a dokinõ bármikor visszanõhet.nem csak ott hanem bárhol testszerte.

lányomnak júliusban mûtötték a szeme fölött volt.azt mondta a dokinõ bármikor visszanõhet.nem csak ott hanem bárhol testszerte.
A kérdező hozzászólása: És akkor mit lehet vele csinalni ?
azt mondta hogy akkor ismételt mûtét.de még nem jártam utána igazából.tuti találok rá valami természetes gyógymódot!majd megírom Neked!Nekem személyszerint volt a gyûrûs ujjam tenyerem felõli oldalán egy hatalmas nagy karfiol formájú tyúkszem vagy szemölcs, magam sem tudom.De elkezdtem inni a csalán teát és igaz hogy ittam egy ideig mire elkezdett múlni.ennek már több mint 3 éve és azóta nyoma sincs hála a jó Istennek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!