Találatok a következő kifejezésre: Miért lassult a netem (6 db)

Ugye alaplapcsere után újratelepítetted a rendszert?
jéé 1 poc
EREDETI DRIVER?
A kérdező hozzászólása: Innen meiket töltsem le? Mert van egy pár.
Nos igen, néha látni engem is. :) Hála az égnek már nem vagyok munkanélküli, így nem lógok itt annyit.
Rakd fel a legújabb hálókari drivert: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langi.. Router -t használsz?
A kérdező hozzászólása: Most már torrenten el sem indulnak a torrent letöltések
A kérdező hozzászólása: újra az egészet
A kérdező hozzászólása: igen
Az operációs rendszerednek megfelelõt, csak el kéne olvasni (Description). De amúgy 99% hogy az elsõ 4 közül fog kelleni valamelyik.

Miért lassult be a net letöltési sebessége?

Eddig tök jól ment, 5-600 kb/s-eket produkált (vidéken jó az is, még mielőtt vmelyik okos városi megkérdezi), de pár nap alatt nagyon csúnyán belassult, és most 15-20 kb/s-el jönnek le a dolgok... Mi lehet? Amúgy routerről megy a net...

Legjobb válasz: reseteld a routert.

reseteld a routert.
A kérdező hozzászólása: Megvolt, de még így is csak 90 kb/s. Valami esetleg visszafojtja? Vagy ez micsoda?

Miért lassult be a net, és sokszor foglalt a telefonvonal?

Sokszor mikor kapcsolódni akarok a nethez, mindig szinte azt írja hogy a telefonvonal foglalt. Szóval akkor most "lopják" a netem? Mert tényleg mostanában igen lassú lett, sokszor megszakad.. T-Home-nál vagyok, ADSL.. Nagyon idegesítő.. és lám most is megszakadt miközben ezt írtam.. :D

Legjobb válasz: Lehet, hogy rossz a router.

Lehet, hogy rossz a router.
A kérdező hozzászólása: ADSL modem-om van, D-Link DSL-360R
Rosszul van bekötve a szûrõ vagy nincs is.
A kérdező hozzászólása: ÖÖ segítenél, hogy akkor hogyan is kell? Vagyis pontosabban mit takar a szûrõ kifejezés?
http://c-sale.hu/images/webshop_termek/16239.jpg Sokan rossz helyre teszik vagy be sem teszik, ilyen esetben ha valaki használja a telefont akkor megszakad a net.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, aha, én szerintem jól van bedugva. Mert amelyik csatlakozási lyuk-hoz pl a Phone vagy a LAN van írva, ugyanúgy azok a kábelek vannak bedugva.
Régóta tart a jelenség, megszakitva/osztva a telefonvonal, router van, routert kiiktatva is csinálja, modemed értékeit nézted már valaha? Ezek a kérdések merülnek fel bennem hirtelen.
A kérdező hozzászólása: Kb 1 hete folyamatosan tart, a telefonnal van egybekötve, nincs router. A modem már 4 éve biztos megvan.


Miért lassúlt le a net?

Valameik nap csak úgy belassúlt az internet általában 20-30 pingem szokott lenni most meg 150, 15megás digi net asziszem. nem a géppel van a baj mert van még egy laptopunk ami wi-fi vel kapcsolódik a ruoter-hez és azis lassú

Legjobb válasz: Nézd meg közvetlen Internetkapcsolattal (router nélkül) is. Ha úgy jó, akkor a router lesz a hunyó. Reset -elés, firmware frissítés újrakonfigurálás, stb..

Nézd meg közvetlen Internetkapcsolattal (router nélkül) is. Ha úgy jó, akkor a router lesz a hunyó. Reset -elés, firmware frissítés újrakonfigurálás, stb..

Miért lassult le a netem?

Néhány órával ezel?tt gyors volt, de most hirtelen lelassult. Nem minden oldalnál,csak néhánynál.

Legjobb válasz: Sok oka lehet ennek.Pl:vírus.Vagy tele a merevlemezed.Törölj valamit és ha utánna is lassu nem az a baj!Ha nincsen vírus irtód telepítzsd fel.Vagy frissítzsd ha van!

Sok oka lehet ennek.Pl:vírus.Vagy tele a merevlemezed.Törölj valamit és ha utánna is lassu nem az a baj!Ha nincsen vírus irtód telepítzsd fel.Vagy frissítzsd ha van!
A kérdező hozzászólása: Kösz, már megoldottam. vírusos volt a gép. tegnap megtisztítottam, aztán mára meg begyorsult.

Miért lassult be a netem a router miatt? Eddig 6 megás volt, de most a speedtest-en megnéztem és 5 megás lett, a routert csak telefonra használom wifiként.

Legjobb válasz: Esélyes, hogy a 6 megás volt kiugró eredmény, mert általában 5-10-15-20-25 megás csomagok vannak a szolgáltatóknál.

Esélyes, hogy a 6 megás volt kiugró eredmény, mert általában 5-10-15-20-25 megás csomagok vannak a szolgáltatóknál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!