Találatok a következő kifejezésre: Miért lassult a (73 db)

Miért lassult a telenor mobilinternetem?

Laptop-al használtam idáig , most bedugtam asztali PC-be(egy helyen van mindkettõ)és nagyon lassú.Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: álicscsad át "csak wcdma"-ra.. eszköözk-beállítások-hálozat. és ott átallithatod..de elötte bontsd a kapcsolatot

álicscsad át "csak wcdma"-ra.. eszköözk-beállítások-hálozat. és ott átallithatod..de elötte bontsd a kapcsolatot
A kérdező hozzászólása: Nem lett jobb
A Telenor a keret elfogyása után 32 kbis/s-ra lassít a következõ ciklusig.

Miért lassult be a laptopom?

A szinte zsír új laptopom az elmúlt napban olyan szinten belassult h a feladatkezelőnek több percbe tellett mire bejött illetve a fájlok törlése is sok időbe telik stb. A feladatkezelőben megnéztem a lemez 100%-os kihasználtságon van o.O pedig az utorrenten kívül semmi jelentősebb nem fut plusz eddig nem volt semmi gond azzal h ment a háttérben. Nem hinném h a laptopom gyenge lenne win8 van rajta 8gb ram nvidia 2gb-os videokari 1Tb vinyó és intel core i5 processor.

Legjobb válasz: Lehet, hogy vírus. Egyszer nekem is volt ilyen, lehet utorrentel leszedtél valamit, ami magával hordozott egy vírust, amit a tûzfal átengedett, és talán ezért lassult be a géped. Persze ez csak egy feltevés, nem biztos, hogy így is van, csak szerintem ez lehet a gond. :)

Lehet, hogy vírus. Egyszer nekem is volt ilyen, lehet utorrentel leszedtél valamit, ami magával hordozott egy vírust, amit a tûzfal átengedett, és talán ezért lassult be a géped. Persze ez csak egy feltevés, nem biztos, hogy így is van, csak szerintem ez lehet a gond. :)

Miért lassult le a gépem? (részletek lenn)

Pár hete költöztünk bérházba és itt sok mindenkinek van nete. És legtöbbjüknek laptop-ja. Arra gyanakszom, hogy azért lassult a gépem, mert a netemre csatlakoztak. De hogy lehet ezt megnézni? És hogy lehet megállítani?? Vagy akk miért lassulhat??

Legjobb válasz: Sajnos ennyibõl nem lehet megállapítani hogy mi a gond, de biztos hogy nem azért lassult le a géped mert a netedre csatlakoznak.

Sajnos ennyibõl nem lehet megállapítani hogy mi a gond, de biztos hogy nem azért lassult le a géped mert a netedre csatlakoznak.
A kérdező hozzászólása: Értem. És akkor hogyan tudhatnám meg, hogy mitöl lassult le ennyire?? Mert tényleg nagyon lassú lett...
Simán meglehet tudni , hogy a te netedet használja e valaki. Ha wifis routerrel netezel akkor a router egyik menûjében láthatók azok a gépek amik perpillanat csatlakozva vannak. (nálam így néz ki : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/Sx_Vts88pKI/AAAAAAAAA6s/n_.. Ha nem wifivel netezel , hanem kábelon akkor azt nem tudják lopikázni, ugyanúgy nem , ahogy a mobinetet sem .
-mobilnetet-
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.:)


Miért lassult le a mozilla firefox?

Már egy hete minden nap lassúbb a mozilla már ujra telepítettem a win.xp de semmi javulás nincs valami gyorsító program amivelgyorsíthatnám.Az asztali gépem tipusa DELL 4400.

Legjobb válasz: Milyen kiterjesztéseket használsz? Például ABP ad block plus? letiltott kiegészítõkkel is lassú?

Milyen kiterjesztéseket használsz? Például ABP ad block plus? letiltott kiegészítõkkel is lassú?
A kérdező hozzászólása: ez a kérdés nekem magas volt a (kiterjesztés)szinte semmi kiegészítõt nem használok.
Az egy jó kis gép... Töltsd le a "ccleaner" programot, és eltávolít minden felesleget. Vagy töröld le a mozillát mindenestõl, és telepítsd újra.
[link]

Miért lassúlt be a laptopom?

Legjobb válasz: poros/vírusos/leterelted sok haszontalan programmal

poros/vírusos/leterelted sok haszontalan programmal

Miért lassult be a gépem?

Tegnap reggel egyik pillanatról a másikra belassult a gép, pedig semmi sem ment (talán egy windows intéző volt megnyitva). Újra raktam (mondjuk erre már szükség volt), és azóta is ugyanazt csinálja. Szinte semmi sem megy, mégis a töltést jelző led világít, de a proci 1%-on, a RAM pedig 20%-on megy. Bekapcsolás után egy kb. 5-10 percig gyors, és utána úgy belassul, hogy semmitse lehet csinálni. Minden ami meg van nyitva nem válaszol. A háttérben is csak a utorrent megy.

Legjobb válasz: utorrentet kapcsold ki, úgy is belassul 10 perc után?

utorrentet kapcsold ki, úgy is belassul 10 perc után?
A kérdező hozzászólása: Hmm eddig jó. Akkor a utorrenttel van a baj? :/
valószínáleg az okozza, a torrentek mit csinálnak, feltöltés, letöltés, vagy újraellenõriz?
A kérdező hozzászólása: Hát volt egy torrent ami ellenõrzött, majd kb. 30%-nál kiírta hogy I/O eszközhiba.
Na leállítottam azt a torrentet és most jó. Köszönöm szépen :)

Miért lassult be a gépem?

Sziasztok. Kb 1hónapja ki takarítottam a gépet (a sok port meg stb..) és azóta játékoknál csökkent az FPS-em :S de miért? le futtattam egy teljes víruskeresést Eset smart security-vel semmit nem talált, utána a felesleges fájlokat is töröltem de ugyanúgy kevesebb maradt :S miért?:(

Legjobb válasz: Biztos, hogy rendesen kitakarítottad? Nem lehet, hogy pont eltömítettél valami hûtõ egységet? És egybõl alacsonyabb az fps, vagy csak egy idõ után csökken le?

Biztos, hogy rendesen kitakarítottad? Nem lehet, hogy pont eltömítettél valami hûtõ egységet? És egybõl alacsonyabb az fps, vagy csak egy idõ után csökken le?
A kérdező hozzászólása: igen biztos hogy minden honnan és egybõl :S pl: régen a bf3-nál egy üres szerveren volt 60fps-em most pedig van 20-30
Mennyire szedted szét? Mert lehet, hogy véletlenül nem csatlakozik pl az egyik mmeóriakártya (ha több van), vagy valami hasonló.
A kérdező hozzászólása: videókártyát és a processzort de mindent vissza raktam ahogy volt :S

Miért lassult be a telefonom?

Samsung Galaxy S van, már 2 éves. 1 hónapja azt vettem észre, hogy nagyon lelassult, akadozik a rendszer, sokszor nem vagy csak két-háromszori érintésre érzékeli, ha hozzáérek. Pl. ma is írtam rajta és csak pár másodperc múlva vette be, amit leírtam. Mit lehetne vele csinálni?

Legjobb válasz: frissíts szoftvert:)

frissíts szoftvert:)
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet frissíteni a szoftvert?
erre nem hinném, hogy szoftverfrissítés a megoldás... esetleg gyári visszaállítás.
Jaja. Gyári visszaállítással tuti jó lesz. Esetleg, ha rootolva van, akkor a Root Cleaner -el tisztogatni, vagy ha nincs rootolva, akkor Clean Master -el megpróbálni hátha jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nincs rootolva. Ha visszaállítom a gyárira akkor eltûnik minden? Képek, videók, játékok, alkalmazások stb..?
Olyan, mintha most hoznád ki a boltból. Amit tudsz, azt próbáld lementeni a telefonból. Esetleg szinkronizáld, aztán ha visszaállítottad, akkor a playben a "saját alkalmazásaim" menünél visszarakod az appjaidat(csak olyat tudsz innen visszarakni, amiket innen szedtél le), amik kellenek és talán megmaradnak a régi állások, mentések. Ismétlem talán(!), nem biztos, hogy mindnek sikerül. Ha JB lenne rajta, akkor azt mondanám, használj Helium - App Sync and Backup progit. Ezzel le tudnád szedni az egész applistát mentésekkel. Bocsi, most keltem fel:) Remélem érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a részletes leírást! :) Beállítások->Védett adataim->Gyári adatok visszaállításánál kell ezt megtenni, ugye? Ha rámegyek pontosan mi történik? Csak simán újraindul a telefon visszaállítva, mást nem kell tenni? Azt írta, hogy "nem törlõdik az Sd kártya fájljai pl. zenék, képek.."
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a beállítást, de még mindig ugyanolyan. Pl. ha megnyitom a fényképeket akkor 3-4 másodpercet várni kell, mire beadja õket.

SEGÍTSÉG! Miért lassult le a gép?

A rokonom gépén FarCry -3 aztam egész héten pendrive-ról (CSak a pendrive ról kell elindítani) Ma meg nagyon lassan indult a gép!!5percig az alaplap kezdőképernyőjét mutatta,azután 5 perc mire a windows felállt! Amd athlon x2 250 9800 gt 512 mb 2 gb ram codegen 400w mit lehetne tenni hogy gyorsan induljon el??Jövő héten megjön angliából a gazdája!

Legjobb válasz: még 1 szer újraindítottad és akkor is ilyen lassú volt !?

még 1 szer újraindítottad és akkor is ilyen lassú volt !?
A kérdező hozzászólása: igen! csak a bekapcsolás lassú!de utána mint a villám
Lehet hogy a táp nem adott le elég feszkót.. Tulajnak mondd meg hogy kukába azzal.
A kérdező hozzászólása: tehát a gép maga nem ment tönkre?
(Még) nem.

Miért lassult le a vinyóm?

Segate barracuda ST3200822A vinyóm van átalakítót használok ide-ből stata-ba kb 14000 valamennyi órát ment és a olvasási-írási sebessége max 4mb/s. Hard disk sentinellel is néztem 100% ot mutatott crystal disk is mit tegyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!