Találatok a következő kifejezésre: Miért lassú letöltés (37 db)

Miért lassú a letöltés torrent-programokkal, illetve miért nem vált zöldre a bejövő kapcsolatot jelző ikon?

Annak ellenére, hogy sok a "seed" egy-egy letöltésnél, az ikon csak sárga vagy piros színnel világít. Már mindent próbáltam, de nem tudom gyorsabbá tenni a letöltést.

Legjobb válasz: nyílt torrentetes letöltésektõl ne várj csúcssebességet:)

nyílt torrentetes letöltésektõl ne várj csúcssebességet:)
bizony, nagy letöltési sebességet általában csak magyar, zárt oldalakon tudsz elérni. az ikon pedig valószínûleg azért nem vált zöldre, mert nincs nyitva a torrent kliens által használt port. ha uTorrentet használsz, a Speed Guide menüben ellenõrizheted, hogy nyitva van-e a port. ha nincs nyitva, keress rá neten torrent leírásokra. illetve ha routert is használsz, akkor nézz szét ezen az oldalon: http://www.portforward.com
ha tul sok a seed akkor sokaig tart ig betolti, addig az leterheli a netet. hasznald a bitlordot, nekem bevalt, es toltogess a btjunkie.com-rol
na most itt több lehetõség is lehet1. 1.a tûzfalbeállítás rossz 2.a routereden lévõ tûzfalon (ha van) kell beáálitani 3.a port foglalt itt uj port kell próbálni

Miért lassú a PlayStation3-on a letöltés ennyire?

wifivel kapja a netet a ps, ami 84%-os. Gépen 5mb/s-el is szoktam letölteni, de ps-en ha szerencsém van akkor egy 1gigás demót leszed 20perc alatt, de a legtöbb demónál 5vagy annál is több órát ír. Ez miért van? Van valami beállítás ps-nél erre? a playstation store-t ami 29mb, kb 40perc alatt szedte le.

Legjobb válasz: Mostanában kicsit haldoklik a PSN... (Jellemzõen PS Plus és Store tartalomfrissítés után, amikor mindenki letölt....) De az is elképzelhetõ, hogy összeakad valamelyik szoméd routerével. Ilyenkor érdemes csatornát váltani. Itt egy segédprogram hozzá: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

Mostanában kicsit haldoklik a PSN... (Jellemzõen PS Plus és Store tartalomfrissítés után, amikor mindenki letölt....) De az is elképzelhetõ, hogy összeakad valamelyik szoméd routerével. Ilyenkor érdemes csatornát váltani. Itt egy segédprogram hozzá: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
PS3 server oldala jó nagyon gyorsan letölthetõ minden... DE a ps3 szar nem tölt le gyorsan

Miért lassú a letöltési sebességem?

Az tény, hogy 1 MB-os NET-ünk van, és hogy az csak 128kb/s-mal tud letölteni, de az utóbbi időben ez megváltozott. Mostmár néha csak 50kb/s-mal töltök le, sőt néha visszaesik(ez megdöbbentő) 10-10-en valahány kb/s-ra. Mellesleg a T-Home-nál vagyok.

Legjobb válasz: Milyen letöltés? Van premium mód is? Mert ha igen akkor az ingyenesnek korlátozzák a sebességét.

Milyen letöltés? Van premium mód is? Mert ha igen akkor az ingyenesnek korlátozzák a sebességét.
A kérdező hozzászólása: A prémium pénzes? Ha igen mennyi?
Premium letöltés ára minden oldalon más, attól függ melyik oldalról töltesz le.


Miért lassú a letöltés?

Néha szoktam uTorrent-tel játékokat letölteni. Régebben 200 kb/s átlaggal jött, most meg csak 10 kb/s átlaggal. Mit csinálok rosszul? Mit tehetek a gyorsabb letöltés érdekében? Játszani és programokat futtatni sem szoktam közben. Ja és a letöltés kisebb mint a feltöltés.

Legjobb válasz: Eshetõségek: 1. a szolgáltató korlátozza. Régebben már külföldön is volt arra példa, hogy a szolgáltató a P2P kapcsolatokat (torrent, dc++ és ezáltal az MSN-t is) korlátozza. Ez vagy úgy történik, hogy bizonyos közönként bontják 1-2 percre a kapcsolatokat vagy egyszerûen csak korlátozzák azokat. Újabban lehet az adatáramlást titkosítani és a uTorrentbe is beállítható, de nem biztos, hogy segíteni fog. 2. kevés a seeder vagy akik vannak, azoknak is lassú feltöltési sebességük van.

Eshetõségek: 1. a szolgáltató korlátozza. Régebben már külföldön is volt arra példa, hogy a szolgáltató a P2P kapcsolatokat (torrent, dc++ és ezáltal az MSN-t is) korlátozza. Ez vagy úgy történik, hogy bizonyos közönként bontják 1-2 percre a kapcsolatokat vagy egyszerûen csak korlátozzák azokat. Újabban lehet az adatáramlást titkosítani és a uTorrentbe is beállítható, de nem biztos, hogy segíteni fog. 2. kevés a seeder vagy akik vannak, azoknak is lassú feltöltési sebességük van.
A 3. lehetõség pedig az, hogy a feltöltési sebesség maximumon van, ami ki is van használva. Ekkor a letöltési sebességed elég rendesen vissza tud esni. Megoldása: a feltöltési sebességet a valós feltöltési sebességed -5 kBps értékben korlátozd, és akkor nem lesz ilyen gond.

Ncore-on lassú letöltés, miért?

10 megás netem van, elvileg gyorsan kéne jönnie de csak 10kb/s-al szedi.

Miért lassú a telefonon a letöltés?

Van egy Xperia SP telóm, leszedtem egy internet sebességmérőt, a letöltésre 8Mb/s-et ír a feltöltésre 14et.

Miért lassú az uttorent letöltési sebessége 20 megás netnél (10 mega garantált )?

az uttorent 2.4 mb/s -al tölt de pedig a thome 10mb/s -t garantál nem lehet hogy valami program vagy az uttorent beállításánál van valami? Op rendszer: Windows 8 64 bit

Legjobb válasz: Mert az utorrent Megabyteban számol a netet meg Megabitben mérik. 2,4mByte/s*8=19,2mbit/s.

Mert az utorrent Megabyteban számol a netet meg Megabitben mérik. 2, 4mByte/s*8=19, 2mbit/s.
Azért, mert a torrent nem a netrõl szed. Kell hozzá net is, de a sebessége igazán azon múlik, hogy hányan és milyen sebességgel töltik éppen fel az adott tartalmat. Én legalábbis így tudom.
elsõnél a pont. A torrent letöltési sebessége attól függ, hogy hányan töltik vissza és mekkora sebességgel. Hiába van 100megás neted, ha a torrnet csak 2-vel tudja szedni, mert csak annyian töltik vissza. Ha a speedtest jó értéket mutat akkor nincs a sebességeddel semmi gond...

Miért lassú a böngészőről való letöltésem?

Az a gond hogy le szeretnék tölteni egy nagy méretű modot egy játékhoz (1,4GB és teljesen legális ingyenes mod) de nincs meg torrenten ezért csak simán firefoxal akarom leszedni. Elindítom és 12kb/s-al szedi... Egyszerűen nagyon idegesítő mert torrenten 6mb/s-el szed le mindent itt meg még 100kb/s fölé se megy. Ha tudjátok mi lehet ez akkor légyszives segítsetek. Előre is köszi.

Legjobb válasz: Valoszinuleg olyan szerverrol toltod aminek nem nagy a sebessege, vagy tul sokan toltik es megoszlik a sebesseg!Javaslom, hogy keress egy mas forrast ahonnan letoltheted!

Valoszinuleg olyan szerverrol toltod aminek nem nagy a sebessege, vagy tul sokan toltik es megoszlik a sebesseg!Javaslom, hogy keress egy mas forrast ahonnan letoltheted!
Elozo vagyok! Ha meg a hivatalos oldalrol toltod akkor probald meg mas linkkel(altalaban tobb letolto link van!)Ha igy is lassu akkor valami mas problema lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen megpróbáltam egy orosz oldalról és onnan tökéletes :D még egyszer köszönöm!
nincsmit ;)

Miért lassú a letöltés torrent kliensben?

A gépemen valamiért lelassult a letöltés torrent kliensen keresztül. Újratelepítettem az egész gépet, de semmi változás. Hiába töltöttem le több klienset is azok is ugyan olyan lassúnak bizonyultak. De sima direkt letöltésnél max sebességgel jön minden. (seeder is b?ven elég, mert laptopon ugyan ez a torrent fájl maxxal jött.)

Legjobb válasz: 1.7mb/s-es netnél úgy 800kb/s átlagsebességgel jön egy torrent.

A kérdező hozzászólása: 1.7mb/s-es netnél úgy 800kb/s átlagsebességgel jön egy torrent.
A kérdező hozzászólása: utolsó nem értem mi a gondod: https://p1.picsto.re/1O0Gb.jpg
A kérdező hozzászólása: á mégse jó :S
"1.7mb/s" 1, 7*10^-3 bit/secundum internet sebességed van? Téged nagyon nagyon csúnyán átvertek haver Ha ölben hordod be a biteket a házba is gyorsabb neted lesz.
Na ennek örülök :D
A kérdező hozzászólása: De mégis segített köszi :D egyenlõre jó
Hát akkor nem tudok segiteni bocsi
A kérdező hozzászólása: Sajnos az nem segít.
Inditásnál inditsd úgy hogy Kényszeritett inditás nekem szokott segiteni :D
Most milyen klienst használsz?

Miért lassú a torrentes letöltésem?

Tegnap még simán jöttek le a filmek és a sorozatok, és most már csak 0,1kb/s-al. Miért lassult így le, mikor tegnap még semmi baja nem volt?

Legjobb válasz: Kevesen töltik fel?!

Kevesen töltik fel?!
mindig nézd meg hogy épp mennyied seedelik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!