Találatok a következő kifejezésre: Miért lassú feltöltésem (21 db)

Miért lassú a feltöltésem az utorrenten? A feltöltésem elég gyors 120-130kb/s de a feltöltésem 1-20kb/s. Valamit be kellene állítanom?

Legjobb válasz: Most akkor melyik a fel és melyik a letöltés értéke? Mert 2x írtál feltöltést. Általában a letöltés mindenkinél gyorsabb mint a feltöltés. Pl. 1Mb-os netnél a feltöltés 128 Kb/s a maradék sávszélesség a (1024 Kb/s mínusz 128 Kb/s)letöltési sebesség maximális értéke.

Most akkor melyik a fel és melyik a letöltés értéke? Mert 2x írtál feltöltést. Általában a letöltés mindenkinél gyorsabb mint a feltöltés. Pl. 1Mb-os netnél a feltöltés 128 Kb/s a maradék sávszélesség a (1024 Kb/s mínusz 128 Kb/s)letöltési sebesség maximális értéke.
A kérdező hozzászólása: bocsika a letöltés az a gyorsabb és a feltöltés az a lassabb
A 128 kBps feltöltés 1024 kbps (1 Mbps) kapcsolatra enged következtetni. Ehhez pedig az 16 kBps feltöltés (128 kbps) sebesség teljesen reális. Általában így vannak csoportosítva a csomagok. ADSL-nél pedig biztos, hogy így van (van ahol 160 kbps, azaz pont 20 kBps sebességet adnak felfelé) Amúgy tévedés ne essék, a fel és letöltés nem adódik össze, azaz a kapcsolat sebességét nem a kettõ együttese határozza meg! (Írták elõttem) ADSL szolgáltatásnál a feltöltés és letöltés két külön fogalom, az 1 Mbps-es kapcsolatnál a feltöltés ezen felül értendõ.
Nekem 60Mbit es elvileg a netem a letöltéssel nincs is gond, de a feltöltésem igyn lassu, max 20-25kb/s és nem tudom miért mikor a feltöltésem volt olyn 600-2Mbit ig miért lehet?
Nekem le se indul a feltöltés a beload.hu torrent oldalra.Nem tudom miért.Valaki tudna segíteni?
Nem úgy akartam írni hogy le, hanem hogy el, bocsi a hibákért
Szia 1.-minden torrent oldalon nézd meg melyik torrent klins program van engedélyezve . 2.-A torrent klins programodnak ne enged letölteni az ( alfa , béta , ...stb. verziókra való frissítést ) 3.-A torrent klins programod frissítést te saját kezûleg végezd el . 4.-A torrent kliensed használj állandó portot . 5.-Kapcsold ki a DHT csomópont használatát . 6.-Ha feltöltés alatt vagy függ attól hány ember tölt le tõled . ( aszerint is változhat a sebesség ) 7.-Tud meg hogy a kapcsolatod "aktív" e az adott oldallal .

Miért lassú a feltöltési sebességem?

Utorrent 3.2.1 -et használok. Aktív módban vagyok mégis a feltöltési sebességem nem megy 50kb/s fölé. 15 megás internetem van ,a letöltésem is jó. Rengeteg fórumot olvastam próbáltam sok beállítást, mégsem tudok rájönni mi a baj. Eddig 2 megás internetem volt pár hónapja váltottam 15 megásra nem értem a feltöltési sebességem miért maradt a régi. Nagyon hálás lennék a segítségért!

Legjobb válasz: A http és a torrent két különbözõ protokoll, az egyik sebessége nem mérvadó a másiknak. Torrentnél akkor van nagy sebesség és egyáltalán feltöltési sebesség, ha van kinek adatot forgalmazni. A sebesség mértéke függ a letöltõ letöltési sebességétõl, a többi feltöltõ sebességétõl és mennyiségétõl, a elérhetõ és az adott folyamatra felhasználható sávszélességtõl. Ez annyi és olyan sokféle módosító tényezõ, hogy nincs rá konkrét válasz hogy egy adott esetben neked miért nem megy a feltöltés. A lehetséges okok: - nincs kinek tölteni mert nincs való leecher, - van kinek tölteni de túlseedelt a torrent

A http és a torrent két különbözõ protokoll, az egyik sebessége nem mérvadó a másiknak. Torrentnél akkor van nagy sebesség és egyáltalán feltöltési sebesség, ha van kinek adatot forgalmazni. A sebesség mértéke függ a letöltõ letöltési sebességétõl, a többi feltöltõ sebességétõl és mennyiségétõl, a elérhetõ és az adott folyamatra felhasználható sávszélességtõl. Ez annyi és olyan sokféle módosító tényezõ, hogy nincs rá konkrét válasz hogy egy adott esetben neked miért nem megy a feltöltés. A lehetséges okok: - nincs kinek tölteni mert nincs való leecher, - van kinek tölteni de túlseedelt a torrent
Jobb klikk a tálcaikonjára és a feltöltési korlátot szüntesd meg.
torrentnél ez természetes
Próbáld meg a speedtest.com -on lévõ tesztet elvégezni. Csak egy katt. Ja és kell hozzá Flash Player. Ez megadja a pingelés, a feltöltés és a letöltés sebességét. Ha az eredmények szerinted elég gyatrák akkor onnan letöltheted a TuneUp Utilities legújjabb verzióját. (Ez nem ajánlott! Inkább tölts le egy régebbi verziót már eredetileg crack-olva, mert a hamis serialt vagy ha crackoltál a legújjabb verziónál 1-2 nap alatt kiszúrják. A régebbi verziókra már nem figyelnek!) Vigyázz vele, mert felgyorsítja a géped akár 300kb/sec-el is, de belepiszkál a Windows-ba. Ha értesz valamicskét hozzá akkor semmi baj, de ha nem akkor inkább kérd egy hozzáértõ sgítségét, mert tönkrevághatja a Windows-od. Kérheted az én segítségem is. Én értek hozzá, évekig volt rajta a gépemen.

Miért lassú a feltöltés?

Youtube-ra akarok egy majdnem 6 perces videót feltölteni és 6 százalékot ment 1 óra alatt, miért???

Legjobb válasz: Mekkora a feltöltési sávszéled? Használja-e más a feltöltést? Ezek mind befolyásolják, minél kisebb sebességû internetcsomagod van, ahhoz az aszinkron kínálat miatt még kisebb a feltöltési sebesség.

Mekkora a feltöltési sávszéled? Használja-e más a feltöltést? Ezek mind befolyásolják, minél kisebb sebességû internetcsomagod van, ahhoz az aszinkron kínálat miatt még kisebb a feltöltési sebesség.
Vszínû lassú a feltöltési sebességed. A legtöbb szolgáltató honlapján már lehet mérni a le és feltöltési sebességet. Javaslom tekintsd meg ott a feltöltési sebességed+ javaslom, hogy a feltöltés ideje alatt az MSN-n vagy Facebook chaten kívül ne nagyon töltögessél be más weboldalakat, ne tölts le semmit illetve semmilyen olyan tevékenységet ne folytass, amihez netkapcsolat szükséges. A letöltések elsõbbséget élveznek a feltöltések felett és ha kisebb a sávszélességed a megszokottnál, akkor akár a feltöltés megszakadását is jelentheti.


Miért lassú a feltöltésem?

8 Mb-es felfele töltést mértem, mégsem tölt felfele a torrentem. Ez az albérletemben van, otthoni netem csak 1.5Mb-et mutatott,mégis ezerszer gyorsabban tölt fel.

Legjobb válasz: szerintem te is összekevered a Mbit és a Mbyte illetve a Kbit és Kbyte fogalmát. A feltöltésre biztosított sávszél mindíg jóval kevesebb, és a szerzõdésben le kell legyen írva, hogy mennyi a max. és ebbõl mennyi a garantált.Mérd le, nézd meg számold át Kbyte-ba, mert ugye a torrent kliens Kbyte-ban mér Ha nincs meg az érték amit garantálnak, akkor piszkálás helyett reklamálj, két különbözõ szolgáltatást meg sose hasonlíts össze. csak tájékoztatásként: 1 Mbit az 128 Kbyte Tessék egy oldal ahol át tudod számolni: http://www.bitmatek.hu/

szerintem te is összekevered a Mbit és a Mbyte illetve a Kbit és Kbyte fogalmát. A feltöltésre biztosított sávszél mindíg jóval kevesebb, és a szerzõdésben le kell legyen írva, hogy mennyi a max. és ebbõl mennyi a garantált.Mérd le, nézd meg számold át Kbyte-ba, mert ugye a torrent kliens Kbyte-ban mér Ha nincs meg az érték amit garantálnak, akkor piszkálás helyett reklamálj, két különbözõ szolgáltatást meg sose hasonlíts össze. csak tájékoztatásként: 1 Mbit az 128 Kbyte Tessék egy oldal ahol át tudod számolni: http://www.bitmatek.hu/
A kérdező hozzászólása: Szia:) Nem, tudom a különbséget, de az akkor is unreális, hogy lefele 3-4 Mbit, felfele meg 0.3-4kB....(jaj, most épp 1egész kB....) Szóval ez kevés....
A kérdező hozzászólása: Ja, és lemértem a nevet, és ez jött ki: (Torrentezés mellett) Download:16, 23 Mb/s Upload:8, 96 Mb/s Szóval nem vagyok hülye...;)

Miért lassú a torrent feltöltésem?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Mindegyik torrentel ilyen lassú vagy csak 1-2-vel? Lehet, hogy nem tölti senki le a torrenetet és nincs kinek visszatölteni.

Mindegyik torrentel ilyen lassú vagy csak 1-2-vel? Lehet, hogy nem tölti senki le a torrenetet és nincs kinek visszatölteni.
A kérdező hozzászólása: Mindegyik ilyen lassú és az uTorrent is ír valami piros felkiáltójelet és hibaüzenetet, ami vmi hálózati beállítási problémáról ír, de hát a letöltés meg megy tökéletesen. Úgyhogy nem tudom, mi lehet de köszönöm a választ.

Miért lassú a feltöltési sebességem utorrent használata közben?

Sziasztok! A feltöltési sebességem átlagosan 52 kB/s körül mozgott, azonban a napokban nagyon visszaesett. Most 0,5 és 3 kb/s között mozog. Az internetes sebességmérés teszt szerint minden rendben van.

Legjobb válasz: Nem kell senkinek az a torrent amit éppen osztasz vissza.

Nem kell senkinek az a torrent amit éppen osztasz vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miért lassú a feltöltés megaupload-ra?

Sikerült összeszednem elegend? pontot az egy hónapos prémiumra. Gondolom ebbe beletartozik a maximális feltöltési sebesség is. Ennek ellenére 1 óra alatt kb 400Mb-ot töltött fel. Máskor, ha nem vagyok lekorlátozva, akkor pár perc alatt feltölt 2Gb-ot is. Miért van ez?
Lehet hogy azért mert nem tölti le senki a torrentet.
Hagyd futni a kliensed egy idõ után biztosan elindul majd... ha valaki leszedi ugyan azt figyeld a kliensben a feltöltési arányt ha pár nap múlva is 0 marad szerintem hagyd a francba semmi rossz nem fog történni vagy max küldenek PM-et hogy seedeld
A kérdező hozzászólása: oké! Köszönöm, csak azért is fontosabb hogy legyen valami mert úgye Diablo torrentre vissza kell tölteni
Mindegyikre vissza kell tölteni ami zárt oldal :) De ha egyszer senki nem kiváncsi a cuccra amit letöltöttél. Azért senki nem fogja leszedni hogy neked jólegyen :) amúgy pedig annyira nem szigorúak az oldalak ahogy a szabályzatban le van írva. nem kell mindent szószerint érteni de azért nagyjából be kell tartani. ha nem seedels egy torrwentet amit amúgy sem tölt le senki azért még nem rúgnak ki :)
A kérdező hozzászólása: remélem :D

Miért ilyen lassú a feltöltés uTorrenten?

A probléma az volna, hogy a uTorrenten ahhoz képest, hogy 6 Mb/s-el tölt lefelé, seedelni maximum 3 Kb/s-el. Ezen kéne gyorsítani. Mindenféle configot kipróbáltam már nCore beállítástol kezdve reseteltem defaultra és mellékesen ha megy a uTorrent akkor nincs "internet" tehát minden működik: Skype, Teamviewer vagy akármilyen multiplayer csak a böngésző nem jelenít meg semmi. Ha bármilyen megoldást tudtok segítsetek.

Legjobb válasz: > 6 Mb/s-el tölt lefelé, seedelni maximum 3 Kb/s-el. nCore-ra? Az nCore torrentjeit általában sokan seedelik és kevesen leechelik. Ráadásul a seederek közül sokan seedszerverrel vannak, aminek jóval nagyobb feltöltési sávszélesség áll rendelkezésére, mint a te gépednek (így a leecherek nem hozzád kapcsolódnak, hanem a nagyobb sávszélességû, szerveres seederhez). > ha megy a uTorrent akkor nincs "internet" Régebben jól mûködött? Ha igen, akkor valószínüleg az uTorrent egy új verziójának a bugjáról van szó (az uTorrent-nek szokása a háttérben, a tudtod nélkül frissítenie magát). Ebben az esetben töröld le, telepíts fel belõle egy régebbit, és kapcsold ki az automatikus frissítést. Én a 2.2-es verziót javasolnám: http://www.oldapps.com/utorrent.php?old_utorrent=36 Kicsi, gyors, kevesebb erõforrás kell neki (kevésbé terheli a processzort, winchestert, stb.), nincs benne reklám, és nincsenek benne ilyen fura hibák.

> 6 Mb/s-el tölt lefelé, seedelni maximum 3 Kb/s-el. nCore-ra? Az nCore torrentjeit általában sokan seedelik és kevesen leechelik. Ráadásul a seederek közül sokan seedszerverrel vannak, aminek jóval nagyobb feltöltési sávszélesség áll rendelkezésére, mint a te gépednek (így a leecherek nem hozzád kapcsolódnak, hanem a nagyobb sávszélességû, szerveres seederhez). > ha megy a uTorrent akkor nincs "internet" Régebben jól mûködött? Ha igen, akkor valószínüleg az uTorrent egy új verziójának a bugjáról van szó (az uTorrent-nek szokása a háttérben, a tudtod nélkül frissítenie magát). Ebben az esetben töröld le, telepíts fel belõle egy régebbit, és kapcsold ki az automatikus frissítést. Én a 2.2-es verziót javasolnám: http://www.oldapps.com/utorrent.php?old_utorrent=36 Kicsi, gyors, kevesebb erõforrás kell neki (kevésbé terheli a processzort, winchestert, stb.), nincs benne reklám, és nincsenek benne ilyen fura hibák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válasz, illetve igen, régen jól mûködött és lehet, hogy bugos mert sokan írták. Már töröltem le és raktam újra, ennek ellenére nem mûködik rendesen. Mindenesetre megpróbálom a 2.2-est köszi a segítséget! :)

Miért ilyen lassú a feltöltési sebességem?

Falun lakom, 8MBITES ADSL telefonos internetem van. Letöltési sebességem megfelel?, viszont a feltöltéem egyenl? a 0-val, csak 0.36mbit/s azaz kb. 6-8kb/s-al tölt.

Legjobb válasz: azért mert drága a feltöltésre szánt sávszélesség(a cégnek). fizess többet akkor megoldják neked.

azért mert drága a feltöltésre szánt sávszélesség(a cégnek). fizess többet akkor megoldják neked.
Ha T-Online, akkor sajna ilyen. Nekünk is az volt, és hát, na... a társaság eléggé szigorúan veszi az A betût, mint "asszimetrikus" kifejezést. [Másik szolgáltatónál most az egy megás letöltéses alapcsomag feltöltésije kétszer akkora, mint a t-online 4 megásának a feltöltésije] Megoldást nem tudok rá, tény, hogy kellemetlen és nyûgös dolog seedelni vele.
nincs valahogy korlatozva?
t-online-os a net? csak azért mert úgy rémlik, h ott a 8mb-os letöltéshez fél megás feltöltés dukál, ami szolidan mondva is vicc, az olyan 60-70kb max feltöltést jelentene!
Nekem ADSL t-onlineos netem van és le van korlátozva nagyon a feltöltési sebességem!
A kérdező hozzászólása: Igen T-online ADSL 8MBIT! Szerintetek szóljak be? Ami jár az jár?
0.36 mbit/s az nem 6-8kb/s hanem sokkal több.valószínûleg a szolgáltatód korlátozza hogy pl torrentezésnél hozzád is tudjanak kapcsolódni
A kérdező hozzászólása: Aham értem! Ez van, köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!