Találatok a következő kifejezésre: Miért lüktet kutacsa a (3 db)

Miért lüktet a kutacsa a babáknak?

a mi kisfiunk 7 hetes léesz és észrevettem, hogy szopás közeben és cumisüvegb?l való evés közben is lüktet a kutacsa. másnak is van így?ez nagy baj?

Legjobb válasz: Minden babának lüktet a feje teteja, másnéven a kutacs, ahogy áramlik a vér és pumpál a szive, azt látod. Még nincs megcsontosodva a koponya és egy darabi nem is lesz. Pont ezért kell vigyázni a fejecskéjükre, hogy meg ne sérüljenek. A kórházban pl a fejecskéjükben futó érbõl vesznek vért a vizsgálatokhoz.

Minden babának lüktet a feje teteja, másnéven a kutacs, ahogy áramlik a vér és pumpál a szive, azt látod. Még nincs megcsontosodva a koponya és egy darabi nem is lesz. Pont ezért kell vigyázni a fejecskéjükre, hogy meg ne sérüljenek. A kórházban pl a fejecskéjükben futó érbõl vesznek vért a vizsgálatokhoz.

Miért lüktet a 2 hónapos kisfiam kutacsa?

Csak akkor látom ha a lábamra fektetem. Baj ez, vagy normális?

Legjobb válasz: Normális,hogy lüktet,nincs még becsontosodva a koponyája és egy ér ott huzódik és lüktet ez minden babának így van.

Normális, hogy lüktet, nincs még becsontosodva a koponyája és egy ér ott huzódik és lüktet ez minden babának így van.

A kutacs úgy lüktet ahogy a szíve dobog? Mikorra fog benőni neki? Néha miért beesettebb?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 1-1,5 éves kor között záródik be teljesen a kutacsa a babáknak. Persze van, akinek elõbb, ebben is nagy a szóródás. Ha nagyon homorú a kutacs, akkor keveset ivott a baba. Innen lehet tudni, hogy szomjas. 8 hós anyukája

Én úgy tudom, hogy 1-1, 5 éves kor között záródik be teljesen a kutacsa a babáknak. Persze van, akinek elõbb, ebben is nagy a szóródás. Ha nagyon homorú a kutacs, akkor keveset ivott a baba. Innen lehet tudni, hogy szomjas. 8 hós anyukája
Teljesen egyetértek az elöttem íróval.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!