Találatok a következő kifejezésre: Miért lóg egy (32 db)

Miért nem világít a töltés kontroll lámpa a műszerfalon gyújtáson? Generátorról lóg egy vékony vezeték hova kell kötnöm?

Saab 900 97"-es

Legjobb válasz: Üdv! Ha van töltésed, akkor az a visszajelzésé, ha nincs töltésed, akkor az a visszajelzés és szabályozás közös vezetéke. A helye, hogy hová kell kötni az adott. A feszes lógó vezeték által határolt gömbön belül kell lennie a csatlakozási pontnak. Sok sikert!

Üdv! Ha van töltésed, akkor az a visszajelzésé, ha nincs töltésed, akkor az a visszajelzés és szabályozás közös vezetéke. A helye, hogy hová kell kötni az adott. A feszes lógó vezeték által határolt gömbön belül kell lennie a csatlakozási pontnak. Sok sikert!

Ha egy töltésileg semleges golyóhoz, ami egy szigetelõ madzagon lóg, egy pozitív töltésû gömböt közelítek, merre kezd el a golyó mozogni és miért?

A mai fizika dogában volt, egyébként érettségi feladat. Már régen néztem át az elektrosztatikát nagyon, erre nem emlékszem.

Legjobb válasz: Elektromos megosztás. A pozitív töltések a golyó túloldalára "zavarják el" a golyó "pozitív töltéseit", konyhanyelven. Így a golyó töltéshez közelebbi fele negatív lesz, és vonzás alakul ki a negatív és pozitív cucc között. A golyó a pozitív töltés felé mozdul el.

Elektromos megosztás. A pozitív töltések a golyó túloldalára "zavarják el" a golyó "pozitív töltéseit", konyhanyelven. Így a golyó töltéshez közelebbi fele negatív lesz, és vonzás alakul ki a negatív és pozitív cucc között. A golyó a pozitív töltés felé mozdul el.
Az a gond, hogy a pozitív töltések nem tudnak mozogni, mivel azok atomtörzsek, de ez ne zavarjon... tehát az lesz, hogy a golyóban levõ elektronok közelíteni fognak a gömbhöz. Ennek hatására azon az oldalon negatív töltés lesz, az ellentétes oldalon pedig ugyanakkora pozitív. A golyó és a gömb vonzani fogja egymást, mivel az egyforma nagyságú pozitív és negatív töltések közül az ellentétesek közelebb vannak a gömbhöz.
"töltésileg semleges" Vagyis semleges töltésû...

Kamaszok, ti miért néztek egy lányt r. bancnak azért, mert csak nála idõsebb (4-10 évvel) fiúkkal lóg?

Tisztelet a kivételnek, de mindig megkapom, hogy milyen szánalmas vagyok, pedig eddig volt 2 barátom, az egyikkel most is együtt vagyok majdnem egy éve már, de idegesít ez a pletykálódás.

Legjobb válasz: Most a kérdés az az, hogy együtt lógni, mint barátok, vagy együtt járni? Mert nekem 14 éves korom óta a legjobb fiú (nos, inkább férfi) barátom legalább egy tízessel idõsebb nálam. De 8 éve nagyon jó barátok vagyunk, több 30-as korosztályú barátom is van, velük jobban kijövök. Persze a saját korosztályomból is vannak barátaim. Az együtt járás megint más kérdés. Én 14 évesen jöttem össze az elsõ párommal, másfél évig tartott. Majd 16 múltam a következõnél, 6 évig tartott. A férjem pedig 25 éves, januárban lesz 26. Szóval nem mindegy a két kategória. 23/N

Most a kérdés az az, hogy együtt lógni, mint barátok, vagy együtt járni? Mert nekem 14 éves korom óta a legjobb fiú (nos, inkább férfi) barátom legalább egy tízessel idõsebb nálam. De 8 éve nagyon jó barátok vagyunk, több 30-as korosztályú barátom is van, velük jobban kijövök. Persze a saját korosztályomból is vannak barátaim. Az együtt járás megint más kérdés. Én 14 évesen jöttem össze az elsõ párommal, másfél évig tartott. Majd 16 múltam a következõnél, 6 évig tartott. A férjem pedig 25 éves, januárban lesz 26. Szóval nem mindegy a két kategória. 23/N
A kérdés elolvasásáig azt akartam írni, hogy ne általánosíts már. Ezek után, hogy 14 évesen már 2 fiúd volt kicsit kezd tényleg átmenni r.bancosba. Nekem is sok fiúbarátom van még sem ribiznek, mert nem viselkedek velük úgy. 16L
14 évesen van egy éve barátod, aki elõtt volt még egy. Anyád hol van ilyenkor?
Attól függ, mennyi idõs kamaszlányról beszélünk. Mert nem mindegy, hogy 13 évesrõl vagy 17 évesrõl van szó.
Szerintem nem ezen mulik. :) Hanem, hogy hogy viselkedik, hogy beszel, hogy nez ki, milyenek a gesztusai. Legalabbis en ezek alapjan 'dontom el'. :3
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem is csinálok olyanokat, hogy kéretném magam vagy ilyesmi, egyszerûen jobban kedvelem a fiú barátaimat, és lányokkal nehezen ismerkedem, sokat csalódtam lánybarátnõkben meg nem is voltunk el annyira, felszínesnek és unalmasnak tartom minden lányhoz fûzõdõ kapcsolatomat, kivéve kettõt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem 14 évesen 2 kapcsolat nagyon nem rbancos, ha 7-rõl lenne szó, akkor megérteném. Amúgy a kérdés a barátkozásra vonatkozott.
Mert könnyû titeket behülyíteni és ágyba vinni. Csak le kell darálni a szokásos "úú annyira érettebb vagy a korodnál" meg "te vagy az életem értelme" dumákat és terpesz is a lyányka.
A kérdező hozzászólása: Igen, egy volt elõtte. De lányokkal nem jövök ki.
Figyelj... 1 éve vagy együtt a barátoddal (szóval 13 éves voltál, amikor összejöttetek), és azt írtad, hogy eddig kettõ volt. Tehát a jelenlegi elõtt volt még egy. Ugye? Csak hogy tisztán lássak... Nem vagyok konzervatív, de szomorú, hogy merre tart ez a világ. Nem tudom, hogy reagálnék, ha az én 12-13 éves lányom jönne össze idõsebb fiúkkal. Valószínûleg, nem fogadnám túl jól.
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, de ez teljesen normális manapság. Meg nem is azt mondom, hogy ez egy kötelezõ dolog, de a korosztályomban a lányoknak 14 évesen átlagosan már megvolt 5-6 pasi. Azoknak a nagy része is 2 hetes kapcsolat, és ha érdekel anyukámnak is volt barátja már 12 évesen.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok, a barátom 17, de elõtte is idõsebb fiúkkal jöttem csak ki, pl ovis koromban (4-5-6) évesen a legjobb barátom egy nálam 6 évvel idõsebb fiú volt. A barátaim is mind idõsebb fiúk és megy a kibeszélés stb.
Azért lehet, hogy pofán.asznám azt a 25 éves srácot, aki a 15 éves lányomra szemet vet. Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, és a barátod hány évvel idõsebb tõled.
Én is 14 vagyok, a legeslegjobb barátom 17, és senki nem néz r.bancnak. Mondjuk mi nem járunk, hanem hiperszuperlegjobbarátok vagyunk (:D), ami abból áll, hogy együtt nézünk Tim Burton rajzfilmeket és elmagyarázza a kémiát. Vagy hogy ezerszer elmondjuk egymásnak, hogy mennyire aranyos és kedves a másik, meg hogy mennyire szeressük. Az össz testi kontaktus pedig a kézfogás köztünk. Lám, senkit nem zavar.

Miért lóg ki egy kicsit az egyik belső szeméremajkam?

(mármint a küls?n kívül) Ezt annyira utálom, meg nem is néz ki olyan jól.

Legjobb válasz: Semmi gáz nincs veled. Ez teljesen természetes.

Semmi gáz nincs veled. Ez teljesen természetes.
Nekem is sajna mindkettõ kilóg. De akinek nem tetszik ne nézze!!

Miért mondja egy lány, hogy ne fogdossák a fenekét, majd kis idõ múlva õ megy oda a fogdosóhoz, hogy "úgy sem mered megfogni! " szöveggel? Elmagyaráznátok? Nõi logika WTF?

Egy házi buliban voltam, ahol a haverom megfogta egy csaj fenekét, az kiakadt, rá förmedt, hogy ne merje még egyszer megfogni!

Legjobb válasz: Kis p*csa :D Had találjam ki, 14 éves? :D

Kis p*csa :D Had találjam ki, 14 éves? :D
1. Örült neki már elõször is, hogy megfogták a seggét. 2. Felháborodott miatta, mert ilyet akkor sem illik, még ha történetesen örül is neki. És természetes, hogy nem fogja kimutatni, hogy örül neki, mert nem akarja, hogy cafkának nézzék. 3. Az hogy örült neki, csak nem mutatta, és hogy felháborodott, egyáltalán nem zárja ki egymást. Az ember bonyolult lény. 4. Azt mondják, bármi amit részegen megteszel, az olyan dolog, amit józanul csak SZERETNÉL megtenni, de millió egy okból nem teszed. Íme a példa.
Igaza van a 14-esnek. Ha elég jól néz ki egy pasi, nyugodtan tapizhatja bármelyik csajt. A logikát pedig valószínûleg az Y kromoszóma hordozza.
#14 Ezt valaki súgta neked vagy önerõbõl vagy ilyen ostoba?
A nõk csak azt nem szeretik ha ismeretlen és csúnya fiúk fogdossák õket, de a haverod biztos bejött a csajnak, és egyszer már megfogta neki, szóval nem is volt ismeretlen már.
10. A nõkbõl indulok ki.
Akarta az jozanul is, csak akkor meg ott volt a gatlas :)
8-as ha valaki nem bírja a piát, ne igyon annyit ;)
Ne magadból indulj ki, 9.
A nõk viselkedésében ne keress logikát.
Te csak ne ítélkezz mások felett láttatlanban. Lehet, hogy a szóban forgó csaj nem bírja a piát.
Ha egy csaj piásan nem tudja h mit csinál akkor ne igyon annyit. Èn is csaj vagyok, szoktam inni buliban, de a sokadik feles után is tudom h hol jár a fiú keze és elveszem onnan. A csaj valszeg nem annyira ittasan is akarta h a haverod taperolja, de akkor még erkölcstelennek tartotta és úgy vélte h jó ötlet ezen felháborodni.
Miért, ha te taccson vagy, ugyanolyan megfontolt vagy és egyenesen tudsz járni, normális beszélni? Nem. Akkor gondolkodj. A piás csaj nem [email protected]$zandó, fogdosnivaló húsdarab, csupán éppen fingja sincs, mit csinál és egyáltalán: hogy miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Akkor is az volt, mikor az elején kiakadt, csak akkor max 2 feles volt benne. Szóval sok alkohol=szabad fogdosni?
Idióta, ez nem "nõi logika". Piás volt a csaj.
Ez nem nõi logika, bepiált, megszûnt a gátlás. Pont.
A kérdező hozzászólása: Majdnem 19...
B*zd az en csajom jozanul ezt csinálta az osztálytarsaval a r*b*n*ot

Miért töröl egy volt barátnõ Facebookról pár évvel szakítás után!? Mi ebben a logika? Hisz ismer, plusz nem is zaklattuk és zaklatjuk egymást azóta sem!

2 és fél hete szakítottunk mondjuk annyira komoly kapcsolat nem volt (4hónap) és akkor azonnal törölt majd. Neki kapcsolata van már, én meg Facebook-on tök egyszerû életmódot folytatok (egy két fasza profil kép és poszt, linkelés stb. tehát semmi hülye idegesítõ marhaság mint a többség!). Erre minap azon kapom Magam, hogy törölt! Eddig miért volt jó a ismert? ezek után vajon nem fog ismerni? Igazság szerint nem zavar, eddig se szóltam hozzá maximum 1-2x rá irtam hogy hogy van pár szót váltottunk ennyi...csak ezt a fajta nõi logikátlanságot nem értem!

Legjobb válasz: *Pár héttel a szakitás után, jól elirtam xd

A kérdező hozzászólása: *Pár héttel a szakitás után, jól elirtam xd
én is töröltem facebookról a volt pasimat, aminek több oka volt. 1.könnyebb legyen a felejtés, ne legyen folyton szem elõtt, nem akartam infókat látni róla, hiszen már nincs közünk egymáshoz 2.nem akartam, hogy rólam bármit is megtudjon vagy lásson, és mivel nem ismerõsöm, így nagyon kevés infót lát Amúgy is miért törõdsz vele?
a kísértés se legyen ott h meg tudjon nézni. Én megértem.....
Haverom ugyan így járt. :D Annyi, hogy a csajban olt annyi gerinc, hogy írt elõtte neki egy üzenetet, hogy törölni fogja, és egy szép kis körítõ szöveget. (tényleg értelmes volt). Aztán kiderült, hogy a csaj új pasija egy féltékeny fszkalap, és nem akarta, hogy legyen a csajnak olyan ismerõse. Csak az a baj, hogy a csaj végigkúrta a fél egyetemet...
Lehet van neki normális élete, nem azzal tölti a napjait, hogy 7/24 a facebook elõtt döglik, és a szakításotok óta most jutott el odáig, hogy leült a gép elé és a facebook profiljával kezdett foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Békésen váltunk el egymástól. Na meg a másik hogy (felajánlotta a barátságát). Akkor most nem értem mi van.
nem kíváncsi rád , nem az egyik haverja vagy hanem az exe felesleges hogy ott legyél az ismerõsei között és nézegesse a dolgaid, meg te az övét
vagy szimplán új pasija van, aki nem szeretné ha az ismerõsei között lennének exek!
Lehet, hogy hianyzol neki es folyton nezegeti a profilodat es, hogy lezarja magaban, törölt teged. Vagy van egy uj pasija, aki annyira feltekeny, hogy elvarta töle (amit soha nem kernek es ellenkezö esetben sem tennem meg, de vannak ilyenek). Akarmi is a kivalto ok, az ö döntese, fogadd el. Attol meg köszönhetsz neki az utcan, ha latod, de ne hozd fel ezt a temat. Ha valamiert ugy erezne, hogy ezen valtoztatni akar, akkor fog is. Nincs ertelme ezen ragodnod.
Egyszerûen nem akar már emlékezni rád, nem akarja látni az esetleges új postjaidat, képeidet, s körülbelül ennyi.
Minden kapcsolatot meg akar szakítani veled, ennyi. Vagy már nem kíván veled többé beszélgetni sem pedig azt látni miket csinálsz, miket posztolsz. Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni, friss a seb, talán jobb is így.
Engem az expasim letiltott, de nem tudom minek, amikor én egyszer sem írtam rá, plusz még profilképem sincs :D Mondjuk az a srác egy idióta, szóval mindegy is.

Miért lóg a törpenyulam egyik füle?

Lehet, hogy kosorrú nyúl és azért lóg? Itt egy kép:

Legjobb válasz: Igen, kossorúnak tûnik, a másik is lógni fog neki:)

Igen, kossorúnak tûnik, a másik is lógni fog neki:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, örök hálám. Már nagyon aggódtam, hogy mi baja lehet. :)
Egész biztos, hogy kosorrú :) Legalábbis van benne kosorrú is! Lógni fog a másik is. Nagyon szép nyuszi, gratulálok :)

Ha a férfiaknak állítólag azok a nők tetszenek, akiken "van mit fogni", akkor miért lógnak kocsányon a szemeik egy vékony nőtől, akinek ugyan megvan mindene, de alapjában véve vékony?

Folyton megkapom, hogy milyen vékony vagyok (pedig szerintem annyira nem is, 51 kg a 170 cm-hez, de van mellem és fenekem is). Viszont akikt?l ezt hallom rendszerint, azoknál veszem észre, hogy megbámulnak. Ha ennyire nem tetszik a vékonyságom, akkor mi a fenének kell csorgatni a nyálukat? Vagy akkor miért nem lehet csöndben maradni és nézzen ha jól esik, de ne rombolja az amúgy is kevés önbizalmát az embernek! Bocs a kirohanásért, de már olyan elegem van a férfiakból, sosem azt mondják, amit igazán gondolnak :-( vagy mégis?

Legjobb válasz: Nem értem a "kirohanást...." azért panaszkodsz, mert megéznek és mondják hogy vékony vagy? EZ nem inkább dicsekvés? :)

Nem értem a "kirohanást...." azért panaszkodsz, mert megéznek és mondják hogy vékony vagy? EZ nem inkább dicsekvés? :)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok én mindenkinek tetszeni, nyilván nem is lehet. Csak az bosszant, hogy minek mondja, ha látom, hogy majd kiesik a szeme... akkor inkább ne szóljon egy szót sem, és ne szekáljon. Csak ennyit kifogásolok. Ha meg a jó pasiknak a húsosabb lányok jönnek be, hát Istenem, egészségükre. De sokszor én is értetlenül állok az ilyen helyzetek elõtt (persze a nagyon kirívó esetekre gondolok).
Akkor te valamit félreértesz. Ha bámul hogy majd kiesik a szeme, nem fog leszólni. Szerintem egész egyszerûen támadásnak veszed a bókot is, és panaszkodsz amiért megdicsérnek. Nem kéne.
A kérdező hozzászólása: Na de milyen bók az, hogy "jaj, de vékony vagy"? :-D
De most komolyan, édesanyaként, felnptt érett nõként, ezen vagy fennakadva? Annak ellenére, hogy közben majd' minden kommentedbe belerejted hogy a pasik csorgatják az alakodra a nyálukat? KOmokyan nem értelek, ne haragudj...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, konkrétan egyre gondoltam... és nem, nem ez a legnagyobb problémám, csak felmerült bennem a kérdés. Elnézést, ha valakinek bántom ezzel az önérzetét. Különben még ha az is jön le, egyáltalán nem tartom magam túl sokra egyéb okok miatt, de ez most nem is fontos.
Engem ugyannem bánt, csak fura volt a kettõsség - a panasz hogy jaj túl vékonynak tartanak, de ugyanakkor leírtad többször is, hogy dicsérnek meg guvadtszemmel falnak a tekintetükkel.....többen is, mert többes számban írtad a nyitókérdésben. De ne esen félreértés, nekem 8, csak tényleg olyan bújtatott dicsekvést érzek ki. De tényleg bocs, mindenki azt kérdez amit akar, nincs baj ezzel, csak szemet szúrt és rákérdeztem.
"Folyton megkapom, hogy milyen vékony vagyok (pedig szerintem annyira nem is, 51 kg a 170 cm-hez, de van mellem és fenekem is)." Ebbõl a fenti mondatból meg én azt vettem le, hogy igenis csinosnak tartod magad.....ami természetesen nem baj, sõt, az embernek kell egy egészséges magabiztosság!
:D uristen... micsoda beszelgetes!! tehat akkor a vekony noket a pasik nem tudjak megszerezni, mivel ok vekonyak, es akkor a vekony nokkel kik jarnak? ufok? huh ez nekem magas:D de nagyon vicces is egyuttal itt olvasgatni.
A férfiak 3/4-ének az olyan nõk jönnek be, mint amilyen te vagy. Mégis én is ronda kövér nõkkel látok jó pasikat, miközben a jó csajokat bámulják.
szültél ?Na akkor meg nemtudom mit érdekelnek a hülye vélemények. örüljél hogy igy tudsz kinézni :) elég ha csak a férjednek/párodnak tetszel...
A kérdező hozzászólása: Ja, és kicsivel szélesebb a csípõm, mert nem húzódott vissza teljesen a szülés után...
Csak azért mondják, h a ducibb nõket szeretik, mert a vékony lányokat sosem tudnák megszerezni, de próbálják úgy feltünteni, mintha nem is kellene nekik. Hiába tagadják, úgy is így van.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Személy szerint én nem dicséretnek veszem, hogy levékonyoznak, mert nekem rosszul esik, hiszen úgy mondják, hogy "jaj, de vékony vagy", mintha ezért engem sajnálni kellene. Szóval ezáltal már nem is lehet dicsekvés ez a részemrõl, hiszen õk sem dicséretnek szánják.
A kérdező hozzászólása: Vagy ez olyan, mint az oviban, hogy annak a kislánynak a haját húzták, aki tetszett nekik? :-D
Igen, sokszor a felnõttek is zrikálják a másikat, ha tetszik nekik. Amúgy a 170 centihez 51 kiló az igenis elég vékony
A kérdező hozzászólása: Vékonynak vékony, de nem a gebe/sovány kategória. Szerintem vékony csontozatú lehetek, mert van rajtam hús :-D Simán S-es, de van amibõl M-es méretet használok. Szóval nálam vannak sokkal vékonyabbak is :-D
Hát akkor tényleg nem vagy valami vékony ha van hogy M-es ruhát hordasz...Nekem kb ilyen alakom van http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=firefox-a&sa=N.. csak izmosabb vagyok és feszesebb de én szinte mindig XS-eset hordok.
Én is vékony vagyok, mégis van, hogy M-eset kell vennem
A kérdező hozzászólása: Kicsit vastagabb a combom, mint képen szereplõ lánynak, de amúgy pont ilyen vagyok. A méret meg ruha- és márkafüggõ, van, amibõl kényelmesebb, ha nem passzol mindenhol, ilyenkor szoktam m-est választani, de van, hogy igazából nincs is különbség két méret között. Nekem ez a tapasztalatom.
Van koztes ut is a csontvaz es a hurkas valtozat kozott is.. ilyesmin csak azok vitatkoznak, akik valamelyik szelsoseges kategoriaba tartoznak...en fura vagy kirivo dolgokat sot csunya embereket is megbamulok ha nagy hatassal vannak ram. Egy no mondjuk aki 60 kilo is lehet kecses, karcsu.. es egy 50 kilos no is nezhet ki szornyen.
nem elhizott hanem tojásokat fog rakni
Lehet, hogy a nem lelógós hasú hím. :D Vagy nem, de akkor a másik - ahogy az elsõ válaszoló írja - tojni fog.
Vannak fajták, amiknek ilyen bõrlebernyegek lógnak a hasukról (ivarérett korban). Fajta kérdése.
Á-Á! Ez (elnézést, orvosilag) Péniszrodhadás!

Miért lóg le az oroszlánfejű törpenyulam egyik füle?

Pénteken kaptam meg,és szombat reggel azt vettem észre,hogy az egyik füle lelóg.Mutatok róla képet:

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy logófülû lesz, de lehet h kajla lesz.

Elõfordulhat, hogy logófülû lesz, de lehet h kajla lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, nekem a csak azt mondták meg amikor vettem, hogy oroszlánfejû törpenyúl.dE most kiderülz, hogy lógófülû is, tehát nincs kizárva, hogy kosorrú is... Itt van pár kép, amin oldalról van lefényképezve: http://kepfeltoltes.hu/view/110322/Cukorkaaa_008_www.kepfelt.. http://kepfeltoltes.hu/view/110322/Cukorkaaa_007_www.kepfelt.. De engem nem igazán zavar, ha kosorrú lesz, nekem így jó, ahogy van :DD
nem egy oroszlánfejû törpe kosorrú a nyuszikád? oldalról milyen a fejformája, ha be van horpadva, akkor kosorrú :D http://hunny-bunny.hu/?page_id=67
^^ köszönöm szépen!A tiéd is nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:) Most kicsit megnyugodtam, mert nekem is nagyon tetszik, hogy az eggyik füle lelóg^.^ Lovelyne, nagyon aranyos a törpenyuszid.=)
Elsõ vagyok.Nem baj ha kajla, az olyan nyuszik nagyon édesek.Nekem sima oroszlánfejûm van, de neki pici felálló fülei vannak.Az se lesz baj, hogyha logófülû lesz nagyon édes nyuszkó.Ha valamit nem tudsz kérdezz nyugodtan.
A te nyuszid lógó és oroszlánfejû keverék!Az oroszlánfejû törpe nyuszónak kicsi felálló fülei vannak!:) Nekem is van 2, az egyik oroszlánfejû a másik lógófülû. Nagyon édes kis nyuszi!Semmi baj a füleivel! http://farm.hu/pets.php?act=info&petid=23923 itt egy kép a nyuszimról (oroszlánfejû)
elég valószínû, hogy az lesz. a lógófülû nyulak füle csak egy idõ után "megy le", az egyik általában korábban szokott és akkor átmenetileg - pár napig csak - ilyen. de szerintem nagyon jópofák amikor még ilyenek :)
A kérdező hozzászólása: Értem...És az baj, hogyha kajla? Bocsi, hogy ennyit kérdezõsködöm, csak még eléggé kezdõ vagyok, és féltem a nyuszikám...:]
http://torpenyul.hu/content/ny%C3%BAlfajta-azonos%C3%ADt%C3%B3 itt biztos meg tudják mondani a választ a kérdésedre :) szerintem oroszlánfejû törpe kosorrú lesz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!