Találatok a következő kifejezésre: Miért kell szexualitást az utcára vinni (1 db)

Miért kell a szexualitást az utcára vinni?

A meleg felvonulás kapcsán. Ne értsen félre senki van meleg barátom és tisztlem. DE miért kell egy felvonulás alkalmával úgy viselkedni mint az álllatok? D..ni agyba f?be? Mi lenne ha mi heterrok is felvonulnákn és ugyan ezt csinálnák, mondván ez a mi szabadságunk. Nem úgy van az embernél,hogy van ami erkölcsös és van ami nem? A Magamutogatás és az utcai szex nem erkölcsös. Otthon a hálószobában vagy máshol mi történik magánügy és ez az erkölcsös. Én így látom.

Legjobb válasz: Teljesen egyetértek veled!!! Nem kellene az utcára vinni a szexualitást! Egyébként szerintem a televízióban is sokminden a szexrõl szól, korlátozni kellene azt is! Szinte az összes reklám a szexualitást zúdítja ránk! Nem csoda, hogy a gyerekek idõ elõtt kezdik a nemi életet, felkészületlenül! Aztán meg ott a sok abortusz tízenéves korban...

Teljesen egyetértek veled!!! Nem kellene az utcára vinni a szexualitást! Egyébként szerintem a televízióban is sokminden a szexrõl szól, korlátozni kellene azt is! Szinte az összes reklám a szexualitást zúdítja ránk! Nem csoda, hogy a gyerekek idõ elõtt kezdik a nemi életet, felkészületlenül! Aztán meg ott a sok abortusz tízenéves korban...
Nem kellene az utcára vinni, sõt ahogy õk e felvonuláson viselkedtek, azért legyünk õszinték -minõsíti is õket. A magát kereszténynek valló hozzászólóval teljesen egyetértek. Nem szabad háborúzni ellenük még akkor sem, ha nem értünk egyet velük. Néhány kérdéssel visszább az "egyébb kérdések" között tettem fel a kérdést, miszerint "miért helytelen a homoszexualitást bírálni". A vége felé azért csak sikerült helyre tenni a h.szexualitás mibenlétét. Az utcai megnyilvánulásuk csak a jéghegy csúcsa. Sokkal többrõl van itt szó. Sajnos a probléma gyökere ott kezdõdik, hogy "elfelejtünk" rákérdezni a valódi okokra, áltoleráns módon, álhumánummal, nagy közönyünkben nem kutatunk valódi , IGAZ válaszok után. Elfogadjuk egymástól az ideológiákat (pl. errõl), úgy mint a kézpénzt, csak azért, mert forgalomban van! Szerintem mindenkinek fontos lenne megérteni a h.szexualitás valódi okát, okait, nem csak találgatni, vagy átvenni egymástól az éppen most népszerû közönyös álláspontot. (Miszerint õk nem tehetnek semmirõl, akaratukon kívüli ez, teljesen természetes -stb, stb.) Amikor ezt megértjük, már nem annyira nagy kérdés, miért viselkednek így az utcán, és hogy egyáltalán miért viszik ki az utcára.
A kérdező hozzászólása: Szép és ugyanakkor veszélyes hívatást választott magának. Kívánom neki a legjobbakat és, hogy ne veszítse el a hitét!
Ez így van sajnos, és én ezt a saját környezetemben tapasztaltam meg, mert a võlegényemet is akkor avatták. Azóta ez egy tüske bennem....
A kérdező hozzászólása: Ez szégyen amit írsz! A Társadalomszámára fontos emberekrõl még egy fél mondat sem hangzik el a Híradókban. Pedig õk fontosak kellene legyenek számunkra. Sõt aq társ. által megbecsült és tisztelt embereknek kéne lenniük. De ez mára már kihalóban van.
Szerintem is undorító ami aznap történt Budapesten, és egész nap errõl hallottunk a TV- bõl meg a rádióból, pedig aznap volt fontosabb esemény is a Hõsök terén és azt meg sem említették a híradóban.Országosan 690 tûzoltót avattak aznap a téren, olyan embereket akik ha kell az életüket áldozzák másokért, de errõl egy szót se mondtak... Én meg a sok buzi miatt késtem le a tisztavatást, pedig még elindultam elõbb is...Szóval köszönöm a melegeknek... És mindazoknak akik többre tartják a buzikat, mint azokat akik segítség nyújtás közben még meg is halnának vadidegenekért.... Egy buzi mit tesz érted ha bajban vagy??Max.elfut...
Szia! Ezt a kérdést már én feltettem magamnak, hogy nekünk Heteróknak miért nincs felvonulás? Én is bulizni akarok a többifiú-lány párral. Amugy nekem is van egy meleg ismerõsöm. Ugyhogy hülyeség lenne aztmondani, hogy utálom õket, de 2 dologgal nem értek eggyet:1: Hogy minek kell kisgyerekek elött eztcsinálni? Ha tudják, hogy ugyis csak botrány lehet (hisz a sajtó is elõl volt hangos elötte) akkor mégis miért? 2:Nagyon nemértek eggyet azokkal a meleg párokkal, akik gyereket akarnak, örökbefogadni. Szegény gyereket a csoport/osztály társai csak cikiznék, nemérni meg, hogy tönkretegyék. Igazat adok neked. Irigység is beszélbelõlem: ha a melegeknek van felvonulásuk, akkor nekünk miért nincs? Ha õk akkor mi is teljes értékü, boldog emberek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kúltúrált hozzászólásokat. Reméletem így lesz. Az utolsó hozzászólónak csak annyit mondanék nem mardt le semmirõl. S nem az a lényeg, hogy valójában tényleg volt -eaktus az utcán .A lényeg a szexualitáson van.
Fuj hat ez undorito.En halistennek lemaradtam errol a "neves"esemenyrol, de most ezek komolyan d***tak az utcan?:OVagy egyaltalan mibol allt ez a nagy felvonulasdi?
mert ha közfelháborodást keltesz, akkor vagány vagy. de megérte a 100 homokosnak 100milliót elszedni a rendõröktõl meg provokálni fél budapestet. mindenki azzal dug akivel akar, de ne elõttem. ezt sose fogják megérteni az emberek
Én a keresztény hitem miatt nem értek egyet a homoszexualitással. (Hozzáteszem, hogy azokkal sem, akik bármilyen módon bántják a homoszexuálisokat.) De egy eset engem is felbosszantott az utcai vonulás kapcsán. Egy banda (öltözékükre nézve tüllszoknyás és egyéb nõi ruhákban lévõ férfiak, állapotukra nézve szemmel láthatóan részegek) vonult végig a Benczúr utcán, és egyikük (nyilván látva, hogy az épületre ki van írva, hogy Baptista Teológia) felmászott az iskolám falára, és a nyitott ablakon benézve gúnyolódott és provokálta a bent tanulókat. Mindezt nem úgy, hogy bentrõl bárki kiszólt volna nekik bármit, vagy prédikált volna ellenük, hanem csak úgy, heccbõl. Ha tényleg csak arról van szó, hogy egymást szeretni akarják és nyugodtan élni, akkor nem kell így viselkedni, meg ahogy ti is írtátok. (Más kérdés, hogy a Biblia szerint akkor is bûn lesz, ahogy élnek, de jóval nagyobb elfogadottságot nyernének a társadalomban, ha ezek a menetek kulturált demonstrációk lennének.)
Azért a budapest parádé se kutya! A homoszexuálisok azt mondták, azért kell a felvonulás, hogy lássák ugyanolyan emberek mint a heterók. Tették ezt úgy mint az elmebetegek, olyan ruhákban amiben max. a homobárokban lehet fellépni! Ha ugyanolyanok mint más, akkor fel lehetett volna vonulni normális utcai ruhában, nem kihangsúlyozva a szexualitást! Ha tényleg úgy néztek, és viselkedtek volna, mint a "normálisok", azzal többet tettek volna az elfogadásukért!
A szexuális hovatartozás mindenkinek a magánügye. És mint magánügy nem az utcára való. Sajnos én sem igazán értem miért kell az utcára vinni a dolgot. Sokan talán így remélik, hogy a többség majd megérti õket másik részüknek meg csak feltûnési viszketegségük van. Pedig a felvonulással pont ellenkezõ hatást érnek el. Azzal, hogy megbotránkoztatják az embereket még nem lesznek elfogadóbbak. Régen is voltak melegek akkor mégsem reklámozták magukat, nem is volt gondjuk sem. Nekem is vannak meleg barátaim és sokan hasonlóan gondolják, hogy ez magánügy, nem kell reklámozni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a szalagavató?

Külföldre rekedt magyarok - legalábbis a mezőségiek, mint jómagam - soha sem hallottam szalagavatóról. Akkor azt hittük, az valami anyaországi "újitás". Nekem egyszer volt dolgom szalaggal, az pedig az M (Maturandus) betűt mutató kabáthajtókára való szalag volt, amit az utolsó éves középiskolásként viseltünk.

3

Nem mi lennénk az első létforma ami magát írtja ki. de ami különlegessé tenne minket az az hogy mi tudatosan tettük. Mit mond ez rólunk?

Miért nem mentettük meg magunkat amíg lehetett? talán egy bizonyos szinten nem is hittünk abban hogy megérdemeljük

4

Vannak magyarbarát szlovákok?

7

Ezt meg lehet csinálni?

hogyha csinálok egy új gmail-t akkor azt át lehet kreálni az előző gmail Youtube-ára.

1

Ma kaptam meg a határozatot a szociális segélyről. Mire számíthatok ezután?

nem sikerült álláskeresői alatt munkát találnom. Ma jött meg a határozat az flh támogatásra (ez az a 22ezer ft) amit vissza kell vinnem a munkaügyibe. utána hogy lesz tovább, mire számíthatok? sosem voltam ilyen helyzetben

4

Hallottam, hogy reklámoznak valamilyen csillagász újságot mostanában. Valaki leírná, hogy mi a neve?

4

Ha lenne egy napod, következmények nélkül mit tennél?

Reggel olvastam ezt a kis kérdést de nagyon elgondolkoztam rajta :)
Ti mit tennétek?

10

Tudnátok nekem segíteni? Az Egri csillagokról lenne szó! Rövid leírást kéne készítenem Éva nevében a törökországi utazásról! Én magam sajnos nem tudom megírni! Remélem tudtok nekem segíteni!

1

A cigányok miért nem értik meg hogy nem a bőrszínük miatt nem fogadják el őket?

Mi ez a baromság amit hajtogatnak a cigányok, hogy azért utálják őket mert cigányok vagy mer nem fehér bőrűek....
Ez már mindennek a teteje!
Miért nem fogják fel, hogy nem azért nem szeretik őket az emberek mert sötétebb a bőrük hanem mert úgy viselkednek mint az állatok?!
nap mint nap szembesülök ezzel és oké hogy a magyarok is tudnak bunkók lenni és bűncselekményt elkövetni de ilyet nem látok minden nap az utcán vaqy a boltban.
Egyik nap a vonatállomáson vártam és láttam hogy a lépcsőn ült egy cigány család rettenetesen le voltak lakva a gyerekek is koszosak voltak a szülők fogatlanok és nyakalták a kannásbort. A szagukat nem is említem... Volt egy kisfiuk kb 4-5éves lehetett odament az állomás büféjéhez és mondta h 50forintja van és szeretne egy csokit. A büfés nő mondta hogy nincs csoki 50ft-ért csak rágó. adott neki rágót a kisfiu megköszönte (ezen meglepődtem h nem kezdett el szitkozódni) és elment. 2 perc múlva visszajött az apja vett 2 felest. a büfés nő kérdezte a gyereknek nem vesz e valamit az meg fel se fogta mi van. Alig tudott beszélni úgy be volt rúgva és fogai se voltak. Visszaült a lépcsőre a felesekkel a felesége addig itta a kannást. Gyerek meg rágta az 50ft-os rágót.
Na most ez a gyerek így nő fel..nekem senki ne mondja hogy jobb ember lesz mint az apja. És az ő gyerekét ugyanígy fogja nevelni. Mert sehol nem lát rendes példát. ÉS nem ez az egy család az egyetlen rengeteget látok volt hogy hallottam az egyik cigány nő úgy hívta magához a 3éves gyereket, hogy "g*ci gyere már ide". Ez náluk kultúra kérdése, hogy így viselkednek. Nekik ez normális.
Egyik ismerősömnek van egy együttese. Az egyik tagot egy 33 éves gitárost fényes nappal ölte meg egy 15 és egy 13 éves cigánygyerek mert a csávónál volt egy laptop. És persze szabadlábon vannak azóta is mert koruknál fogva nem voltak büntethetőek....
Öregasszony házába betörnek megverik kirabolják. 10 gyereket szülnek és aztán én tartom el őket az adómból. Múltkor egy főtéren hallottam orditozni egy cigány lányt hogy elhagyta a mocsok pasija hogy neveli fel a 3 kölykét?? Miért kell 18 évesen szülni 3 gyereket a semmire?? de persze a napi 3 doboz cigire meg kannásra telik... Egy sorozatban "amerikai cigánylányok" névvel láttam hogy ott gazdagok a cigányok mert ugye Amerika. És miről szól az életük? Tinédszer lányok élete semmi másról nem szól mint az h milyen bálba meg buliba menjen és adja el magát valami pasinak. Állandóan csak a bál meg a ruhák stb és az apjuk anyjuk ennek örül. Aztán elmentek a bálba ahol a fiu jelöltek fél óra után verekedtek és az egyiknél kés is volt. És ott nem voltak sem magyarok sem feketék csak cigányok. A saját rendezvényükön sem tudnak rendesen viselkedni. Primitívek és aggresszívek egytől egyig. Dolgozni nem nem tudnak hanem nem akarnak. Állami támogatás mindenkinek jár iskolába járni lehet. Semmi köze ennek a származáshoz. Az a baj h ki***szott gusztustalanul viselkednek már messziről rosszul vagyok mikor látom hogy ordit a férjével vagy gyerekével közben bever 1-2 felest az Örs vezér terén és lengeti a lopott holmijait. Kinek kell ez? Õszintén mégis miért kellene ezt a magyaroknak elfogadni? Az egy dolog hogy joguk van a ciganyoknak is oda menni ahova akarnak. és lehet utálni a magyarokat. De mi az istenért nem lehet betartani egyszerű emberi társadalmi normákat???
Bocsánat hogy hosszú lett de ezt ki kellett adnom magamból. Gondolom majd kapom a dumákat hogy "rasszista" vagyok meg stb. Lehet annak nevezni nyugodtan. de itt rohadjak meg ha nem úgy van ahogy mondtam.

17

Ki tudja? Móricz Zsigmond műveinek címei érdekelnének az adott kérdések szerint. Köszönöm.

Móricz Zsigmond,
Kisregénye, címe:
A magyar parasztságról szóló , címe:
A kisvárosi életet bemutató, címe:
A dzsentrikről szóló, címe:
Önéletrajzi ihletésű:

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!