Találatok a következő kifejezésre: Miért kell melegeknek és (6 db)

Miért kell a melegeket összemosni a transznemû és semlegesnemû õrültekkel? Ez rossz fényt vet rájuk.

A Pride felvonulásokat szervezõ LMBT egyesületek is összefogják ezeket a csoportokat, pedig szerintem nem kéne. A transszexuális koncsitáskodás már egy valóban beteg dolog, míg ha egy meleg, aki normálisan tud élni és beilleszkedni a társadalomba (nem rózsaszín tangában vonaglik az Andrássyn), akkor azzal még a szélsõjobb csoportoknak sincs bajuk.

Legjobb válasz: Azok a transznemûek és transzvesztiták is csupán annyira õrültek, mint a melegek. Hogy te mit tudsz elfogadni, és mit nem, az egyéni probléma. Más meg betegségnek tekinti a melegséget és a biszexualitást, és általában õk is ugyanígy szoktak érvelni, hogy pszichológiai eset, meg rögeszme. A helyzet az, hogy te sem látsz tovább az orrodnál, csak te épp biszexuálisnak születtél, ezért ez neked természetes. De te is betegnek és elmeroggyantnak látsz mindenkit, aki nem úgy érez, mint te. Az öltözködés megint más dolog. Szerinted egy hetero nem tud megbotránkoztatóan öltözni? Épp a minap gondolkoztam el rajta, amint egy 15 (!) éves lányt láttam olyannyira rövid szoknyában, amibõl tényleg a fél feneke kilógott. De õ még így is a visszafogottabbak közé tartozik, hány olyat látni, aki szinte magára akaszthatná a "d*gj meg" táblát? Szóval az Andrássyn p**csatangában vonagló transznemûek semmivel nem rosszabbak azoknál a heteróknál, akik midnenüket kirakják, és a legnagyobb r*biket megszégyenítõ módon öltözködnek. Az meg, hogy ki milyen nemûnek érzi magát, ugyanolyan jellemzõ, mint hogy milyen nemût szeret. Megint csak magadból indulsz ki, gondolván: aki olyan, mint te, az normális, aki nem, az nem. Hadd ne ecseteljem, ebben a hozzáállásban hol is van a hiba. Az, hogy valakinek pénisze van, de nõnek érzi magát, ugyanolyan, mint az, ha valakinek pénisze van, de mégis azt szereti, ha õt d*gják. Megjegyzés: látom, te sem találkoztál még igazi szélsõjobbossal. Még hogy nincs bajuk a rejtõzködõ melegekkel...

Azok a transznemûek és transzvesztiták is csupán annyira õrültek, mint a melegek. Hogy te mit tudsz elfogadni, és mit nem, az egyéni probléma. Más meg betegségnek tekinti a melegséget és a biszexualitást, és általában õk is ugyanígy szoktak érvelni, hogy pszichológiai eset, meg rögeszme. A helyzet az, hogy te sem látsz tovább az orrodnál, csak te épp biszexuálisnak születtél, ezért ez neked természetes. De te is betegnek és elmeroggyantnak látsz mindenkit, aki nem úgy érez, mint te. Az öltözködés megint más dolog. Szerinted egy hetero nem tud megbotránkoztatóan öltözni? Épp a minap gondolkoztam el rajta, amint egy 15 (!) éves lányt láttam olyannyira rövid szoknyában, amibõl tényleg a fél feneke kilógott. De õ még így is a visszafogottabbak közé tartozik, hány olyat látni, aki szinte magára akaszthatná a "d*gj meg" táblát? Szóval az Andrássyn p**csatangában vonagló transznemûek semmivel nem rosszabbak azoknál a heteróknál, akik midnenüket kirakják, és a legnagyobb r*biket megszégyenítõ módon öltözködnek. Az meg, hogy ki milyen nemûnek érzi magát, ugyanolyan jellemzõ, mint hogy milyen nemût szeret. Megint csak magadból indulsz ki, gondolván: aki olyan, mint te, az normális, aki nem, az nem. Hadd ne ecseteljem, ebben a hozzáállásban hol is van a hiba. Az, hogy valakinek pénisze van, de nõnek érzi magát, ugyanolyan, mint az, ha valakinek pénisze van, de mégis azt szereti, ha õt d*gják. Megjegyzés: látom, te sem találkoztál még igazi szélsõjobbossal. Még hogy nincs bajuk a rejtõzködõ melegekkel...
Nem õrültek a transznemûek sem. Ahogy te mindkét nemhez vonzódsz és elfogadod, hogy vannak melegek, ugyanúgy vannak olyanok is, akik nem olyan nemûnek érzik magukat, mint amilyennek születtek. Szexuális orientációt illetõen amennyire én tudom, az alapján definiálják, amilyen nemûnek tartják magukat, tehát egy nõnek született férfinak ha lányok tetszenek, akkor õ heteroszexuálisnak mondja magát. Nem könnyû átlátni ciszként, hogy mi zajlik le egy transznemûben, miért gondolja, hogy rossz nemûnek született, ezért is támadják õket. Ebbõl ered a kirekesztettség, misgendering, illetve ezért is történt nemrég Leelah Alcorn esete (egy 17 éves transz lány, aki kamion elé vetette magát 1-2 hónapja). Elsõre furcsa és nem könnyû megszokni, hogy ilyen emberek is vannak. Conchita viszont más eset, õ meleg, cisz és transzvesztita hajlamú, tehát férfiként él a hétköznapokban, de szeret nõi ruhákat felvenni. Conchita Wurst Thomas számára csak egy szerep, nem a magánélete (pont azért találta ki a karaktert, hogy a kettõt elkülönítse). :)
Mellesleg, ha nem tudnád Conchita egy meleg férfi. Ezt õ maga mondta. Conchita csak egy szerep.Õ nem érzi magát nõnek! Szerintem a Conchita karakter célja az, hogy minél groteszkebb legyen.Minél furcsább legyen. Sajnos sokan nem értik azt mi ezzel a célja. Egy heteró ember is beöltözhet vele ellenkezõ embernek. Ettõl még nem lesz transznemû. A transznemû az, aki ellentétes nemûnek érzi magát. Olyan nincs, hogy semleges nemû. Van biológiai nem, és van az, ahogyan te tekintesz magadra. Ez az emberek 99%-nál megegyezik. Ez a semleges nem kifejezés csak azért alakult ki, mert egyesek nem tudják beszorítani magukat a nemi sztereotípiákba. Attól, hogy egy nõ pl nem nõies, de nem is leszbikus, de ez lényegtele, attól még nem lesz semleges nemû. Az aszexuálisak sem semleges nemûek, csak nincs szexuális vonzalmuk senki iránt.
Te úgy akarod magad elfogadtatni másokkal, hogy egy másik csoportban rúgsz. Én is meleg vagyok, de soha nem mondanék ilyen egetverõ baromságokat, amit itt leírtál. A transznemûek feltûnõbbek, vagy furcsábbak, ezért néznek rájuk furábban. Annál nagyobb gáz nincs mikor egyik kisebbség a másikat fikázva, akar elõrébb jutni. Ez nem megoldás!
Igen, jól mondod, szembe kell nézni a sorssal. Miután egy transzszexuális ember (tegyük fel, hogy transz nõ, transz férfinak sokkal rosszabb) megtudja, hogy hibás nemi szervvel született két választása van: 1. Megpróbál aszerint élni, ahogy õt eredetileg anyakönyvezték, elnyomja magában a diszfóriát (ami lehetséges, és nagyon nehéz), közben küzd a depresszióval, és az indulatokkal, amiket saját magának az elfojtása, ill. a diszfória gyûlöletté alakítása okoz. Így sosem számíthat teljes, boldog életre, illetve 40 évesen, amikor már semmi esélye, elkezdi. Viszont mindig lesz valaki, akire számíthat. A családjára fel és lemenõ ágon, barátokra, ismerõsökre, munkatársakra, a társadalomra. Mindig megbecsülik, sosem kérdõjelezik meg, és lesz munkája. 2. Szembenéz a diszfóriával, és elindul azon a hosszú, fájdalmas és költséges úton, amit tranzíciónak nevezünk. Idõt, pénzt és energiát nem kímélve megpróbál beilleszkedni a társadalomba, és megpróbálja helyrehozni, vagy elrejteni a tesztoszteron (ill. ösztrogén) dúlásának nyomait a szervezetében. Hogy az lehessen, akinek született. Viszont elõször a gyermekeirõl mond le. Azután eltûnik a családja, az ismerõsök, a barátok. Munkát, ha szerencséje van, és elég képzett, kap. A társadalom legfeljebb egy szexuális fétist lát benne, ha nem, akkor minden nap harcolnia kell azért, hogy az alapvetõ tiszteletet megkapja.
A reinkarnáció tényleg sokkal hihetõbb, mint az orvosok véleménye. Ügyes vagy!!! Az milyen, hogy minket még a közös mozaikszóból is kiutál a többi betû. :P Kérdezõ, te tényleg ritka ostoba vagy.
Transzfób bi. Kb. mint amikor a játszótéren a nagy fülû kisfiú csúfolja a szemüveges kisfiút, mert így reméli, hogy bevágódhat azoknál, akik a nagy füle miatt csúfolták. Szûklátókörû, kirekesztõ, gerinctelen hozzáállás, nem vagyok hajlandó vitába szállni a nemi identitásoddal kapcsolatos téveszméiddel.
A kérdező hozzászólása: ERÕSEN MEGOSZTÓ VILÁGNÉZETEM KÖVETKEZIK, VIGYÁZAT: hiszek a reinkarnációban és a transszexuálisok pedig pont azt mondják, hogy "rossz testbe születtek le", ami szerintem azzal van kapcsolatban, hogy nem képesek elfogadni a karmájukat, pedig a SORS ELÕL NEM GYÁVÁN MEGFUTAMODNI KELL, HANEM SZEMBE NÉZNI VELÜK. Ha mindenki állandóan csak nõnek vagy férfinak születne le, mégis hogy a francba tudná azokat a tapasztalatokat begyûjteni, amire szüksége van a fejlõdéséhez...
A kérdező hozzászólása: Jó, hogy már itt tart a világ, hogy néhány kommentelõ szerint én vagyok a beteg, mert õrültnek tartom azokat, akik pénisszel születnek, mégis vaginás lényeknek képzelik magukat. Persze, akkor én emberként tujafának képzelem magam, mert az szeretnék lenni, akkor én sem vagyok õrült, ugye?
De jó, ezek szerint én nem vagyok meleg, mert még sohase vettem fel nõi ruhát, pedig még passzív is vagyok. Nem értelek titeket, miért hasonlítjátok a melegeket, a transzikhoz. A hetero barátaimnál elöbb vettem észre, h nõi ruhát vesznek fel, mint a melegeknél.
Igen, külföldi körökben is elég elterjedt felfogás az, hogy a szexuális (LMB) és nemi (TQ) kisebbségeket külön kellene reprezentálni, mert az egy kalap alá vétel egyik oldalnak sem jó. Egyrészt teljesen más az agenda. A melegek a házasság és az örökbefogadás körüli jogi vitákat akarják megoldani, a transz* közösség pedig kéri a társadalom toleranciáját (pl. depatologizáció - egy TS ember nemváltás után teljes életet élhet, nem kell egy örök "pszichiátriai kezelés alatt áll" pecsét), és az érintetteknek szabadabb névviselési, (jogi) nemváltási törvényeket, és a nemek közötti határok elmosását. Kifejezetten a transzszexuálisok TB támogatást a tranzíció körüli költségekre (pszichiátria, hormonok, mûtétek), vagy legalább a magán életbiztosítóktól, egészségpénztáraktól ezt kikönyörögni (valós TS esetén ugyanis a kezelés szükséges, és orvosilag indokolt!). Az LMBTQ közösség összemosása ezen kívül társadalmi probléma, mivel az emberek könnyebben megbarátkoznak a homoszexualitással, mint a transznemûséggel, fõleg, ha nembináris, transzfeminin transznemûekrõl beszélünk. Egyéni megítélésem szerint ugyanis a társadalom könnyebben elfogad egy transzmaszkulin személyt ("fiús lány") (mivel a cisz nõk is sokat viselnek férfias ruhákat, férfias hajviseletet, és férfias viselkedésük is elfogadottabb), mint egy transzfeminin embert ("lányos fiú"). Ugyanis a femininitást összemossák a gyengeséggel, és a melegséggel. Tehát a társadalom szemében a meleg sztereotípia egyúttal feminin is. Annak ellenére, hogy nem minden macho férfi hetero. (Ugyanígy, csak fordítva a leszbikusoknál: nem minden leszbikus nõ butch.) Ugyanúgy heteró megítélés, ha valaki egy meleg párral találkozik "és ki a fiú, ki a lány"? Valamint ugye a "minden transzi meleg" is bukik. Igaz, hogy a transzszexuálisok túlnyomó többsége heteroszexuális (pl. férfiakhoz vonzódó transz nõ), de vannak a transzok között is ugyanúgy (kicsit nagyobb arányban a ciszekhez képest) melegek és biszexek (pl. nõkhöz (is) vonzódó transz nõ). Ez is a heteronormatív felfogás eredménye - azért vált nemet, mert annyira meleg. Ebbõl következik, hogy a nemi identitás, és a szexuális orientáció a gyakorlatban is egymástól teljesen független. Tehát a legjobb lenne a jelenlegi LMBTQ közösséget három részre bontani, és a három résznek kifejezni a társadalom felé az egymást elválasztó éles határvonalakat. 1. Leszbikusok, melegek és biszexuálisok (kisebbségi orientáció) - nem kellene a transz* problémák, és a transz* társadalmi státusz miatt aggódniuk, így eredményesebben kampányolhatnának a házasság egyenlõségéért. Ez az adófizetõknek egy fillérjébe sem kerülne, Pártunknak és Kormányunknak pedig mindössze egy tollvonás, hogy módosítsák a Forradalmi Alkotmányt, és hatalmas PR fogás lenne a nyugati hatalmak szemében. Tény, hogy a SZU-t ez érzékenyen érintené. 2. Transzszexuálisok (bináris transznemûek) - kifejezhetnék, hogy õk csak normális életet akarnak, azaz beilleszkedni a társadalomba. Hogy a transzszexualizmus nagy arányban "gyógyítható", és hogy a transzszexualitás ritkasága (legfeljebb 1 a 10 000-bõl) a költségek a társadalombiztosító számára elviselhetõek lennének, még teljes OEP finanszírozás esetén is. Példaként egy MtF tranzíció teljes orvosi költsége kb. 3-4 MFt - szakvélemények, leletek, kaszt, külföldi SRS, az ösztrogén havonta kb. 1 700 Ft (4 mg-mal számolva, ez az átlag dózis), ez egy 10 milliós országban max. 100 ember, ez az ösztrogén támogatás esetén 2 millió ft/év a száz milliárdos OEP kerethez képest, és kb. 2 átlag keresetû ember éves adója. Ha mindenkinek kifizetnék az SRS-t, aminek a költsége Szerbiában 2, 5 MFt (Magyarországon a mûtétek egy nagyságrenddel olcsóbbak, de több nagyságrenddel rosszabb eredményt adnak), az 250 MFt lenne. Ez egy átlag projektbõl ellopott állami vagyon a szokásos, kb. 10%-os kenõpénzzel számolva. Nem számoltam a pszichiáterekkel, akik most személyenként kb. 50 és 90 eFt közötti összeget kérnek a két szakvéleményért, az Androcurral (tesztoszteronblokkoló), amit a mûtétig kell szedni, és havonta átlag 3 300 Ft-ba kerül, és a kasztráció költségével, ami 100 és 400 ezer forint között van. Nem számoltam továbbá az egyénfüggõ plasztikai beavatkozásokkal. Az FtM költségeket nem tudom, de sokkal magasabbra becslem, mivel egyrészt a tesztoszteron terápia költsége magasabb, kötelezõ a "felsõ mûtét" (mellkaskorrekció), és a nemátalakító mûtét is technológiailag sokkal bonyolultabb. 3. Nem bináris nemûek - Õk koncentrálhatnának az utopisztikus elképzelésre, mi szerint minden ember egyenlõ, és a nemek közötti határokat el lehetne mosni. Fõleg társadalmi átalakulást szeretnének, így a társadalom szemében a legnagyobb szálka, ugyanis nem akarnak beilleszkedni. A felosztás viszont nekik ártana a legjobban, hiszen minden Conchita botrány (transzfeminin ember a nagy nyilvánosság elõtt) esetén a másik két csoport, és a többségi társadalom is a nembinárisokra mutogatna, így az õ legfõbb érdekük az együtt maradás. Bár tény, hogy kezükben a jövõ, ez látszik a férfiasabb nõk elfogadásából (nõk mindenféle munkához való joga, nõk nadrágviselési joga, nõk a frontvonalakon, stb.) és a lassú haladás a nõies férfiak elfogadása felé (a macho modell többé már nem vonzó, párkapcsolati egyenjogúság, házimunka megosztása, férfiak számára az érzelmek kimutatásának lehetõsége, skót szoknya nyugaton egyre elfogadottabb divatból viselve is, stb.) Náluk ugye a társadalommal szemben problémát jelenthet az is, hogy egy nembináris választhat, míg az LMB és fõleg a transszexuális emberek nem. Ez személyes vélemény, lehet, hogy sok mindenben tévedek, ha van valakinek konstruktív kritikája, észrevétele, azt szívesen várom. 22/L (MtF)
Kérdezõ: pont olyan elfogadó vagy, mint azok, akik a melegeket vagy a biszexeket nem fogadja el.
Én ismerek egy rakás meleget (magamat is beleértve), egyikünk sem érdeklõdik a nõi ruhák iránt. Ne csinálj már globális statisztikákat az ismerettségi köröd alapján.
5-ös, hány melegeket is ismersz? Én sokat és nagyon is jellemzõ ez.
"A legtöbb vagy az összes meleg szeret nõi ruhát felvenni. Nem az identitása miatt, csak szexuális féits miatt." Ez is nagyon nagy általánosítás. Nem hiszem, hogy a melegek nagy részének fétise lenne a nõi ruha.
Akkor leírom miben tévedsz: A "szakállas nõ" akire hivatkozol pont, hogy csak egy MELEG fiúka. Õ kitalálta, hogy milyen jó lesz nõi ruhában parádézni a színpadon, miközben a hétköznapokban meleg fiúka. Õ pont a melegeket járatja le :) A legtöbb vagy az összes meleg szeret nõi ruhát felvenni. Nem az identitása miatt, csak szexuális féits miatt. A transzszexuális között éppúgy megtalálható mindenféle szexuális orientáció, mint a cisznemûeknek. Hülyeség amit írsz. Egy rakott TS-t ismerek, akik pont úgy néznek ki, mint bárki más soha nem mondanád meg róluk. A céljuk pont az, hogy nemváltás után normálisan éljenek. A legtöbbjükrõl senki sem tud, mert nem mondják el senkinek sem. Élik az egyszerû életüket és pl. a munkahelyükön úgy dolgoznak együtt emberekkel, hogy azoknak sejtelmük sincs róla, hogy TS-ek. Az, hogy szerinted mi pszichológiai eset nem nagyon számít, orvosok döntik el. Semleges nemû embert gondolom még nem is láttál, eggyel sem beszéltél. De pl. itt vagyok én, ha a közértben elõtted állnék a sorban, pont úgy nem vennél észre, mint az ezer másik cisznemû embert. De köszi. Valami nagyon komoly belsõ problémádat írtad bele a kérdésbe. Alaptalanul, a saját elképzeléseidet igaznak tartva szólsz le másokat.
"Általában mindenki, aki más szexuális identitással rendelkezikmint ami valójában (férfiként nõ szeretne lenni, nõként férfi), az ilyenek is "melegek", mert a velük azonos fizikai nemû emberek felé orientálódnak" Ez nagyon nagy butaság. Természetesen a transzszexuálisok között is van meleg és heteroszexuális. Mivel te ciszszexuális bi vagy, ezért csak ezt tudod elképzelni. Ettõl még nem így van.
Elég erõsen fogalmazol a transznemû stb. emberekkel kapcsolatban! "Õrültek", "beteg dolog"... Szerintem legalább aki szintén céltábla lehet (hiszen írod biszexuális vagy és van aki ezt sem fogadja el) ne minõsítsen már így másokat! Õk ugyanúgy nem tehetnek arról, hogy pl. férfként nõnek érzi magát, mint ahogy egy meleg sem arról, hogy a férfiakhoz vonzódik. (És ugyanez a nõknél is.)
Nem õrültek! Ha elvárod, hogy a biszexeket, melegeket normálisan kezeljék alap, hogy te is tarts tiszteletben másokat! Szerinted úgy kellene mûködnie a dolgoknak, hogy én szõke vagyok az helyes, és a barnák elmennek, a vörösök és a feketék meg hülyék? Az összefogásnak pedig a tömegbázis az alapja. Együtt nagyobb tömeg - nagyobb érdekérvényesítõ képesség. Közös az ellenség: -intolerancia -tudatlanság -bunkóság -mérhetetlen sötétség No és az elfojtás-agresszió szindróma amit már Freud is gyönyörûen észrevett, leírt.

Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?

Legjobb válasz: Nem foglalkozna velük senki,ha nem tolnák õket a képünkbe,ha akarjuk,ha nem.Itt van pl az ún. meleg demonstráció stb.Meg a sok média duma az elfogadás szükségességérõl,mielõtt még bárki is kirekesztette volna õket.Hergelik a társadalmat ezekkel a baromságokkal,mint a dohányosok büntetésével.

Nem foglalkozna velük senki, ha nem tolnák õket a képünkbe, ha akarjuk, ha nem.Itt van pl az ún. meleg demonstráció stb.Meg a sok média duma az elfogadás szükségességérõl, mielõtt még bárki is kirekesztette volna õket.Hergelik a társadalmat ezekkel a baromságokkal, mint a dohányosok büntetésével.
Ha nem vonulgatnának és nem tolnák az arcunkba magukat, sokkal inkább elfogadnák õket.
Pont azért nem olyanok mint a heterók, mert nem azok.
Szerintem ha azt mutatnák meg hogy õk is vannak olyan értékes emberek mint a heterók akkor jobban elfogadnák õket. Mûvészeti rendezvényeket szerveznének, hátrányos helyzetûeket segítenének stb... mindjárt más lenne a hozzáállás. Nem csak a tangabugyit kéne megmutatni.
Engem nem zavarna ha nem vonulgatnának, meg nem azért lennének melegek mert ez egy "menõ" dolog. Szerintem a normális melegek nem szégyellik, de nem is mutogatják magukat felvonulásokon. Én sem vonulgatok mert hetero vagyok. 18/l
Mért lennének ojanok mint a heterok???? WTF? Mit érdekel engem a sok homok falvi pocsk0szörû? [email protected]àk egymàst aszt maradjanak csendben! :@
Melegek, akkor maradjatok csöndben, senkit nem fog zavarni, hogy vagytok, de hogy itt menõztök, h márpedig ti, így jóhogy mindenkinek elege van a témából. Freddy Mercury beállítottsága vajon kit érdekelt volna? senkit. minek hangoztatta? most tessék, van aki elítéli, amúgy meg a kutyát se érdekelte volna. én sem teregetem ki nagyközönség elé a különbözõ magánéleti dolgaimat, mert senkinek semmi köze hozzá. Engem is megutálnának, ha magánügyeimmel hencegnék az emberek elõtt, és elegük lenne belõlem. ennyit errõl.
Tök gáz ha vki a fiúkat szereti :D Egy ismerõsömrõl se tudom hogy meleg de ha megtudnám akkor tuti kiröhögném. Undorító amit mûvelnek.
A kérdező hozzászólása: ma 20:27 igazad lehet, én is jóképû vagyok, ezidáig csak a csúnya pasik szólogattak be....féltékenység!!nagy úr!
Azért utálják a melegeket, mert erre nevelték õket. Unalmas ez az állandó példálózás, meg általánosítás. Éppúgy van mindenféle ember a melegek, mint a heterók között. A felvonulásra épp azért van szükség, mert nincs elfogadás, nincs jogegyenlõség. Nem igaz, hogy nincs értelme, mert van fejlõdés, ha lassan is. A közlekedési káoszt meg köszönjétek a rendõrségnek, meg az õket irányítóknak, minket is szivattak vele. Valószínû, épp az a céljuk, hogy minél többen haragudjanak ránk meg a felvonulásra emiatt. Sokkal egyszerûbb lenne az ellentüntetõket kordonnal körül venni, mint a felvonulókat, hisz jóval kevesebben vannak, és õk a eszélyesek, nem mi.
Ha nem lenne felvonulás, v legalább nem közszeméremsértõ módon tennék, sokkal inkább elfogadnák a buzıkat. Ez így nem más, mint provokáció.
Tudod azért azt írni, hogy ha nem lenne akkor.....szóval így kissé álszent a hozzáállás.
Egyformának születtünk kivéve a melegek
Nem olyanok, mint a heterók, nyilván különben nem lenne külön kifejezés a szexuális életükre.Nem rosszabb, nem jobb, de más. a Legtöbb embert meg így tanították, ez van beléjük nevelve. Én speciel magasról teszek arra is hogy mit csinálnak otthon a heterók, meg arra is hogy mit csinálnak a melegek. Tõlem a Nyomtatójára is izgulhat, ha velem rendes, tisztességes, barátságos, akkor én is az leszek vele.Ilyen egyszerû.
17-es vagyok:) 25F
Én meleg vagyok és jóképü, több lánynak bejövök, de a fiúkat szeretem.Soha nem szeretnék heteró lenni, ez egy születet sajátoság.A heterók mért nem tudják elfogadni ezt nem értem:D Én soha nem nyomúlnák heteróra:D De persze azt hiszik hogy csak õ körülötük forog a világ:D Engem speciál nem érdekel hogy a heterók az utcán csókolóznak.A melegeknek is ugyan olyan joguk van mindenhez mint a heteróknak. Nem provokációból irtam ezt a pár sort:) Én azt szeretném ha a melegeket nem bántanák sehol és nem tennének megjegyzéseket rájuk:) Hiszen emberek vagyunk, és azért vagyunk emberek hogy alkalmazkodjuk egymáshoz, és gondolkozzunk:) Nem provokációból irtam, kérlek ne értsétek félre:)
Tipikus liberális dagonya az egész vonulós cirkusz, meg a körülötte levõ médiahecc is.
Erre visszakérdezhetnék, hogy miért kell folyton szekálni azokat az embereket, akiknek az a véleménye, hogy nem kéne az utcán mutogatni magukat? Ha a liberókat nem érdekli a véleményem, mit foglalkoznak vele mégis? És a válasz: Ha nem az arcom elõtt lóbálnák a sz-ros p-csüket, egyáltalán nem érdekelne, hogy mit csinálnak. Az, hogy vonulgatnak az utcán, azt még eltûröm, bosszant ugyan, de csöndben vagyok. Na de hogy a liberális véleménydiktátorok mindenkire rá akarják kényszeríteni, hogy vállaljon közösséget velük, vagy hogy a magamutogatási hajlamuk miatt lezárják az egész belvárost, és nem tudok közlekedni, mikor rohadt sürgõs dolgom lenne, és qrvára elkések ezek miatt a tetvek miatt, na erre már kinyílik a zsebemben a bicska. Pedig nem vagyok se náci, se fasiszta, se szkinhead, se hungarista, se semmi ilyesmi. Tulajdonképpen sz*rok a politikára, úgy ahogy van. De ezzel, amit idén lemûveltek a buzeránsok és a pártolóik, most szereztek egy szavazatot a Jobbiknak a személyemben. Szóval csináljátok csak: nyomassátok az index címlapon egy héten keresztül a b*zipropagandát, bélyegezzetek mindenkit maradi, gonosz, intoleráns, fasiszta nácinak, aki nem szeretné látni, amit ezek egymással mûvelnek, erõszakosan támadjátok le minden közszereplõt, hogy mégis miért nem megy ki a b*zik közé vonulni. Csináljátok csak. És majd lesz nagy pislogás jövõre a választásokon, amikor a Jobbikot kormányra szavazza az a rengeteg ember, akit hozzám hasonlóan eléggé felbosszantottak a b*zik ezzel az egésszel. Onnantól kezdve nem lesz vonulgatás, mert a rendõrök, akik eddig ezeket az aberráltakat védték, azután majd õket fogják szétverni, ha vonulgatni mernek.. Tényleg ez kell ez nektek?
Aha, tehát bunkó aki szókimondó, de te, aki homofób baromnak nevezel mindenkit, akinek a véleménye nem tetszik, te nem vagy bunkó mi?
Ha valaki férfival hál úgy mint ahogy asszonnyal szoktak....Ezért meg kell halniuk! In nomine Patris et Figli et Spiritus Sancti, Amen!
#9folyt. Jelenleg a liberális sajtó már cikit csinál abból ha valaki nem megy ki velük vonulni. Na erre már biztos hogy egyesek zsebében nyílik a bicska... Nagyon nem így kéne!
A kérdező hozzászólása: Miért vannak ennyire felpontozva a bunkó megnyilvánulások? Érdekes ott több intelligens ember válaszolt, és ott le is pontozták az ilyen homofób barmokat! De gondolom idõvel itt is le lesznek, nyomkodom is becsülettel a pirosat, mintha kötelezõ lenne :DD
Engem abszolút nem zavarnak a homokosok, bár nõként kicsit fájlalom, hogy ennyivel is kevesebb az esélyünk, pedig amúgy is mennyivel több nõ van, és milyen kevés jó pasi. Utálom, ha elítélnek valakit azért, mert más, mint a többség. Ez tipikus birka-attitûd. Azt pedig, hogy egyes pasikból miért váltja ki azt, hogy a melegeket meg akarják verni, fel nem tudom fogni. Ahelyett, hogy örülnének, h ennyivel is kevesebb a konkurencia.

Miért kell a melegeknek és transzvesztitáknak felvonulni?

Ne értsen félre senki, semmi bajom a melegekkel és a transzvesztitákkal. ha ez nekik úgy jó....! Én csak azt nem értem miért kell nekik felvonulni, mintha mutogatnák magukat. Szerintem nem a nemi hovatartozás a fontos hanem a társadalomban betöltött szerep.

Legjobb válasz: ez egy megemlékezés, amit világszerte megtartanak. miért pont itt nálunk ne tarthatnák meg?

ez egy megemlékezés, amit világszerte megtartanak. miért pont itt nálunk ne tarthatnák meg?
Mert adják alájuk a lovat. Kényszergyógykezelés alá venném az összeset, nemhogy ilyen vagy olyan "jogokat" kapnának! Nekünk, normális, tisztességes embereknek is megvan a jogunk, hogy ne õket kelljen néznünk, meg még vigyorogunk is nekik. Ezek szánalmasan beteg emberek, és én nem veszek részt az ünneplésükben. Kár, hogy bezárt Lipót, mehetnének oda. Lehet, hogy szigorúan hangzik, de az egészséges ember nem gondolkozhat másként. Ez az egész "elfogadásos" dumára meg majd rájönnek szép lassan az egészségesek, hogy beetetés, sõt már lassan terror. Õk terrorizálnak minket. Ha kussban elvannak, és nem reklámozzák magukat, én nem rúgok fel egyet se = elfogadom õket. De azt nem fogadom el, hogy õk legyenek a társadalom közepe és túljátsszák a szerepüket. Lassan kötelezõ lesz b.zinak lenni, mert már csak nekik van joguk mindenhez. Azért álljon meg a felvonulási menet. Ez a ló másik oldala. Maradjanak otthon kussban, szavukat se lehessen hallani.
Hál'istennek Budapest parádé sincs már!
A nemi hovatartozás szerintem mindenkinek a magánügye. Én sem szervezek felvonulást azért, mert hetero vagyok, hát a más érdeklõdésûek se reklámozzák! Így ugyanis épphogy nem azt hirdetik, hogy õk is ugyanúgy emberek, hanem azt, hogy igenis mások. Nekem eddig semmilyen elõítéletem nem volt a máshogy orientálódókkal szemben, de ezek után már kezd undorítani a dolog.
hm. titsuk be, mert sokba kerül a biztosítás meg a romeltakarítás? Maradjanak inkább otthon? Érdekes gondolat. Miért nem azok maradnak otthon, akik miatt biztosítani kell, meg romeltakarítani? Akkor nem kellene sem biztosítás sem romeltakarítás...
Ja, meg a meleg méltóságosék. Ettõl akkorát okádtam annak idején, hogy ihaj. Õk lettek a méltóságos urak. Szánalom a társadalom, amely ezt megengedi.
Az a baj, hogy ez a "tolerancia" vagy "büszkeség" vagy "méltóság" jelzõkkel fémjelzett menet már régesrégen nem arról szól, mint amirõl kellene. A menetnek pont az az értelme, hogy azt mutassa meg, olyan ember mint a többi, így ugyanolyan jogok is illetik meg. Viszont ma már nem ezt látni (igaz hazánkban régebben sem dívott a "normál" megjelenésû menet.) Az elmúlt évek valamelyikében történt, hogy az örökbefogadásról szóló törvényjavaslatot a menet "élén" járó, köztudottan prostituált személy adta át az illetékes szervnek. Itt pont nem tüllben meg tollban kellene vonulni. Hanem megmutatni, hogy a társadalmi sokszínûség nem a CalvinKlein gatya domborodásában mutatkozik meg. Hanem pont abban, hogy ugyanolyan, mint az utca másik felén sétáló. Az agresszív reakciókat pedig részben maguknak is köszönheti a meleg társadalom. Fitnesztermet hirdetnek, nyilvános "örömház" mûködik benne. Discot hirdetnek, és teljes a felháborodás, ha nem mûködik a "sötétszoba." Igaz nem sûrûn járok bulizni, de én hetero szórakozóhelyen olyan "dugóhelyiséget" nem láttam, amit nyíltan hirdetnek is... Ez mind visszatetszõ dolog. El kéne gondolkodni, hogy a méltóság, amirõl a menet szólna ilyenkor hol van?
Azért, h. a Hiradóba még vagy 3 napig ezt "kellesz" hallgatni :)
Én is felesleges provokációnak tartom az egészet. Ráadásul milliárdokat elköltünk a rendõri biztosításra, no meg a romeltakarításra... Én megtiltanám. Marandjon mindenki szépen otthon, és azzal csinál azt az ágyban, akivel és amit akar. Nem kell 2 méteres rózsaszín tolldíszben és lila tangában segget riszáló férfiaknak ugarálni az utcán. Én sem hirdetem a saját nemi identitásomat, hanem teszem a dolgom, fizetem az adót.
én hetero vagyok, de azt hiszem jó lesz majd nekünk is egy ilyen felvonulást szervezni, h a többiek tudják még ilyen is van a világon. ne értsen félre senki, nem utálom a homoszexuálisokat vagy a transzvesztitákat, tranzszexuálisokat, csak nem értem én sem h ezt miért kell mutogatni.
Kérdem én, hogy mivel jobb mondjuk egy Budapest Parádé, ahol szintúgy felvonulnak, sokkal többen, sokkal több rendõri/biztonságiõri biztosítással, agyondrogozva, tajrészegen, félmesztelenül (néhol totál puicéran) táncikálva a kamionon?

Suzuki 1. 0 99 évjáratú miért indul nehezebben meleg motornál, ha pl kint áll a tűző napon kb 15-20 percet? Olyan érzés mintha nem kapna üzemanyagot és gázt kell adni neki.

Legjobb válasz: Az automata szívatót ún. termozselé mûködteti. Felmelegedhet a napon és a szívatót úgy állítja be mintha meleg lenne a motor.

Az automata szívatót ún. termozselé mûködteti. Felmelegedhet a napon és a szívatót úgy állítja be mintha meleg lenne a motor.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet segíteni ezen a problémán?
Ez tulajdonképpen nem probléma, de a motor beállításainál, lehet valami gond, mert az enyémnél ezt nem tapasztaltam. Persze attól is függ milyen színû az autó hogy mennyire melegszik fel a napon. Az enyém fehér.

Miért csinálja ezt a csapunk? Egy ideje ha csak kicsit nyitom meg, és folyatom a vizet, 1 perc után csökken a kifolyó víz mennyisége, végül eláll. Zuhanyzásnál is beállítom langyosra, és egy idő után újra be kell állítáni, mert meleg lesz a víz.

De nem azárt, mert máshol is engedik a vizet és csökken a nyomás, ezt a mi csapunk csinálja.

Legjobb válasz: Szerintem csak a gumigyûrûk vannak már ki. Párszáz forintos tétel.

Szerintem csak a gumigyûrûk vannak már ki. Párszáz forintos tétel.
A csap betéted nem tökéletes , kicsit kopott már. Ebben belül van egy fordított menetû orsó, és annak a holtjátéka okozza, illetve a hõtágulás is befolyásolja. Vegyél egy újat, kb 3-400 ft. FONTOS !!, mikor csavarod be az újat, akkor figyelni kell rá hogy ez a belsõ része "rövid" állapotban legyen meghúzáskor, (azaz a betétnek nyitott állapotában kell lennie !!), és ha becsavartad/meghúztad villáskulccsal, akkor ZÁRJ CSAK RÁ a betétre a mûanyag tekerõjével. És vegyél pár darab mûanyag fehér ricnit is hozzá, ez 10ft-os tétel, ... bosszantó ha szereléskor eltörik, és nincs kéznél 1.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!