Találatok a következő kifejezésre: Miért kell melegeknek és (5 db)

Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?

Legjobb válasz: Nem foglalkozna velük senki,ha nem tolnák õket a képünkbe,ha akarjuk,ha nem.Itt van pl az ún. meleg demonstráció stb.Meg a sok média duma az elfogadás szükségességérõl,mielõtt még bárki is kirekesztette volna õket.Hergelik a társadalmat ezekkel a baromságokkal,mint a dohányosok büntetésével.

Nem foglalkozna velük senki, ha nem tolnák õket a képünkbe, ha akarjuk, ha nem.Itt van pl az ún. meleg demonstráció stb.Meg a sok média duma az elfogadás szükségességérõl, mielõtt még bárki is kirekesztette volna õket.Hergelik a társadalmat ezekkel a baromságokkal, mint a dohányosok büntetésével.
Ha nem vonulgatnának és nem tolnák az arcunkba magukat, sokkal inkább elfogadnák õket.
Pont azért nem olyanok mint a heterók, mert nem azok.
Szerintem ha azt mutatnák meg hogy õk is vannak olyan értékes emberek mint a heterók akkor jobban elfogadnák õket. Mûvészeti rendezvényeket szerveznének, hátrányos helyzetûeket segítenének stb... mindjárt más lenne a hozzáállás. Nem csak a tangabugyit kéne megmutatni.
Engem nem zavarna ha nem vonulgatnának, meg nem azért lennének melegek mert ez egy "menõ" dolog. Szerintem a normális melegek nem szégyellik, de nem is mutogatják magukat felvonulásokon. Én sem vonulgatok mert hetero vagyok. 18/l
Mért lennének ojanok mint a heterok???? WTF? Mit érdekel engem a sok homok falvi pocsk0szörû? [email protected]àk egymàst aszt maradjanak csendben! :@
Melegek, akkor maradjatok csöndben, senkit nem fog zavarni, hogy vagytok, de hogy itt menõztök, h márpedig ti, így jóhogy mindenkinek elege van a témából. Freddy Mercury beállítottsága vajon kit érdekelt volna? senkit. minek hangoztatta? most tessék, van aki elítéli, amúgy meg a kutyát se érdekelte volna. én sem teregetem ki nagyközönség elé a különbözõ magánéleti dolgaimat, mert senkinek semmi köze hozzá. Engem is megutálnának, ha magánügyeimmel hencegnék az emberek elõtt, és elegük lenne belõlem. ennyit errõl.
Tök gáz ha vki a fiúkat szereti :D Egy ismerõsömrõl se tudom hogy meleg de ha megtudnám akkor tuti kiröhögném. Undorító amit mûvelnek.
A kérdező hozzászólása: ma 20:27 igazad lehet, én is jóképû vagyok, ezidáig csak a csúnya pasik szólogattak be....féltékenység!!nagy úr!
Azért utálják a melegeket, mert erre nevelték õket. Unalmas ez az állandó példálózás, meg általánosítás. Éppúgy van mindenféle ember a melegek, mint a heterók között. A felvonulásra épp azért van szükség, mert nincs elfogadás, nincs jogegyenlõség. Nem igaz, hogy nincs értelme, mert van fejlõdés, ha lassan is. A közlekedési káoszt meg köszönjétek a rendõrségnek, meg az õket irányítóknak, minket is szivattak vele. Valószínû, épp az a céljuk, hogy minél többen haragudjanak ránk meg a felvonulásra emiatt. Sokkal egyszerûbb lenne az ellentüntetõket kordonnal körül venni, mint a felvonulókat, hisz jóval kevesebben vannak, és õk a eszélyesek, nem mi.
Ha nem lenne felvonulás, v legalább nem közszeméremsértõ módon tennék, sokkal inkább elfogadnák a buzıkat. Ez így nem más, mint provokáció.
Tudod azért azt írni, hogy ha nem lenne akkor.....szóval így kissé álszent a hozzáállás.
Egyformának születtünk kivéve a melegek
Nem olyanok, mint a heterók, nyilván különben nem lenne külön kifejezés a szexuális életükre.Nem rosszabb, nem jobb, de más. a Legtöbb embert meg így tanították, ez van beléjük nevelve. Én speciel magasról teszek arra is hogy mit csinálnak otthon a heterók, meg arra is hogy mit csinálnak a melegek. Tõlem a Nyomtatójára is izgulhat, ha velem rendes, tisztességes, barátságos, akkor én is az leszek vele.Ilyen egyszerû.
17-es vagyok:) 25F
Én meleg vagyok és jóképü, több lánynak bejövök, de a fiúkat szeretem.Soha nem szeretnék heteró lenni, ez egy születet sajátoság.A heterók mért nem tudják elfogadni ezt nem értem:D Én soha nem nyomúlnák heteróra:D De persze azt hiszik hogy csak õ körülötük forog a világ:D Engem speciál nem érdekel hogy a heterók az utcán csókolóznak.A melegeknek is ugyan olyan joguk van mindenhez mint a heteróknak. Nem provokációból irtam ezt a pár sort:) Én azt szeretném ha a melegeket nem bántanák sehol és nem tennének megjegyzéseket rájuk:) Hiszen emberek vagyunk, és azért vagyunk emberek hogy alkalmazkodjuk egymáshoz, és gondolkozzunk:) Nem provokációból irtam, kérlek ne értsétek félre:)
Tipikus liberális dagonya az egész vonulós cirkusz, meg a körülötte levõ médiahecc is.
Erre visszakérdezhetnék, hogy miért kell folyton szekálni azokat az embereket, akiknek az a véleménye, hogy nem kéne az utcán mutogatni magukat? Ha a liberókat nem érdekli a véleményem, mit foglalkoznak vele mégis? És a válasz: Ha nem az arcom elõtt lóbálnák a sz-ros p-csüket, egyáltalán nem érdekelne, hogy mit csinálnak. Az, hogy vonulgatnak az utcán, azt még eltûröm, bosszant ugyan, de csöndben vagyok. Na de hogy a liberális véleménydiktátorok mindenkire rá akarják kényszeríteni, hogy vállaljon közösséget velük, vagy hogy a magamutogatási hajlamuk miatt lezárják az egész belvárost, és nem tudok közlekedni, mikor rohadt sürgõs dolgom lenne, és qrvára elkések ezek miatt a tetvek miatt, na erre már kinyílik a zsebemben a bicska. Pedig nem vagyok se náci, se fasiszta, se szkinhead, se hungarista, se semmi ilyesmi. Tulajdonképpen sz*rok a politikára, úgy ahogy van. De ezzel, amit idén lemûveltek a buzeránsok és a pártolóik, most szereztek egy szavazatot a Jobbiknak a személyemben. Szóval csináljátok csak: nyomassátok az index címlapon egy héten keresztül a b*zipropagandát, bélyegezzetek mindenkit maradi, gonosz, intoleráns, fasiszta nácinak, aki nem szeretné látni, amit ezek egymással mûvelnek, erõszakosan támadjátok le minden közszereplõt, hogy mégis miért nem megy ki a b*zik közé vonulni. Csináljátok csak. És majd lesz nagy pislogás jövõre a választásokon, amikor a Jobbikot kormányra szavazza az a rengeteg ember, akit hozzám hasonlóan eléggé felbosszantottak a b*zik ezzel az egésszel. Onnantól kezdve nem lesz vonulgatás, mert a rendõrök, akik eddig ezeket az aberráltakat védték, azután majd õket fogják szétverni, ha vonulgatni mernek.. Tényleg ez kell ez nektek?
Aha, tehát bunkó aki szókimondó, de te, aki homofób baromnak nevezel mindenkit, akinek a véleménye nem tetszik, te nem vagy bunkó mi?
Ha valaki férfival hál úgy mint ahogy asszonnyal szoktak....Ezért meg kell halniuk! In nomine Patris et Figli et Spiritus Sancti, Amen!
#9folyt. Jelenleg a liberális sajtó már cikit csinál abból ha valaki nem megy ki velük vonulni. Na erre már biztos hogy egyesek zsebében nyílik a bicska... Nagyon nem így kéne!
A kérdező hozzászólása: Miért vannak ennyire felpontozva a bunkó megnyilvánulások? Érdekes ott több intelligens ember válaszolt, és ott le is pontozták az ilyen homofób barmokat! De gondolom idõvel itt is le lesznek, nyomkodom is becsülettel a pirosat, mintha kötelezõ lenne :DD
Engem abszolút nem zavarnak a homokosok, bár nõként kicsit fájlalom, hogy ennyivel is kevesebb az esélyünk, pedig amúgy is mennyivel több nõ van, és milyen kevés jó pasi. Utálom, ha elítélnek valakit azért, mert más, mint a többség. Ez tipikus birka-attitûd. Azt pedig, hogy egyes pasikból miért váltja ki azt, hogy a melegeket meg akarják verni, fel nem tudom fogni. Ahelyett, hogy örülnének, h ennyivel is kevesebb a konkurencia.

Miért kell a melegeknek és transzvesztitáknak felvonulni?

Ne értsen félre senki, semmi bajom a melegekkel és a transzvesztitákkal. ha ez nekik úgy jó....! Én csak azt nem értem miért kell nekik felvonulni, mintha mutogatnák magukat. Szerintem nem a nemi hovatartozás a fontos hanem a társadalomban betöltött szerep.

Legjobb válasz: ez egy megemlékezés, amit világszerte megtartanak. miért pont itt nálunk ne tarthatnák meg?

ez egy megemlékezés, amit világszerte megtartanak. miért pont itt nálunk ne tarthatnák meg?
Mert adják alájuk a lovat. Kényszergyógykezelés alá venném az összeset, nemhogy ilyen vagy olyan "jogokat" kapnának! Nekünk, normális, tisztességes embereknek is megvan a jogunk, hogy ne õket kelljen néznünk, meg még vigyorogunk is nekik. Ezek szánalmasan beteg emberek, és én nem veszek részt az ünneplésükben. Kár, hogy bezárt Lipót, mehetnének oda. Lehet, hogy szigorúan hangzik, de az egészséges ember nem gondolkozhat másként. Ez az egész "elfogadásos" dumára meg majd rájönnek szép lassan az egészségesek, hogy beetetés, sõt már lassan terror. Õk terrorizálnak minket. Ha kussban elvannak, és nem reklámozzák magukat, én nem rúgok fel egyet se = elfogadom õket. De azt nem fogadom el, hogy õk legyenek a társadalom közepe és túljátsszák a szerepüket. Lassan kötelezõ lesz b.zinak lenni, mert már csak nekik van joguk mindenhez. Azért álljon meg a felvonulási menet. Ez a ló másik oldala. Maradjanak otthon kussban, szavukat se lehessen hallani.
Hál'istennek Budapest parádé sincs már!
A nemi hovatartozás szerintem mindenkinek a magánügye. Én sem szervezek felvonulást azért, mert hetero vagyok, hát a más érdeklõdésûek se reklámozzák! Így ugyanis épphogy nem azt hirdetik, hogy õk is ugyanúgy emberek, hanem azt, hogy igenis mások. Nekem eddig semmilyen elõítéletem nem volt a máshogy orientálódókkal szemben, de ezek után már kezd undorítani a dolog.
hm. titsuk be, mert sokba kerül a biztosítás meg a romeltakarítás? Maradjanak inkább otthon? Érdekes gondolat. Miért nem azok maradnak otthon, akik miatt biztosítani kell, meg romeltakarítani? Akkor nem kellene sem biztosítás sem romeltakarítás...
Ja, meg a meleg méltóságosék. Ettõl akkorát okádtam annak idején, hogy ihaj. Õk lettek a méltóságos urak. Szánalom a társadalom, amely ezt megengedi.
Az a baj, hogy ez a "tolerancia" vagy "büszkeség" vagy "méltóság" jelzõkkel fémjelzett menet már régesrégen nem arról szól, mint amirõl kellene. A menetnek pont az az értelme, hogy azt mutassa meg, olyan ember mint a többi, így ugyanolyan jogok is illetik meg. Viszont ma már nem ezt látni (igaz hazánkban régebben sem dívott a "normál" megjelenésû menet.) Az elmúlt évek valamelyikében történt, hogy az örökbefogadásról szóló törvényjavaslatot a menet "élén" járó, köztudottan prostituált személy adta át az illetékes szervnek. Itt pont nem tüllben meg tollban kellene vonulni. Hanem megmutatni, hogy a társadalmi sokszínûség nem a CalvinKlein gatya domborodásában mutatkozik meg. Hanem pont abban, hogy ugyanolyan, mint az utca másik felén sétáló. Az agresszív reakciókat pedig részben maguknak is köszönheti a meleg társadalom. Fitnesztermet hirdetnek, nyilvános "örömház" mûködik benne. Discot hirdetnek, és teljes a felháborodás, ha nem mûködik a "sötétszoba." Igaz nem sûrûn járok bulizni, de én hetero szórakozóhelyen olyan "dugóhelyiséget" nem láttam, amit nyíltan hirdetnek is... Ez mind visszatetszõ dolog. El kéne gondolkodni, hogy a méltóság, amirõl a menet szólna ilyenkor hol van?
Azért, h. a Hiradóba még vagy 3 napig ezt "kellesz" hallgatni :)
Én is felesleges provokációnak tartom az egészet. Ráadásul milliárdokat elköltünk a rendõri biztosításra, no meg a romeltakarításra... Én megtiltanám. Marandjon mindenki szépen otthon, és azzal csinál azt az ágyban, akivel és amit akar. Nem kell 2 méteres rózsaszín tolldíszben és lila tangában segget riszáló férfiaknak ugarálni az utcán. Én sem hirdetem a saját nemi identitásomat, hanem teszem a dolgom, fizetem az adót.
én hetero vagyok, de azt hiszem jó lesz majd nekünk is egy ilyen felvonulást szervezni, h a többiek tudják még ilyen is van a világon. ne értsen félre senki, nem utálom a homoszexuálisokat vagy a transzvesztitákat, tranzszexuálisokat, csak nem értem én sem h ezt miért kell mutogatni.
Kérdem én, hogy mivel jobb mondjuk egy Budapest Parádé, ahol szintúgy felvonulnak, sokkal többen, sokkal több rendõri/biztonságiõri biztosítással, agyondrogozva, tajrészegen, félmesztelenül (néhol totál puicéran) táncikálva a kamionon?

Suzuki 1. 0 99 évjáratú miért indul nehezebben meleg motornál, ha pl kint áll a tűző napon kb 15-20 percet? Olyan érzés mintha nem kapna üzemanyagot és gázt kell adni neki.

Legjobb válasz: Az automata szívatót ún. termozselé mûködteti. Felmelegedhet a napon és a szívatót úgy állítja be mintha meleg lenne a motor.

Az automata szívatót ún. termozselé mûködteti. Felmelegedhet a napon és a szívatót úgy állítja be mintha meleg lenne a motor.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet segíteni ezen a problémán?
Ez tulajdonképpen nem probléma, de a motor beállításainál, lehet valami gond, mert az enyémnél ezt nem tapasztaltam. Persze attól is függ milyen színû az autó hogy mennyire melegszik fel a napon. Az enyém fehér.


Miért csinálja ezt a csapunk? Egy ideje ha csak kicsit nyitom meg, és folyatom a vizet, 1 perc után csökken a kifolyó víz mennyisége, végül eláll. Zuhanyzásnál is beállítom langyosra, és egy idő után újra be kell állítáni, mert meleg lesz a víz.

De nem azárt, mert máshol is engedik a vizet és csökken a nyomás, ezt a mi csapunk csinálja.

Legjobb válasz: Szerintem csak a gumigyûrûk vannak már ki. Párszáz forintos tétel.

Szerintem csak a gumigyûrûk vannak már ki. Párszáz forintos tétel.
A csap betéted nem tökéletes , kicsit kopott már. Ebben belül van egy fordított menetû orsó, és annak a holtjátéka okozza, illetve a hõtágulás is befolyásolja. Vegyél egy újat, kb 3-400 ft. FONTOS !!, mikor csavarod be az újat, akkor figyelni kell rá hogy ez a belsõ része "rövid" állapotban legyen meghúzáskor, (azaz a betétnek nyitott állapotában kell lennie !!), és ha becsavartad/meghúztad villáskulccsal, akkor ZÁRJ CSAK RÁ a betétre a mûanyag tekerõjével. És vegyél pár darab mûanyag fehér ricnit is hozzá, ez 10ft-os tétel, ... bosszantó ha szereléskor eltörik, és nincs kéznél 1.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!