Találatok a következő kifejezésre: Miért kell mazochista embernek (1 db)

Miért kell a mazochista embernek is boldogság?

Legjobb válasz: Én is mazochista akarok lenni... XD :D

Én is mazochista akarok lenni... XD :D
Mindenkinek kell a világon a boldogság. csak van aki azt hiszi akkor jár neki boldogság ha elötte megfelelõ mennyiségût szenvedett. õk a lelki mazochisták. milliot találhatsz könnyûszerrel. csak gondolj a gyakori mondásra is: szenvedés nélkül nincs boldogság. már miért ne lenne...
A mazohistáknak a legjobb, mert ha rossz, akkor jó; ha meg jó, az rossz, tehát jó!:D
Nem kell neki boldogság mert mindig boldog. Élvezi a szenvedést. Amikor nem szenved, szenved a hiányától, tehát boldog. Mindig boldog
A kérdező hozzászólása: WOW:D
baromság. az igazi mazoista nem a szenvedést élvezi, hanem a fájdalmat. A test egyik rekciója a fájdalomra, hogy ellensúlyozásként endorfint termel. Az endorfin az úgynevezett "boldogsághormon". Azoknál az embereknél, akiknél ez a rekció valamilyen okból erõteljes, eltúlzott, a fájdalom a szó szoros értelmében gyönyört vált ki. Õk az igazi mazoisták.
A mazochista embernek mindig jó, mert ha valami rossz történik vele azt élvezi tehát jó neki, ha pedig valami jó történik vele akkor az rossz, a rossz meg ugye jó neki. Na ezért kell neki a boldogság, hogy még több élvezete legyen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Utáljátok ti is az ünnepeket?

Holnap okt 23, semmi sem lesz nyitva, utálom. A karácsony meg az iszonyatos pénzköltésről szól, ha meg nincs miből akkor az kellemetlen, a húsvét sem jobb.

10

Mi a különbség a mártír és a vértanú között?

Ha valaki tud megbízható és használható definíciót adni, annak is örülnék... :)

3

A magyar posta hány óráig hozhat csomagot?

0

Miert van az, hogy az intelligens embereket itt teljesen lepontozzak?

Megfigyeltem, hogy minel ertelmesebb es szakszerübb valaszokat ad valaki, annal kevesebb a szazaleka. Itt nem(csak) magamrol beszelek. A kritikat sem türik, azert is lepontozas jar. Sokan csak "pontgyüjtes miatt" jarnak fel ide valaszolni, jo nyalas, benyalos üzeneteket irva, mintha nem lenne mindegy, hogy kinek mennyi % van az ANONYM kontoja mellett.

13

Van még olyan, aki látogatóba menve lehúzza a cipőjét?

Nagyvárosra gondolok és persze nem esős, latyakos időre. Az illemkönyvek határozottan úgy foglalnak állást, hogy nem kell lehúzni a cipőt.

18

Várod már a napot, hogy újra utazhass a MÁV-val és megint egy órát késsél onnan ahova elindultál?

1

Kirúgott pedagógusok vagy egyéb munkavállalók! Titeket mi okból és miért rúgtak ki a munkahelyetekről?

Engem is ma rúgtak ki, és érdekelne a véleményetek és a tapasztalatotok....

3

A kamionosok/motorosok miért használják előszeretettel a vaskereszt szimbólumot?

Mit jelképez számukra?

3

Ez az idézet mit jelent?

"Bolond, és helytelen gyászolni azt a férfit, aki halott. Inkább köszönjük meg Istennek, hogy ennyi férfi él!" - George S. Patton tábornok.

2

Nagyothallóként milyen munka lenne nekem a legjobb? 19/L

Nem igazán tudom. Most szakmát tanulok, de úgy érzem nem az igazi. A nagyothallóságom miatt meg persze nem úgy indulok az életben ahogy az egészségesek.
Van olyan szakma amiben nem lenne hátrányom a betegségem miatt?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!