Találatok a következő kifejezésre: Miért kell mazochista embernek (1 db)

Miért kell a mazochista embernek is boldogság?

Legjobb válasz: Én is mazochista akarok lenni... XD :D

Én is mazochista akarok lenni... XD :D
Mindenkinek kell a világon a boldogság. csak van aki azt hiszi akkor jár neki boldogság ha elötte megfelelõ mennyiségût szenvedett. õk a lelki mazochisták. milliot találhatsz könnyûszerrel. csak gondolj a gyakori mondásra is: szenvedés nélkül nincs boldogság. már miért ne lenne...
A mazohistáknak a legjobb, mert ha rossz, akkor jó; ha meg jó, az rossz, tehát jó!:D
Nem kell neki boldogság mert mindig boldog. Élvezi a szenvedést. Amikor nem szenved, szenved a hiányától, tehát boldog. Mindig boldog
A kérdező hozzászólása: WOW:D
baromság. az igazi mazoista nem a szenvedést élvezi, hanem a fájdalmat. A test egyik rekciója a fájdalomra, hogy ellensúlyozásként endorfint termel. Az endorfin az úgynevezett "boldogsághormon". Azoknál az embereknél, akiknél ez a rekció valamilyen okból erõteljes, eltúlzott, a fájdalom a szó szoros értelmében gyönyört vált ki. Õk az igazi mazoisták.
A mazochista embernek mindig jó, mert ha valami rossz történik vele azt élvezi tehát jó neki, ha pedig valami jó történik vele akkor az rossz, a rossz meg ugye jó neki. Na ezért kell neki a boldogság, hogy még több élvezete legyen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy tudnám megoldani az osztály problémáját?

8. Osztályos vagyok, és egy olyan osztályban vagyok, ahol van két lány és ők valakivel folyton össze vannak veszve (ez az új szokásuk). Múlt karácsony előtt összevesztek 3 másik lánnyal az osztályból, az kb. 2 hete megoldódott, kibékültek, és a tegnap óta velünk vannak összeveszve de úgy, hogy az osztályból minden lány... (18-an vagyunk, ebből velem együtt 4 fiú, és 14 lány) Azért vesztünk össze, mert Halloween-re a tanárnővel cukorral bevont almát készítettünk, és a lányok csinálták, mi is csináltunk kb. 4-et fejenként az elején.... Aztán elfogyott a csoki hozzá, és az egyik csaj kérdezte hogy ki megy el csokiért, mi fiúk el akartunk menni, de erre azt mondják hogy nem lehet ilyesmit ránk bízni... Jó... ezt "lenyeltük", aztán odamentem még hogy "csináljak almát" és erre el kezdtek kiabálni hogy miért nem megyek el onnan... miért lábatlankodok.. és akkor a végére mi voltunk a rosszak hogy miért nem segítettünk... De hogy segítsünk ha nem hagyják??? -.-" és ma egész nap folyt a vita... a suliban bírtam, de már itthon facebookon már nagyon megúntam és ki akartam ezzel a két csajjal békülni... de azt vettem észre, hogy velük nem lehet normálisan beszélni... Bocsánatot is kértem meg minden csak fejezzék már be de minden hiába... Úgy utálom az ilyent hogy nem lehet a dolgokat normálisan megbeszélni... Kérlek, ha van ötletetek hogy hogyan tudom megoldani ezt, segítsetek... Köszi előre is!

4

Számítógépes játékokat miért tartják sokan tabunak (lehet hogy nem jó szavat használtam)?

Azért kérdezem, mert sokan néznek filmeket, sorozatokat, és képesek azokról beszélni egész nap, de ha egy számítógépes játék jön szóba, rögtön lekockázzák az embert, meg hogy egész nap a gép előtt ül. Egy játéknak is ugyanúgy van története és mondanivalója, mint akármelyik filmnek, sőt ott még magad vagy a főszereplő, és interaktívan mutatja be a történetet neked a játék. A sorozatok sem egy részesek, és azokat is sokáig tart megnézni, tehát ez ugyanolyan, mintha a gép előtt ülne valaki. Azok is kitalált dolgok, ugyanúgy nem léteznek. Én nem értem ezt a széles megkülönböztetést Mi a véleményetek?

6

Mi a velemenyetek a nemet emberekröl?

5

A budapestiek tényleg lenézik a vidéki városokat?

Pár hete történt hogy a budapesti ismerőseimet elhívtam Szegedre ahol lakom. Kb. 1 éve ismertem meg őket neten keresztül, eddig találkoztunk 2 alkalommal amikor én mentem BP-re, 3. alkalommal ők jöttek hozzám + egy személy aki nem budapesti.
Bemutattam nekik a várost, az összes nevezetességet megnéztük(de tényleg az összeset), napközben több belvárosi felkapott helyre is elmentünk enni vagy pihenni, voltunk plázákban és éjjel 2 különböző szórakozóhelyre is elmentünk. Az egyik ilyen egyetemi volt a másik pedig egy alternatív stílusú hely. Már amikor megérkeztek baj volt nekik hogy az orrunk előtt ment el a villamos, mondtam hogy 5 percenként jár, mindjárt jön a következő. Már erre is csak pofákat vágtak.. Egész álló nap azt magyarázták hogy ez milyen szar hely, meg hogy tiszta gáz. Ez kicsi, ezúristenmiez?, itt nincs élet ebben a városban (hozzáteszem péntek kora délután jöttek amikor rengeteg ember van a belvárosban, szóval a csúcsidőszakot ott töltöttük és este is fiatalok százai buliztak a különböző helyeken szóval nem értem hogy mit értettek a "nincs élet" alatt) -.-" Szombaton mentek haza (koleszban aludtak) ezért másnap dél körül még sétáltunk kicsit a belvárosban, elmentünk múzeumba mert érdekelte őket egy kiállítás de még azt is csak fikázták hogy "Pesten ez sokkal jobb lenne meg nagyobb meg izgalmasabb".. Hát azt hittem hogy kivágom őket az ablakon.
Igazából szerettem volna lenyűgözni a nagyvárosiakat, megmutatni hogy Budapesten kívül is rengeteg lehetőség van egy kisebb városban is, de úgy tűnik ez nem jött össze...
Egyébként egyetemisták vagyunk 18 felett.

Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, véleményeire.

7

Hova/hol/hogyan lehet ajándékozni műszaki cikket?

Van otthon egy régi számítógép és nem tudok mit kezdeni vele.
Internetre, irodai jellegű használatra bőven megteszi. (Athlon XP 1800, 768Mb RAM, 17'CRT Monitor) A használt piaci értéke alkatrészekre bontva 6 ezer Ft körül, egyben 4-5 alatt.

Aprón hiába hirdetem senkinek nem kell, pedig ár alatt van. Sajnálnám hulladékudvarba vinni, mert minden alkatrésze megvan és jól működik. Ódzkodom ingyen elvihetőként hirdetni, mert olyan jönne érte akinek nem is kell...

Ha egy valóban rászorulónak akarnám elajándékozni mit tehetek? Van valakinek tapasztalata az ilyen tárgyi adakozással?

2

Melyik animeből való az alant található linkről a figura?

Íme:
Megköszönném, ha valaki segítene !

2

Szerintetek melyik német város a legszebb? Ne csak a mai Németország területére gondoljatok, hanem a császárság területére.

5

Miért van ennyi rosszindulatú válasz?

Sokat szoktam ezen az oldalon olvasgatni és sajnos azt tapasztalom, hogy rengeteg válaszadó tele van rosszindulattal. Miért jó az, ha valaki feltesz egy normális kérdést és sokan meg jól lehurrogják......függetlenül attól, mi a kérdés. Az ilyen emberek itt élik ki magukat? Ilyenkor mindig elgondolkodok, milyen élete lehet ezeknek az embereknek.....lehet ez a legnagyobb örömük.

2

Ti nem érzitek úgy néha, hogy totálisan kiábrándultatok abból a világból, ahol élünk? Mit lehetne tenni, hogy jobb legyen a világ?

Növekszik a bűnüzés, drog, pedofilia. Az emberek azért élnek, hogy dolgozzanak, ha tudnak mit. A média tökéletes barmokat gyárt az emberekből. Tiszetelet a kivételnek! Legszivesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre vagy a civilizációtól minél távolabb.

17

14 éves fiú vagyok, rendeltem egy videókártyát hogy az üzletben majd megveszem. Megvehetem szülői beleegyezés nélkül?

A kérdés adott, várom az értékes válaszokat. Még nem rendeltem úgy,hogy az üzletbe megyek érte.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!