Találatok a következő kifejezésre: Miért kell mazochista (1 db)

Miért kell a mazochista embernek is boldogság?

Legjobb válasz: Én is mazochista akarok lenni... XD :D

Én is mazochista akarok lenni... XD :D
Mindenkinek kell a világon a boldogság. csak van aki azt hiszi akkor jár neki boldogság ha elötte megfelelõ mennyiségût szenvedett. õk a lelki mazochisták. milliot találhatsz könnyûszerrel. csak gondolj a gyakori mondásra is: szenvedés nélkül nincs boldogság. már miért ne lenne...
A mazohistáknak a legjobb, mert ha rossz, akkor jó; ha meg jó, az rossz, tehát jó!:D
Nem kell neki boldogság mert mindig boldog. Élvezi a szenvedést. Amikor nem szenved, szenved a hiányától, tehát boldog. Mindig boldog
A kérdező hozzászólása: WOW:D
baromság. az igazi mazoista nem a szenvedést élvezi, hanem a fájdalmat. A test egyik rekciója a fájdalomra, hogy ellensúlyozásként endorfint termel. Az endorfin az úgynevezett "boldogsághormon". Azoknál az embereknél, akiknél ez a rekció valamilyen okból erõteljes, eltúlzott, a fájdalom a szó szoros értelmében gyönyört vált ki. Õk az igazi mazoisták.
A mazochista embernek mindig jó, mert ha valami rossz történik vele azt élvezi tehát jó neki, ha pedig valami jó történik vele akkor az rossz, a rossz meg ugye jó neki. Na ezért kell neki a boldogság, hogy még több élvezete legyen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szolnokon kezdő tánccsoport?

14 éves vagyok, és nagyon szeretnék modern táncolni,de kezdő csoporttal, mert még sose táncoltam, csak régebben néptáncot
Tudtok-e nekem ilyen csoportot mondani Szolnokon ?^^

0

Mi a szlovákiai Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny győztes csapat tagjainak a neve?

A mai nap volt megrendezve a verseny Lest településen, annyit tudok, Komárom nyert..

0

22-25 éves fiatalok, ti hol tartotok az életben?

Lègyszi, ne a 30 felettiek válaszoljanak, hogy ök mire vittèk ennyi idösen ;)

1

Létezik-e jellegzetes budapesti kiejtés?

Szóval kíváncsiságból kérdezném, első sorban nem budapestiektől hogy tapasztalataik szerint létezik-e általános szinten tipikus budapesti kiejtés, és ha igen, akkor mik a jellemzői, mikben tér el más tájegységek kiejtési formájától?

6

Mit csináljak, ha néhány osztálytársam bunkó velem?

Két lány osztálytársam bunkó velem. Az egyik dagadt, de mindig megmondja a véleményét, a másik szép, de nyafogós. Már többször észrevettem, hogy végigmérnek, és utána összesúgnak, de a konkrét okát nem tudom hogy miért ilyenek. Lehet hogy azért, mert csöndes vagyok, de vannak barátaim. Most attól még hogy nem szoktam hangosan ordibálni másoknak, meg felelésnél gyakran annyira izgulok, hogy alig jutnak eszembe a dolgok, miért kell kiröhögni? Azért van, amikor kedvesek, de van hogy nagyon bunkók és szomorú leszek emiatt. A többi osztálytársammal nincs bajom, vannak még bunkók, de azok mindenkivel bunkók, velem csak ritkán. Mit csináljak? 15/L

2

Irnátok valami szép verset nekem?

Vagy linkelnétek..nem konkrétan szerelmes versre gondoltam,hanem ilyen elmélyülős,szinte depisre.. :)

3

Melyik az a csillagkapu rész ahol folyton azt mondják, hogy ez rossz példa volt?

0

Szerintetek is jobban tolerálják az emberek a kétszínűséget, mint az egyenességet?

Sok ember hangoztatja,hogy nem szereti,ha a háta mögött szövegelnek,de az igazságtól dührohamot kapnak vagy meg sem hallgatják.Hogy van ez??

1

Akiket fiatal koruk óta zseniként kezelnek, azok hamarabb esnek a dekadencia medrébe?

Gondolok arra, hogy akár Mozart vagy Macaulay Culkin, akiken gyermek koruk óta nagy volt a nyomás, az elvárás, mindketten züllött életet éltek, élnek.
De még sok példát fel lehetne hozni.

3

Ehhez hasonló idézeteket hol találok?

Tetováláshoz lenne. Ami tetszik, csak túl elcsépelt a fall down seven times stand up eight. Hasonló mondanivalójút szeretnék, de eddig csak egyet találtam( a balszerencsét nem siratni kell hanem legyőzni)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!