Találatok a következő kifejezésre: Miért kell már a válaszomat (4 db)

Miért kell most már a válaszomat is átírni?

Legjobb válasz: Melyik válasz volt a tiéd?

Melyik válasz volt a tiéd?
Válaszokat senki nem ír át.
A kérdező hozzászólása: Én kérek elnézést:) Ajánlottam egy linket ami eltûnt, de azt máshova írtam. Elnéztem.. Még arra sem foghatom, hogy dühkitörésem van, hogy menstruálok:) Mégegyszer elnézést!!!
addig örülj a mai világban amíg nem a kérdésed lesz átírva arra hogy "megköszönhetem hogy kijavítottátok a válaszomat?"
A kérdező hozzászólása: A kérdésem át van írva rendszeresen. Úgy látszik nem jól fogalmazok:)

Ha nem tetszik a másik véleménye öltözéke álláspontja illetve nemi faji vallási szexuális identitása, miért kell mindenféle negatív elítélő jelzővel és véleménnyel illetni? Ha valaki nem tud normális értelmes választ adni, miért nem marad csendben?

Legjobb válasz: Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

Miért kell a kérdéseket feltenni, ha már korábban volt ilyen és bőven van rá kielégítő válasz?

Legjobb válasz: szerintem azért mert mindig tobben vagyunk ezzen az oldalon és mindig több a tapasztalat

szerintem azért mert mindig tobben vagyunk ezzen az oldalon és mindig több a tapasztalat
Legtöbb kérdést frissiteni nem rossz, mert több ember vàlaszol nagyobb a tapasztalat, mint ahogyan az elsö vàlaszolo is irta. Példàul ha én azt kérdezem hogyan kell a töltööt kàposztàt késziteni, és màs is kérdi, azt nem tartom rossznak, mert fözési szokàs az van 100 meg 100, nem mindenkinél ugyanaz vàlik be. De ha valaki olyat kérdez, hogy arra csak és csak egyetlen értelmü vàlasz érkezik, az vagy lusta, vagy azt akarja hogy neki személyre szoloan jöjjön a vàlasz, esetleg nem tudja hogyan kell a kérdésnek utànanéznie...
Egyszerubb feltenni a kerdest mint utanajarni a mar meglevo valasznak.
Azért mert mindenki szereti a személyre szóló válaszokat!! Hisz minden kérdésben van vmi egyedi, s mi sem vagyunk egyformák!! Én sosem szóltam le ha 1 héten 3szor találkoztam ugyanazzal a kérdéssel...segítek inkább ha tudok! Hisz azért vagyunk itt..segíteni, tanácsot adni!!
egyáltalán nem "kell", csak a tisztelt felhasználók nagy része lusta utánanézni, hogy az õ kérdése elõfordult- e már... nagyon jó példa erre, a "gumi nélkül, ha idõben kiveszem, akkor terhes lehet- e a barátnõm" típusú kérdésözön. naponta éppen 23X teszik fel ezt a kérdést, és amikor valaki szól, hogy talán tessék utánanézni egy kicsit, akkor még a kérdezõ van megsértõdve.
Mert az egyik legjellemzõbb tulajdonság (lustaság!) nem engedi hogy a keresõbe beírjuk azt, ami érdekel...
egy nõgyógyászhoz azért nem ártana elmenni...
A kérdező hozzászólása: Már régóta ez van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!