Találatok a következő kifejezésre: Miért kell is szednem a Duphastolt, (1 db)

Miért kell továbbra is szednem a Duphastolt, ha 5 hetes vagyok?

Tegnap voltam dokinál,hüvelyi uh-gal megnézett és babás vagyok:-),de mondta hogy továbbra is szedjem a sárgatest hormont.Miért?Vetélés elkerülése miatt vagy nem?

Legjobb válasz: Biztos úgy látta jónak,ha barnázgatsz esetleg, vagy hogy biztosan beinduljon a hormontermelõdés nálad, nehogy vetélés legyen a vége.Hidd el ,jó gyógyszer, és nem kell örökké szedned.A 12. hét után a placenta átveszi a funkciót, és nem lesz semmi gond,csak szedjed nyugodtan.

Biztos úgy látta jónak, ha barnázgatsz esetleg, vagy hogy biztosan beinduljon a hormontermelõdés nálad, nehogy vetélés legyen a vége.Hidd el , jó gyógyszer, és nem kell örökké szedned.A 12. hét után a placenta átveszi a funkciót, és nem lesz semmi gond, csak szedjed nyugodtan.
Mindenképp szedd! Én is szedtem! Bár képzeld nekem az elején nem mondta a doki, hogy meddig kell szedni így azt hittem ha elfogyik akkor annyi, csak átmeneti kezelés. Én a 15-ik hétig szedtem. Biztos ami biztos, én úgy tudom a 14. hétig ajánlott. Utána már 100% hogy elhagyhatod. Én veszélyeztetett vagyok sokszor vérezgettem, és most semmi baj. Csak türelem kellett meg nyugalom és nem aggódás! Remélem minden ok lesz nálad is! Sok sikert!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak? Menjek el az endokrin dokihoz?

Pajzsmirígy műtétem volt 3 éve,eltávolították az egészet,azóta gyógyszert szedek rá,l-thiroxint. Pár napja végeztem egy tesztet,ami + lett. Kb. 4-5 hetes lehetek. Még nem döntöttük el,hogy mi legyen a párommal(még nem éltünk együtt,8 hónapja ismerjük egymást).... Ám,ha megtartjuk a babát,túl későn sem szeretnék menni .

2

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!