Találatok a következő kifejezésre: Miért kell használata után (3 db)

Miért kell óvszer használata után fiúknak zokniban zuhanyozni?

Legjobb válasz: :D Te vagy félreértettél vmit, vagy csak szimplán szórakozol! :) Azt szokták mondani, hogy a pasiknak gumival, olyan, mintha zokniban mosnának lábat! :) Érted? NEM kell óvszer használatután zokniban zuhanyozni! :)

:D Te vagy félreértettél vmit, vagy csak szimplán szórakozol! :) Azt szokták mondani, hogy a pasiknak gumival, olyan, mintha zokniban mosnának lábat! :) Érted? NEM kell óvszer használatután zokniban zuhanyozni! :)
Lol ez de jó:D igen szokták azt mondani, h a férfiaknak olyan gumiban szexelni, mint zokniban lábat mosni vagy gázmaszkban ibolyát szagolni:D ez egy kicsit buta kérdés. má bocsi:)
Aztaaaa mindenit neki XDXDXD sírva röhögtem Gázmaszkban ibolyát szagolni :DDDD ezis nagy volt
sztem a drága utolsó hozzászoló is félreértette a kérdést.
DIKK!Öcsém de aranyos!!Jaaaaj...
Ez tényleg durva? Hány éves vagy?
Szerintem azért ne nevessünk! Lehet félre értett valamit! Megesik az ilyen! Szóval az óvszer nem fürdéshez kell. Azért használják, hogy megakadályozzák a nemi betegségek terjedését, és a nem kívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: :D

Szülés után miért kell várni 1 évet a tampon használatával?

Nekem most jött meg harmadszor, a babám 5 hónapos.

Legjobb válasz: Ezt ki mondta? Én már az elsõ alkalomnál használtam tampont.Írtózom a betéttõl olyan büdinek érzem magam tõle.Ha nem fáj a felhelyezés nyugodtan használd.

Ezt ki mondta? Én már az elsõ alkalomnál használtam tampont.Írtózom a betéttõl olyan büdinek érzem magam tõle.Ha nem fáj a felhelyezés nyugodtan használd.
3 hónapos volt a lányom amikor elõsször megjött, tampont használtam, semmi bajom nem volt. Nem is hallottam hogy nem lehetne használni.
Nekem most jött meg elõször, 5 hónapos múlt a fiam. Tampont használok, és azt is fogok, mert nem szeretem a betéteket...
Nem kell várni 1 évet! Én pl: 1 alkalommal nem tudtam használni a tampont, a gátseb miatt.Bár azt mondták, hogy szülés után az elsõ mensinél célszerübb a betét.
A kérdező hozzászólása: Rákerestem, és itt a válaszolók írták sorra régebben. A neten eddig nem találtam róla infót.
Nekem a doki csak az elso mensinel nem javasolta. Akkor elvileg meg tavozhatnak nagyobb darabok, amelyekkel a tampon nem tud megbirkozni. De vagy tavozik, vagy nem. De az egy evrol en meg nem hallottam...
Mert dugulást okozhat!A betétet sem a wc-be dobják(jobb esetben!)
Most gondolj bele, ha lehuzod és eldugul , akor visszajön az egész adag és mi van ha a szülök huzzák le és feljön :) , látják hoy jó volt a gyermekük éjszakája :D
Hát pedig nem ezekért:D Egyszerû az oka: nem lehet lehúzni, mert nem süllyed el az óvszer a vízben:)
tegyél bele kavicsot mielõtt lehúzod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!