Találatok a következő kifejezésre: Miért kell hagyni (28 db)

Most gonosz leszek. Miért kell hagyni egy kisgyereknek, hogy beüljön a kocsiba, és nyomja a dudát?

Minden délután ez megy. Haza jönnek a szomszédok, és beül a kisgyerek, és nyomogatja a dudát. Tudom, hogy "jajj de sok gondod van..." de akkor is. Miért kell hagyni, hogy már kis korban a dudát nyomogassa a kocsiban ülve nap mint nap? Még ha 1x-1x játszana vele... De minden nap? Majd felnőttnek olyan lesz, aki a dudán fog feküdni, ha valamiért meg kell állni a kocsival... Miért nem lehet a gyereknek meg mondani, hogy vannak mások a köörnyéken, akik nem a dudálást szeretik hallgatni egy csöndes kertes házas övezetben? Még ha az Andrássyn nyomatná, de nem, ez egy csöndes környék.

Legjobb válasz: néma gyereknek... ha téged zavar, akkor ne nekünk mondd (mert mi úgysem tudunk mit csinálni), hanem a szomszédnak van egyébként autómániás gyerek :D de ki fogja nõni. ez pedig semmiféle módon nem vetíti elõre, hogy felnõttnek milyen autós lesz. egyszerûen élvezi, hogy hangot adhat ki valamivel, kb mintha a lábasokon zörögne

néma gyereknek... ha téged zavar, akkor ne nekünk mondd (mert mi úgysem tudunk mit csinálni), hanem a szomszédnak van egyébként autómániás gyerek :D de ki fogja nõni. ez pedig semmiféle módon nem vetíti elõre, hogy felnõttnek milyen autós lesz. egyszerûen élvezi, hogy hangot adhat ki valamivel, kb mintha a lábasokon zörögne
Anno állitólag nekem is a duda volt a kedvenc játékom, engem is engedtek, trabantunk volt 25 éve. Mégse fekszek most a dudán, sosem szoktam ledudálni senkit, pedig vezetek jópár éve. a gyereknek az csak egy játék.
Talán, ha a szomszédtól kérdeznéd...
Azért a fûnyírás meg a dudálás nem ugyanaz.Szóljál, hogy zavar engem is zavarna, én pl nem engedem a gyerekemnek, nem is értem miért kell mindent engedni.
Ez nàlunk is program férjem hazaer gyerek kifele õ" àll be" dudàl...napi program imàdja.Mèg nem szòlt èrte a szomszèd sõt màr õ is vitte be kocsival a gyerekem.Èn meg nem szòlok neki hogy miért vasàrnap 1-kor kell füvet nyirni MINDEN vasàrnap...tényleg sok bajod van :-D
Van ezer dolog, amit nem kéne hagyni a gyerekeknek, mégis hagyják a szülõk. Nem gondolnak bele, hogy mivel jár ez, pl. a te esetedben zavarja mások nyugalmát. Lehet eszükbe sem jut, hogy ez valakit zavarhat, mert õket sem zavarná, ha más gyereke csinálná. Az a megoldás, hogy odaállsz eléjük és normális hangnemben megmondod.
2 szomszéddal odébb van 2 kisfiú. Soha sem értettuk, hogy már reggel 7-kor kint szaladgálnak és visítoznak az udvaron, mi meg nem tudtunk aludni (szombat, vasárnap). Na most van egy 2, 5 éves kislányunk és nemsokára érkezik a második lányunk. Most értettuk meg, hogy ilyenek a gyerekek, mert a miénk is ezt csinálja. Nem tapaszthatom be a száját. Majd ha neked is lesz gyereked, máshogy fogod látni a dolgokat.
Az oké, hogy zavaró, de gondolom nem két órán keresztül nyomja a dudát! Vagy legalábbis én ilyet még nem láttam sehol. Apukám is beszokta ültetni a fiam a kocsijába, max. kétszer engedi, hogy dudáljon egyet és annyi. Viszont engem meg az zavar, hogy a szomszéd rendre vasárnap ebéd után nyírja a füvet a benzinessel, és nem csak 10 percig! De ez van! Elviselem, ahogy még sok mást is!
4-es vagyok erre gondoltam én is, mint a 8-as. Max 2-3x dudál de pl a fûnyíró megy kb 1 órát...de mondom nem baj mert egymás mellett élünk...
És ez a dudanyomogatás napi 5 perc vagy fél óra? Szerintem napi 5 percet még simán el lehet viselni. Hidd el, jobban jársz, mintha minden nap fél órát üvöltene, amiért nem nyomhatta meg azt a dudát háromszor. Ha sokáig csinálja, az persze más, azt elhiszem, hogy zavaró, ez jogos. De akkor is lehet kedvesen szólni, nagy valószínûséggel normálisak a szomszédaid és képesek lesznek kezelni a helyzetet. Ha meg nem normálisak, akkor meg is van a válasz a kérdésedre: azért kell hagyni minden nap annyi ideig, mert nem normálisak a szomszédaid...

Abba kell hagyni az MGB6 szedeset a terhesseg vege fele? Miert kell abbahagyni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy abba kell hagyni, mert görcsoldó, így ha szeded nem lesznek olyanok a görcseid amikor megindul(-na) a szülés, amilyennek lennie kell. De én nem vagyok kismama, biztos írnak majd tapasztaltabbak is :-)

Én úgy tudom, hogy abba kell hagyni, mert görcsoldó, így ha szeded nem lesznek olyanok a görcseid amikor megindul(-na) a szülés, amilyennek lennie kell. De én nem vagyok kismama, biztos írnak majd tapasztaltabbak is :-)
Szia.Igen abba kell hagyni mert ugye azt azért szeded hogy idõ elõtt ne legyenek görcseid méhösszehúzódásod.Na most a szülésnél meg pont ez kell .Ami nehezebben indul be ha még akkor is szeded a mgb6-ot.Kb a 36.héten szokták abba hagyni a szedését.
szia! nekem a terhességem alatt végig szednem kellett, de a doki azt mondta hogy a 35. hétig szabad, mert akkor sohasem szülök meg:)
A kérdező hozzászólása: Az utolso valaszolonak te hany hetesen szulted meg hogy abba hagytad 35 hetesen?
szia! még nem szültem meg, most vagyok a 38. héten. :)

Stodette tablettát írt fel az orvosom. Valaki elmondaná hogyan is kell a fogamzásgátlót szedni? Mellette kell óvszerrel védekezni? Miért kell 7napos szünetet hagyni? És mikor? Honnan tudhatom, hogy védve vagyok? Rendszeres lesz tőle a ciklusom?

Legjobb válasz: Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.

Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Még nem vettem meg a gyógyszert, szóval nincs elõttem a tájékoztató:) Azt még esetleg letudnád írni, hogy mikor kell a szünetet megtartani?:)
Nem bántásból kérdezem, de ezt miért nem az orvostól kérdezed, aki felírta? Õ tudja a legjobban...
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta, hogy minden benne lesz a tájékoztatóban. Csak ugye azt még nem látom.Ezért tettem fel ezt a kérdést.
Akkor valtsd ki a gyogyszert, es elotted lesz a tajekoztato. ;) Szunetet amugy levelenkent kell tartani, ami ugy fog kinezni, hogy ha megjon a menstruaciod vasarnap, elkezded szedni a tablettat. Minden este beszedsz egy szemet, es 21 nap mulva, szombaton beveszed az utolso szemet. Ekkor nem kezdesz meg egy ujat, hanem kihagysz egy hetet, es a kovetkezo het vasarnap kezded el szedni a kovetkezo levelet. Ebben a szunetben fog jelentkezni a megvonasos verzes, ami gyakorlatilag olyan, mint egy menstruacio.
Szia. Miután beszedted a 21. szemet is. Onnantól kell számolni hét naot amin nem szedsz gyógyszert. Kb. a második, harmadik gyógyszermentes napon fog megjönni. A következõ levelet pedig a 8. napon kell elkezdeni. Akkor is kezd el szedni a második levelet, ha még menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: És ha a szünetben nem jön meg?Mert még nem állt be rendszeresre :S Mondta az orvos, hogy még az elején ugyanúgy rendszertelen lesz.De ha van, ha nincs akkor is a 8.napon kezdjem el a 2.levelet?

Az óvszert meddig kell lehúzni? A pénisz tövéig? Miért van az, hogy kicsit feljebb csúszik? És az óvszer végén meg kell hagyni azt a kis helyet (vagy hogy mondjam másképp) vagy teljesen rá kell húzni a makkra?

Legjobb válasz: Igen a pénisz tövéig kell felhuzni,és hagyd ki azt a kis helyet,mert elélvezéskor oda fog gyülni az ondo...gondolkozz! Mi lenne ha nem hagyod meg? xdd

Igen a pénisz tövéig kell felhuzni, és hagyd ki azt a kis helyet, mert elélvezéskor oda fog gyülni az ondo...gondolkozz! Mi lenne ha nem hagyod meg? xdd
A kérdező hozzászólása: gondolom kifolyna..és miért van az, hogy feljebb csúszik az óvszer? (Durex classicon próbáltam), mert a méret az megfelel.
olvasd el a leírását!
A leírásban minden benne van, édes szívem. Hogy merev péniszre kell, hogy a végén lévõ tasak az ondógyûjtõ rész, estébé. Nem véletlenül mellékelik.

Miért nem lehet megmondani egyenesen, hogy "kopj le, mert nem érdekelsz"? Miért kell az embert hagyni kétségek közt vergődni?

Megismerkedtem egy sráccal a neten.Egy ideje beszélgetünk és úgy éreztem,mintha ezer éve ismernénk egymást.Nagyon sok közös volt bennünk és nagyon szerettem vele beszélgetni.Úgy éreztem lehet köztünk valami komoly.Olyan vonzalmat éreztem iránta,hogy még magam is meglepődtem.De mondtam neki,ha úgy gondolja akkor mondja meg,hogy ne ismerkedjünk és beszéljünk tovább (hosszú sztori,hogy miért.nem veszekedtünk,hanem az én családomban merült fel egy probléma,amitől megijedhetett.)Megbeszéltük,hogy délután beszélünk.De hiába írok neki,nem válaszol.Látom,hogy elolvassa az üzenteket,de nem reagál semmire.Miért csinálja ezt?Miért nem lehet megmondani,hogy nem érdeklem?Nagyon fáj,mert tényleg nagyon jól érzetem magam vele.Szerintetek?Bocsi ha zavaros a történet,de kavarognak a fejemben a gondolatok.

Legjobb válasz: Hát erre most ne idegenektõl várjál választ nem ismerjük az illetõt.

Hát erre most ne idegenektõl várjál választ nem ismerjük az illetõt.
Rá kérdeztél már, hogy õ tulajdonképpen, hogy áll hozzád?
A kérdező hozzászólása: Kölcsönös vonzalom van köztünk.
Nem az, hogy te nem érdekled, hanem a családodban felmerült az a bizonyos probléma, és õ megijedhetett. Adj neki egy kis idõt, és próbáljátok megbeszélni. 17/L

Miért nem lehet az Eu ban a mezőgazdaságot piaci alapon működni hagyni, miért kell a kvótarendszer?

Legjobb válasz: mert a zsidók nem engedik, tönkre akarják tenni Magyarországot minden okos Magyar ember tudja hogy a zsidóknak az egyetlen célja hogy tönkretegye Magyarországot

mert a zsidók nem engedik, tönkre akarják tenni Magyarországot minden okos Magyar ember tudja hogy a zsidóknak az egyetlen célja hogy tönkretegye Magyarországot
Mert akkor nem tudnák ránk sózni a szarjaik.
Hogy leszorítsák a konkurenciát és hogy a sz*rokat, amiket az adott országban az ottaniak nem ennének meg, pl., el tudják sózni. Mikor kit és kinek.
Nem írnak, csak a szokásukhoz híven lepontoznak mindenkit. Meg meg töröltetik a kommenteket... Pl. Az enyémet is töröltette valamelyik. Elég gerincetel húzás, de ezzel bizonyítják be, hogy nekünk van igazunk. :-)
Az elsõt annyival kiegészíteném, hogy a konkurencia meggyengítése végett. Mert ugye Magyarország mindig is mezõgazdaságból tartotta fenn önmagát...
ma 20:55 Vigyázz, mert ezzel megsérted "madárkámat". Bár õ se kivétel.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok hogy az Eu fanok írnak e majd. Illetve van még egy nagyon fontos dolog, ami a kérdéssel kapcsolatos de 1000 bõl egy véli felfedezni az összefüggéseit. Hiszen a mezõgazdasági kvótarendszernek az iparhoz is köze van.
Szétcseszték a mezõgazdaságunkat!
Cáfoljatok meg, de én úgy tudom, hogy jelenleg csak tej- és cukorrépakvóta van érvényben, minden más szabadon termeszthetõ. Ez azért a mezõgazdaság csak kis részét teszi ki. Ezt hogy értitek, hogy a mezõgazdaság tönkrement? Nagybátyám termelõ, és irigylésre méltóan megél belõle. Persze itt is vannak sokan, akik tönkrementek, de vesztesek mindenhol vannak.
Akik lepontozósdit játszanak, nem igazán veszik észre, hogy az EU alapító tagjain kívül mindegyik más tagország ráb*szott, csak más-más mértékben.

A magne B6-ot milyen tünetekre ajánlják? Miért mondják, hogy a terhesség utolsó heteiben abba kell hagyni?

Legjobb válasz: Izomgörcsökre (úgy a méh görcsire mint a láb - vádli- görcsökre is. Én nem kaptam magyarázatot arra hogy miért hagyjam abba azt mondta a doki barátian hogy csak! de akkor már két hete nem szedtem amúgyse.

Izomgörcsökre (úgy a méh görcsire mint a láb - vádli- görcsökre is. Én nem kaptam magyarázatot arra hogy miért hagyjam abba azt mondta a doki barátian hogy csak! de akkor már két hete nem szedtem amúgyse.
ja és 34 hetes vok és már 24hetesen bekerültem kúrára.
AKinek keményedik a hasa, annak adják.én magnesii citricit szedek 3*2t, de csak azért mert nekem infúziós kúrám is volt.általában a 36.hétig kell szedni, mivel elméletileg gátolja a méhösszahúzódásokat és 36 után már azok is kellenek.de nekem azt mondta a doki, h szedjem végig.igaz nekem már 1 hónapja vannak jóslóim is, ugyhogy ennyit a méhösszehúzódásgátlásról.de azért jó, h szedem és a babának is.
A Magne B6 izomlazító, ezért ajánlják szedni. A terhesség végén azért kell abbahagyni, mert akkor már nem jó ha ellazítja az izmokat. Állítólag kevésbé éreznéd meg a fájásokat, ami nem jó.

Miért érzem magam rosszul, ha arra gondolok, el kell majd költöznöm Magyarországról, vagy fel kell hagynom minden magyar dologgal?

Máshogy nem tudtam megfogalmazni a kérdést. Ha arra gondolok, vagy úgy élek, hogy arra gondolok, hogy Magyarország fel fog lendülni, illetve magyar termékeket vásárolok, magyar előadókat hallgatok, magyar írókat olvasok, akkor valahogy sokkal jobban érzem magam. Úgy érzem, jó irányba halad az életem, nem stresszelek, hanem élvezem a napokat. Viszont ha arra gondolok, hogy egyszer el kell költöznöm, vagy hogy nem tudom megvenni a magyar kézműves termékeket, mert olyan drágák, vagy nem hallgatok sok ideig magyar zenét, mert nem találok közte vidámat, könyvekben szintén, teljesen összezavarodok. Fura nekem valamiért, hogy idegen dolgok közt kell keresgélnem, idegen dolgokon kell gondolkoznom. Itt nem arról van szó, hogy "nacionalista" vagyok. Azért írtam idézőjelbe, mert nem is tudom mit jelent, csak ezt a szót szokták használni. De én sose foglalkoztam ilyen dolgokkal, csak egyszerűen élek. Szóval ez nem bezárkózás az idegen kultúráktól, mert engem érdekel a legtöbb nép kultúrája, de azt mégsem érzem magaménak, és nem is fogom szerintem soha, mivel magyar vagyok. Szóval nem tudom mi ez, de mostanában teljesen összezavarodok, és nem tudok stabilan gondolni a jövőmre, de a jelenemre sem.

Legjobb válasz: Mert szereted a hazádat. Ez természetes dolog, még ha sok barom nácinak is bélyegez emiatt.

Mert szereted a hazádat. Ez természetes dolog, még ha sok barom nácinak is bélyegez emiatt.
Hát akkor ne költözz el Magyarországról, ilyen egyszerû. :)
Ez tényleg egyszerû, ne költözz el, ha te itt érzed jól magad, és bejön itt az élet :) Én a külföldi zenéktõl, szerzõktõl, termékektõl nem érzem úgy, hogy "idegen" dolgok között kell keresgélnem, nekem ez nem idegen, emberek õk is, én is, csak más a nyelvünk, de semmivel sem idegenebb nekem egy külföldi jóskapista, mint a szomszéd városban lakó jóskapista, hiszen egyiket sem ismerem :)

Most lehet utálni, és szídni, de a lótrágyát miért kell ott hagyni az út közepén?

Nem értem. Jó, a lovas nem látja mikor potyogtat a ló. Ezt aláírom. De azt nem vágom, hogy miért kell ott hagyni az út közepén a lótrágyát. Ha a kutya oda végzi valahova a dolgát, mindenki szídja a kutya gazdáját, sőt utána szólnak, sőt megbüntetik. A lovast vajon szídják, hogy valakinek a háza elé, ahogy kiáll a kocsival belegurul? Mentem egy főldúton, de nem erdőben, családi kertes ház. Járda nincs, kénytelen az ember az úton menni. Erre ott egy rohadt nagy lókupac már 5 napja. Elvileg elszárad, de mikor? Az eső se mosta el. Nem mondom, hogy a lovas vigyen egy zsákot magával, de nme lehet azt a lovat valahova a pusztába sz*r*tni? Ha a kutyát ki tudják vinni a lakásban tartók kint piszkítani, a lovat nem tudnák a lovarda mellé sz*r*tni?

Legjobb válasz: A ló nem tartogatja, akkor trágyázik amikor épp kell neki. Nem lehet szabályozni. Nem hinném hogy ha neked kéne terepen leszállnod, a lábaddal odébb rugdosnod, majd sz*ros lábbal visszaszállnod a lóra, akkor is azt gondolnád hogy ez a helyes eljárás. Ha téged zavar, rakd arrébb te.Ha vidéken laksz, akkor ezt viseld el.

egyrészt a lótrágya a kutyasz*rral ellentétben nem büdös (csak gondolj bele, széna, zab, lótáp, répa, alma van benne és most hasonlítsd össze a kutya étrendjével) másrészt a lónak nem mondhatod meg hogy mikor hova trágyázzon. ha ennyire zavar van két kezed összeszedheted nyugodtan. csak annyit vegyél még figyelembe, hogy a kutyasz*rral nem trágyáznak, a lóéval viszont igen ;) melyik a jobb? :)
A ló nem tartogatja, akkor trágyázik amikor épp kell neki. Nem lehet szabályozni. Nem hinném hogy ha neked kéne terepen leszállnod, a lábaddal odébb rugdosnod, majd sz*ros lábbal visszaszállnod a lóra, akkor is azt gondolnád hogy ez a helyes eljárás. Ha téged zavar, rakd arrébb te.Ha vidéken laksz, akkor ezt viseld el.
Inkább szedd össze, vidd a kertbe, mert jót tesz a növényeknek :)
A ló egy egyszerû terep alatt akár 3-4× is trágyázhat - én nem fogok magammal vinni lovaglás közben (!) 3-5 adagnyi szart gyakorlatilag. Eleve hova teszem? Fogom a kezemben az illatos zsákot, amitõl a ló eleve fél, és egy kiképzése elején járó lónál ráadásul nem is feltétlenül életbiztosítás, ha egy kezem marad a szárkezelésre. Mert ugye, nem minden nyeregre lehet megfelelõen rögzíteni egy ilyen zsákot, eleve nem is biztos, hogy a terep alkalmával 3-5× le akarnék szállni trágyázni, amit eleve mivel szedjek össze... Két kézzel nem fogom, utána meg visszaszállni a lóra. Lábbal odébb rugdalni lehetne, utána azzal érjek a lóhoz, egyfelõl, másfelõl a bõr cipõ baromira fog örülni neki, meg utána a tisztogatásnak. Ráadásul a ló nem olyan, mint a kutya, nem úgy mûködik, hogy befarolok a ház elé, és megpaskolom, hogy most szarj, célzottan ide akarlak szaratni. Ahol rájön, ott pottyant, viszont a lótrágya az egyik létezõ legjobb természetes trágya, nyugodtan vidd be kertbe, stb, hasznos lesz, kicsit be kell forgatni a földbe. Másfelõl, ha a lovas házak közt közlekedik, annak jellemzõen oka van, de ha van más, használható útvonal, megkérheted, hogy közlekedjenek arra, amennyiben az nem lakott környék. Egyébként egyetértek azzal, hogy ez majd akkor legyen valóban súlyos kérdés, amikor nem vastag halmokban áll a csikk, koszos zsepi és óvszer mindenfelé... Mikor az ember is megtanulja a maga szemetét a helyére tenni, akkor kezdjünk el az állatok terén nézelõdni. Lópelenkát hátas lóra pedig nem olyan egyszerû tenni, mint egy igásra.
Tisztelt szarellenes higiéniai felelõs! Azt nem lehet szabályozni, mikor akar szarni, nincs még gomb rajta, amivel lehetne állítani, de ígérem mérnökeink már dolgoznak a problémán, mielõbb megoldást találnak a problémára. Rövid határidõn belül minden lovon lesz egy "szar DELETE" GOMB, és idõ elõtt törölni fogja rendszerbõl kifele tartó fájlokat. Így egy autó sem gurul majd bele! Tisztelettel: nyihaha gyárból a körzeti megbízott, aki elhízott.
Akkor fogok elkezdeni ezen gondolkodni, amikor nem lesznek eldobált csikkek a buszmegállóban, nem sodorja a szél a szétdobált szemetet az utcán és hasonlók. De ha téged ennyire zavar, szedd föl.
Ha nem tetszik szedd fel. Nagyon ráérsz úgyis.
lényegtelem mit írsz, mennyire részletesen magyarázod el neki. Úgyis van egy álláspontja, ami megdönthetetlen. Ez nem kérdés, csak a véleményét akarja kikiabálni . Legalább a viccet ne rontanád el, nem kell mindig ilyen savanyúnak lenni. Úgysem fog igazat adni PONT
De nagy gondok...
nem fogok lapáttal a kezemben lovagolni xd
Szerintem te is valami városi kis fruska lehetsz, aki most nem tudja feldolgozni, hogy élnek normális emberek is. Nevetséges emberek élnek :)
A legjobban akkor jársz el, ha fölszeded és a kertebe a kedvenc virágjaid tövére kiszórod...csodákat tud mûvelni, nem úgy mint a kutyagumi. Nálunk a futórózsa egy kis lókakitól akkorára nõt hogy nem gyõztük visszavágni. Rájöttek erre a szomszédok, is mert õk szinte ölre mennek egy halom gõzölgõ lócitromért :-) Szóval a lényeg, mivel a ló növényevõ állat ezért az ürüléke kis idõ alatt szétporlad és az egyik legjobb trágya lesz belõle...ellentétben a húsevõ állatokéval akik kakija még hónapok után is az utcán díszeleg és kiéget mindent.
TUDOD MIT A LOVAS HAZAÉRKEZTIK LENYERGEL BESZÁLL A KOCSIBA ELÕTTE KERES EGY LAPÁTOT BETESZI A CSOMAGTARTÓBA ELINDUL FELFEDEZNI VAJON HOL POTTYANTOTT A LOVA FELSZEDI AZ ÚT KÖZEPÉRÕL MAJD BEHAJÍTJHA AZ UDVARODBA NA EZT TESZEM MAJD:) UGYANIS NEM HINNÉM HOGY AZ ÚT KÖZEPÉN TÉGED ZAVAR AZ A LÓSZAR MERT NEM BÜDÖS ÉS NEMHISZEM HOGY BELELÉPNÉL :)
FOGSZ EGY LAPÁTOT ÉS SZÉPEN FÉLRE TESZED..NEHÉZ?
Kár komolyan venni ezt a kérdést. Csak egy unatkozó kiskamasz...majd csak kezdõdik az iskola és nem ér rá ennyire.

Amikor új telefont vesz az ember miért kell először tökre lemeríteni aztán hagyni jó sokáig töltőn?

Leg is nekem mindenki ezt mondja h így kell.Hogy ha veszel új telefont akk lekell meríteni teljesen majd kikapcsolt állapotban maxra feltölteni...

Legjobb válasz: Nem kell, ez a nikkel-kadmium aksik korból fennmaradt legenda.

Nem kell, ez a nikkel-kadmium aksik korból fennmaradt legenda.
Elõzõt megerõsítem, évek óta nem kell már (amióta li-ion aksik vannak a telefonokba). Megveszed a telefont, és rögtön lehet használni, mintha már meglett volna régóta. A lényeg, hogy ne hagyd lemerülni.
Egyébként a régi aksikat így kellett formázni.
Nem kell.Sõt...NE hagyd lemerülni.Mindig olyan 20% környékén tedd föl töltõre ha pedig eléri a 100-at vedd le.Ennyi.Ki se kell kapcsolni.Nem kell trükközni.Csak a telefonos üzletekben még mindenki le van maradva 15 évet.
A kérdező hozzászólása: Sokat jáccok am de az normális h a nap nagyrészét töltõn van a telóm?xD töltés nélkül 100%-ról úgy 6órát bír ki persze folyamatos játékkal...2500mA
Telefont vettél, nem játékkonzolt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!