Találatok a következő kifejezésre: Miért kell az országnak a sok (4 db)

Miért kell ennek az országnak a sok cigány sztár?

Gy?zike rohadt ég?! Szinvonaltalan, primitív...

Legjobb válasz: Nekem ugyan egy sztár sem kell, aki attól sztár, hogy szerepelt a TV-ben, legyen az cigány vagy magyar. Szerencsére van távirányítóm, és átkapcsolok máshova, ha nem tetszik amit látok. Gyõzike, Fekete Pákó, Kiszel Tünde ezeket már látni se bírom. Ott a probléma, hogy a nézettséget úgy mérik, hogy x darab emberhez kivisznek egy ketyerét, az regisztrálja, hogy mit néznek a TV-ben. És ha csupa Gyõzike Show rajongóból áll a tesztcsoport, akkor azt hiszik, hogy az kell a népnek. Sajna nemcsak a Gyõzike a színvonaltalan, primitív 90 százalékban ilyenek a kereskedelmi adók mûsorai.

Nekem ugyan egy sztár sem kell, aki attól sztár, hogy szerepelt a TV-ben, legyen az cigány vagy magyar. Szerencsére van távirányítóm, és átkapcsolok máshova, ha nem tetszik amit látok. Gyõzike, Fekete Pákó, Kiszel Tünde ezeket már látni se bírom. Ott a probléma, hogy a nézettséget úgy mérik, hogy x darab emberhez kivisznek egy ketyerét, az regisztrálja, hogy mit néznek a TV-ben. És ha csupa Gyõzike Show rajongóból áll a tesztcsoport, akkor azt hiszik, hogy az kell a népnek. Sajna nemcsak a Gyõzike a színvonaltalan, primitív 90 százalékban ilyenek a kereskedelmi adók mûsorai.
Ezért kell spektrumot, discoveryt vagy national geographicot nézni. Ha horrorra/thillerre vágyom, akkor meg az M1-en megnézem a híradót és ennyi.
4. válaszadó: Épp most áll a bál az AGB Nielsennel, hogy kamu nézettségi adatokat adtak ki. Fõként ezért is szûnik meg a Gyõzike. (Ugyanis negyedannyian se nézték az adást, viszont a reklámidõ méregdrágán adták... Nem csak a Gyõzikérõl voltak hamis adatok, hanem más mûsorokról is.) Egyébként pontosan azért, mert cigányok. Nagyon okos emberek kitalálták néhány éve, hogy igencsak alulreprezentáltak a cigányok a magyar médiában, és ezen változtatni kell. (Szerintem talán még állami támogatást is kapnak a csatornák utánuk. Egyébként azt tudtátok, hogy a Fókusz KÖZSZOLGÁLATI mûsor, és mint olyan kap támogatást is?) Az, hogy kutyát nem érdekel, meg rühellik õket, senkit sem érdekel. Viszont ha nincsenek tv-ben, akkor jön a Kolompár Orbán, és leugatja mindenki "rasszista" fejét.
A gyõzike showt azért nézik sokan, mint amiért a maunikát! Arra gondolnak közben: lám-lám, már ez is gond? Nekem sokkal nagyobb gondjaim vannak, mégse nyavalygok! Nézd csak! Ez sokkal szánalmasabb/szerencsétlenebb/bénább mint én! Ettõl boldogabbnak érzik magukat!
Gyõzikét azért nézik az emberek mert este 9kor amikor vetítik már senki nem szeretne gondolkopdni, csak röhögni a suta barmán..... Az, hogy miért kellenek a cigány "sztárok"? Kérdem én, miért akar a rendõrség és a tûzoltóság cigányokat toborozni???Mintha már mi magyarok szeretnénk nekik megfelelni.Hisz, hogyha megnézed sokkal több joguk van mint nekünk, és sokkal több segély és mindenféle juttatást kap szeeeegény népség.A magyar meg dögöljön bele a munkába, hogy a sok ingyenélõ fel tudja építeni a házát belõle.Hajrá M.O.
Konkrétan nem Gyõzirõl írtam.Számomra õ nem sztár.Ha már konkrét személyt szeretnél látni akkor pl nézd meg Bango Margitot.Sokan csak vágynak ilyen hangra.A romáknak a vérében van a zene.
errõl csak annyit hogy gyõzike akárhogy is látszik csak rászinlel a showba mivel ez a feladata, ezért kapja a milliókat, te meg elmaradinak nézed, de a magához való esze mégis megvan, hiszen annyi pénze van h nem tudja hova rakni, a pénz megteremtéséhez is ész kell... és látjátok mégis cigány, elõbbre van mint a sok rasszista egybetéve
Szerintem nem több a cigány sztár mint a magyar!Zeneileg különben sokkal muzikálisabbak a cigányok, ez tény! (egy magyar anya)
azok is jok pedig! Nem kell lenézni õket, van amelyik normálisabb , mint bárelyik magyar ember!! Meg igényesebbek is, meg sok minden más is !!! Kellenek õk is az országnak, mint bárki más sztár!!! Ne feledd!? Ne itélkezz még nem ismered õket !!!
A kérdező hozzászólása: Vki azt írta, h a cigányok jó zenészek, hát pont Gyõzõ egy nagy SZAR!
Hát, ebbõl az ismeretségbõl inkább nem kérnék köszi.
A kérdező hozzászólása: Én sem! Válogathatnék azthiszem amíg rátalálok egy normálisra...
Azért a Gyõzike showban is voltak elég durva dolgok, amivel szerintem alázzák a cigányokat, és erõsítik az elõítéleteket.Pl.GyõzIKE problémamegoldo-képessége nem nagyon fejlett, és eleve a viselkedése alpárias.Utálom egyébként a mûsort, bár olyan nagyon nem nézem a tévét.
számomra az az érdekes, hogy mindenki utálja meg nem nézi, és mindenki napra kész a gyõzike balhékból...ez az igazán elgondolkodtató!!!én sem tartom egy lángésznek, de legalább nem tagadom le ha nézem a mûsort
Én sose néztem meg még egyetlen részt se, viszont állandóan ezt reklázmozzák, fókuszban is róla van szó, az újságokban is, szóval lehetetlen nem tudni 1-2 dolgot róla.
Most azokhoz szólna kérdésem, akik szokták nézni a mûsort: Gyõzi testvére, Zsolti tényleg ennyire "buta "finoman szólva" vagy az is csak színészet? Egyébként én szoktam nézni gyõzikét, nem tagadom, de már lassan ott tartunk, hogy szüleim eltiltanak az esti tévézéstõl, mert õk ki nem állhatják, én se szeretem, de tetszik, ahogy égeti magát.
Nem az a kérdés hogy miért, hanem hogy milyen.Sok 'sztár', legyen az cigány/roma/ vagy magyar, összeségében 80%-uk zeneileg értékelhetetlen, mínõsíthetetlen.Ezek a kereskedelem végtermékei.Az igazi értéket nyújtó zenészek vagy muzsikusok álltalában nem sztárok.Nem elégítik ki a fiatalabb, vagy az igénytelen vevõt, halgatót. Értékeket adó zenészek alladt értek:Jazz zenészeket, szakmailag profi, vagy profi szinten mûkõdõ bár, vendéglátos zenészeket, muzsikusok, akik az országnak dicsõséget hoznak már közel 250 éve ezek a cigány zenészek /nem az autentikus kanna, gitárok, kanál, felállás/és a most elektronikus megfelelõit /amit most mulatósként ismernek. Hanem a cimbalom, brácsa hegedûk, nagybõgõ stb... Gyõzike pedig távolról sem zenész, inkább tv bohóc.
Figyelj csak nem kell minden cigány embert egy kalap alá venni! Mert ez a baj az országban is! Konkrét cigány sztár kell nézd meg Mága Zoltánt! Egy értelmes, inteligens, úri ember!!!! Gyõzike meg így keresi meg a pénzét, ne mondd már am. hogy te havi 2-3 millióért nem égetnéd le magad? Meg hát õ alapjában ilyen nem kell ezért elitélni!!! Neki így sikerült a hírnév másnak vetkõzésel, a harmadiknak pornográfiával stb.... Hát ez van! De én inkább hülye lennék minthogy ezt a kettõt csináljam!!!! na szisztok
Viktor miért nem fektet be egy élhetõbb országba?
Én vállalnám, hogy rosszabbul éljek egy ideig egy erõs hadseregért cserébe. Ami most van az szégyen persze nem a katonák szégyene, hanem Viktoré és korábbi miniszterelnököké. Nem tudnak minket megvédeni, ha kell. Aki meg azt gondolja, hogy majd a NATO stb. azoknak eszébe juthatna, hogy õk ezt nem ingyen teszik. Az pedig nem biztos, hogy NATO pár évtized úlva is lesz, olyan évszázad meg még nem volt, hogy ne lett volna valami háború.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Uhhm, a kérdés valóban adott, ezért azt javaslom, hogy ugorj vissza a kérdésre, és olvasd el hogyan hangzott. Segítek: "Viktor miért nem fektet bele egy normális haderõbe?". Nem az volt a kérdés hogy: "Szerinted jó lenne e, ha emelnék a hadsereg létszámát?" "Szerinted megoldható-e a hadsereg szinvonalának növelése úgy, hogy az adófizetõkre nem hárul többletthere?" "Milyen megoldásokkal látod megoldhatonak a haderõfejlesztést?" "Szeretnéd-e ha Magyarországnak komolyabb hadereje lenne?" stb. Szóval írogathatsz arról, hogy neked nem tetszik, meg jó lenne ha így lenne, meg nem jól csinálják, de ezt nem kérdezte senki, meg totál irreleváns. Én is szeretném ha jobban csinálják. De ezt nem írom le összevissza minden fórumba, mert attól nem lesz semmivel se jobb és semmi se fog változni.
Te beszéled a semmit még mindig. A kérdés adott. Te pedig azt állitod hogy csak az adók emelésével lehetne ezt megoldani. Ez talán igy van talán nem. Én erre írtam hogy amikor anno a honvédség költségvetését levitték akkor sem változott semmit az adóteher, csak másra ment el. Lehet kötekedni és belekötni mindenbe azonban attól hogy a honvédség költségvetését emelnék annyira hogy egy minimálisan értelmes fegyverkezésünk legyen téged EGYÁLTALÁN NEM érintene. Legalábbis nem olyan módon hogy te azt észrevedd... A probléma itt az hogy minden másra elfogadjátok az adókat mert az rendben van, viszont ha a honvédségbe menne a pénz egy része akkor fel lennél háborodva hogy ERRE MEGY EL AZ ADÓM ERRE??? De arra 1 szót nem szól senki hogy a 4-es metró 10 év alatt készült el és mennyi pénzt megevett.. Mindennek köze van mindenhez..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ki beszéli a semmit? Ne viccelj már! A srác kérdezett valamit. Erre válaszoltam. Természetesen senki se fog egy fillérrel se többet költeni a honvédségre, ha ehhez emelni kell az adókat meg a közkiadásokat csökkenteni, mert iszonyat népszerûtlen döntés lenne. Te most elkezdesz arról beszélni, hogy amúgy is sokat fizetünk stb. De errõl mi értelme beszélni? Hogy függ össze a kérdéssel? Kérdezte itt valaki azt, hogy jó lenne e, ha hatékonyabban tudnák az adóbefizetéseinkkel gazdálkodni, és úgy emelni a honvédség színvonalát, hogy állampolgárként más területen nem szembesülök visszaeséssel? Nem kérdezte senki. Nem is lenne értelme, mert egyértelmû igen a válasz minden épeszû részérõl. De akkor most te mire válaszolsz, vagy mire reagálsz? Netán te tudsz ennek kivitelezésére megoldást, kormányzati szakember vagy aki tud ezért tenni? Akkor meg kérlek ne itt írogass, hanem uccu neki és tegyél érte! Ha meg nem akkor újra az iromány elején levõ kérdést ismételhetem: Ki beszéli a semmit?
Még mindig a semmit beszéled. Az adó nõ, és nõni is fog folyamatosan. Minimálisan vennéd észre azt hogy a honvédség fejlesztése miatt nõne az adó. És honnan gondolom/tudom ezt? Mert a legutóbbi nagy honvédségi reformoknál sem lehetett észrevenni olyan mértékben ahogy te elmondod. Persze ha akarják akkor észrevesszük és megterhelnek rendesen. De ha akarják eltudják úgy osztani hogy ne terhelje meg ez a népet. DE ígyis úgyis nõni fog az adó minden hülyeség miatt, és úgysem lesz honvédségi fejlesztés szóval felesleges is vitázni.
De én nem ezt kérdeztem a 2. kérdésben. Az, hogy az adónkat nem hatékonyan használják fel más kérdés, és itt adottság. A kérdés továbbra is az, hogy akad e olyan ember, aki feltenné a kezét, hogy õ bizony fizetne több adót, csak azért, hogy fejlesszék a hadseregünket? Akár innen is, van e olyan, akár a #10 és vagy #11-es hozzászóló, aki ÖNKÉNT vállalná, hogy mostantól az szja kulcsa 16% helyett 25%-ra emelkedik. Persze tudom, sok az adócsaló és az eltartott aki egy fillért se fizet, szóval úgy kérdezem inkább, hogy ki fizetne önként be egy alapba (pl. nevezzük magyar honvédség fejlesztésért alap) minden évben 150eFt-ot mostantól? Kezeket fel!
Mert egy normális haderõ irdatlan pénzekbe kerül. Belerokkanna a gazdaság. Aki meg a sorkatonasággal példálózik, hát az minden volt, csak normális nem...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha nemis 8 legalább 2 millióan biztosan vagyunk.. :) Egyébként meg az adód igyis úgyis elmegy minden sz*rra De csak hogy az elvakult gondolkozást máshogyan nézzük: 2004ben megszûnt a sorkötelezettség igaz? 200.000 sorozottból lett 24.000 hivatásos. Tehát nagymértékben csökkennie kellett volna az adóknak nem? Illetve a több ezres harckocsiállományból, vadászgépekbõl, helikopterekbõl mostanra alig 10-20as nagyságrend lett. Ergo: Jobban kellene élnünk mert a honvédségtõl hatalmas pénzeket vontak meg igaz? Így történt? Kevesebb adót fizettek? Mert én 2004 óta inkább többet fizetek nem kevesebbet. Fel kellene ébredni és nem elvakultan "az a mi adónkból lenne" Típusú gondolkozás módot erõltetni. A véleményem azonban az hogy az emberek 70%-a akkor sem menne katonának MO-n ha nem 108.000ft bruttót hanem 160.000 bruttót keresne. Az emberek nagyrésze lusta, és nincs meg az a fajta nemzetszeretet mint az USA-ban. (De miért is lenne több száz éve csak lábtörlõk vagyunk)
"Szerinted rajtad kívül ebben az országban hányan szeretnének inkább "normális hadsereget", hogy még több adót vonjanak el, illetve csökkentsék a többi állami kiadásokat, szolgáltatásokat?" Nyolc millióra tippelek.
Mert ostoba.
Hát akkor igen gyorsan elszégyellném magam a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Már elmúltam 30
A kérdezõ egy naiv kistini. A seregben mindig van munka? Igen, és kinek a pénzén, drágám? Csak nem az adófizetõkén mossák a padlót a fókával a drága bakák? A nemzetközi harcok szerinted csak úgy vannak? Ott egymásnak fizetnek a támadók, hogy kicsit harcolgathassanak? Majd kinövöd ezt 18 éves korodra.
Uniós pénzbõl nem támogatnak semmit. És amúgy szerinted aki a honvédségnél dolgozik, annak honnan jön a fizetése? Nyomtatják a HM pincéjében, vagy mi?
És utána mit kezdünk a "normális haderõvel" ?? Háborúzunk egy jót? Inkább ülj vissza a lövöldözõs játékodhoz...
A kérdező hozzászólása: 2-es Lehet hogy pár évig, még rosszabbul élnénk, de mint mondtam aki nem talál munkát az megy a seregbe. Ott nem kell aggódni hogy mikor lakoltatnak ki mert be buktad a munkádat, Amerikában nyilatkozták a tengerészetnél hogy tömegével mennek a fiatalok, mert a csavargásnál még ez is jobb. Nem utolsó sorban, hosszabb távon kifizetõdõ lenne, hisz támogatnák a harcászatot Uniós pénzbõl is.
Szerinted rajtad kívül ebben az országban hányan szeretnének inkább "normális hadsereget", hogy még több adót vonjanak el, illetve csökkentsék a többi állami kiadásokat, szolgáltatásokat?
Nos, kedves 30 éves elmúlt "úr"! A nemzetközi harcokra érdemes minél kevesebb pénzt fordítani, hisz az nem kifizetõdõ. Csak a NATO-kötelezettségeinket teljesítjük, amikor odaküldünk néhány száz katonát, majd kivonjuk õket egy halál után. A britek gazdaságilag messze felettünk vannak, ne példálózz már velük! Az meg egy dolog, hogy szeretik megmutatni az erejüket. Amúgy meg mi is ott vagyunk. A munkanélküliek: egy része nem menne el, tudom, ez egy kis százalék, de azért számít. Másik részének fizetése 100%-ban az adóból menne, ami igen, nem fog csökkenni sohasem. És azért nem fektet bele, mert most a kampányra kell a pénz, és ebben más párt sem különb.

Miért kell az útlevélnek sok országban a hazautazástól számitott 6 hónapig érvényesnek lennie?

miért jó ez h pont 6 hónapig legyen érvényes?mér pont 6?:)

Legjobb válasz: hogy hazatudj jönni te észkombány!

hogy hazatudj jönni te észkombány!

Szerintetek miért van az, hogy ameddig nagyon sok országban a melegfelvonulást fiesztának tekintik az emberek, kevés ellentüntetővel, addig Magyarországon rendszeres a verekedés, és hatalmas rendőri felügyelet kell?

Ne értsetek félre, én betiltatnám a felvonulást, a szexualitás mindenki magánügye kellene, hogy legyen, nem értek egyet ennek a felvonulásnak a szerepével. Ellenben engem nem zavar, nem érzek késztetést, hogy kimenjek üvöltözni hogy mocskos b*zik, vagy nekiálljak verekedni. Hallottam róla, hogy minden országban van melegfelvonulás, és az országok nagyrészében ez általában nyugodt, vagy csak kisebb fennakadások keretében történik. Akkor itt Magyarországon miért van ez a hatalmas, kényszeres gyűlölet?

Legjobb válasz: Mert ilyenek a magyarok. Nem csak az ellentüntetõk, de a felvonulók is.

Mert ilyenek a magyarok. Nem csak az ellentüntetõk, de a felvonulók is.
más az erkölcsi felfogásunk talán mert kisebbek vagyunk pl a gazdaságilag fejlettebb nagyobb államokban egymás hegyén vannak p a bordéházak is, az utcán nem lehet végigmenni úgy, hogy egy csajtól ne kérdezzék meg minimum hárman merre tart, honnan jött, ha meg leül egyedül egy parkba akkor aztán végképp ki van téve minden jöttmentnek. szóval más államokban a szexualitás egyenlõ azzal, hogy mindent szabad, minden természetes, minden nõ megvehetõ még ha nem is teljes egészében nõ az a nõ, akkor is mi van? semmi.
A kérdező hozzászólása: Persze, ezért is írtam, egyik félt sem akarom védeni. Csak számomra olyan furcsa, hogy máshol ha az embert érdekli ez az egész tüntetés, elmegy, és valamilyen furcsa módon bulinak, rendezvénynek tekinti az egészet, ha pedig nem érdekli, akkor úgy is tesz, nem megy el, nem nézi a tévében, és otthon szitkozódik, vagy a neten, stb.. De hogy a nemtetszését úgy mutassa ki hogy képes órákon át üvöltözni, meg verekedni, hát..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!