Találatok a következő kifejezésre: Miért kell az országnak a sok (3 db)

Miért kell ennek az országnak a sok cigány sztár?

Gy?zike rohadt ég?! Szinvonaltalan, primitív...

Legjobb válasz: Nekem ugyan egy sztár sem kell, aki attól sztár, hogy szerepelt a TV-ben, legyen az cigány vagy magyar. Szerencsére van távirányítóm, és átkapcsolok máshova, ha nem tetszik amit látok. Gyõzike, Fekete Pákó, Kiszel Tünde ezeket már látni se bírom. Ott a probléma, hogy a nézettséget úgy mérik, hogy x darab emberhez kivisznek egy ketyerét, az regisztrálja, hogy mit néznek a TV-ben. És ha csupa Gyõzike Show rajongóból áll a tesztcsoport, akkor azt hiszik, hogy az kell a népnek. Sajna nemcsak a Gyõzike a színvonaltalan, primitív 90 százalékban ilyenek a kereskedelmi adók mûsorai.

Nekem ugyan egy sztár sem kell, aki attól sztár, hogy szerepelt a TV-ben, legyen az cigány vagy magyar. Szerencsére van távirányítóm, és átkapcsolok máshova, ha nem tetszik amit látok. Gyõzike, Fekete Pákó, Kiszel Tünde ezeket már látni se bírom. Ott a probléma, hogy a nézettséget úgy mérik, hogy x darab emberhez kivisznek egy ketyerét, az regisztrálja, hogy mit néznek a TV-ben. És ha csupa Gyõzike Show rajongóból áll a tesztcsoport, akkor azt hiszik, hogy az kell a népnek. Sajna nemcsak a Gyõzike a színvonaltalan, primitív 90 százalékban ilyenek a kereskedelmi adók mûsorai.
Ezért kell spektrumot, discoveryt vagy national geographicot nézni. Ha horrorra/thillerre vágyom, akkor meg az M1-en megnézem a híradót és ennyi.
4. válaszadó: Épp most áll a bál az AGB Nielsennel, hogy kamu nézettségi adatokat adtak ki. Fõként ezért is szûnik meg a Gyõzike. (Ugyanis negyedannyian se nézték az adást, viszont a reklámidõ méregdrágán adták... Nem csak a Gyõzikérõl voltak hamis adatok, hanem más mûsorokról is.) Egyébként pontosan azért, mert cigányok. Nagyon okos emberek kitalálták néhány éve, hogy igencsak alulreprezentáltak a cigányok a magyar médiában, és ezen változtatni kell. (Szerintem talán még állami támogatást is kapnak a csatornák utánuk. Egyébként azt tudtátok, hogy a Fókusz KÖZSZOLGÁLATI mûsor, és mint olyan kap támogatást is?) Az, hogy kutyát nem érdekel, meg rühellik õket, senkit sem érdekel. Viszont ha nincsenek tv-ben, akkor jön a Kolompár Orbán, és leugatja mindenki "rasszista" fejét.
A gyõzike showt azért nézik sokan, mint amiért a maunikát! Arra gondolnak közben: lám-lám, már ez is gond? Nekem sokkal nagyobb gondjaim vannak, mégse nyavalygok! Nézd csak! Ez sokkal szánalmasabb/szerencsétlenebb/bénább mint én! Ettõl boldogabbnak érzik magukat!
Gyõzikét azért nézik az emberek mert este 9kor amikor vetítik már senki nem szeretne gondolkopdni, csak röhögni a suta barmán..... Az, hogy miért kellenek a cigány "sztárok"? Kérdem én, miért akar a rendõrség és a tûzoltóság cigányokat toborozni???Mintha már mi magyarok szeretnénk nekik megfelelni.Hisz, hogyha megnézed sokkal több joguk van mint nekünk, és sokkal több segély és mindenféle juttatást kap szeeeegény népség.A magyar meg dögöljön bele a munkába, hogy a sok ingyenélõ fel tudja építeni a házát belõle.Hajrá M.O.
Konkrétan nem Gyõzirõl írtam.Számomra õ nem sztár.Ha már konkrét személyt szeretnél látni akkor pl nézd meg Bango Margitot.Sokan csak vágynak ilyen hangra.A romáknak a vérében van a zene.
errõl csak annyit hogy gyõzike akárhogy is látszik csak rászinlel a showba mivel ez a feladata, ezért kapja a milliókat, te meg elmaradinak nézed, de a magához való esze mégis megvan, hiszen annyi pénze van h nem tudja hova rakni, a pénz megteremtéséhez is ész kell... és látjátok mégis cigány, elõbbre van mint a sok rasszista egybetéve
Szerintem nem több a cigány sztár mint a magyar!Zeneileg különben sokkal muzikálisabbak a cigányok, ez tény! (egy magyar anya)
azok is jok pedig! Nem kell lenézni õket, van amelyik normálisabb , mint bárelyik magyar ember!! Meg igényesebbek is, meg sok minden más is !!! Kellenek õk is az országnak, mint bárki más sztár!!! Ne feledd!? Ne itélkezz még nem ismered õket !!!
A kérdező hozzászólása: Vki azt írta, h a cigányok jó zenészek, hát pont Gyõzõ egy nagy SZAR!
Hát, ebbõl az ismeretségbõl inkább nem kérnék köszi.
A kérdező hozzászólása: Én sem! Válogathatnék azthiszem amíg rátalálok egy normálisra...
Azért a Gyõzike showban is voltak elég durva dolgok, amivel szerintem alázzák a cigányokat, és erõsítik az elõítéleteket.Pl.GyõzIKE problémamegoldo-képessége nem nagyon fejlett, és eleve a viselkedése alpárias.Utálom egyébként a mûsort, bár olyan nagyon nem nézem a tévét.
számomra az az érdekes, hogy mindenki utálja meg nem nézi, és mindenki napra kész a gyõzike balhékból...ez az igazán elgondolkodtató!!!én sem tartom egy lángésznek, de legalább nem tagadom le ha nézem a mûsort
Én sose néztem meg még egyetlen részt se, viszont állandóan ezt reklázmozzák, fókuszban is róla van szó, az újságokban is, szóval lehetetlen nem tudni 1-2 dolgot róla.
Most azokhoz szólna kérdésem, akik szokták nézni a mûsort: Gyõzi testvére, Zsolti tényleg ennyire "buta "finoman szólva" vagy az is csak színészet? Egyébként én szoktam nézni gyõzikét, nem tagadom, de már lassan ott tartunk, hogy szüleim eltiltanak az esti tévézéstõl, mert õk ki nem állhatják, én se szeretem, de tetszik, ahogy égeti magát.
Nem az a kérdés hogy miért, hanem hogy milyen.Sok 'sztár', legyen az cigány/roma/ vagy magyar, összeségében 80%-uk zeneileg értékelhetetlen, mínõsíthetetlen.Ezek a kereskedelem végtermékei.Az igazi értéket nyújtó zenészek vagy muzsikusok álltalában nem sztárok.Nem elégítik ki a fiatalabb, vagy az igénytelen vevõt, halgatót. Értékeket adó zenészek alladt értek:Jazz zenészeket, szakmailag profi, vagy profi szinten mûkõdõ bár, vendéglátos zenészeket, muzsikusok, akik az országnak dicsõséget hoznak már közel 250 éve ezek a cigány zenészek /nem az autentikus kanna, gitárok, kanál, felállás/és a most elektronikus megfelelõit /amit most mulatósként ismernek. Hanem a cimbalom, brácsa hegedûk, nagybõgõ stb... Gyõzike pedig távolról sem zenész, inkább tv bohóc.
Figyelj csak nem kell minden cigány embert egy kalap alá venni! Mert ez a baj az országban is! Konkrét cigány sztár kell nézd meg Mága Zoltánt! Egy értelmes, inteligens, úri ember!!!! Gyõzike meg így keresi meg a pénzét, ne mondd már am. hogy te havi 2-3 millióért nem égetnéd le magad? Meg hát õ alapjában ilyen nem kell ezért elitélni!!! Neki így sikerült a hírnév másnak vetkõzésel, a harmadiknak pornográfiával stb.... Hát ez van! De én inkább hülye lennék minthogy ezt a kettõt csináljam!!!! na szisztok

Miért kell az útlevélnek sok országban a hazautazástól számitott 6 hónapig érvényesnek lennie?

miért jó ez h pont 6 hónapig legyen érvényes?mér pont 6?:)

Legjobb válasz: hogy hazatudj jönni te észkombány!

hogy hazatudj jönni te észkombány!

Szerintetek miért van az, hogy ameddig nagyon sok országban a melegfelvonulást fiesztának tekintik az emberek, kevés ellentüntetővel, addig Magyarországon rendszeres a verekedés, és hatalmas rendőri felügyelet kell?

Ne értsetek félre, én betiltatnám a felvonulást, a szexualitás mindenki magánügye kellene, hogy legyen, nem értek egyet ennek a felvonulásnak a szerepével. Ellenben engem nem zavar, nem érzek késztetést, hogy kimenjek üvöltözni hogy mocskos b*zik, vagy nekiálljak verekedni. Hallottam róla, hogy minden országban van melegfelvonulás, és az országok nagyrészében ez általában nyugodt, vagy csak kisebb fennakadások keretében történik. Akkor itt Magyarországon miért van ez a hatalmas, kényszeres gyűlölet?

Legjobb válasz: Mert ilyenek a magyarok. Nem csak az ellentüntetõk, de a felvonulók is.

Mert ilyenek a magyarok. Nem csak az ellentüntetõk, de a felvonulók is.
más az erkölcsi felfogásunk talán mert kisebbek vagyunk pl a gazdaságilag fejlettebb nagyobb államokban egymás hegyén vannak p a bordéházak is, az utcán nem lehet végigmenni úgy, hogy egy csajtól ne kérdezzék meg minimum hárman merre tart, honnan jött, ha meg leül egyedül egy parkba akkor aztán végképp ki van téve minden jöttmentnek. szóval más államokban a szexualitás egyenlõ azzal, hogy mindent szabad, minden természetes, minden nõ megvehetõ még ha nem is teljes egészében nõ az a nõ, akkor is mi van? semmi.
A kérdező hozzászólása: Persze, ezért is írtam, egyik félt sem akarom védeni. Csak számomra olyan furcsa, hogy máshol ha az embert érdekli ez az egész tüntetés, elmegy, és valamilyen furcsa módon bulinak, rendezvénynek tekinti az egészet, ha pedig nem érdekli, akkor úgy is tesz, nem megy el, nem nézi a tévében, és otthon szitkozódik, vagy a neten, stb.. De hogy a nemtetszését úgy mutassa ki hogy képes órákon át üvöltözni, meg verekedni, hát..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!