Találatok a következő kifejezésre: Miért kell almát enni (2 db)

Miért kell reggelire almát enni? Pl. : fehérje napon nem lehet felcserélni tojással vagy virslivel kezdeni a napot? És mondjuk vacsorára almát enni. Úgy nem hat?

Legjobb válasz: A reggeli alma azért fontos,mert beindítja az emésztést,segít a gyomor és a belek kiüritésében,lazítja a székletet,mellesleg az emésztése során több kalóriát égetünk,mint a bevitt kalória.Ne cseréld fel,egy idõ után megszokod,és eszedbe sem fog jutni hogy mást is lehetne enni.

A reggeli alma azért fontos, mert beindítja az emésztést, segít a gyomor és a belek kiüritésében, lazítja a székletet, mellesleg az emésztése során több kalóriát égetünk, mint a bevitt kalória.Ne cseréld fel, egy idõ után megszokod, és eszedbe sem fog jutni hogy mást is lehetne enni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! NEM LEHET! Ez a diéta errõl szól, ha nem tudod betartani, akkor inkább keress egy másikat, hozzád testhezállóbb diétát, van egy kevés!
szerintem egyél akkor almát amikor kedved tartja:D az alma jó dolog:D

Hogyan kell alomra szoktatni a kiscicát? Miért eszik meg az almot, amikor még száraz/nedves tápot sem akarnak enni? Tudtok tippeket adni, hogyan szoktassam őket alomra, és hogyan szoktassam le őket az alom evéséről?

A nagy cicámnak szilikonos almot veszünk mindig. A két 6 hetes kiscicám viszont inkább megeszi a szilikonos almot, és nem végzi a dolgát bele. Nem akarom, hogy kiszáradjanak, és bajuk essen ezért homok szer? almot hoztunk nekik. Sajnos ugyan ez a helyzet, ezt is inkább megeszik. :( Próbáltam már belerakni ?ket amikor láttam pisilniük kell, vagy beleraktam a székletüket, hátha utána felismerve az alomba mennek, de semmi. Nem tudom mit tegyek. Ett?l a homok szer? alomtól is lehet bajuk? Egyébként még mindig szopiznak, mást enni nem is akarnak, de bezzeg az almot megeszik. Tudtok nekem tanácsot adni? Hogyan szoktassam rá ?ket az alomra?

Legjobb válasz: Majd az anyjuk megtanítja,de féregtelenítened kell õket,mert bélgörcseik vannak ami a parazitákra is útalhat,azért eszik az almot.

Majd az anyjuk megtanítja, de féregtelenítened kell õket, mert bélgörcseik vannak ami a parazitákra is útalhat, azért eszik az almot.
a kiscicák viselkedése nem változott meg ?
A kérdező hozzászólása: Semmi változás nincs a viselkedésükben. Aranyos, nagyon játékos kiscicák! :) Kis zsiványok! Valójában elírtam, csak Kedden lesznek 6 hetesek, a doktor bácsi jövõhét kedden vár féregtelenítésre minket. Viszont 5 prece észrevette valami nagyon jót. Bár csak az egyik kiscica, de neki látott a nedves tápnak. :) Csak úgy habzsolja. Õ.Õ Nagyon meglepett, de nagyon örülök neki!! :) ))) Az anyukájuk simán nézi amint végig pisilik az egész folyosót. Általában mikor kellene elkezdeniük alomra járni? Én segíthetek még valahogy?
A mi kiscicáink másfél hónapos korukig be voltak zárva a garázsba éjjel-nappal, (néha kivittük õket dobozzal együtt) az alom mindig ott volt nekik a dobozuk mellett a garázsba és õk valahogy oda végezték a dolgukat automatikusan :D Tedd a dobozuk mellé az almot hátha úgy jobban rászoknak. Egyébként automotikusan rá kéne, hogy szokjanak , mert a macskák elássák a székletüket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy látszik, szerencsét hozott, hogy ide leírtam a "problémát" (már, ha annak lehet mondani). *Lekopogom* A kiscicák kis, és nagy dolog elõtt hangosan elkezdenek nyávogni, amire a mamájuk hasonlóképpen válaszol. Próbálkoztam már kicsik alomra helyezésével amikor úgy láttam pisilni kell, de egyszer sem sikerült, alom evés lett a vége. Viszont most már biztos, hogy jelzik ha WC-re kellene menniük. Amint meghallottam, hogy a kiscica újra kiadja azt a hangot, kisiettem hozzá, de lassú voltam így pisi megtörtént, késõn raktam rá az alomra. Viszont kb. 5 percre rá ismét hallottam ahogy az anya cicával hangosan "beszélgetnek". Odamentem, és éppen akkor állt be "kakilós" pózba. :) Óvatosan felemeltem, és beleraktam az alomba. Hihetetlen módon a kiscica nem hagyta abba, és az alomba végezte el a dolgát. Örömömben felébresztettem az egész családot. XDD Nagyon ügyes volt, büszke vagyok rá, remélem a másik kiscicánkkal is ilyen "simán" fog menni. :) Köszönöm szépen még 1x a segítséget! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!