Találatok a következő kifejezésre: Miért kell a másikat, hogy (85 db)

Miért kell a mások szakát máris büfé szakozni, holott lehet hogy azoknak lesz papír is a kezükben, a nagy " tudományok " hallgatói meg kihullanak az Egyetemekről?

Mindenki gépész, építész, informatikus akar lenni, meg jogász, meg közgazdász, azok meg le vannak nézve " büfészakos diplomával " akik humán tárgyakat tanulnak, mint szociológia, m?vel?déstörténet, társadalomismeret, filozófia, vezetéselmélet, vagy neveléselmélet, pszichológia.

Legjobb válasz: Mert az informatikusok úgy gondolják, h a humán tárgyakhoz nem kell ész csak segg:) Mondjuk az igaz szerintem, h reál dolgokhoz több logika kell, de minden elismerésem azé, aki meg tudja tanulni pl. a történelmet:DD Meg csomó szak tényleg nem ad használható diplomát, csak éppen felkapott vagy ilyesmi:) Sokan azt se tudják, h mit tanulnak majd ott, csak azért jelentkeznek, mert "menõ":) De én úgy gondolom, ha vkit a vallástudomány érdekel, akkor tanulja azt, ha én is humán beállítottságú lennék, nem érdekelne, h más mit mond. Manapság mindennel nehéz elhelyezkedni, akkor meg legalább olyat tanulnék, ami érdekel:)

Mert az informatikusok úgy gondolják, h a humán tárgyakhoz nem kell ész csak segg:) Mondjuk az igaz szerintem, h reál dolgokhoz több logika kell, de minden elismerésem azé, aki meg tudja tanulni pl. a történelmet:DD Meg csomó szak tényleg nem ad használható diplomát, csak éppen felkapott vagy ilyesmi:) Sokan azt se tudják, h mit tanulnak majd ott, csak azért jelentkeznek, mert "menõ":) De én úgy gondolom, ha vkit a vallástudomány érdekel, akkor tanulja azt, ha én is humán beállítottságú lennék, nem érdekelne, h más mit mond. Manapság mindennel nehéz elhelyezkedni, akkor meg legalább olyat tanulnék, ami érdekel:)
Andragógia az erõsen büfé szak, de rendezvényszervezõvel meg ilyenekkel elég jól lehet keresni. Ide adtad be elsõ helyre a jelentkezésedet?
15.08-as vagyok. Én Szombathelyen vagyok, másodéves leszek. A joghallgatónak (nem tudom mikor írtál): Nem vagyok ellened, nem így értettem, hogy kikerültök az egyetemrõl, és máris doktorok vagytok. Tudom, hogy rengeteget kell tanulni, és nyilván öt év alatt még többet. Én most nem is a 3 évet végzett bölcsészekrõl beszéltem, mert azt tényleg túl könnyû megcsinálni. És igazad van, hogy a Bologna miatt van ez az egész káosz.
Igen ez pl egy nagyon jó példa volt. Ha látom , hogy a lakótársam aki ( már bocsánat , de mivel vele élek látom), andragógia szakos és 30 oldalnyi anyaga egy teljes vizsgához, és van egy félévben 4-5 vizsgája, de olyan is volt már , hogy csak egy , mert referátummal, meg beanadókkal elintézte a többit. Akkor nem kell elgondolkoznom rajta, hogy miért is hiszem büfé szaknak a dolgot. Persze nyilván lehet olyan , hogy más egyetemeken nehezebb a képzés, de az ember arról mond véleményt amit megtapasztal. Egyébként volt pasim nõvére volt Debrecenben angol szakos és had ne mondjam , hogy én a kéttannyelvû gimimben anno több angol irodalmat, meg nyelvtant tanultam , mint õ. Jó az igaz , hogy nem elemeztem le õket , de 5 év alatt elvárható ennyi sztm.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozok le senkit, jók a válaszok!
ne foglalkozz velük. én olasz szakos vagyok a pázmányon és bizony mi is megkapjuk a koleszben a "büfé-szakos" szót, pedig szerintem elég sokat tanulok, többet mint egy-két jogász
A kérdező hozzászólása: Andragógia szakra járok...
Igazából én nem egyrészt nem tudják mit takar és , hogy mennyi tananyagot és mit kell rá tanulni. Más részt pedig én , mindig azokat néztem büfé szakoknak, ami egyrészt alig használható, másrészt 200-an kezdik és annyian is fejezik be. Vagyis nem nagy szórás van, ami egyenlõ azzal, hogy vagy alig vannak vizsgák vagy könnyûek. Büfé szak számomra a tanárképzõk tesije, ( nem a TF) a rekreáció, andragógia, mûv.szer., de akár a hulladékgazdálkodási szakasszisztens is. Arról nem is beszélve, hogy ahol gyakorlatilag csak olvasnod kell és visszamondanod az olvasottakat , nem gondolkodnod vagy egyebek az nem nagy észre vall.
Utolsónak! Debrecenben! BA-s vagyok, nem tudom Te milyen képzésben tanultál/tanulsz....
Elõzõnek! Hol tanulsz Te magyart? Csak azért kérdezem, mert nekünk a jelentéstannál semmi ilyen nem volt. Nálunk gyakorlatilag abból állt az óra, hogy idegen eredetû szavakat meg szólásokat, közmondásokat értelmeztünk. Sokat nem tanultam belõle. Jó, vettünk dolgokat Hadrovichtól is, meg foglalkoztunk például a homonímiával is egy kicsit. Kérdezõnek! Szerintem a legtöbb ilyen ember nincs tisztában azzal, hogy ilyen szakokból, sõt inkább tudományterületekbõl, amiket felsoroltál, lehet doktorálni. Sõt nem csak doktorálhatsz, hanem lehetsz prof. vagy habil. is, amik a legmagasabb fokozatok. És ezek mögött gyakran évtizednyi kutatások vannak, legalább két-három idegen nyelven kell tudni hozzá. Nem csak elvégzik az egyetemet meg a szakmai gyakorlatot és rögtön doktorok lesznek, mint például a jogászok.
Szia! Én magyar-szakos vagyok, nyelvésznek készülök. Szeretném megcáfolni azt, hogy a humán tárgyakhoz nem kell logika, mert a nyelvészet egyik ágában, a jelentéstanban a matematika logikával dolgozunk. Ez pedig csak "seggel", gondolkodás nélkül nem megy..... Egyébként tényleg ne foglalkozz a "büfé-szak"-ozókkal! Ha szereted, a mit tanulsz, érdekel és ezzel akarsz foglalkozni, akármi is legyen, akkor csak azzal törõdj, hogy a lehetõ legjobb eredményeid legyenek!
én könyvtár szakra jártam a fõiskolán, mi is röhögtünk azon, h büfé szakra járunk. :) persze rengeteget kellett tanulnunk, és azért jelentkeztem ide, mert ez érdekelt, és úgy gondoltam, ezt meg is tudom csinálni. szerintem ne vedd magadra, az ilyenekkel szóba se állj, ha téged zavar.
Jogászokat meg sok más szakos lenézi, hogy csak magolni kell. Levelezõn meg pláne.

Miért kell leszólni a másikat, hogy mit tanul?

Többször is hallom, hogy az emberek nagyon csúnyán beszólnak, hogy "jaj ez csak büfészak", nem kell annyit tanulni mint nekem. Stb. Miért vágnak fel a többiek, ha mondjuk tegyük fel jobb egyetemről, vagy úgymond magas pontszámú szakra jutottak be? Oké, megértem ha valaki okos, és elkönyvelem annak, de azért mert okos valaki szerintem nem kell lenézni a többieket. Ti mit gondoltok erről? Nektek még nem szóltak be ezért? Szerintem minden egyetemistának, főiskolásnak kell tanulnia, nem ingyen kapja a kezébe a diplomát. Ezért nem értem ezeket a beszólásokat!

Legjobb válasz: Nos én egy kis fõiskolára járok, viszont olyan szakra, ami csak itt van. Ha ilyet mondanak nekem, többnyire elengedem a fülem mellett, hogy miért? Egyrészt nem õk vannak a szakomon, nem tudják mennyit kell tanulnom a jó jegyekért... másrészt abszolút tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos tárgyak "könnyítve" vannak. Sokszor példálóznak a tanáraink is azzal, hogy "teszem hozzá BME-n kétszeresét kell ennek egy fél év alatt megtanulni". KIT ÉRDEKEL? Én itt vagyok, nekem ezt kell, lesz*rom, hogy mi van BME-n, nekünk sem adják könnyen a dolgokat, de azért elismerem, hogy meg lehet csinálni, pedig még nem is egy "büfészakról" van szó. :) Nem kell velük foglalkozni!

Nos én egy kis fõiskolára járok, viszont olyan szakra, ami csak itt van. Ha ilyet mondanak nekem, többnyire elengedem a fülem mellett, hogy miért? Egyrészt nem õk vannak a szakomon, nem tudják mennyit kell tanulnom a jó jegyekért... másrészt abszolút tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos tárgyak "könnyítve" vannak. Sokszor példálóznak a tanáraink is azzal, hogy "teszem hozzá BME-n kétszeresét kell ennek egy fél év alatt megtanulni". KIT ÉRDEKEL? Én itt vagyok, nekem ezt kell, lesz*rom, hogy mi van BME-n, nekünk sem adják könnyen a dolgokat, de azért elismerem, hogy meg lehet csinálni, pedig még nem is egy "büfészakról" van szó. :) Nem kell velük foglalkozni!
Akkor én reagálnék erre, mint úgymond "leszóló". Én pl a BME-re járok, és ha kicsit képben vagy az itteni dolgokkal, akkor érteni fogod, mi a problémám. Alapvetõen én semelyik szakot vagy iskolát nem nézem le, elhiszitek vagy nem, mindegy. Lehet, hogy valami könnyebb, de ettõl valaki nem lesz kevesebb, vagy nem lesz kisebb tudású. Egy a lényeg, amit választ, azt csinálja jól! És teljesen mindegy, hogy valaki egy olyan fõiskolára jár, ahová bárkit felvesznek, ha õ azt teljes erõbedobással csinálja, akkor az én szememben inkább felnézek rá. Viszont, vannak olyan ismerõseim szép számmal, akik egész évben buliznak, nem járnak be az óráikra, és mégis mindenféle tanulás és küzdés nélkül, mondjuk egyszer átolvassa az anyagot és négyes vizsgázik... ezt lenézem. Késõbb se tud majd egy ilyen ember mit kezdeni magával, innentõl neki mindegy milyen jegyei vannak, nem lesz egy nagytudású ember. (ilyenek mindenhol vannak, de ezt lenézem és megszólom, ha olyan a helyzet) Továbbá, ami zavar, hogy sokan leszólják, ha valaki mondjuk nálunk hármast kap, hogy húú milyen gáz, és hogy lehet valaki erre még büszke is, bezzeg aki ezt mondja bölcsész karra jár és 4-5-öt kap. Nos, egy ilyen embernek fogalma sincs mi megy itt, és még akkor õ nézi le ezt. Hát ez nagyon fel tud húzni. Szóval be kell látni, mások az elvárások, más számít jónak, kiemelkedõnek egyik és másik helyen. Egyébként a bölcsész csak egy példa volt, nem nézem le egyáltalán, ( anya is azt végezte el, mindvégig kiváló volt mindenbõl, felnézek rá, szóval azt se mondja hogy csinálja az ember)
Látod, akkor igazából ugyanazt mondjuk! Amúgy nálunk is volt ilyen, amikor elkezdtem idejárni voltak nyilván olyanok, akik végigbulizták a félévet, és hülyének néztek, hogy te nem mész velük mindenhová, meg amúgy is, miért nem megyek, hisz reggel csak ez meg az az elõadás lesz, ami nem is olyan fontos, simán ki lehet hagyni... na persze! :) Talán mondanom se kell, õk már nem járnak ide, vagy még mindig az elsõ féléves tárgyakkal szenvednek. :) Szóval mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mekkora intenzitással csinálja azt, amit, de hosszútávon úgyis azok járnak jól, akik normálisan tanulnak, mert bár lehet a két kategória jegyei közt nincs mindig nagy szakadék, de a késõbbiekben ha nincs meg a kellõ tudás, úgyse tud érvényesülni egy ilyen mindig bulizó ember... Még mindig úgy gondolom, azokat nézik le, akik mit se csinálnak, és mégis jól elvannak egy egyetemen. Gyakran szidják pl a kommunikáció és médiatudományt, mert milyen könnyû és igazi büfészak... én nem tudom, mivel nem járok oda, de azt tudom, hogy van olyan ismerõsöm, aki odajár, közben mindig próbálkozik ezerféle helyen, és sikerül neki, mert tesz érte és sokat küzd! Szóval hiába nézik le azt a szakot sokan, õ mégis bebizonyítja, hogy milyen sokra lehet vinni itt is. Hozzáállás kérdése az egész, és ha valaki tudja magáról, hogy õ jó abban, amit csinál, nem kell foglalkozni azzal, hogy ki nézi le vagy ki nem, kérdezõ, te se törõdj vele, magadnak akarj megfelelni csak!

Most miért kell annak örülni, hogy kicsesztünk a másikkal? Meg pórul járt miattunk a másik?

Most fogunk érettségizni, és mindenkinek kell egy tételbõl felelnie, amit eddig vettünk. És az osztálytársam mondott egyet, beírta a tanár, akkor még tanakodtak a többiek ott, hogy melyiket tanulják, és kérdezte az egyik "a 3. tétel az könnyû, azt lehet nekem?" mire a tanár ránézett a lapra:"Igen... ja! Nem, az már van!" És az osztálytársam ott állt mellettem, és ezt figyelte, és elkezdett kuncogni magában. Hogy Õ lestoppolta a könnyût. Most ez miért volt? Miért kell örülni, hogy miattunk mások szívnak? És tanulhatják meg a nehezebbet felelésre?

Legjobb válasz: Érettségire úgyis mindenkinek mindet meg kel tanulni, akkor ti már túl lesztek nehezén. Ennyi. Nem kell mindenbõl problémát gyártani.

Érettségire úgyis mindenkinek mindet meg kel tanulni, akkor ti már túl lesztek nehezén. Ennyi. Nem kell mindenbõl problémát gyártani.
Ez az a helyzet, mikor a másik, aki a száját húzza is ugyanúgy örült volna, ha õneki jut a tétel, az élet ilyen.

Miért kell kérkedni azzal hogy " 26-28 hetes vagyok és jajj, már 4-5 kilót híztam, sok? " Más kismamák akik sajnos hajlamosak a hízásra, sztem ilyenkor még frusztráltabbak.

Nem hiszem, hogy szükséges lenne egy ilyen kérdést feltenni itt, mivel azért minden kismama tisztában van vele, hogy mi az a súly, ami már nála sok... Szó szerint dicsekvésnek hangzik, és a legtöbb kismamánál lelki bajokat okozhat....

Legjobb válasz: Nem tudom miért kell ilyen kérdést feltenni. Ahogy te is írtad ez dicsekvés. Aki fusztráltabb ne is foglalkozzon az ilyen kismamákkal. Nem vagyunk egyformák. Csak a kisbaba egészsége a fontos. Majd leadjuk szoptatás után. Ha vigasztal én 12 hónap alatt 12 kilót szedtem fel, és mióta állapotos vagyok 8 kilót. Összesen 20 kilóval vagyok több. De nem vagyok elkeseredve!!!!!! Ismerek olyat is aki 34 kilót hízott terhesség alatt. Úgyhogy fel e fejjel!!!!!!

Nem tudom miért kell ilyen kérdést feltenni. Ahogy te is írtad ez dicsekvés. Aki fusztráltabb ne is foglalkozzon az ilyen kismamákkal. Nem vagyunk egyformák. Csak a kisbaba egészsége a fontos. Majd leadjuk szoptatás után. Ha vigasztal én 12 hónap alatt 12 kilót szedtem fel, és mióta állapotos vagyok 8 kilót. Összesen 20 kilóval vagyok több. De nem vagyok elkeseredve!!!!!! Ismerek olyat is aki 34 kilót hízott terhesség alatt. Úgyhogy fel e fejjel!!!!!!
Elég sok nemcsak ilyen témájú kérdés van:-) Ami inkább tûnik dicsekvésnek, hencegésnek mint rendes kérdésnek. Azért hál'isten sok a normális hozzáállású kismama-anyuka.
Azt hittem, csak bennem vált ki fura érzést, amikor ilyen kérdést látok. Teljesen egyetértek veled!
Szedjél nyugtatót, ha ilyen kérdések idegesítenek.
Én "szívesen" híztam volna többet, mint amennyit eddig (fiamnál pl. 18 kg-ot híztam), de diétáznom kell, és nem egy leányálom. Amikor legszívesebbne megennél egy tál diós tésztát jó sok cukorral, meg lekvárrral, de nem lehet, na az is elég szar.
Szia, én 26 hetes kismama vagyok és már csaknem 10 kilónál járok, eddig nem is vettem észre az ilyen kérdéseket, szerintem nem kell ilyesmivel törõdni, engem csak az érdekel hogy a baba jól van-e. Pedig nagyon nehezen fogok lefogyni, mert elõtte is csak diétával és heti 3x aerobikkal tudtam úgy ahogy tartani a súlyom, de majd csak lesz valahogy!
Arra még nem gondoltál, hogy van olyan, aki azért kérdez az x kilós hízásról, mert fél, hogy kevesebb a súlya, mint lennie kellene? Nem mindenki azért kérdez a súlyáról, mert soknak tartaná a felszedett kilók számát, hanem épp ellenkezõleg. Fõleg aki mondjuk 4. vagy 5.hónapig még nem szedett fel semmit. Lehet, hogy aggódik, hogy normális-e.... Nem csak túlsúly miatt tudnak kismamát cikizni, hanem azzal is, hogy "nem is látszik, biztos hogy terhes vagy???" meg "jajj de pici a hasad, nincs is semmi hasad" stb.... Ez is frusztrálhatja a kismamát egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Sztem ha figyelmesebben elolvastad volna amit írtam, biztos nem érted félre, de nem azokról a kismamákról beszéltem, akiknek nem sikerül hízni... A dolog teljesen másról szól, kár felháborodni ezen...
Szia!Én se dicsekedni se panaszkodni nem akarok.Egyik oldalról én sem híztam valami sokat, de miért? Mert naponta 5ször hánytam 4 hónapon keresztül.Ha megkérdezel szívesebben elviseltem volna néhány plusz kilót, mint az infúziózást, meg a veszélyeztetett terhességet.A cimborák meg álterhesnek csófoltak.Ez se esett valami jól, mivel ezt a jelzõt kutyákra használják.Egyébként tényleg sok a felesleges kérdés, de azt is meg lehet érteni, hogy mindenki aggódik mindenért.Szokták mondani mindenkinek a saját baja a legnagyobb.És sokszor az orvos sem ér rá válaszokat adni, pedig az õ szava a legmegnyugtatóbb.

Miért kell a Jobbikosoknak minden politikai kérdést telefirkálni, még azokat is, ahol külön megkérik őket rá, hogy ne tegyék? Miért írogatnak olyan kérdésekhez is hülyeségeket, ahol nem őket kérdezik, hanem más párt (ok) szavazóit?

Itt azokra az óvodásokra gondolok, akik azonnal lecsapnak az új kérdésekre, és oldalakat firkálnak tele a "Szebb jöv?t!"-"Hajrá Jobbik!" mondatokkal, anélkül, hogy bármi értelmeset írnának mellé... Akik miatt semmi értelmesr?l nem lehet vitázni, mert jönnek, és szétzúzzák az értelmes vitát. Miért nem lehet ezeket kizárni innen? (Természetesen nem az értelmes, indoklásokkal, érvekkel és mocskolódásmentesen írogató kevés kivételre gondolok.)

Legjobb válasz: Igaza van az elsõnek, minden oldalon vannak értelmes, és kevésbé értelmes emberek. A vélemény nyilvánítás jogát nem tagadhatod meg senkitõl. Az pedig hogy azt milyen formában közli, már az egyént minõsíti.

ma 23:02 Nocsak nocsak. Csak nem "jobbikosokra jellemzõ" általánosítást látok? Hidd el sokkal tahóbb vagy, mint sok az általad tahónak tartott jobbikosok közül :)
Igaza van az elsõnek, minden oldalon vannak értelmes, és kevésbé értelmes emberek. A vélemény nyilvánítás jogát nem tagadhatod meg senkitõl. Az pedig hogy azt milyen formában közli, már az egyént minõsíti.
ha tudnád hány kérdésemhez írtak már be fideszesek mszp-sek ahol kifejtettem , hogy nem õ rájuk vagyok kíváncsi. ne csak a dolgok egyik oldalát nézd. mind2 pártban vannak hülye emberek.
én sem kezdtem el zsidózni meg szidni, pedig jobbikos vagyok. elsõ voltam.
A fideszesek nem teszik a Jobbikot ocsarolo iromanyaik utan hogy kit partolnak.Egyebken meg volt egy kerdesem a jobbikosokhoz{kulon kertem hogy ne vadasszanak le az 'ellenesek"}hogy milyen egyszeru erveket mondanak olyan embereknek akik totalisan el van zarkozva a politikatol.Na, 42 valaszbol 2 normalis volt az osszes tobbi kemeny ocsarolas. Ugyhogy tartsd meg az ilyen ovodas kerdeseket magadnak es addj valaszt sajat magadnak.
Igen, sajnos hülyék mindenhol vannak, de ez egyik hülyét sem menti fel:( Egyébként kedves kérdezõ mindjárt megkapod, hogy ez a kérdés provokáció, te meg húzz vissza Izraelbe:)
Mert egyesek nem tudják megállni, h bombázzák a véleményükkel az embert, akkor sem, ha ezt elõtte a kérdezõ kifejezetten kéri.A vallás kategóriában is sok helyen ki van kötve, h szektások ne válaszoljanak, aztán egy-két hsz. után már megy is a jehovás blabla. Egyébként nem is lenne problémám a jobbikkal, ha nem szimpatizálna vele ennyi zsidómániás divatnáci.
A jobbikosok tahó ösztönlények, ne lepõdj meg, ha nem értenek a szép szóból :)
Kedves sötét barátom! Azért teszik ezt, mert nem kapnak médiafelületet, hála a cionista sajtónak. Gondolom ezért teszik.....
Miért kell a Jobbik elenzõinek telefirkálnia provokatív kérdésekkel az oldalt? Miért kérdezik meg mindig ugyan azt, tele ferdítésekkel, úgy, hogy senkit nem érdekel a csipogások? Fizet nekik valaki ezért, vagy önszorgalomból ilyen sötétek?
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem az általad említett válaszolók politikai beállítottságát, sajnos nem derül ki a válaszaikból. A kérdésem azért született, mert felbosszantott egy másik kérdés, ahol nem lehetett sem szépen, sem csúnyán kérni a Jobbikosoktól, hogy fejezzék be a hülyeségek írogatását. Igaz, a kérdésem provokáció. De emellett valóban kíváncsi lennék rá, hogy a fent említett viselkedésnek mi értelme van. Akkor holnap visszatérünk a témára, jó éjszakát, és köszönöm a válaszokat!
Kérdezõ: Mit szólsz az elõzõ két kötekedõ hozzászólóhoz. Egyébként is igaz, hogy rengeteg kérdés csak a provokációról szól (aminek természetesebben a "gyengébbek" bedõlnek) és máris rá lehet fogni az összes jobbikosokra, hogy gyûlölködõ kulturálatlan rasszista bunkó. Ha nagyon kell, holnap keresek linket. Ma már nincs kedvem.
23:28 "A vallás kategóriában is sok helyen ki van kötve, h szektások ne válaszoljanak, aztán egy-két hsz. után már megy is a jehovás blabla." Csodálkozol? A jobbik is egy szekta :)
23:17 Mikor szoktok le errõl a "ne általánosííííccsatok" sírásról? Roppant unalmas. Legyetek kreatívabbak.
A kérdező hozzászólása: 23:43: Nem, rád nem igaz, hogy nem írsz semmi értelmeset! Hiszen odaírtad, hogy "sötét vagy"... :) (Elnézést!) Na de komolyan! In-do-kol-ja-tok! Itt egy kérdés, nektek! Gyõzzetek meg! Linkeljetek! Árasszatok el érvek garmadájával, ami az igazatokat bizonyítja! Szeretni akarom a Jobbikosokat! :)
Szebb jövõt. Sötét vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer mondom: Kérek szépen LINKET!
köszönöm a kultúrált reagálást :)
Ez az emberi hülyeség..

Miért kell felébrezteni a másikat, hogy megkérdezd: aludt-e?

Legjobb válasz: Hogy szívasson. Remélem jól képen vágtad!

Hogy szívasson. Remélem jól képen vágtad!
Azért mert lehet h csak tetette h aludt.Csak bevolt csukva a szeme...Hehe
Mi is csináltuk táborba, kérdezgettük egymástól! :D De csak szórakoztunk, hülyültünk. Még telefonon is felhívtuk egymást megkérdezni, hogy: Alszol?! :) 15/F
jajj szerintem semmi értelme...... én nagyon nem szeretem.
Mert gondoskodni szeretnék arról, hogy nyugodt legyen az álma!
mikor kicsi voltam és apa aludt, mindig felhúztam a szemhéját és megkérdeztem, hogy Apa, alszol? nagyon örült nekem:D

Miért kell felébreszteni a másikat, hogy megkérdezd, hogy aludt-e?

Legjobb válasz: Azért hogy meggyõzõdj róla h aludt-e.

Azért hogy meggyõzõdj róla h aludt-e.
A lényeg az hogy tudd, nemcsak te aludtál hanem a másik is. Fontos felébreszteni , merthát ugye a szervezet alvás nélkül 0, ha pedig szegény nem aludt valakinek el kell altatnia, hogy kipihenhesse magát, és reggel ujjult erõvel vigye az ágyba neked a friss fekete kávét, mert ez elmaradhatatlan reggeli szertartás, ezt csak kioihenten sikerül teljesíteni, mert különben kilötyög a rém fekete cafe!!!
Hogy kapj ra valaszt.
Igazából azért, hogy megkérdezd nem kell felkelteni.Ahhoz viszont, hogy a választ is megtudd annál inkább! =)
.

Miért kell felébreszteni a másikat, hogy megkérdezd, aludt-e? XD

Legjobb válasz: Lol. Bàtyám szokása.. -.- egyértelmû,h idegesítsen.

Lol. Bàtyám szokása.. -.- egyértelmû, h idegesítsen.
Nemtom de az ilyen kiidegel. Alszom szép nyugodtan, erre bejön a nagyanyám, felbssza a vilányt, aztán elkezd rázogatni, hogy alszoool??? De olyat is szokott, hogy bejön és megkérdezi, hogy felébredtem-e, amikor nyilván ébren vagyok mert pl. gépezek.
Ez olyan, mintha vezetékes telefonon felhívsz vkit azt megkérdezed hol van vagy Facebookon chaten megkérdezed vkitõl, hogy micsi. xD
A kérdező hozzászólása: :D
Valaki itt ivott egy kis pálinkát -.- XD
A kérdező hozzászólása: XDD
Hogy tudjad, hogy alszik vagy nem alszik.. Egyértelmû kérdés..:D

Miért nem tudok egy lánnyal sem összejönni? Miért nem kellek nekik? Más hogy tudja meghódítani a lányokat, mi a titkuk?

Legjobb válasz: Hogy mi a titkuk? Szerintem semmi. Egyszerûen így jöttek össze a dolgok, a szerelem kiszámíthatatlan. Ha önmagad adod,azzal sokat nem veszíthetsz,mert egyébként még az esélye se lesz meg,h valaki önmagadért szeressen...

Hogy mi a titkuk? Szerintem semmi. Egyszerûen így jöttek össze a dolgok, a szerelem kiszámíthatatlan. Ha önmagad adod, azzal sokat nem veszíthetsz, mert egyébként még az esélye se lesz meg, h valaki önmagadért szeressen...
Mert bekerülsz a barátzónába. Nem vagy elég határozott az ismerkedés közben, és a logikai agyára akarsz hatni az érzelmi agya helyett. Megtorpansz ismerkedés közben. Persze nem vetheted rá magad, de tudatnod kell a lánnyal, hogy mint NÕ érdekel. Ha ezt nem teszed, azt hiszed csak barátkozni akarsz, és a férfi image lassan szertefoszlik.
"azt hiszi"
A kérdező hozzászólása: Adhatom én önmagamat, ha alacsony vagoyk és vékony. :/
CMD, ez alatt mit értesz pontosan? "Nem vagy elég határozott az ismerkedés közben, és a logikai agyára akarsz hatni az érzelmi agya helyett. " Hogyan adod tudtára, hogy õ téged mint NÕ érdekel?
Hát gondolom úgy kell a Nõ-vel Nõ-ként bánni, hogy megdicsérjük a haját, puszit adunk az arcára, megérintjük, bókolunk neki. Különben honnan venné le, h akarunk tõle valamit...
Ja, valahogy úgy, ahogy a 6-os írja. Sokan azt hiszik, hogy duma, duma, duma, aztán beleszeret a lány. Ez a legnagyobb tévedés. Ezzel szinte csak a logikai agyára lehet hatni, az érzelmire nem, vagy nem eléggé, attól függ, mit mondasz. Kell az egyensúly. Elkezdesz dumálni valakivel, eléred, hogy kényelmesen érezze magát veled. Ezt észre lehet venni onnan, hogy a csaj már magától pofázik neked. Eleinte csak te beszélsz, te kérdezel, de a lényeg, hogy ne kihallgatásnak tûnjön, hanem beszéltesd a lányt. Közben fontos az érintés. Elõször csak finoman, nem intimet, váll, hát felsõ része ilyenek. Aztán ahogy egyre mélyülnek a dolgok, mehet a derék, hát alja, kézfej. Így szépen eljutni a csókig, onnan szerintem már nem nagyon lehet elcseszni a dolgokat. A lényeg, hogy mindig FÉRFINEK lásson. Ez egy baromi hosszú, és nehéz, de tanulható mûvészet, és bárki képes rá. Írjatok privátot, ha jobban érdekel.
Sokat beszélgettünk, az értékrendünk passzolt, kedves volt, udvarias, figyelmes, vicces, nem utolsó sorban tetszett is a külseje (rocker pasi, mackós-izmos, hosszú hajú, kecskeszakállas), hát ennyi az én sztorim. 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!