Találatok a következő kifejezésre: Miért kell a másikat, (199 db)

Mert megszállott. Vannak ilyenek.
Te vagy az, aki még egy horoszkópos kérdésnél is rám ír, hogy "tényleg skorpió vagy? :D". De igazad van, úgyhogy szia.
A kérdező hozzászólása: 13 Te meg kéretlenül itt lebzselsz a kérdésemnél és bárhol ahol elõfordulok. Bekaphatod:D
Jah, igen, mert az új neved vándor, de akkor is te vagy. Köszönöm, hogy tiltottál, mert így legalább nem fogsz írni te sem :) Csak zárójelben jegyzem meg, hogy mind az 5x te írtál rám.
A kérdező hozzászólása: 11 igen.
Miért? ismeritek egymás nick nevét? Miért nem változtatod meg, vagy miért nem tiltod, és kész.
A kérdező hozzászólása: 9 Mellé nyúltál-ismét:DD
Jah, szia bánatos kutyus :D Amúgy nem rád céloztam megintcsak, de nem baj :)
A kérdező hozzászólása: 7 Ne irj privátot, spóróld meg az energoádat, mert tilva vagy és leszel is. Egyrészt mert nem érdekel az írásod, másrészt meg már unalmas.
Max majd privátban. Van olyan, aki miatt még mindig izzadtan riadok fel álmomból :D
A kérdező hozzászólása: 5 Valami jobb történet?:D Mindig olvasom ezt tõled, és már uncsi:D Én szeretem a változatosságot:)
Figyelj, amikor idekerültem és egy 17 évvel idõsebb nõ minden nap írt és minden nap megígérte, akkor még én is ezt hittem :D Azóta, meg voltak sokkal durvábbak is.
A kérdező hozzászólása: 3 Neked bizti:D Nekem nem:D
Elsõ õrülted itt? Ne aggódj, lesz még rosszabb :)
A kérdező hozzászólása: 1 Akkor kezeltesse magát a pszichomókusnálm rólam le lehet akadni, mert attól az õ szar kapcsolata, hogy engem szórakoztat, még nem fog javulni, és a pasija nem fog többszõr hozzányúlni az évente 2 alkalomnál.
A kérdező hozzászólása: *De igazad van, úgyhogy szia. Tudom:D

Ha szétmegy egy kapcsolat, miért kell a másik életét megkeseríteni, a szép emlékeket bemocskolni?

Legjobb válasz: Nem kell. De ezen az oldalon, vagy úgy a világban nagy részt ilyen válaszokra számíthatsz. (amúgy nem olvastam az ottani válaszokat, ha már külön kérdés kell róluk, akkor inkább nem borzolom az idegeimet vele) Szerintem ne innen várj jó tanácsot. Én olyan helyzetben vagyok pl. hogy ha leírnám ide az oldalra, közölnék, hogy egy hülye liba vagyok, felejtsem el, keressek mást, satöbbi... Kapnék hideget-meleget, ezért nem is kérek semmiféle tanácsot, csak szeretem az illetõt, és remélem hogy jól érzem azt, hogy összetartozunk.

Nem kell. De ezen az oldalon, vagy úgy a világban nagy részt ilyen válaszokra számíthatsz. (amúgy nem olvastam az ottani válaszokat, ha már külön kérdés kell róluk, akkor inkább nem borzolom az idegeimet vele) Szerintem ne innen várj jó tanácsot. Én olyan helyzetben vagyok pl. hogy ha leírnám ide az oldalra, közölnék, hogy egy hülye liba vagyok, felejtsem el, keressek mást, satöbbi... Kapnék hideget-meleget, ezért nem is kérek semmiféle tanácsot, csak szeretem az illetõt, és remélem hogy jól érzem azt, hogy összetartozunk.
kedves kérdezõ! hány éves vagy? hol élsz? naiv ibolyaszál vagy? 1000 közül, ha egy így gondolkodik. lényeg, ha nekem szar, a másiknak is az legyen. ez a való világ.
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne legyen, nálunk azért a párkapcsolati válság nem süllyesztette le egyikünket sem a mocskolódás szintjére. Ez egy általánosságban lévõ kérdés. Az ihlette, hogy a lány nõvére tipikusan így van a férjével. Hogy porig alázzák egymást, hogy nem is a sráctól van a gyerek, hol meg nyakrafõre qúrnak, mint a nyulak, amikor meg kibékülnek. De amikor összekapnak, akkor a "Rózsák háborúja" c film ipari tanuló hozzájuk képest.
Nem kell mocskolódni, ha nincs rá ok. Ehhez 2 ember kell. Ám ha az egyik fél becsapja, életre tönkreteszi a másikat, akkor hagyja cserben, mikor már nem tud nélküle boldogulni, azt hogy a fenébe ne venné zokon? (pl több gyerekkel, hitelekkel, külföldön, ahonnan a gyerekekkel hazajönni sem tud, háztartásbeliként, amire annak idején õ beszélte rá) Vannak iszonyú felelõtlen emberek, akik megteszik azt, amit nem szabadna. Ilyenkor persze hogy nem lesz baráti elválás, meg legyünk azért jó barátok! Ha mindkét fél tekintettel van a másikra is, megtalálják azt a megoldást, ami mindkettõjüknek elfogadható. Amíg nem sok minden köt össze 2 embert, persze, nem mûködik, továbblépünk, nem mocskolódunk. De ha már nem íagy van, az egyik fél önkényesen kilép, és ezzel a másikat ellehetetleníti, még jól le is alázza mellé, hát nem csodálom, ha nem lesz belõle barátság.

Miért kell a mások szakát máris büfé szakozni, holott lehet hogy azoknak lesz papír is a kezükben, a nagy " tudományok " hallgatói meg kihullanak az Egyetemekről?

Mindenki gépész, építész, informatikus akar lenni, meg jogász, meg közgazdász, azok meg le vannak nézve " büfészakos diplomával " akik humán tárgyakat tanulnak, mint szociológia, m?vel?déstörténet, társadalomismeret, filozófia, vezetéselmélet, vagy neveléselmélet, pszichológia.

Legjobb válasz: Mert az informatikusok úgy gondolják, h a humán tárgyakhoz nem kell ész csak segg:) Mondjuk az igaz szerintem, h reál dolgokhoz több logika kell, de minden elismerésem azé, aki meg tudja tanulni pl. a történelmet:DD Meg csomó szak tényleg nem ad használható diplomát, csak éppen felkapott vagy ilyesmi:) Sokan azt se tudják, h mit tanulnak majd ott, csak azért jelentkeznek, mert "menõ":) De én úgy gondolom, ha vkit a vallástudomány érdekel, akkor tanulja azt, ha én is humán beállítottságú lennék, nem érdekelne, h más mit mond. Manapság mindennel nehéz elhelyezkedni, akkor meg legalább olyat tanulnék, ami érdekel:)

Mert az informatikusok úgy gondolják, h a humán tárgyakhoz nem kell ész csak segg:) Mondjuk az igaz szerintem, h reál dolgokhoz több logika kell, de minden elismerésem azé, aki meg tudja tanulni pl. a történelmet:DD Meg csomó szak tényleg nem ad használható diplomát, csak éppen felkapott vagy ilyesmi:) Sokan azt se tudják, h mit tanulnak majd ott, csak azért jelentkeznek, mert "menõ":) De én úgy gondolom, ha vkit a vallástudomány érdekel, akkor tanulja azt, ha én is humán beállítottságú lennék, nem érdekelne, h más mit mond. Manapság mindennel nehéz elhelyezkedni, akkor meg legalább olyat tanulnék, ami érdekel:)
Andragógia az erõsen büfé szak, de rendezvényszervezõvel meg ilyenekkel elég jól lehet keresni. Ide adtad be elsõ helyre a jelentkezésedet?
15.08-as vagyok. Én Szombathelyen vagyok, másodéves leszek. A joghallgatónak (nem tudom mikor írtál): Nem vagyok ellened, nem így értettem, hogy kikerültök az egyetemrõl, és máris doktorok vagytok. Tudom, hogy rengeteget kell tanulni, és nyilván öt év alatt még többet. Én most nem is a 3 évet végzett bölcsészekrõl beszéltem, mert azt tényleg túl könnyû megcsinálni. És igazad van, hogy a Bologna miatt van ez az egész káosz.
Igen ez pl egy nagyon jó példa volt. Ha látom , hogy a lakótársam aki ( már bocsánat , de mivel vele élek látom), andragógia szakos és 30 oldalnyi anyaga egy teljes vizsgához, és van egy félévben 4-5 vizsgája, de olyan is volt már , hogy csak egy , mert referátummal, meg beanadókkal elintézte a többit. Akkor nem kell elgondolkoznom rajta, hogy miért is hiszem büfé szaknak a dolgot. Persze nyilván lehet olyan , hogy más egyetemeken nehezebb a képzés, de az ember arról mond véleményt amit megtapasztal. Egyébként volt pasim nõvére volt Debrecenben angol szakos és had ne mondjam , hogy én a kéttannyelvû gimimben anno több angol irodalmat, meg nyelvtant tanultam , mint õ. Jó az igaz , hogy nem elemeztem le õket , de 5 év alatt elvárható ennyi sztm.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozok le senkit, jók a válaszok!
ne foglalkozz velük. én olasz szakos vagyok a pázmányon és bizony mi is megkapjuk a koleszben a "büfé-szakos" szót, pedig szerintem elég sokat tanulok, többet mint egy-két jogász
A kérdező hozzászólása: Andragógia szakra járok...
Igazából én nem egyrészt nem tudják mit takar és , hogy mennyi tananyagot és mit kell rá tanulni. Más részt pedig én , mindig azokat néztem büfé szakoknak, ami egyrészt alig használható, másrészt 200-an kezdik és annyian is fejezik be. Vagyis nem nagy szórás van, ami egyenlõ azzal, hogy vagy alig vannak vizsgák vagy könnyûek. Büfé szak számomra a tanárképzõk tesije, ( nem a TF) a rekreáció, andragógia, mûv.szer., de akár a hulladékgazdálkodási szakasszisztens is. Arról nem is beszélve, hogy ahol gyakorlatilag csak olvasnod kell és visszamondanod az olvasottakat , nem gondolkodnod vagy egyebek az nem nagy észre vall.
Utolsónak! Debrecenben! BA-s vagyok, nem tudom Te milyen képzésben tanultál/tanulsz....
Elõzõnek! Hol tanulsz Te magyart? Csak azért kérdezem, mert nekünk a jelentéstannál semmi ilyen nem volt. Nálunk gyakorlatilag abból állt az óra, hogy idegen eredetû szavakat meg szólásokat, közmondásokat értelmeztünk. Sokat nem tanultam belõle. Jó, vettünk dolgokat Hadrovichtól is, meg foglalkoztunk például a homonímiával is egy kicsit. Kérdezõnek! Szerintem a legtöbb ilyen ember nincs tisztában azzal, hogy ilyen szakokból, sõt inkább tudományterületekbõl, amiket felsoroltál, lehet doktorálni. Sõt nem csak doktorálhatsz, hanem lehetsz prof. vagy habil. is, amik a legmagasabb fokozatok. És ezek mögött gyakran évtizednyi kutatások vannak, legalább két-három idegen nyelven kell tudni hozzá. Nem csak elvégzik az egyetemet meg a szakmai gyakorlatot és rögtön doktorok lesznek, mint például a jogászok.
Szia! Én magyar-szakos vagyok, nyelvésznek készülök. Szeretném megcáfolni azt, hogy a humán tárgyakhoz nem kell logika, mert a nyelvészet egyik ágában, a jelentéstanban a matematika logikával dolgozunk. Ez pedig csak "seggel", gondolkodás nélkül nem megy..... Egyébként tényleg ne foglalkozz a "büfé-szak"-ozókkal! Ha szereted, a mit tanulsz, érdekel és ezzel akarsz foglalkozni, akármi is legyen, akkor csak azzal törõdj, hogy a lehetõ legjobb eredményeid legyenek!
én könyvtár szakra jártam a fõiskolán, mi is röhögtünk azon, h büfé szakra járunk. :) persze rengeteget kellett tanulnunk, és azért jelentkeztem ide, mert ez érdekelt, és úgy gondoltam, ezt meg is tudom csinálni. szerintem ne vedd magadra, az ilyenekkel szóba se állj, ha téged zavar.
Jogászokat meg sok más szakos lenézi, hogy csak magolni kell. Levelezõn meg pláne.

Kedves alkohol fogyasztók! Miért kell a másiknak kárt okozni részegen? Miért nem SAJÁT MAGATOKNAK okoztok kárt?

Egy kocsma van nem messze az utcában. Amúgy csöndes kertvárosi utca. De péntek-szombat főleg amikor jön a jóidő, na az szörnyű. Jönnek itt az alkohol hatása alatt lévő fiatalok, és nem tudnak viselkedni! Ordibálnak, röhögnek, rohangálnak, felugrálnak mindenhova, megy az utcán a "ki a f*szm érdekel!" orditozása. Engem annyira nm izgat, mert felnyomom a zenét a házba, de az igen, mikor kárt tesznek a tulajdonomban. Nem merek este-éjjel kint állni a kocsival péntek-szombat, mert 1x lerúgták a tükröt, és nevetve futottak el. Kiültettem cseresznyefát a hát elé, hát a 2. hét péntekén ketté törték, lehúzták a földig. Repült már be a kertbe sörös-boros üveg, telerakott szeméttel üres cigisdoboz a postaládába gyömöszölve... Most ez nem bosszú, mert nincs olyan akivel rosszba lennék, de mindig vannak akik erre sétálnak mielőtt haza mennének, és mnég szórakoznak 1 sort. A kérdés! Ha iszik az ember, és olyat tesz, amire nem büszke, akkor jön a "jajj, részeg voltam, azt sem tudtam mit csinálok..." akkor azt miért tudják, hogy nem a saját udvarukra hajigálják be a sörös üveget, meg nem a saját szomszédjuk kocsijának rúgják le a tükrét, hanem egy vadidegennek? Akivel fényes nappal, józanon, biztos nem futnak össze. Miért kell részegen randalírozni, és másoknak kárt tenni?

Legjobb válasz: Aki részeg annak fogalma sincs arról,hogy mit csinál.Nem érdekli semmi és nem tudja felmérni a dolgos súlyát azaz nem tudják felmérni,hogy milyen ára van annak,hogyha most ezt és ezt csinálom.

Aki részeg annak fogalma sincs arról, hogy mit csinál.Nem érdekli semmi és nem tudja felmérni a dolgos súlyát azaz nem tudják felmérni, hogy milyen ára van annak, hogyha most ezt és ezt csinálom.
1. A részeg ember valóban gyakran nem tudja, mit csinál. 2. El lehet dönteni, meddig mész az ivászatban de ehhez már ész kell fel kell nõni hozzá na meg, amit otthonról hozol. Ez nem megy egyeseknek. Az ilyenekkel nem tudsz, mit kezdeni sajnos. Esetleg a kocsma tulajával elbeszélgetsz, hogy taj részegeket már ne itasson tovább de ennek kicsi az esélye mert belõlük él. Vagy közjegyzõhöz/önkormányzathoz fordulni lehetõleg többen is egyszerre a folyamatos randalírozások, károkozások miatt. De a rendõrséget is kihívhatod este 10 után ugyanis kuss van! Én egy baromi türelmes ember vagyok utálok feljelentgetni ráadásul füldugóm is van. De a nyári szünetben bizony volt, hogy hajnalban buliztak a házban a kölykök, vihorásztak, rohangáltak, ordítoztak, csapkodták az ajtót, üvöltött a zene. Elõször szépen szóltam nekik akkor egy idõre visszafogták magukat. Ez kb. öt percig tartott. Utána már nem kerestem bennük a nem létezõ értelmet, megértést, és toleranciát. Én és még sokan mások másnap hajnalban keltünk. Egy laza mozdulattal felhívtam a rendõrséget. Pár perc alatt kint voltak. Ez volt az utolsó éjjeli buli a házban. Hétvégén nem érdekel de munkanapokon ne a bulizós legyen elõnyben a melóssal szemben. Arról nem is beszélve, hogy az udvaron lapát számra állt a cigicsikk. Közöltem a sráccal, hogy a következõ fordulóban a postaládájában találja meg, amit ledobálnak és nem takarítanak fel. És nem érdekelt, hogy, mit szóltak hozzá!! A kocsmárossal is el kéne beszélgetni igaz nem õ a vendégei pesztonkája pláne ha elhagyták a kricsmit de bent még olthatja õket és nem kell tovább itatni a tök részegeket, pláne a fiatalokat.
Én mindig cukcsi vagyok... :)

Mire jó a beutaló? Egyik rendelésre miért kell, a másikra meg nem?

Legjobb válasz: mert vannak vizsgálatok amiket a házi orvos meg tud csinálni,és ezt felesleges a drágább szakrendelõben vizsgáltatni, urológia, fülészet, nõ gyógy nem kell, de mondjuk ct, emer,ultra hang, ezekre már viszont kell!

mert vannak vizsgálatok amiket a házi orvos meg tud csinálni, és ezt felesleges a drágább szakrendelõben vizsgáltatni, urológia, fülészet, nõ gyógy nem kell, de mondjuk ct, emer, ultra hang, ezekre már viszont kell!

Miért kell a másik játékát tönkre tenni?

Nagyon pipa vagyok, mert egy kisbarátok a lányom játékát "tönkretették" Egy babaház kellékbe beleszorították az alkatrészt. A kicsinek persze rosszul esik, hogy tönkre ment a játéka. És "nem pótolható" silvaninan babaház kellék ami baromira nem olcsó, hogy csak úgy veszünk egy újat. Nem az első eset, hogy rongálják a gyerekeim holmiját, miközben meg az ő cuccaik tabunak minősülnek... (könyvtépkedés, dobálás, borogatás, őrjöngés, játékkonyha végleges össze-széttörése-kitörte az egyik a sütőajtót)

Legjobb válasz: Tessék ezek után résen lenni, és figyelni neked is. Gondolom, ez nálatok történt, a szomorú tanulság az, hogy ott kell lenned a közelben, és ha látod, hogy megy a durvulás neked kell közbeszólnod, nyilván, te vagy a felnõtt, te hozod a szabályokat. Netán a gyerekek szüleinek is szólhatsz finoman, hogy szeretnétek, ha legközelebb nem törne szét semmi sem, mert már pár játékot kellett pótolnotok és nem azért veszitek, hogy széttördeljenek. Sajna, jobbat nem tudok javasolni. Maximum, hogy nem hívjátok a gyerekeket magatokhoz, hanem ti mentek vendégeskedésbe, és ha rákérdeznek, érdeklõdnek, akkor mondhatod, hogy azért nem, mert a lányod játékai az utóbbi idõkben sorra mentek tönkre és törtek el, és ti így nem tudjátok vállalni a vendéglátó szerepét, mert anyagilag nem megoldható, hogy hetente pótoljátok a játékokat.

Tessék ezek után résen lenni, és figyelni neked is. Gondolom, ez nálatok történt, a szomorú tanulság az, hogy ott kell lenned a közelben, és ha látod, hogy megy a durvulás neked kell közbeszólnod, nyilván, te vagy a felnõtt, te hozod a szabályokat. Netán a gyerekek szüleinek is szólhatsz finoman, hogy szeretnétek, ha legközelebb nem törne szét semmi sem, mert már pár játékot kellett pótolnotok és nem azért veszitek, hogy széttördeljenek. Sajna, jobbat nem tudok javasolni. Maximum, hogy nem hívjátok a gyerekeket magatokhoz, hanem ti mentek vendégeskedésbe, és ha rákérdeznek, érdeklõdnek, akkor mondhatod, hogy azért nem, mert a lányod játékai az utóbbi idõkben sorra mentek tönkre és törtek el, és ti így nem tudjátok vállalni a vendéglátó szerepét, mert anyagilag nem megoldható, hogy hetente pótoljátok a játékokat.
A kérdező hozzászólása: Mindig a sarkukban vagyok, de ált 5csemete van egyszerre, és mire kettõt szétszedek a másik három már alkot is... Most, hogy megint nincs sok esély kint lenni a kertben(bár ott sem egyszerû velük) gondolkoztam rajta, hogy a kisbarátok áthívása milyen jó lenne, de így nem nagyon. És sajnálom a csapatot, hogy ilyenek.
inkább egyedül mint rossz társaságban még ha imádni való cukor falat gyerekek is.
A kérdező hozzászólása: A fiam ragaszkodik a barátaihoz, nagyon társasági lény. Sajnos nem érti még, hogy a barátai milyenek. A kislányom elvan így is úgy is.
kedves Lanfear, menjetek játszótérre az legalább ingyen van és ott nyugodtan szétverhetnek mindent ami az önkormányzat tulaját képzi :)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy jöhetnek be, hogy állandóan, csak esõben, ilyenkor ha cangázni nem megyünk ki akkor játszóra se megyünk.
Tedd el a drága játékokat, ha átmennek hozzátok! Játsszanak olyannal, ami kevésbé értékes, pl. rajzoljanak, bábozzanak, adj nekik só-liszt gyurmát.
Osztom az utolsó javaslatát. pakold el a drága játékokat, ha nem vigyáznak rájuk. A mi szomszédunkban is lakott egy a fiammal egyidõs kisfiú. Tüneményes, de nagyon szertelen, igazi rontó manó. A könyveket cafatokra szedi, és azok igazi kincsnek számítanak a fiamnál. Szerencsére a szomszédasszony mindig áttelefonált, hogy jöhetnek-e, így volt idõm a könyveket, meg a drágább játékokat eltenni, sõt vessetek meg érte, én rá is szoltam a kisfiúra, ha nagyon rendetlen volt, mert az anyjától fel se vette, de tõlem igen. Tudta, hogy az anyjával meg lehet csinálni, hogy nem figyel rá, de nálam nem tudta milyen következményei vannak a rosszalkodásnak, így nem kockáztatott.

Szerinted miért kell a másikkal foglalkozni?

Olvastam a napokban itt pár kérdést és hát őrület, hogy milyen válaszok érkeztek rá... Egyesek most tényleg ennyire unatkoznak, hogy belekösseneke a másik véleményébe vagy tényleg ennyire hülyék? Ez most kb. olyan, hogy valaki folyékony mosószert valaki meg port használ a harmadik meg mosogatógépet és egymást szapulnák, h ki és miért azt alkalmazza amit. Szörnyű.. Miért ilyen ez? Miért esik egyeseknek nehezére a TOLERANCIA, elfogadni, hogy létezik MÁS vélemény, tapasztalat az övével szemben??

Legjobb válasz: Az én szememet is bökik a kötekedõk... Egyre rosszabb lesz az ember...

Az én szememet is bökik a kötekedõk... Egyre rosszabb lesz az ember...
Teljesen igazad van! Pont ezen gondolkodtam én is a napokban. Általában azért szeretek válaszolni, mert jó érzés, ha esetleg tudok segíteni. Viszont a kedves érintettek miatt már kezd elmenni a kedvem az egésztõl. Néha úgy esnek az ember torkának egy eltérõ vélemény, vagy szokás miatt, mintha ezek a dolgok vérre mennének. A kérdezõ is felnõtt ember, el tudja dönteni, hogy számára melyik válasz hasznos. A többi meg teljesen lényegtelen. Viszont igen nehéz figyelmen kívül hagyni az arrogáns "hülyéket".
A kérdező hozzászólása: igen, én is ezért válaszolok, mert megosztom szívesen a tapasztalatomat, segítek. És mikor nekem esnek, azért mert én nem csinálom vagy csinálom akkor az elég dühítõ, egyszerûen nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek lehet saját tapasztalata, véleménye. Nem tudok már elég hasonlatot felhozni.. most "menjek" valakinek azért, mert õ a vanilia fagyit szereti és nem a csokisat? :D annyira nevetséges. Nagyon örülnék, ha az olvassa, aki ilyen dili az kicsit magához kapna, kimenne a friss levegõre sétálni és életszerûen tudna utána gondolkodni!

Állandóan szivatnak mer fogszabis fiú jön be! Es? Nem ertem miert kell a masikat csesztetni. Emberek vagyunk kulonfele izlesekkel.

Negatívokat ne ide pls .

Legjobb válasz: Ne haragudj de rosszul esett annak a lanynak a vàlasza. En vagyok xD köszi h kedves vagy :)

A kérdező hozzászólása: Ne haragudj de rosszul esett annak a lanynak a vàlasza. En vagyok xD köszi h kedves vagy :)
Nem látom okát gonosznak lenni... De amúgy hány évesek vagytok? Elég kis fiatalka az a srác a képen.
A kérdező hozzászólása: 15 - 15 , 5 :)
Az már legalább belefér korban. :D

Miért kell lenézni másokat a külsejük miatt?

pl.: én. 14 éves vagyok. Szentem plá[email protected] néznétek. Igenis tör?dök magammal, a küls?mmel. Sminkelek, divatosan öltözködöm magas sarkút is szoktam hordani. Közben a belülr?l egyáltalán nem vagyok [email protected] Ha kapnék 5 milliót abból vagy 3-at a gépemre költenék csak, hogy tuti zsírban menjen rajta az összes MMORPG. Úgyhogy nem értem itt is az emberek, ha valaki képet rak ki és már egy kicsit is [email protected] rajta, akkor elkell vetni -.-

Legjobb válasz: Nem kell lenézni õket. De 14 éves kislányoknak se kell magassarkút hordani és úgy kinézni, mint egy plázacica.

Nem kell lenézni õket. De 14 éves kislányoknak se kell magassarkút hordani és úgy kinézni, mint egy plázacica.
Nem a kinézeted miatt vagy nálam felejtõs, hanem az ostobaságodért. Lenézni nem foglak, max. észre sem veszlek...
*[...minden ún. 'plázap*csa'] ILYEN [, de a többségüket...] Bocs.
elözö: attól még h szereti az mmokat nem fiús vagy kocka. tiszta stereotipiák és sexizmus amit mondtál
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok fiús :D elõzõ hát igen vmi profira gondoltam. Mert még a 300 ezres géppel is laggol ez a szar.
A kérdező hozzászólása: Meg hencegek? A barátaimnak nem is merem elmondani, hogy szeretem. Hála istennek tavaly nyáron épp a nyári szünet elõtti napon tudta meg az egyik fiú. Hát akkor egész nap rajtam röhögtek -.-
Amennyire Ti lenézitek az olyan lányokat, akik természetesek. AZ osztály plázacicái is folyton kiröhögik az olyan lányokat, akik nem "méltóak" hozzájuk.
16 (lassan 17) éves vagyok, szõkésbarna festett hajam van, imádok sminkelni és szépségápolási blogokat/cikkeket olvasni, mûkörmöm van, szoktam néha házibuliba is járni, és a fiúk körébe sokszor népszerû vagyok. De ez nem azt jelenti hogy valaki plázakva. MMORPG-t imádom-3 éve wowozok nemrég aionozok is, FPS-t imádom (cod mw 2 online) xbox360ozok, imádom a rockot, na aztán mi van?:) semmi. legalább mi sokszínûek vagyuk. Kinek a pap, kinek a papné. Mindenki máshogy egyedi.:)
Szia! A kérdésbõl adódóan azt hittem, végre egy normális felvetés lesz, de amit alatta láttam.... :D 14 éves kis takony vagy, aki egy divatp*csa. Minek sminkeled magad? Minek hordasz magassarkút? Kislány vagy még, basszus! Inkább menjél, játszál a gépen Barbie öltöztetõset.
Én azt mondom hogy néha vedd lazábbra a dolgokat ne sminkeld ki magad minden nap mert az mindenkinek megszokott lesz, néha lapos sarkú és egy kicsit visszafogottabb ruha csodákra képes bár én is azt mondom hogy a smink nem valami jó de hát ki mit követ én általában csak alapozót használok de azt se minden nap és persze ha hazaérek mindig lemosom :)
jaaa h úgy :D én abból indultam ki h vigye az mmokat. de persze ha maxot akarod akk benne van 3 millába
most arra vagy büszke, hogy lànyos a külsöd és közben meg mint ha fiú lennél vagy kocka?.. mit hencegsz? meg mivel? tiszta szànalom...
A kérdező hozzászólása: Sõõõõt :D akkor már vennék jó pár monitort körberaknám 360 fokban és úgy játszanék :D Na igen ez az álmom sose fog megvalósulni .
A kérdező hozzászólása: Jó hát ismerõsömnek 2 milkás van gondoltam túl lehet azt is szárnyalni :D
egy gép ami zsírul viszi az összes mmorpg-t az mindennel együtt is max 300000ft nem 3 millió
A kérdező hozzászólása: 17:27 Miért lennék ostoba?
A kérdező hozzászólása: 17:22. Hát vannak ijen emberek de nem az én légkörömben. Mert azokat már széttéptem volna, hogy mekkora egy tapló köcsögök.
És ti mit csináltok? Ha valaki nem a legújabb divat szerint van felöltözve vagy neadjisten van rajta pár kiló felesleg, esetleg kéthavonta egyszer megjelenik pár pattanás a fején, egybõl körberöhögitek és megalázzátok. Oké, persze nem mondom, hogy minden ún. 'plázap*csa', de a nagy részüket igenis ez jellemzi.
Írigység és ajó szokás.
A kérdező hozzászólása: :D igen tudom h a kevesebb néha több de sajnos a szempilláim elég világosak szemceruzával meg nagyon hülyén néz ki ha azzal emelem ki ezert marad az enyhén füstöt:D

Miért kell mindig átélni azt a rossz érzést h nem kellek a másiknak v mást választ helyettem?

Akármennyire is próbálom magam távoltartani másoktól mindig kifogok egy-egy szimpatikus lányt akivel aztán nagyon jó viszonyba kerülünk, majd mikor már totál beleszerettem vagy lecsapja más a kezemről vagy elutasít vagy egyéb külső ok miatt marad a max haverság v még az se :/ És mivel ilyenkor már hónapok óta olyan jó viszonyban vagyunk h szinte csak egymással beszélgetünk, rengeteg közös programon veszünk részt, és egyszer csak jön a kijózanító pofon h nem lehet semmi köztünk, iszonyú nehéz elviselni :( Ekkor már annyira szeretem h másra rá se tudok nézni, max otthon ülök depisen és nemistudom mire várok.. talán arra h végre kinyiffanjak és ne kelljen többet ezt átélni.. Aztán amikor nagy nehezen tovább lépek jön a következő lány akivel már tudom h nem lenne szabad megismerkedni, de vmiért mégse birom hagyni "elúszni".. és ezekután természetesen bele is belegabajodok és minden lejátszódik újra.. pár hónap felhőtlen boldogság, majd pár hónap totális depresszió.. Már 23 éves vagyok és megszámolni se tudom hányszor kellett ezt átélnem. És borzasztóan össze tudok törni ettől, pedig egyébként semmi panaszom nem lehetne az életemre, mindenem megvan, egészség, pénz, szerencse, stb.. csak ez az egy, mondhatni a legfontosabb dolog hiányzik, a szerelem. Enélkül pedig a többinek semmi értelme, egyszerűen ha nincs kivel megosztani az egész élet felesleges.

Legjobb válasz: Nekem dettó ugyanez a tapasztalatom a pasikkal. Ez van. Beláttam, nem való nekem a szerelem. Egyedül születtem meg, egyedül is halok meg.

Nekem dettó ugyanez a tapasztalatom a pasikkal. Ez van. Beláttam, nem való nekem a szerelem. Egyedül születtem meg, egyedül is halok meg.
Velem is ez a helyzet a pasik terén...Az a gond, hogy én is elég érzelmes típus vagyok, és nehezen teszem túl magam az ilyen dolgokon... :( De mindig arra gondolok, hogy õk többet veszítenek ezzel, mert lett volna valaki, aki nem csak kihasználni akarta õket, és tiszta szívbõl szerette volna õket, de errõl nem én, hanem õk mondtak le! Elég szar érzés, és a legrosszabb, hogy már semmi önbecsülésem... 20/N
Mintha a saját életemet írtad volna le.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ez lenne a módja amit írtok tudom én is, de mégse merek lépni.. , viszont ez az egyetlen járható út, mert én szeretek irányítani, amikor a lány lép (mert volt már rá példa) akkor elég hamar "meguntuk" egymást, elveszítette az érdeklõdést az egész.
Nem a csajjal van a probléma, hanem a "módszereddel". Ha érzed, hogy már neki is bejössz, szerintem már az elsõ, Legkésõbb a második randin minimum fogd meg a kezét. Ha látod, hogy meg van ilyedve kicsit, akkor kérdezd meg, hogy nem baj-e, hogy, megfogtam a kezed. Innentõl kezdve meg szépen alakul minden :)
Azért nem mozdul rád, mert te vagy a pasi, könyörgöm!!!
Én is a másik oldalt képviselem bizonyos szempontból. Amúgy ja. Azt tudom javasolni, hogy máskor lépj elõbb.
A kérdező hozzászólása: Én mozduljak rá? Miért nem mozdul õ, am se tudom h kell..
jól értem hogy hónapokig csak beszélgettek meg progiztok és nincs köztetek semmi? mert az már egy jel, ha tetszel egy lánynak nem vár hónapokig. pár randi után legalább csókoloznotok kéne és az se jó jel ha sok idõ van a randik között. amúgy össze fog jönni egyszer hidd el. csak ne hagyd magad palira venni, ha nem jönnek a jelek hiába próbálkozol lépj tovább.
Már bocs, de te egy idióta vagy. Ha hónapokig jóban vagytok és van egy csomó közös programotok, akkor a csaj már régen szerelmes beléd. Aztán gondolom elunja a várakozást, hogy nem csinálsz semmit és lelép. A következõre esetleg mozdulj rá.
A kérdező hozzászólása: Jól beszoptuk :D
mi az h lépjen õ? Hát látod, h nem lép, NEKED kell :) )) vagy bekerülsz a friendzone-ba aszt kalap kabát. Onnan egykönnyen nem gyüssz ki. Jóhogynemmá még õ nyomuljon. Hogy vegyen egy szál óvszert vagy hogy? Férfi vagy, hódíts azáldóját! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!